2014 Kasım Anneleri

​hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin iş kanununa göre 6 aya kadar söylememeye çalış gizlersen iyi 6 ayı doldurduktan sonra çıkaramazlar seni hayırlısı olsun inş. ama tabi karnın çıkar iyice 6 ya kadar da

Son düzenleme:

ben 4 haftalıkken yaptırmıştım en son 2000 küsürlerdeydi sonra bir daha yaptırmadım

teşekkür ederim , ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay gecikme yaşayınca test yaptırdım önce negatif çıktı bir hafta sonra tekrar kan tahlili yaptırdım(bugün yani) 927 şaşkınım , inşallah iyi olur.

Kacinci hafta da gordun keseyi cnm???

inşallah olur şimdi kaç haftalıksın değerin iyi bence

canım dedim ya gaz sorunu falan olunca görünmeyebiliyor..sen takma hcg gayet iyi..
ama progesteronda çok önemli...
çok kendini yorma canımmm

benim de 6.haftada göründü kese daha erken merak etme görürsün inş., kişiden kişiye değişir
şimdi doktora geldim kızlar ama ameliyata girmiş bir buçuk saat beklicem burda çok şanssızım ben Ya

bugün test yaptırdım kan tahlilinde beta hcg 927 , sanırım kasım annesi olacağım=)
canım benim hayırlı olsun gebeliğin rabbim sağ sslim kucağına aldığınıda görmeyi nasip etsin inşallah

anaa tğhh yaa...ne ameliyatına girmişki...sezeryan ise 1,5 saat sürmezzz...

Kacinci hafta da gordun keseyi cnm???

bugün gördüm canım 5. haftada...

Amin canım ,hepimize inşallah.

aaa o iş kanununu okusam iyi olur, 6 aylık olana kadar söylememek miii :) uyy valla zaten kiloluyum çok kilo aldın derler en fazla. planlarıma göre bu hamilelikte en fazla 5 kilo almak var, inşallah öyle olur. iş kanununu nerden okuyabilirim acaba?

​googlea yaz her şey var orda :) daha yeni yasalar da geldi de ben takip edemedim

​googlea yaz her şey var orda :) daha yeni yasalar da geldi de ben takip edemedim

iyi oldu söylediğin teşekkür ederim :) bu arada, o minnacık bebeğin kalbini tak tak duymak gerçekten çok keyifli. tam gözlerim dolacaktı ki doktor kapattı :)) her dk sulugöz görmek te zordur ya :)

ben daha duyamadım haftaya inş.

iş kanununa baktım 6 ay ile alakalı hiç birşey yazmıyor. hatta hamile olduğu için hiç bir kadın işten çıkarılamaz yazıyor. yani ay önemli değil, sadece atılırsanız hamilesin diye atıldığını ispat ettirin diyor.

burdan hesaplama yapabilirsin http://www........................./2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
benim 3 gün geri çıktı bu hesaplamaya göre ama usg de kese boyutuna göre dr söylüyor ben de microenjeksiyonla hamileyim

zaman gecmıyor gercektende her günü sayıyorum : ))

insallah hayırlısıyla görürüz arkadasım saglıklı olsunda gec görelim: ))

erken öğrenmenin dezavantajı olsa gerek

Evett.. dayanamiyorum hamile degil miyim yoksa bile diyorum.. ay ne erken ogrenmisim.. bi de ben beklemiyordum bu kadar cabuk.. :)
Beklesin beklemesin anne yuregi heyecanli endiseli :))
Insallaah gorelim evet gec olsun da allah saglikli oldugunu bildirsin..

bugün test yaptırdım kan tahlilinde beta hcg 927 , sanırım kasım annesi olacağım=)

hayırlı olsun, hoş geldiniz arkadaslar :) Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…