- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 984
- 333
- 37
ben grip oldum ya soğumasın hava kar şimdi gitsin sonra gelsinBide açımmmmm
bu gün hediyelerimin eksiklerini tamamlayıp kutuya koydum hala kırmızı don yok ama kargoya vermeden önce onu da alacağım az kaldıInşallah beğenir kurbanım gerçi hiç merak etmiyor ama Ben üzerime düşeni en iyi şekilde yapmaya çalıştım valla
Eki Görüntüle 885771 Eki Görüntüle 885772
Çok cici olmuuuuşş... Benimse hala bi kolim yok
ne aldınnnnnn bana canımm..:18::18::18::18:
bu gün hediyelerimin eksiklerini tamamlayıp kutuya koydum hala kırmızı don yok ama kargoya vermeden önce onu da alacağım az kaldıinşallah beğenir kurbanım gerçi hiç merak etmiyor ama ben üzerime düşeni en iyi şekilde yapmaya çalıştım valla
Eki Görüntüle 885771 Eki Görüntüle 885772
vallaaa yanlışlıkla yarım kılo sarma gondermişlerdi bana soyleseydin aç olduğunu sana gonderirdimmmm
benimde yoktu büyük çizme kutusuna koydum ben.ama eşimden de koli istedim bulursa tekrar koliye koyacağım yoksa da böle göndericem artık.
vallahi bayıldım konseptine canım.görselliğe önem verdiğin ve cok ozendıgın her halınden belii.yılbası suslerı bıle koymussun ya cok sekerrr
Maşallah ne özene bezene yapılmış bir paket bu kurbanın ne şanslıymış ya :) Merak etmiyo dediğine göre ben değilim bu şanslı kişi
maalesef hayatımmerak etmiyo benim kurbanım.sen değilsin yani
Ayyy canım göndersene beCanım ne istiyo çözemedim ki kalkıp yapayım yada söyleyeyim ama açım yani gönderilecek yemeklere de açığım
teşekkürler tatlım senin kadar şeker değilllerrevet görselliğe çok önem veririm ben süslemelerin hepsini kendim yaptım.
bende çok açııııııııım bana kim yemek yapacak şimdi
evet canımm 1 ocak doğan güneşş bekle beni izmirr
Yok canım ben bursadayım ama izmire gelin gelicem inşallah.erkek arkadasım ızmırde onun ıcın gelıcem 1 ocakta.yeni yılıda onsuz gecırsem ama ertesı gun yanımda olcak olsunn.ben alısıgım kar yagmasına oda cok sevıyor kar ı ama ızmıre pek yagmıyor ıste .))
bir sürü cici şeyler aldım
Toplamda da 3 tane don oldu
hımm anladımm benim manıtamda istanbulda oda gelicekk yılbaşında.allah kavuştursunnnnn
hediyelerim kurbanımın eline ulaşmışş
cok mutluyd
bende sevindim
netinde sorun varmış
gerekirse net cafeye gidip paylaşıcam resimleri dedi
Arkadaşlar şuan gulme krizindeyim bilgisayarın arkasında... Bankadan 2 bayan gelmiş bekleme salonunda dr. Hastasının çıkmasını beklıyorlar. Sohbet ediyorlar maşşallah kiloda almış başını gidiyor ikisinin bi havalılar bide duğün için elbiselerden bassediyorlar. Krizdeyimm ÇEKİLİŞE GİRMİŞLER ONLARDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?