hiç bilmiyorum ki. burda da hava bi garip sabahları serin. akşamları güneş çıkınca ev yanıyo. ondan olmuştur heralde olduysa. gün içinde blli olacak artık. Akifte hasta olmuyodur umarım@Akaibu seninkide heralde hasta olacak.olmasalar ya.Gökçw mideyi mi üşüttü ki
sağl canım havalar bi garip olunca ocuklar da nasibini alıyolarGeçmiş olsun canım inşallah hasta olmaz ama gene herkes hasta
Blackkcat diş çıkarıyor olmasın gökçe hep diş çıkarırken huzursuz olur yada hastayken. Mesela şu günlerde çok huysuz hen hasta hem diş
midesini mi üşüttü acaba inşallah hasta olmazSabah kalkti emzirdim. Yanimiza aldim. Babasiyla oynar genelde ben az daha kestiririm. Birden bi kustu. Yatak basligina kustu allahtan. Yastiga yataga gelmedi hic.
Niye kustu boyle anlamadim. Hasta olmasa bari
diş olabilir belki canım umarım hasta değildirAkifte sabha kadar uyumadı.tam dalıyo konuşarak ıyanıyo.huzursuz sürekli dönüyodu ve sayıklıyodu.üstelik gece 12de yattı.şimdi ayağıma aldım anne diyip duruyo ama gözü kapalı.ateş yok 36.7
Hasta mı olcak kiçok uykusuzum birazdan ayşeyi okula götürcem
Odayı istemiyo heraldemira da dün gece hiç uyumadı ikide bir uyanıyo kapıyı aç diyo açık kızım kapı diyorum ki hafif aralık bırakmıştım mıkırdanıyo sonra sallıyorum dalıyo sonra yine mıkırdanma meme istiyom diyo sabaha kdr uğraştım bi de regl oldum kendi derdim sen misin benimle uyusun diyen al sana mitiş bi gece
Hay allah yaDun butun gun yapmadi aklina gelmedi hic. Busabah ellerini yumruk yapmis uyandi yne yanaklarna koyuyo bide gormemezlikten geldim bir saat oldu kalkali hala ayni
neyseki dün gece odadan çıkmaya çalışmadı sallanmaya fln ikna oldu daha iyiye doğru gidiyoruz sanıyorumOdayı istemiyo heralde
dönemsel bişi olabilir gerçekten o zmanBir oda istememe durumu bizde de var, uyutuyorum götürüp odasına yatağına koyacam zınk uyanıyor, başlıyor ağlamaya
suyla oynamayı geliyo mu böyle sıçratmayı çırpmayı fln öyle bişiler mi denesenDun butun gun yapmadi aklina gelmedi hic. Busabah ellerini yumruk yapmis uyandi yne yanaklarna koyuyo bide gormemezlikten geldim bir saat oldu kalkali hala ayni
Kötü olmuş ya kuzuyu etkilemiş bayağıDun butun gun yapmadi aklina gelmedi hic. Busabah ellerini yumruk yapmis uyandi yne yanaklarna koyuyo bide gormemezlikten geldim bir saat oldu kalkali hala ayni
Rahat batmayacak işte insana :)) ne derdi var acaba cidden çok merak ettimmira da dün gece hiç uyumadı ikide bir uyanıyo kapıyı aç diyo açık kızım kapı diyorum ki hafif aralık bırakmıştım mıkırdanıyo sonra sallıyorum dalıyo sonra yine mıkırdanma meme istiyom diyo sabaha kdr uğraştım bi de regl oldum kendi derdim sen misin benimle uyusun diyen al sana mitiş bi gece
sen sakin olmaya çalış canım aldırma hiç böyle. minnakın dediği gibi su görünce açabilir. rüyasında falan görmüştür belki ondan hatırlamıştır belki. daha çok küçük böcek korkusu kalsa da ellerini açar mutlaka.Dun butun gun yapmadi aklina gelmedi hic. Busabah ellerini yumruk yapmis uyandi yne yanaklarna koyuyo bide gormemezlikten geldim bir saat oldu kalkali hala ayni
Hay allah ya
Çol üstüne gitmeden bişeyler vermeye çalış eline şunu getirsene alsana falan filan
neyseki dün gece odadan çıkmaya çalışmadı sallanmaya fln ikna oldu daha iyiye doğru gidiyoruz sanıyorum
dönemsel bişi olabilir gerçekten o zman
suyla oynamayı geliyo mu böyle sıçratmayı çırpmayı fln öyle bişiler mi denesen
Kötü olmuş ya kuzuyu etkilemiş bayağıinşallah çabuk unutur
hicbiseye acmiyo kzlar bilgisayari seviyodu ona ble acmadi busabah. Cocuk pskologu arastriyorm varmi bilen. Kursun doktrmeyemi gotrsek yemnediyorm cok kotuym ya esim iste cagrsammi gtsekmi biyere napcagmi sasr. Bide huysuzlandi hcbisey yemekte istemiyo su bile icmiyo. Agliyo herseye ateside ckti brazRahat batmayacak işte insana :)) ne derdi var acaba cidden çok merak ettim
sen sakin olmaya çalış canım aldırma hiç böyle. minnakın dediği gibi su görünce açabilir. rüyasında falan görmüştür belki ondan hatırlamıştır belki. daha çok küçük böcek korkusu kalsa da ellerini açar mutlaka.
Ne desem bilemedim gerçektenhicbiseye acmiyo kzlar bilgisayari seviyodu ona ble acmadi busabah. Cocuk pskologu arastriyorm varmi bilen. Kursun doktrmeyemi gotrsek yemnediyorm cok kotuym ya esim iste cagrsammi gtsekmi biyere napcagmi sasr. Bide huysuzlandi hcbisey yemekte istemiyo su bile icmiyo. Agliyo herseye ateside ckti braz
bence de bi uzman görüşü almak da fayda olabilir bizim de odada uyumama durumu uzarsa ki dün akşam iiye gider gibiydi ama bende götürebilirmhicbiseye acmiyo kzlar bilgisayari seviyodu ona ble acmadi busabah. Cocuk pskologu arastriyorm varmi bilen. Kursun doktrmeyemi gotrsek yemnediyorm cok kotuym ya esim iste cagrsammi gtsekmi biyere napcagmi sasr. Bide huysuzlandi hcbisey yemekte istemiyo su bile icmiyo. Agliyo herseye ateside ckti braz
Sagol canim basardik ama yine arada bir meme yoklamasi yapiyor gunduz bazen gelip aciyor öpüyor gece de bir kere uyaniyor memeyi aciyor konusuyorum hic israr etmiyor aglamiyor kapatiyor memeyi uyuyor ondan sonra size de masallah ne guzel kolay alisacak tuvalete bende hava biraz isininca baslayacagim lazimlik almistim birkac kere denedim aciyor deyip kalkti yine deneyecegim ayni seyi yaparsa bende tuvalet aparati alip denerim@yaz yagmuru sana da Eceye de Kocaman maşallah. Biz de tuvalet eğitimine başlamıştık. Ankara'nın havasına yenik düştük. Yıkadığım çamaşırlar kurumayınca ve sürekli tuvalette kalıp el yıkarken çok üşüyünce biraz erteleme kararı aldım ama çok sevdi tuvalet aparatıyla başladık ve ilk demede hem kakasını hem çişini yaptı.
Gecmis olsun canim midesini usutmus olabilirSabah kalkti emzirdim. Yanimiza aldim. Babasiyla oynar genelde ben az daha kestiririm. Birden bi kustu. Yatak basligina kustu allahtan. Yastiga yataga gelmedi hic.
Niye kustu boyle anlamadim. Hasta olmasa bari
canim ya uzuldum bencede canim cocuk psikologuna bir gotur en azindan nasil davranman gerektigini soyler psikologla birlikte hareket edersen cabuk atlatirsinizDun butun gun yapmadi aklina gelmedi hic. Busabah ellerini yumruk yapmis uyandi yne yanaklarna koyuyo bide gormemezlikten geldim bir saat oldu kalkali hala ayni
Geçmiş olsun canım inşallah hasta olmaz ama gene herkes hasta
Blackkcat diş çıkarıyor olmasın gökçe hep diş çıkarırken huzursuz olur yada hastayken. Mesela şu günlerde çok huysuz hen hasta hem diş
@Akaibu saolun kızlar.iyi ama huysuz anlamadım bişe.ağzına baktırmıyo diş galiba.midesini mi üşüttü acaba inşallah hasta olmaz
diş olabilir belki canım umarım hasta değildir
başınız sağ olsun canım inşallah akifcik çok huysuzlanmaz@Akaibu saolun kızlar.iyi ama huysuz anlamadım bişe.ağzına baktırmıyo diş galiba.
Cenazemiz var bide.babamın manevi annesi.babaannem annemi istemediği için istemeye falan gitmemiş düğüne bile zorla gelmiş üstelik bişe bile takıp almamış anneme.babama da bugün aramızdan ayrılan manevi babaannem yardımcı olmuş.anne gibi babamı bağrına basmış.ist yaşıyodu.babam ve oğulları cenazeyi buraya getircekler.bwnde giderim artık bu huysuz akifle napcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?