Can'ım teşekkürler fikirler için@minnakkartal yumurtanin birisinin ustune 40 yazmislar pembe boyayla digerine bebegin ismini pembe tule baglamislar bozuk para konulur kese icinde yine koyabilirsin nazar boncugu yine tule baglayabilirsin surpriz yumurtalari kese yapabilirsin yanina hediye de alirsin aklima gelenler bunlar baska birsey gelirse aklima yazarim
aynen oyle kizlar biz ogluma hissettirmiyoruz ama birkac defa onun yaninda abisine vermis cok uzuldu esimde aksam bana annem bunu buyuge verdi ama ben ikisine verdim neden boyle yapiyor bu kadin diye soylendi
Benim babannemde tee osmaniyeye kuzenimin dugunune gitti. 1sene sonra benim dugunum icin. Ne isim varoralarda yol cekemem gitmem ben demis. Konyada bi dedugun. Osmaniye nerden baksan 10 saatlik yol konya 3.
Bende cok bozuldum. Ablam torundu da ben torun degil miyim. Ne kotulugumu gormus de boyle soyluyo. Gelmezse gelmesin ama bu bi haksa ben hakkimi helal etmiyorum dedim. Kardesim soylemis. Dugun zamani rahatsizlandi. hasta oldugu halde gelcem diye tutturdu sonra. Gelme falan dedim babamda dedi ama gelcem dedi geldi ille. Gunahinida almak istemiyorum ma babannemin hasta numarasi yapma huyu vardir.o zamanda oyle muhtemelenki kimse inanmadi getird dugune amcamlar.
O kadar sinir oluyorum ki. Sirf halamla babam konusmuyo diye boyle yapiyo.
alala niye oyle acaba :/ sanslisin
hic duymamistim boyle bisey. Biz para sokustururuz caktirmadan zibinin icine :)
Cok hosmus ama
Rica ederim canim:)Can'ım teşekkürler fikirler için
Aha da burdan mavi boncuk dağıtan arkadaşlara sesleniyorum bi daha inanmam sizlere. Listemin hepsi yanlışmış alla alla. Tahminlerimin kökünü kuruttunz.
Sizde durum farkliymis biraz canim sen onlara yardimci oldugun icin onlarda sana destek olmuslar ama benim kv nin yaptigi 14 yasinda ve 9 yasinda olan torunlarina esit davranmamasi mesela benim babaanemde bize hep farkli davrandi cunku biz ayni evdeydik halam yillarca arayip sormadi benim ceyizimde babaanemin aldigi bir suru esya vardiKızlar onu benim babaanemde yapar ama kayırılan benimdir sebepse evlenene kadar tüm hastane işlerine kpşturdum hala maaş kartı bende çek getir der götürürüm hatrını sayarım bekarken bi kere halalarımın kızları ve ben onda kalıyoduk kızlar yemek yer kenara çekilirdi bi gün yine ben bulaşık yıkarken burda ev sahibi kim muhabbeti yapıldı babaannemde beni gösterdi siz oturuypsunuz her işi o yapıyo dedi
Evlenirken o kadar ağladıki düğünümde hiç onu öyle görmemiştim
Torunları evlenirken herkese sarı lira takar adetidir yani ben ev eşyası alırken maaşını çekip getirmiştim bi gün bana verme sende kalsın ni eksiği alırsın ama ötekilere deme dedi bende onunla bulaşık makinemi almıştım
Pilise pile pile kumaşlara deniyo ya hep onlar çıkıyo
@minnakkartal bizde de yumurta ve yanında küçük bi hediye verirler genelde kıyafet ya da ev ayakkabıları varya 20-30 tl lik bez onlardan koyarlar
benim karnıım acıkınca acayip başım ağrır canım. mide bulantısı baş ağrısıDün ikindiye doğru bir baş ağrısı ki Allah kimsenin başına vermesin.akşam doğru belli yemeden Akifi de erken uyutup yattım gece ara ara kalktım hep başım ağrıyodu.sürekli parol ve minosetle sabahı buldum.çok şükür iyiyim ama sersemlik var üstümde.
İlk oruç tuttuğum gün hep aynısı olur.Benim gibi olan varmı meraktayım
yumurta evine gidilenin evini fare basmasın diye veriliralala niye oyle acaba :/ sanslisin
hic duymamistim boyle bisey. Biz para sokustururuz caktirmadan zibinin icine :)
Cok hosmus ama
yorumların öldürüyor beniDetay derken göz mü g.t mü canım pek vakıf değiliz senin tospiğin yüz hatlarınagenelde gözü ve g.t ü ile gündeme geliyor kendileri
gene kaçırdımArtık son resimlerden sonrada bana benzemiyor diyen olursa bundan sonra alıntılamıcam hiç bir mesajını hıh işte o kadar
yetişen görür
Aynı ben. Baş Ağrı'sından ölürümbenim karnıım acıkınca acayip başım ağrır canım. mide bulantısı baş ağrısıben açlığa hiç gelemem.
daha öncede demiştin. ben olsam sevmem öyle babaanneyi. anneannemi çok sevdiğim söylenemez yani. oda torun ayrımı yapardıYa 3 hamileligimde de kv hep dua etti ogluna benzesin diye buyuk oglum bir dogdu ayni ben sarisin sonra babasina benzedi ama kv benzetmiyor esmer olacakmis ikinci oglumda yine dua etti oglum dogdu bembeyaz ayni ben:)) 3. de hamileyken sana benzemesinde dedi bu kadar yani
Birde canimi sıkiyor buyuk ogluma surekli para veriyor kucuge vermiyor oglum hissetti birkac kez uzuldu esim kizdi gorumceler falan da ayip ediyorsun dedi ama hala ayni seyi yapiyor
Dun kandil diye esim ugramis annesine 20 lira vermis esime buyuk ogluma vermesi icin esimde eve gelince 10 ar lira olarak ikisine paylastirdi yani cocugun tek sucu bana benzemesi sanirim sinir oluyorum gercekten haksizlik yapmasina halbuki bugun oglumun dogum gunu ona da para gonderebilirdi
Annem gecen gun buyuge 20 lira vermis gizli olarak ertesi gun kucuk ogluma da gidip gomlek almis ama kv de oyle degil
bildiğin çiğ yumurta :)Yumurta Nasıl veriliyor kibildiğimiz yumurta bu di mi ne maksatla veriliyor
benim karnıım acıkınca acayip başım ağrır canım. mide bulantısı baş ağrısıben açlığa hiç gelemem.
aynen kizlar ya bende cok kotu oluyorum acken tansiyonum dusuyor gozlerim karariyor halsizlesiyorum Ramazan da iftardan sonra bas agrisi oluyorAynı ben. Baş Ağrı'sından ölürüm
İste yine yapti canim valla bende sevmem cunku sevilmedigimi hissederim bize gelecekmis bende hic birsey demedim esime benim cocuguma kendini kotu hissederek insan evime de gelmesin yani gelirse de en ufak birsey hissedersem cok fena bozcam bu seferdaha öncede demiştin. ben olsam sevmem öyle babaanneyi. anneannemi çok sevdiğim söylenemez yani. oda torun ayrımı yapardı
Çok ilginçmiş yabildiğin çiğ yumurta :)
Nette ömrü uzun olsun diye yazıyo ama bizde derler evi fare basmasın diye :)
Umut Gökçe ve mira almış başını gitmişAyy ne kaynattik iz yine yahuu yeyisemiyorum umutta çıkıyor gorsellerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?