Nerde cikiyo nasil baktnzUmut Gökçe ve mira almış başını gitmiş
2014 haziran anneleri kadınlar kulübüNerde cikiyo nasil baktnz
Googleye yaznca sanirm. Bn hc resm koymuyorm buyzden burda :)2014 haziran anneleri kadınlar kulübü
Google yazınca görsellerde çıkıyor canım
Evet Can'ım bende koymuyorumGoogleye yaznca sanirm. Bn hc resm koymuyorm buyzden burda :)
tesekkur ederim canim@yaz yagmuru oglusunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu yıllar
Burdan silinirse silinir ancak sanırımAy inanmıyorum bende varım hatta kocam bile varsilemiyormuyuz acaba ?
Ya bizde başlarda çıkıyoruz. Acaba yükledigim resimleri kendi özel mesajımından arayıp bulsam silinir mi ki? Biraz zaman alır ama denicem.Burdan silinirse silinir ancak sanırım
Çok canım sıkıldı bu duruma. gökçe en başta çıkıyo bide ya
Mune den rica etsek s,ler mi ki uğraşır mı acaba hiç bilemedim.
Yok silinmiyo. 10 dk içinde silebiliyosun sadeceYa bizde başlarda çıkıyoruz. Acaba yükledigim resimleri kendi özel mesajımından arayıp bulsam silinir mi ki? Biraz zaman alır ama denicem.
@aysenazim da var sakaryada o da katılır belki eşimde kabul eder diye düşünüyorum
Benimde canim sıkıldi buradaki ismini yazip kadinlar kulubu yazdiginda da cikiyor fotograflar kiblemek o mesaji sikayet etmek sanirim bdv de kibliyorlar daha cok
kullanici ihbar butonu sanirim acilimi.
Ya çok saçma ama en çokda benimkiler var. Pastama kadar çıkmış.Benimde canim sıkıldi buradaki ismini yazip kadinlar kulubu yazdiginda da cikiyor fotograflar kiblemek o mesaji sikayet etmek sanirim bdv de kibliyorlar daha cok
O zaman direk onlara atim msj. Rica ederim silerler inş.kullanici ihbar butonu sanirim acilimi.
Mune ye ya da kazene gider sikayet. Artik onlarin insiyatifine kalmis. Kontrol eder misin canim sonra silinmis mi resim. Eger silindiyse bizde yapalim
Evet bencede sacma niye gorsellerde cikiyorki giysi ayakkabi falan aliyoruz paylasiyoruz onlarin fotosu ciksa sadece cocuklarin ve bizim fotolarimizin cikmasi bencede sacma demekki burada paylasinca otomatik olarak gorsellerde cikiyorYa çok saçma ama en çokda benimkiler var. Pastama kadar çıkmış.
O zaman direk onlara atim msj. Rica ederim silerler inş.
Mune daha iyi olur sanki canim. Kazen erkek belki hassasiyetimizi anlamaz :)@Akaibu msj geldi şimdi. Üzgünüz içerik silinmemiştir diye. Linkten yöneticilerle irtibata geçin diyor. Kazeni bulayımda derdimi anlatayım :)
Babamın kuzeni gökçeye vermişti çok hoşuma gitmişti benimyumurta evine gidilenin evini fare basmasın diye verilir
Şeker tatlı dilli olsun diye
Bi de un veya pudra sürüyolar çocuğun yüzüne o da uzun ömürlü olsun diye
Biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?