Tamam biz sana çıktık eminim gari :)ağzını burnunu yesinler minik minik
olsun zamanla düşmez
o zaman minnak ben ve hiraysen deilAy ben dayanamıycam söyliycem ya benim kurbanım çok meraksız
Şüphe etme ne olur çalış senin de oluro zaman minnak ben ve hiraysen deil
Ben en çok senden şüpheleniyordum şekerim
demirden korksaydın trene binmezdik gülümŞüphe etme ne olur çalış senin de olurayyy iğrençlikte çığır açıyorum beni çağırdığına pişman olmuşsundur ne güzel yoktum ortalıkta
Şüphe etme ne olur çalış senin de olurayyy iğrençlikte çığır açıyorum beni çağırdığına pişman olmuşsundur ne güzel yoktum ortalıkta
demirden korksaydın trene binmezdik gülüm
Ahahaha en sevdiğim klişelerden, biz senle gideriz böyle kamyon arkası yazısı muhabbeti yapa yapademirden korksaydın trene binmezdik gülüm
Özele gel hala favorimdir amaikinizde birbirinizden şahanesiniz
İpinucunu aldın tabi sen yazmıyorsun bişi görmedim sanmaikinizde birbirinizden şahanesiniz
biraz düşünmem lazım ipin hangi ucunu göndereyim diyeİpinucunu aldın tabi sen yazmıyorsun bişi görmedim sanma
Ben ipinucunu verdim canım
Ama canım ben dün hiç yazmadım kiBenm zanlim napiyo acaba beni dusunuyomudur
Dun dusunmus ama ahh canmmm
Umut var umut gözlüklüAhanda biz :) bizimki çıkarmıyo gözünden maşallah geçen akşam dışardayız közlük közlük diyo oldu dedim :)
Ama @minnakkartal da olabilir miracığımda kokoş
Başka kim vardı gözlük takan ımm düşüneyimm :)
Öyküye düşün bakalım diyorum ımm yapıyo el çenede gözler yukarı kalkık düşünme modu :)
Kurbanım diyecektin galibaBir ipucu daha, benim zanlımın ya da çocuğunun isminde E harfi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?