Ayyy topikte erkek nüfusu pek azmış yahu bi erkeğe iki kız düşüyor. Ben bi gelin daha mı baksam ne @hiraysenÇekilişte olupta burda aktif olmayan arkadaşlar var onlarda azcık uğrasa buraya biraz ipucu verseler söyleyeceğim ama veri çok az. Senin zanlın erkek annesi gibi geliyor bana
Bir ipucuda benden;listende bir yanlışlık varKızlar benim şu öngörülerimi bir yere not edin sonra size hediyeleştikten sonra hatırlatacağım bakalım tahminlerim tutacak mı?
Oslewin kurbanı hiraysen
Oslewin zanlısı kmlt
Apriori123 kurbanı sglbnt
Minnakın kurbanı isimdeyimgucumdeyim
Pilisenin kurbanı lilium
İsimdeyimgucumdeyim in kurbanı cann10
Benim kız azadın kız versiyonu dicem ama değil tam haydut arada popo sallayıp şıngır şıngır oynamasa erkek doğurmuşum diycem. Yani canım azadın başını yakmayalımAyyy topikte erkek nüfusu pek azmış yahu bi erkeğe iki kız düşüyor. Ben bi gelin daha mı baksam ne @hiraysen
Sana kız mı çıktı erkek miBir ipucuda benden;listende bir yanlışlık varmesela benim yerime başka birini koymuşsun
İşimdeyimgücümdeyimi mi koymuşlar senin yerine yoksamBir ipucuda benden;listende bir yanlışlık varmesela benim yerime başka birini koymuşsun
Kız mı desem acabaSana kız mı çıktı erkek mi
Ya da.....İşimdeyimgücümdeyimi mi koymuşlar senin yerine yoksam
Yada yok !! Yada yokYa da.....
Bende Ece nasıl oldu dicektim.gripe ni çevirdi.çok geçmiş olsunKlimacilar geldi ece sesten az uyudu uyandi yarim saattir kesintisiz agliyor avaz avaz meme emmemenin verdigi huysuzlukta var gripte valla simdi oturup bende agliyacagim
Bir şüpheli dahaCann ımmmm
Evet sagol canim grip oldu burnu cok akiyorBende Ece nasıl oldu dicektim.gripe ni çevirdi.çok geçmiş olsun
Canım kerem alp e 5 numara kullanırken sürekli yaşıyorduk. Küçük geliyordu 5 artı al dedim eşime o da 6 almış. Hiç çıkmıyor artık 15-20 gün olmuştur.Kozlar su bezlerin sizdirmasina cözüm bulabilen var mi?
Fenalik geldi bez kiyafet degistirmekten 1 aydir cikmaya basladi surekli
Benim zanlimi da buluverKızlar benim şu öngörülerimi bir yere not edin sonra size hediyeleştikten sonra hatırlatacağım bakalım tahminlerim tutacak mı?
Oslewin kurbanı hiraysen
Oslewin zanlısı kmlt
Apriori123 kurbanı sglbnt
Minnakın kurbanı isimdeyimgucumdeyim
Pilisenin kurbanı lilium
İsimdeyimgucumdeyim in kurbanı cann10
Alerjiyse diye iyilesince dedi canim ama bilmiyorum inşallah değildirİnşallah yoktur canım. Neden şimdi bakmadı ki bende merak ettim.
Sagol canim inşallahsagol canim ya bende bir suru alinti yapmistim sana da gecmis olsun diyecektim klimacilar geldi alintilarim gitmis size de gecmis olsun alerjide olabilir beyzanin gozu canim insallah birsey yoktur gonlunu ferah tut
cok fark var mi canim buyuklukleri arasinda.Canım kerem alp e 5 numara kullanırken sürekli yaşıyorduk. Küçük geliyordu 5 artı al dedim eşime o da 6 almış. Hiç çıkmıyor artık 15-20 gün olmuştur.
Canım can bebenin yeni bir bezi çıkmış sizdirmalar için bi bak istersen reklamlarda gördüm bizde sızma problemi yok 4 numara kullanıyoruz halacok fark var mi canim buyuklukleri arasinda.
Gokcede ufak tefek 5 cok iyi geliyo aslinda. Popoda yok pek katlaniyo aslinda alt kisim. Cok mu buyuk olur ki.
5+ alayim olmadi. Carsaf falan hep batiyo deli oldum bi aydir
6 numara çok büyük olur bence hiraya kullanıyorum 6 numarayıcok fark var mi canim buyuklukleri arasinda.
Gokcede ufak tefek 5 cok iyi geliyo aslinda. Popoda yok pek katlaniyo aslinda alt kisim. Cok mu buyuk olur ki.
5+ alayim olmadi. Carsaf falan hep batiyo deli oldum bi aydir
Icli kofte bile yollarim sana ya ayip ediyosunNormalde 1 haziranda elde olacak ama sen bana daha geç gönderhazırlık da zor değil ya yap bi fıççın böreği kargola makbule geçer
bende sana atarlanıcam bana niye cevap vermiyonsen eksik kalma dicemde zanlın ne der bilemedim
biz olabiliriz o zaman
miranın babası kokoş
Ay ben dayanamıycam söyliycem ya benim kurbanım çok meraksız
Bir ipucu daha, benim zanlımın ya da çocuğunun isminde E harfi var.
Merak kıvılcımları görmeye başladımIcli kofte bile yollarim sana ya ayip ediyosun
Ben de korkuyorum zanlimdan
Meraksiz ve E harfleri beni gosteriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?