- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ne kadar güzel gerçekten hadi bakalım devamı da gelsinKızlar çok güzel bişey oldu sabah sabah.zeynebin okulunda her sene Kermes oluyo kermestete önceden çekiliş bileti satıyorlar öğrencilere. kerneste çekiliyor. Biz iki tane aldık.ama hiç bişey çıkmadı Bu seneye kadar. Zeynep in diğer bisikleti küçük yeni bi bisiklet istiyodu bizden sürekli. Bileti alırken inşallah bisiklet çıkar zeynep buna dedim oda keşke çıksa anne ama bize bişey çıkmıyo hiç dedi.eşim zeynebi götürdü okula beş dk sonra zil çaldı elinde koca bi bisikletle kapıda.çok sevindik. Gün güzel başladı güzel devam eder inşallah:)
geçmiş olsun canım sıkıntısız ve çabucak geçsin ben diş temizleme için 858768567854 tane iğne vurduran biri olarak pek yorum yapmiyimKizlarrrr saat 1 de randevum var
Disine dolgu ve kanal tedavisi yaptiranlrdan yorum alablirmiym. Heyecan basti kalbim bile agriyo:)
bende boyle alistirdim gokceyi. Uyuyo numarasi yapinca sikilip uyuyo o da:)Sallamayıp yatağa bıraksan sende yanına uzansan gökçe öyle öyle alıştı. 1 saati buluyordu uyumasi hatta geçtiği de oluyordu. Bazen ben uyuya kalıyordum ondan önce :) ama şimdi beşiğe bırakıp çıkıyorum odadan o uyuyor.
gecmis oldun canim. Ugrastirici bisey degil. Igneyi vurduktan sonra tek sikintisi agzin acik beklemek:)Kizlarrrr saat 1 de randevum var
Disine dolgu ve kanal tedavisi yaptiranlrdan yorum alablirmiym. Heyecan basti kalbim bile agriyo:)
Canim senin ayagundaki tırnak batmasi nasil oldu cektirdin mi operasyon nasil gectiKizlarrrr saat 1 de randevum var
Yatağı park yatak dolayısıyla bizim yataga alıyorum. Gözlerimi kapatıyorum bende ama yok uyumuyor. O yüzden mecbur sallıyorum. Kendi yatağına koyduğum zamanda çok ağlıyor.Sallamayıp yatağa bıraksan sende yanına uzansan gökçe öyle öyle alıştı. 1 saati buluyordu uyumasi hatta geçtiği de oluyordu. Bazen ben uyuya kalıyordum ondan önce :) ama şimdi beşiğe bırakıp çıkıyorum odadan o uyuyor.
Ay süper ya nasıl sevinmiştir zeynep :)Kızlar çok güzel bişey oldu sabah sabah.zeynebin okulunda her sene Kermes oluyo kermestete önceden çekiliş bileti satıyorlar öğrencilere. kerneste çekiliyor. Biz iki tane aldık.ama hiç bişey çıkmadı Bu seneye kadar. Zeynep in diğer bisikleti küçük yeni bi bisiklet istiyodu bizden sürekli. Bileti alırken inşallah bisiklet çıkar zeynep buna dedim oda keşke çıksa anne ama bize bişey çıkmıyo hiç dedi.eşim zeynebi götürdü okula beş dk sonra zil çaldı elinde koca bi bisikletle kapıda.çok sevindik. Gün güzel başladı güzel devam eder inşallah:)
Yakın bi zamanda 5 dolgu 2 yirmilik çekimi 1 kanal ve diş temizletme yaptırdım. Hepsini de arka arkaya yaptırdım. İnan hiç birini hissetmedim. Bugün kanalı boşaltırlar. Eğer iyi bi dişciyse zaten hiçbişey hissetmezsin. 1 hafta sonra doldurduklarında biraz ağrı oluyor onuda ağrı kesiciyle idare edersin. Şimdiden geçmiş olsun.Kizlarrrr saat 1 de randevum var
Hoşgeldinnn :) iyiyiz sen nasılsın ?Selam kızlaaaarrr ben geldimNasılsınız??
Canım oğlumda rahat gorunuyor inşallah stres yapmazlar yarinda bu ikinci belki ondandir valla ben de senin gibi ondan daha çok stresliyim belli etmemeye çalışıyorumEvet gece nasıl olacak diye bende düşünüp duruyorum.ya çok ağlayacak yada umudu kalmadığı için hiç uyanmayacak.uysnirsa süt falan icermi hiç bilmiyorum.zaman gösterecek bakalım. Ama bu doğru büyüdükçe ayırmak zor oluyo gerçekten de.
Bide yarın teog var.beynim uyuştu valla ayırma işi yanında sınav sitresi.senin oğlun nasıl canım streslimi.benim kızım sanki biraz daha sakin gibi.
Ne güzel canım güle güle kullansin ZeynepKızlar çok güzel bişey oldu sabah sabah.zeynebin okulunda her sene Kermes oluyo kermestete önceden çekiliş bileti satıyorlar öğrencilere. kerneste çekiliyor. Biz iki tane aldık.ama hiç bişey çıkmadı Bu seneye kadar. Zeynep in diğer bisikleti küçük yeni bi bisiklet istiyodu bizden sürekli. Bileti alırken inşallah bisiklet çıkar zeynep buna dedim oda keşke çıksa anne ama bize bişey çıkmıyo hiç dedi.eşim zeynebi götürdü okula beş dk sonra zil çaldı elinde koca bi bisikletle kapıda.çok sevindik. Gün güzel başladı güzel devam eder inşallah:)
canım gayet rahat ol işlem sırasında birşey hissetmiyorsun ben her ikisini de yaptırdım en zor olan diş çektirdikten sonra iğnenin etkisi bitince çekilen yerin ağrı yapması ben sadece o zaman ağrı hissettim dolgu ya da kanal tedavisi çok acı vermedi banaKizlarrrr saat 1 de randevum var
Bende iyiyim canım sagolYatağı park yatak dolayısıyla bizim yataga alıyorum. Gözlerimi kapatıyorum bende ama yok uyumuyor. O yüzden mecbur sallıyorum. Kendi yatağına koyduğum zamanda çok ağlıyor.
Ay süper ya nasıl sevinmiştir zeynep :)
Yakın bi zamanda 5 dolgu 2 yirmilik çekimi 1 kanal ve diş temizletme yaptırdım. Hepsini de arka arkaya yaptırdım. İnan hiç birini hissetmedim. Bugün kanalı boşaltırlar. Eğer iyi bi dişciyse zaten hiçbişey hissetmezsin. 1 hafta sonra doldurduklarında biraz ağrı oluyor onuda ağrı kesiciyle idare edersin. Şimdiden geçmiş olsun.
Hoşgeldinnn :) iyiyiz sen nasılsın ?
Süt yapıyo olabilirKızlar gece ecenin yine çok gazi vardı arada böyle oluyor sesli sesli defalarca gaz çıkardı arada kivrandi çıkarırken dün semiz yedi ondan olabilirmi birde süt içti gece
sagol cnm bnde oyleyimde :)geçmiş olsun canım sıkıntısız ve çabucak geçsin ben diş temizleme için 858768567854 tane iğne vurduran biri olarak pek yorum yapmiyim
yok gdemedim korkudan. Hala cekiyorum esm aksam okdr aci cekiyosun 5 dkklik ameliyattan korkuyosn deynce bni gaza gtrdi insallah yaptrcm onumzdeki hafta ici onuda buaralar hep hastanelerdeymCanim senin ayagundaki tırnak batmasi nasil oldu cektirdin mi operasyon nasil gecti
sagl cnm ya bn cok korkuyorm uc kere dis cektrdm. Dha once dolgu kanal falan yaptrmadim. İlk olcakYatağı park yatak dolayısıyla bizim yataga alıyorum. Gözlerimi kapatıyorum bende ama yok uyumuyor. O yüzden mecbur sallıyorum. Kendi yatağına koyduğum zamanda çok ağlıyor.
Ay süper ya nasıl sevinmiştir zeynep :)
Yakın bi zamanda 5 dolgu 2 yirmilik çekimi 1 kanal ve diş temizletme yaptırdım. Hepsini de arka arkaya yaptırdım. İnan hiç birini hissetmedim. Bugün kanalı boşaltırlar. Eğer iyi bi dişciyse zaten hiçbişey hissetmezsin. 1 hafta sonra doldurduklarında biraz ağrı oluyor onuda ağrı kesiciyle idare edersin. Şimdiden geçmiş olsun.
Hoşgeldinnn :) iyiyiz sen nasılsın ?
dis cok cektrdim ama dgerlerni hc yaptrmadim. Ozelde cektrdm hep dha once dislrrmi. Kanallarla dolgular icn fiyatt aldm bana 13 bin masraf cikarttilar cekilen yerlere diste yapilcakmis falan. Bende dis hastanesinden randevu aldm birazda ondan korkuyorm insallah kahrimi cekerlerCanım oğlumda rahat gorunuyor inşallah stres yapmazlar yarinda bu ikinci belki ondandir valla ben de senin gibi ondan daha çok stresliyim belli etmemeye çalışıyorum
Ne güzel canım güle güle kullansin Zeynep
canım gayet rahat ol işlem sırasında birşey hissetmiyorsun ben her ikisini de yaptırdım en zor olan diş çektirdikten sonra iğnenin etkisi bitince çekilen yerin ağrı yapması ben sadece o zaman ağrı hissettim dolgu ya da kanal tedavisi çok acı vermedi bana
Tek skinti o olsun:) esmin disini kanal yaparlarken bnde girmistim. İgneyi vurdu hic beklemeden baslamisti hep hissetmis esim sylemisti hatta hisseyorm diye doktrada. Hmde ozel disciydi. Sanirm herkes yaptrmis bnde yaptriym bari napiyim :) dis cektrmek dha kolay geliyo hc yptrmadgim icn dha once dolgu falanbende boyle alistirdim gokceyi. Uyuyo numarasi yapinca sikilip uyuyo o da:)
gecmis oldun canim. Ugrastirici bisey degil. Igneyi vurduktan sonra tek sikintisi agzin acik beklemek:)
Ortalığı yıkarım öyle bişey olsun eşin iyi durmuş.Tek skinti o olsun:) esmin disini kanal yaparlarken bnde girmistim. İgneyi vurdu hic beklemeden baslamisti hep hissetmis esim sylemisti hatta hisseyorm diye doktrada. Hmde ozel disciydi. Sanirm herkes yaptrmis bnde yaptriym bari napiyim :) dis cektrmek dha kolay geliyo hc yptrmadgim icn dha once dolgu falan
Bn bir dis icn 3 igne vurdurmustum 20 dk bekletmistim doktoru bide uyussun diye :) bn dogum nasl yptim hc bilmiyorum cnm cok kiymetli. Umarm iyi doktrdur ellerm.titiriyo valla yazarken :)Ortalığı yıkarım öyle bişey olsun eşin iyi durmuş.
Ben özele gitmedim hiç. Devlette yaptırdım. Önce iğneyi vurup başka hasta alıyolar. Onu yaparken benimki iyice uyuşuyo öyle başlıyolar. Acıyo dediğim anda ikinci bi iğne vuruyolar.
Herkese de böyle yapıyolar canım. Acıdığı zaman söyle direk işkence gibi dayanılır öı hiç ona
bende diş hastanesindeyaptırdım geçenlerde kanal iğne yaptı bekledi biraz uyuştu zaten hemen 20 dk da bitti dolgusu falan hepsi bir 1 hafta sızlama olur dedi çok ağrın olursa gel dedi ama ne sızlama ne ağrı hiç bişey olmadı akşam 1 tane ağrı kesici içmiştim o kadar gidip tekrar diğerini yaptırcam özelde sadece kanal için 300 tl dedi o da tanıdık diyesagol cnm bnde oyleyimde :)
yok gdemedim korkudan. Hala cekiyorum esm aksam okdr aci cekiyosun 5 dkklik ameliyattan korkuyosn deynce bni gaza gtrdi insallah yaptrcm onumzdeki hafta ici onuda buaralar hep hastanelerdeym
sagl cnm ya bn cok korkuyorm uc kere dis cektrdm. Dha once dolgu kanal falan yaptrmadim. İlk olcak
dis cok cektrdim ama dgerlerni hc yaptrmadim. Ozelde cektrdm hep dha once dislrrmi. Kanallarla dolgular icn fiyatt aldm bana 13 bin masraf cikarttilar cekilen yerlere diste yapilcakmis falan. Bende dis hastanesinden randevu aldm birazda ondan korkuyorm insallah kahrimi cekerler
Bende çok korkuyodum hamileyken yaşadığım şey yüzünden. Ama korktuğum gibi geçmedi yaptırdım kurtuldum şükür :)Bn bir dis icn 3 igne vurdurmustum 20 dk bekletmistim doktoru bide uyussun diye :) bn dogum nasl yptim hc bilmiyorum cnm cok kiymetli. Umarm iyi doktrdur ellerm.titiriyo valla yazarken :)
13 bin mi çokmuş canım iyi yapmissin bende hep özele gidiyorum ama bizim dişçi tanıdık birde eşim onun evine iş yaptı para almadı nasıl olsa sana hep geliyoruz diş yaptırmaya dişleri yaptırınca hesaplasiriz dedi ben yaptırdım dislerimi arada küçük oğlanın dolguları dusuyor onları yaptırdım esimle dişçi hesabı görüyor ben fiyatı soruyorum disciye sen karışma hesaba agrin olunca gel diyor biz eşinle hesabı goruyoruz diyor:))sagol cnm bnde oyleyimde :)
yok gdemedim korkudan. Hala cekiyorum esm aksam okdr aci cekiyosun 5 dkklik ameliyattan korkuyosn deynce bni gaza gtrdi insallah yaptrcm onumzdeki hafta ici onuda buaralar hep hastanelerdeym
sagl cnm ya bn cok korkuyorm uc kere dis cektrdm. Dha once dolgu kanal falan yaptrmadim. İlk olcak
dis cok cektrdim ama dgerlerni hc yaptrmadim. Ozelde cektrdm hep dha once dislrrmi. Kanallarla dolgular icn fiyatt aldm bana 13 bin masraf cikarttilar cekilen yerlere diste yapilcakmis falan. Bende dis hastanesinden randevu aldm birazda ondan korkuyorm insallah kahrimi cekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?