2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çekilişte olupta burda aktif olmayan arkadaşlar var onlarda azcık uğrasa buraya biraz ipucu verseler söyleyeceğim ama veri çok az. Senin zanlın erkek annesi gibi geliyor bana
Ayyy topikte erkek nüfusu pek azmış yahu bi erkeğe iki kız düşüyor. Ben bi gelin daha mı baksam ne @hiraysen

Bir ipucuda benden;listende bir yanlışlık varmesela benim yerime başka birini koymuşsun

Ayyy topikte erkek nüfusu pek azmış yahu bi erkeğe iki kız düşüyor. Ben bi gelin daha mı baksam ne @hiraysen
Benim kız azadın kız versiyonu dicem ama değil tam haydut arada popo sallayıp şıngır şıngır oynamasa erkek doğurmuşum diycem. Yani canım azadın başını yakmayalım

Kozlar su bezlerin sizdirmasina cözüm bulabilen var mi?
Fenalik geldi bez kiyafet degistirmekten 1 aydir cikmaya basladi surekli
Canım kerem alp e 5 numara kullanırken sürekli yaşıyorduk. Küçük geliyordu 5 artı al dedim eşime o da 6 almış. Hiç çıkmıyor artık 15-20 gün olmuştur.

Benim zanlimi da buluver

İnşallah yoktur canım. Neden şimdi bakmadı ki bende merak ettim.
Alerjiyse diye iyilesince dedi canim ama bilmiyorum inşallah değildir
sagol canim ya bende bir suru alinti yapmistim sana da gecmis olsun diyecektim klimacilar geldi alintilarim gitmis size de gecmis olsun alerjide olabilir beyzanin gozu canim insallah birsey yoktur gonlunu ferah tut
Sagol canim inşallah

Canım kerem alp e 5 numara kullanırken sürekli yaşıyorduk. Küçük geliyordu 5 artı al dedim eşime o da 6 almış. Hiç çıkmıyor artık 15-20 gün olmuştur.
cok fark var mi canim buyuklukleri arasinda.
Gokcede ufak tefek 5 cok iyi geliyo aslinda. Popoda yok pek katlaniyo aslinda alt kisim. Cok mu buyuk olur ki.
5+ alayim olmadi. Carsaf falan hep batiyo deli oldum bi aydir

Gokcede ufak tefek 5 cok iyi geliyo aslinda. Popoda yok pek katlaniyo aslinda alt kisim. Cok mu buyuk olur ki.
Canım can bebenin yeni bir bezi çıkmış sizdirmalar için bi bak istersen reklamlarda gördüm bizde sızma problemi yok 4 numara kullanıyoruz hala

6 numara çok büyük olur bence hiraya kullanıyorum 6 numarayı

Normalde 1 haziranda elde olacak ama sen bana daha geç gönder hazırlık da zor değil ya yap bi fıççın böreği kargola makbule geçer
Icli kofte bile yollarim sana ya ayip ediyosun

bende sana atarlanıcam bana niye cevap vermiyon sen eksik kalma dicemde zanlın ne der bilemedim

biz olabiliriz o zaman

miranın babası kokoş

Ben de korkuyorum zanlimdan

Ay ben dayanamıycam söyliycem ya benim kurbanım çok meraksız

Bir ipucu daha, benim zanlımın ya da çocuğunun isminde E harfi var.

Meraksiz ve E harfleri beni gosteriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…