İnşallah birşey yoktur canım. Tam alerji mevsimi ama doktor madem suphelendi en azından bi idrar tahlili filan isteyebilirdi. Böyle sadece kafa karıştırıp bırakmış
sagolun kizlar
geçmiş olsun canim ya kötü olmus hemen iyilesir inşallahKlimacilar geldi ece sesten az uyudu uyandi yarim saattir kesintisiz agliyor avaz avaz meme emmemenin verdigi huysuzlukta var gripte valla simdi oturup bende agliyacagim
su ya daolmasa secenekler cok azalacak ama o isi bozuyo. Sirf 4 kisi buldum simdiden ikisinde de e olan. Bende dahilBir ipucu daha, benim zanlımın ya da çocuğunun isminde E harfi var.
Bir ipucu daha, benim zanlımın ya da çocuğunun isminde E harfi var.
dün online olanlarBenm zanlim napiyo acaba beni dusunuyomudur
Dun dusunmus ama ahh canmmm
Yuh tek tek profillere mi baktindün online olanlar
isimdeyimgucumdeyim
@aysenazim
@cann10
@AreN5
@oslew
@Akaibu o eski kurbi gitti
ahanda 5e düştü
beeeeennnnBir ipucu daha, benim zanlımın ya da çocuğunun isminde E harfi var.
dün online olanlar
isimdeyimgucumdeyim
@aysenazim
@cann10
@AreN5
@oslew
@Akaibu o eski kurbi gitti
ahanda 5e düştü
yoo o olabilir senin zanlın yeni kurbin olabilirbeeeeennnn
Diyorum nasil baktin arastrdin İsimdegucmdeyimde degildr gecen cekiliste ona ckmistm. Sen kendi zanlini buldunda sira banami geldi benmkinide arastrmis yaa cok alemsin
sen benimsin :)Ama canım ben dün hiç yazmadım ki
kız dedi ama :)Umut var umut gözlüklü
Benm zanlim napiyo acaba beni dusunuyomudur
Dun dusunmus ama ahh canmmm
İşte iki şüpheli şahıs, kesin biri benim. Çünkü ben çok kişi eledimBir ipucu daha, benim zanlımın ya da çocuğunun isminde E harfi var.
Ya da lar da olmasa ooooo direk ismi yazayım gitsin yani :))))su ya daolmasa secenekler cok azalacak ama o isi bozuyo. Sirf 4 kisi buldum simdiden ikisinde de e olan. Bende dahil
Baska ip ucuu
Belki de eşinin isminde E vardır bak onu eklemeyi unutmuşum o Zaman hiç fire vermezdim
Kız sen çekilişten sonra Tübitak matematik olimpiyatlarına katıl valla, permütasyon kombinasyon ve olasılıkta çığır açtın
Evet geçen sefer Adana dedin ben Mardine gidecek sandım nigdeye geldisağ gösterip sol vurabilebilirim cinim
Kız sen çekilişten sonra Tübitak matematik olimpiyatlarına katıl valla, permütasyon kombinasyon ve olasılıkta çığır açtın
DürttümNe hediye alacağına kadar verememiş beni biri dürtsün
İnşallah yoktur canım. Neden şimdi bakmadı ki bende merak ettim.Kizimin gozleri sisti bugün goz dr na goturduk odem toplamis dedi bobrek hastaligimi var dedi bi kac dk dr un suratina bos bos baktim dondum kaldim oyle diyince bilmiyorum yani yok diye biliyodum dedim haziran sonu tekrar getirin alerjidenmi yoksa baska biseymi arastiralim dedi inşallah bobreklerde bisi yoktur kizlar dua edin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?