- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
en az 3 litre içiyorum bennn tatlımmm
tebrikkk ederimmmmm canımmm hoşgeldinn aramızaaaa
benimki de sanırım geç döllenme canım beta hcg değerin kaç senin?
Selamlar, ben ekim sonu ya da kasım başı anne olması muhtemel bir adayım :)
ocak sonu işe girdim ve hamileliği yeni öğrendim, işten kovmasınlar korkusu ile hamileliğimi kimseye söylemedim tabi. işe gitmek için sabahın 5:45 inde kalkıyorum ve deli gibi uykum gelmeye başladı son 3 haftadır.
Mide bulantısı tabiiki de var, son 6 gündür ufaktan kusmalar başladı. ama doktora gittiğimin ertesi günü, gün boyunca midem bulanmadı ve bebeğe ne oldu diye korktum, midem bulansın diye dua ettim :) şu an bulanmasına seviniyorum.
Herkese rahat ve keyifli bir hamilelik dilerim. Bol bol dinlenin :)
ben 4 haftalıkken yaptırmıştım en son 2000 küsürlerdeydi sonra bir daha yaptırmadım
geldim kızlar kesemizi gördükk şükürr...herşey yolunda dedi doktor..kan testi, idrar testi istedi..vitamin verdi folik asite devam dedi canlarımmm
1 ay sonra görüşelim ağır kaldırma ani hareketler yapma dedi..
kanama, çok ağrın falan olursa direk gel dedi...
teşekkür ederim , ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay gecikme yaşayınca test yaptırdım önce negatif çıktı bir hafta sonra tekrar kan tahlili yaptırdım(bugün yani) 927 şaşkınım , inşallah iyi olur.
canım dedim ya gaz sorunu falan olunca görünmeyebiliyor..sen takma hcg gayet iyi..
ama progesteronda çok önemli...
çok kendini yorma canımmm
şimdi doktora geldim kızlar ama ameliyata girmiş bir buçuk saat beklicem burda çok şanssızım ben Yabenim de 6.haftada göründü kese daha erken merak etme görürsün inş., kişiden kişiye değişir
canım benim hayırlı olsun gebeliğin rabbim sağ sslim kucağına aldığınıda görmeyi nasip etsin inşallahbugün test yaptırdım kan tahlilinde beta hcg 927 , sanırım kasım annesi olacağım=)
inşallah olur şimdi kaç haftalıksın değerin iyi bence
şimdi doktora geldim kızlar ama ameliyata girmiş bir buçuk saat beklicem burda çok şanssızım ben Ya
canım benim hayırlı olsun gebeliğin rabbim sağ sslim kucağına aldığınıda görmeyi nasip etsin inşallah
Kacinci hafta da gordun keseyi cnm???
şimdi doktora geldim kızlar ama ameliyata girmiş bir buçuk saat beklicem burda çok şanssızım ben Ya
canım benim hayırlı olsun gebeliğin rabbim sağ sslim kucağına aldığınıda görmeyi nasip etsin inşallah
​hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin iş kanununa göre 6 aya kadar söylememeye çalış gizlersen iyi 6 ayı doldurduktan sonra çıkaramazlar seni hayırlısı olsun inş. ama tabi karnın çıkar iyice 6 ya kadar da
aaa o iş kanununu okusam iyi olur, 6 aylık olana kadar söylememek miii :) uyy valla zaten kiloluyum çok kilo aldın derler en fazla. planlarıma göre bu hamilelikte en fazla 5 kilo almak var, inşallah öyle olur. iş kanununu nerden okuyabilirim acaba?
​googlea yaz her şey var orda :) daha yeni yasalar da geldi de ben takip edemedim
iyi oldu söylediğin teşekkür ederim :) bu arada, o minnacık bebeğin kalbini tak tak duymak gerçekten çok keyifli. tam gözlerim dolacaktı ki doktor kapattı :)) her dk sulugöz görmek te zordur ya :)
ben daha duyamadım haftaya inş.
canım hımm değişebiliyor yani şöyle diyeyim benimkisi tüp bebek :) son adet 8 şubat, transferim 25 şubatta gerçekleşti 7 martta da ilk beta hcg yaptık :) dr umla haftalık hakkında hç konşmadık henüz çok merak ediyorum yaa :26:
zaman gecmıyor gercektende her günü sayıyorum : ))
insallah hayırlısıyla görürüz arkadasım saglıklı olsunda gec görelim: ))
erken öğrenmenin dezavantajı olsa gerek
bugün test yaptırdım kan tahlilinde beta hcg 927 , sanırım kasım annesi olacağım=)
Selamlar, ben ekim sonu ya da kasım başı anne olması muhtemel bir adayım :)
ocak sonu işe girdim ve hamileliği yeni öğrendim, işten kovmasınlar korkusu ile hamileliğimi kimseye söylemedim tabi. işe gitmek için sabahın 5:45 inde kalkıyorum ve deli gibi uykum gelmeye başladı son 3 haftadır.
Mide bulantısı tabiiki de var, son 6 gündür ufaktan kusmalar başladı. ama doktora gittiğimin ertesi günü, gün boyunca midem bulanmadı ve bebeğe ne oldu diye korktum, midem bulansın diye dua ettim :) şu an bulanmasına seviniyorum.
Herkese rahat ve keyifli bir hamilelik dilerim. Bol bol dinlenin :)
teşekkür ederim tatlım,, senin ilk bebeğin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?