Ahanda benim ozaman. Yakaladım seni bide dibimdeymişin. Hediyemi kargoya verme canım evime beklerimO zaman veriyorum ahanda size müthiş bir ipucu
Benim kurbişimin kızının bir karede de olsa gözlük takmışlığı var
Hadi o yok diyelim şöyle saçlarını salmışlığı var
Normalde 1 haziranda elde olacak ama sen bana daha geç gönderZanlim konuda haklisin zaten bisey diyemem.Kim oldugunu da bilmiyorum ama kusura bakmasin yogundum gercekten arada okuyup cikiyodum.bi ara tamamen unutmustum cekilisi.Neyse bi dahaki cekilise katilmam
Herkese atarliyim bu ara zatencekilise de eksik kalmym diye girdim ama ayip oldu zanlima hazirlik bile yapmadim daha ne zaman yollycaz onu de bari
Haha fazla ümitlenme hemen canımAhanda benim ozaman. Yakaladım seni bide dibimdeymişin. Hediyemi kargoya verme canım evime beklerim
bende sana atarlanıcam bana niye cevap vermiyonZanlim konuda haklisin zaten bisey diyemem.Kim oldugunu da bilmiyorum ama kusura bakmasin yogundum gercekten arada okuyup cikiyodum.bi ara tamamen unutmustum cekilisi.Neyse bi dahaki cekilise katilmam
Herkese atarliyim bu ara zatencekilise de eksik kalmym diye girdim ama ayip oldu zanlima hazirlik bile yapmadim daha ne zaman yollycaz onu de bari
O zaman veriyorum ahanda size müthiş bir ipucu
Benim kurbişimin kızının bir karede de olsa gözlük takmışlığı var
Hadi o yok diyelim şöyle saçlarını salmışlığı var
miranın babası kokoşAhanda biz :) bizimki çıkarmıyo gözünden maşallah geçen akşam dışardayız közlük közlük diyo oldu dedim :)
Ama @minnakkartal da olabilir miracığımda kokoş
Başka kim vardı gözlük takan ımm düşüneyimm :)
Öyküye düşün bakalım diyorum ımm yapıyo el çenede gözler yukarı kalkık düşünme modu :)
Evet kesinlikle sen değilsinAha seni de eledim kaldi 13 kisi
hımm gökçeyle miranın aynı giyindiği elbisesi olmuştu bizmiyiz kiHadi ben bi ipucu daha vereyim. Dun cok tatli bi elbise gordum. Alacaktimdaesim bizioraya birakip bi yere gitmosti. Bende esim varken cuzdan almam yanima. Sonrada unuttum. Insallah bedeni bitmez.aynindan gökcemede alasim var
yeni kankitoları var bizim yanımıza uğramıyo artık
Regl bitti 59 kg yum bebeğim, onları da bıraktım ya yaz yaz nereye kadar elimden tel düşmüyordu öyle diyet mi olur, ben de çıkıp yürüdüm telde laklak yapacağıma :)))zayıflama yarışmasına girdi bizi unuttu bi de gelmiş diyo ki sizinle olmuyo siz sıkmıyosunuz kendi löp löp yiyodu :) ama işte allah böyle çarpar bu hafta kilo veremedi bi de artı çıktı sen düşün yani
Gizli ittifakımızı biliyosun canım. Elimde yeni bilgiler var bir tek seni hiç düşünmedim ne yalan söyleyeyim. Böyle konuşup hediyenle gelirsen kahvene tuz çayına karbonat katarım haberin olsunHaha fazla ümitlenme hemen canım
tehdit ederek olmaz canımGizli ittifakımızı biliyosun canım. Elimde yeni bilgiler var bir tek seni hiç düşünmedim ne yalan söyleyeyim. Böyle konuşup hediyenle gelirsen kahvene tuz çayına karbonat katarım haberin olsun
haha bende regl oldum bi kere :)Regl bitti 59 kg yum bebeğim, onları da bıraktım ya yaz yaz nereye kadar elimden tel düşmüyordu öyle diyet mi olur, ben de çıkıp yürüdüm telde laklak yapacağıma :)))
Ayrıca sen yanarlı dönerli kebaplarla devam et canım sana 78 beden body buldum onu alıcam
He annem he gördüm hiçbişey olmaz o kebap dağından. Bi de kızcağıza da salata vermiş kendi kebap yiyorhaha bende regl oldum bi kere :)
Yanar dönerliler ızgara bişi olmaz :)
Sizin kokoşluğunuz 10 numara zatenbiz olabiliriz o zaman
miranın babası kokoş
Çok yakışıyor valla gözlük öykü hiç çıkarmasa haklıAhanda biz :) bizimki çıkarmıyo gözünden maşallah geçen akşam dışardayız közlük közlük diyo oldu dedim :)
Ama @minnakkartal da olabilir miracığımda kokoş
Başka kim vardı gözlük takan ımm düşüneyimm :)
Öyküye düşün bakalım diyorum ımm yapıyo el çenede gözler yukarı kalkık düşünme modu :)
Kendi tercihi zaten onun salata yiyişi gördükten sonra acıdılar bize bi tabak daha salata getirdiler mıncırdı bütün salatayı :)He annem he gördüm hiçbişey olmaz o kebap dağından. Bi de kızcağıza da salata vermiş kendi kebap yiyor
İnşallah birşey yoktur canım. Tam alerji mevsimi ama doktor madem suphelendi en azından bi idrar tahlili filan isteyebilirdi. Böyle sadece kafa karıştırıp bırakmışKizimin gozleri sisti bugün goz dr na goturduk odem toplamis dedi bobrek hastaligimi var dedi bi kac dk dr un suratina bos bos baktim dondum kaldim oyle diyince bilmiyorum yani yok diye biliyodum dedim haziran sonu tekrar getirin alerjidenmi yoksa baska biseymi arastiralim dedi inşallah bobreklerde bisi yoktur kizlar dua edin olurmu
azcıkta burun olsa durcak gözünde ama burun yok kızda :)Çok yakışıyor valla gözlük öykü hiç çıkarmasa haklı
ağzını burnunu yesinler minik minikazcıkta burun olsa durcak gözünde ama burun yok kızda :)
Düşüyo gidiyo közlük
hımm gökçeyle miranın aynı giyindiği elbisesi olmuştu bizmiyiz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?