sagol canim ya bende bir suru alinti yapmistim sana da gecmis olsun diyecektim klimacilar geldi alintilarim gitmis size de gecmis olsun alerjide olabilir beyzanin gozu canim insallah birsey yoktur gonlunu ferah tutsagolun kizlar
geçmiş olsun canim ya kötü olmus hemen iyilesir inşallah
Gökçe bu bir kare gözlüklü resmi varO zaman veriyorum ahanda size müthiş bir ipucu
Benim kurbişimin kızının bir karede de olsa gözlük takmışlığı var
Hadi o yok diyelim şöyle saçlarını salmışlığı var
Can'ım Recep'te Ece gibi burnu akıyor huysuzluk had safhada. Birde sütten kesilmiş olmanın huzursuzluğu vardır sizde. Hepsi geçecek inşallah azıcık daha sık dişini moralini bozma.sagol canim ya bende bir suru alinti yapmistim sana da gecmis olsun diyecektim klimacilar geldi alintilarim gitmis size de gecmis olsun alerjide olabilir beyzanin gozu canim insallah birsey yoktur gonlunu ferah tut
Ay ben dayanamıycam söyliycem ya benim kurbanım çok meraksız
o zaman kesin @hiraysen değil
o zaman minnak ben ve hiraysen deil
Ben en çok senden şüpheleniyordum şekerim
Benm zanlim napiyo acaba beni dusunuyomudur
Dun dusunmus ama ahh canmmm
dün online olanlar
isimdeyimgucumdeyim
@aysenazim
@cann10
@AreN5
@oslew
@Akaibu o eski kurbi gitti
ahanda 5e düştü
Yuh tek tek profillere mi baktin
haha bende regl oldum bi kere :)
Yanar dönerliler ızgara bişi olmaz :)
Çok güzel görünüyordu amaHe annem he gördüm hiçbişey olmaz o kebap dağından. Bi de kızcağıza da salata vermiş kendi kebap yiyor
gökcE; )Bir ipucu daha, benim zanlımın ya da çocuğunun isminde E harfi var.
Bende eski zanlısıyim 4 e düştüdün online olanlar
isimdeyimgucumdeyim
@aysenazim
@cann10
@AreN5
@oslew
@Akaibu o eski kurbi gitti
ahanda 5e düştü
size de gecmis olsun sagol canim insallah ya kac gundur ogle uykusundan kalkinca aglamiyordu bugun uykusunu almayinca cok huysuzluk yapti tabi meme ve grip faktorude var grip olmasi da kotu oldu meme birakma doneminde geri donmekte istemiyorum 4. gun bugun cok sormuyor memeyi ama huysuzluk yapiyor esimde vardi ikimizde sakinlestiremedik o da senin gibi sabret sonrasi rahat olacak diyor insallah oyle olur en cok bugun uzuldumCan'ım Recep'te Ece gibi burnu akıyor huysuzluk had safhada. Birde sütten kesilmiş olmanın huzursuzluğu vardır sizde. Hepsi geçecek inşallah azıcık daha sık dişini moralini bozma.
Senin kurbanın sglbnt canımcımBir ipucu daha, benim zanlımın ya da çocuğunun isminde E harfi var.
Ben yaklaştım di mi pufpufumm. Çember daralıyor
Benim hala üzüldüğüm Zaman'lar oluyor. Bıraktıktan bir hafta sonra krup olmuştu tabi o zamana kadar krupun ne olduğunuda bilmiyordum Nasıl suçladım kendimi vicdanım Nasıl sızladı kış günü çocuğu sütten kesersen Boğaz'ı kurur böyle hastalanır işte diye. Yeniden emzirmeye kesin kararlıydım ki drumuz geri dönme bir hafta olmuş keseli dedi. Emzirmek çok güzel bir duygu ama miadımız doldu :) çokta güzel emdiler ömürleri boyunca şifa olur inşallahsize de gecmis olsun sagol canim insallah ya kac gundur ogle uykusundan kalkinca aglamiyordu bugun uykusunu almayinca cok huysuzluk yapti tabi meme ve grip faktorude var grip olmasi da kotu oldu meme birakma doneminde geri donmekte istemiyorum 4. gun bugun cok sormuyor memeyi ama huysuzluk yapiyor esimde vardi ikimizde sakinlestiremedik o da senin gibi sabret sonrasi rahat olacak diyor insallah oyle olur en cok bugun uzuldum
yani demek istiyosunki bn senin kurbanin deglimKızlar benim şu öngörülerimi bir yere not edin sonra size hediyeleştikten sonra hatırlatacağım bakalım tahminlerim tutacak mı?
Oslewin kurbanı hiraysen
Oslewin zanlısı kmlt
Apriori123 kurbanı sglbnt
Minnakın kurbanı isimdeyimgucumdeyim
Pilisenin kurbanı lilium
İsimdeyimgucumdeyim in kurbanı cann10
Bakalim kaci tutmus olacakKızlar benim şu öngörülerimi bir yere not edin sonra size hediyeleştikten sonra hatırlatacağım bakalım tahminlerim tutacak mı?
Oslewin kurbanı hiraysen
Oslewin zanlısı kmlt
Pilisenin kurbanı lilium
Evet canim guzel emdiler maalesef eninde sonunda bu veda yasanacakti ve ne zaman olursa olsun ayni duygulari hissedecektik benim oglumun dru da kararli olun kesinlikle tutarsiz davranmayin demisti ve bu cocuk buyuturken hersey icin gecerli demisti ben daha once iki defa denedim vazgectim buna ragmen aglamasina dayanamadim ama bu sefer bitirdik artik gece bir kere emiyor onuda kescem ama simdi grip diye emziriyorum iyilesince onu da biraktircamBenim hala üzüldüğüm Zaman'lar oluyor. Bıraktıktan bir hafta sonra krup olmuştu tabi o zamana kadar krupun ne olduğunuda bilmiyordum Nasıl suçladım kendimi vicdanım Nasıl sızladı kış günü çocuğu sütten kesersen Boğaz'ı kurur böyle hastalanır işte diye. Yeniden emzirmeye kesin kararlıydım ki drumuz geri dönme bir hafta olmuş keseli dedi. Emzirmek çok güzel bir duygu ama miadımız doldu :) çokta güzel emdiler ömürleri boyunca şifa olur inşallah
Senin kurbanın sglbnt canımcım
Zehir hafiye seni benim zanlım kimdir bi diyiver heleKızlar benim şu öngörülerimi bir yere not edin sonra size hediyeleştikten sonra hatırlatacağım bakalım tahminlerim tutacak mı?
Oslewin kurbanı hiraysen
Oslewin zanlısı kmlt
Pilisenin kurbanı lilium
Hadi seni üzmeyeyim ele beniyani demek istiyosunki bn senin kurbanin deglim
Çekilişte olupta burda aktif olmayan arkadaşlar var onlarda azcık uğrasa buraya biraz ipucu verseler söyleyeceğim ama veri çok az. Senin zanlın erkek annesi gibi geliyor banaZehir hafiye seni benim zanlım kimdir bi diyiver hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?