Ben geldiiiim, çok yorulduuuum
İyi haberlerle geldin inşallah canım
Daha doktora gitmedim canım. Randevum 16:30'daDışarıdaydım çok yoruldum. Kurbancıkım duy sesimii
Anladım canım. Ben üşeniyorum çıkmaya yarın halledicem işlerimi
valla cnm actifry fırın mantığıyla çalıştığı için ben onu almamıştım ama fırındada parmak patates yapılmıyor işteay valla bilmiyorum müsrifte değilim ama neden böyle oluyor anlamadım
valla çok gidiyor cnm ya acaba eşim mi içiyor yağı
haftasonu kar geliyormuş. O yüzden bugün tamamlayayım dedim. Her şey tamam ama hala bi koli bulamadım yaa, napçam been
keşke izmirede gelseeeeeeee
keşke izmirede gelseeeeeeee
biz doğa olaylarını değiş-tokuş yapalım bari. Kar size gelsin güneş bize
ocak 1 de mümkünse cok gzl olsun izmirde havaa .))
ocak 1 de mümkünse cok gzl olsun izmirde havaa .))
haftasonu kar geliyormuş. O yüzden bugün tamamlayayım dedim. Her şey tamam ama hala bi koli bulamadım yaa, napçam been
şuan dışarda guneş varrrr. Ama sert bi soğukda tabiiki.. Ben seviyorummm bu havayı bide kar olsa işi bırakır dışarı çıkardımmmmmmmmmmDeğiştirelimm mmii
1 ocak mı doğan güneşiniz:)
sende mi izmirdesinnn.neresinde.. Kar yılbaşına çok yakışıyor bence ama izmirde çoğu zaman yağmura denk geliyor...2013 te yağmamıştı yağmur
bu gün hediyelerimin eksiklerini tamamlayıp kutuya koydum hala kırmızı don yok ama kargoya vermeden önce onu da alacağım az kaldıinşallah beğenir kurbanım gerçi hiç merak etmiyor ama ben üzerime düşeni en iyi şekilde yapmaya çalıştım valla
Eki Görüntüle 885771 Eki Görüntüle 885772
bu gün hediyelerimin eksiklerini tamamlayıp kutuya koydum hala kırmızı don yok ama kargoya vermeden önce onu da alacağım az kaldıinşallah beğenir kurbanım gerçi hiç merak etmiyor ama ben üzerime düşeni en iyi şekilde yapmaya çalıştım valla
Eki Görüntüle 885771 Eki Görüntüle 885772
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?