2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
O zaman veriyorum ahanda size müthiş bir ipucu
Benim kurbişimin kızının bir karede de olsa gözlük takmışlığı var
Hadi o yok diyelim şöyle saçlarını salmışlığı var
Ahanda benim ozaman. Yakaladım seni bide dibimdeymişin. Hediyemi kargoya verme canım evime beklerim

Normalde 1 haziranda elde olacak ama sen bana daha geç gönder hazırlık da zor değil ya yap bi fıççın böreği kargola makbule geçer

Hadi ben bi ipucu daha vereyim. Dun cok tatli bi elbise gordum. Alacaktimdaesim bizioraya birakip bi yere gitmosti. Bende esim varken cuzdan almam yanima. Sonrada unuttum. Insallah bedeni bitmez.aynindan gökcemede alasim var

bende sana atarlanıcam bana niye cevap vermiyon sen eksik kalma dicemde zanlın ne der bilemedim

O zaman veriyorum ahanda size müthiş bir ipucu
Benim kurbişimin kızının bir karede de olsa gözlük takmışlığı var
Hadi o yok diyelim şöyle saçlarını salmışlığı var

biz olabiliriz o zaman

miranın babası kokoş

Hadi ben bi ipucu daha vereyim. Dun cok tatli bi elbise gordum. Alacaktimdaesim bizioraya birakip bi yere gitmosti. Bende esim varken cuzdan almam yanima. Sonrada unuttum. Insallah bedeni bitmez.aynindan gökcemede alasim var
hımm gökçeyle miranın aynı giyindiği elbisesi olmuştu bizmiyiz ki

yeni kankitoları var bizim yanımıza uğramıyo artık

Regl bitti 59 kg yum bebeğim, onları da bıraktım ya yaz yaz nereye kadar elimden tel düşmüyordu öyle diyet mi olur, ben de çıkıp yürüdüm telde laklak yapacağıma :)))
Ayrıca sen yanarlı dönerli kebaplarla devam et canım sana 78 beden body buldum onu alıcam

Haha fazla ümitlenme hemen canım
Gizli ittifakımızı biliyosun canım. Elimde yeni bilgiler var bir tek seni hiç düşünmedim ne yalan söyleyeyim. Böyle konuşup hediyenle gelirsen kahvene tuz çayına karbonat katarım haberin olsun

Gizli ittifakımızı biliyosun canım. Elimde yeni bilgiler var bir tek seni hiç düşünmedim ne yalan söyleyeyim. Böyle konuşup hediyenle gelirsen kahvene tuz çayına karbonat katarım haberin olsun
tehdit ederek olmaz canım
kahveni her zaman içmeye gelirim sorun değil

Bana is cikti klimayi cocuk odasindan yatak odasina gecirecektik esimde soylemis klimaciya simdi pat diye geldiler cabuk cabuk halilari topladim yataklarin ustunu orttum esimde geldi neyseki o ilgileniyor eceyide uyuttum insallah korkmaz matkap sesinden uyanmaz

haha bende regl oldum bi kere :)
Yanar dönerliler ızgara bişi olmaz :)

Çok yakışıyor valla gözlük öykü hiç çıkarmasa haklı

He annem he gördüm hiçbişey olmaz o kebap dağından. Bi de kızcağıza da salata vermiş kendi kebap yiyor
Kendi tercihi zaten onun salata yiyişi gördükten sonra acıdılar bize bi tabak daha salata getirdiler mıncırdı bütün salatayı :)
Sokuşturdum ağzına köftelerden canım aç bırakcak değiliz

İnşallah birşey yoktur canım. Tam alerji mevsimi ama doktor madem suphelendi en azından bi idrar tahlili filan isteyebilirdi. Böyle sadece kafa karıştırıp bırakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…