valla cnm actifry fırın mantığıyla çalıştığı için ben onu almamıştım ama fırındada parmak patates yapılmıyor işteay valla bilmiyorum müsrifte değilim ama neden böyle oluyor anlamadım
valla çok gidiyor cnm ya acaba eşim mi içiyor yağı
valla cnm actifry fırın mantığıyla çalıştığı için ben onu almamıştım ama fırındada parmak patates yapılmıyor işteay valla bilmiyorum müsrifte değilim ama neden böyle oluyor anlamadım
valla çok gidiyor cnm ya acaba eşim mi içiyor yağı
ayyy koptum ya. kızlar ben çok şanslıyım zeytin yağı aydından geliyor satın alıyoruz. tereyağı ve kahvaltılıklar muşdan geliyor. ayçiçek yağı çok az tuketiliyor oda çok ama çok nadir yapılan kızartmalarda.. sen iki kişisin çok gidiyormuş gerçekten. ama yemek çeşidin çoksa bide hergün yapıyorsan olabilir.
bende dün akşam aldım 5 litre, bakalım ne kadar gidecek.... ben pek zeytinyağı kullanmıyorum çok nadir salatalarda :) o da eşim seviyo bazen kıyak geçiyorumkızartma da pek yapmıyorum.... yemek bende her akşam yapıyorum. az yapmayı öğrendim tükeniyo yaptıklarım :)))) pilavlarda, ki zaten pilav da az yapıyorum tereyağ kullanıyorum. annemler köyde oturuyo yarım saat mesafemiz, hatta ben az az taze taze gelsin diye fazla da almıyorum... bittikçe tazesini mis mis yiyorum vallahi :)))) sıvı yağ bitince haber veririm sana ama 2 aydan önce sanmıyorum....
topiğin demirbaşı olaraktan ben burdayım şekercan
onu bende düşünüom son 3 günsende olmasan ıssız adada yalnız kalacmama işe başladığında ne yapacaz bende onu düşünüyorum
onu bende düşünüom son 3 gün
Kızlar bugün akşam üstü doktor kontrolümüz var, bebeğim için ikili test yapılacak. İnşallah güzel haberlerle gelirim. Benden dualarınızı eksik etmeyin ne olur
ay çok şükür darısı hepinizin başına.....ama ne üzülüyorus ki memur di misin sen akşam 5ten snra evdesin ALLA AllaAa
bende sendn cok supheleniyorum hauailk siramda sen varsn
Ya ben gonderecegim kisiyi daha bugun ogrendim hemen hediye bakmam lazim :) bana kim hediye alacak acaba
selam hatunlar
artık sona yaklaştık herkes hediyelerini tamamlasın artık pazartesi karglar verilecek en geç cumaya kadar da verilsin diyorum ben
hala bana adres soranlar var ben göndermediysem yada kaybettiyseniz lütfen bana söyleyin ki önlemini alalım
tekrar soruyorum adresini almayanlar varmı
yada hala kime hediye alacağını bilmeyenler :26:
hımmmmm iyi taktikSevgi ben katilimi bilmiyorum yaöğrenebilir miyim
hımmmmm iyi taktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?