2014 Kasım Anneleri

Merhaba arzuhali hoşgeldin. Seninle durumlarımız aynı gibi. Çok mutlu oldum seni görünce..Çok Çok tebrik ediyorum seni de.. Ben de tüp bebekle hamile kaldım ve son adet tarihim 9 şubat transferim 19 Şubatta yapıldı. 8. gün hcg 198,4 çıkmıştı. Doktor banada ikiz gibi dedi.. Geçen hafta gittim doktora ama kese göremedi. Daha 3 haftalık çok küçük dedi.Hcg istemedi. Şuan ne durumdayım çok merak ediyorum. Yarın tekrar gideceğim.. İnş görürüm yavrularımın keselerini ... Senin ilk hcg sonucun kaçtı? [/QUOTE]

teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbim kavuştursun bebişlerimize inş :) tarihlerimiz çok yakınmş cidden 11. gün beta hcgm 209 çıktı :) 14. gün iki katı yüksek hamdolsun ayın 14 ünde randevu verdi dr um bakalım çok heycanlıyım biz şimdi ortalama 4 haftalık mı oluoryz ?
inş keselerini görrsün, tatlışlarını Allah ım hepimizin yardımcısı olsun

perşembe gününe randevu aldım doktorumdan beni görünce şaşıracak, ilk kez bu ay gidip bebek istiyorum demiş tahlillerimi yaptırmıştım bir yıl içinde olur stres yapma demişti... :)

aynen sürekli wc ama benim 2 yi geçmiyo bazen 2.5 senin ikiz diye mi 3 dedi acaba

Bilmiyorum ki canm olabilir.1 bebişe 2 litre 2 bebişe 4 lt

Onun gibi bişey internetteki hesaplara göre 4+2 tüp bebek hesabına göre 5+4 .. Ama tüp hesabı olsaydı ben geçen hafta görürdüm diye düşünüyorum. Göremediğime göre diğer hesap doğru sanırım. Sdnurada adet tarihinden hesaplamışlar.Keseyide gördü o daha iyi biliyor... sdnur bilgilendir biziii muhtacızzz tecrübelerine

Merhaba kizlar haftanızı neye göre hesaplıyosunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebek resimlerine bakmaktan bir hal oldum :)

Eklentiler

• $2.gif
    41,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $6.gif
    168,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $7.gif
    70,1 KB · Görüntüleme: 80
Dün keseyi gördüm 7,9×7,4mm idi buyuklugu ama nette gezindim ne haftami hesaplayabildim ne de kalp atışını ne zaman duyarım öğrenemedim(sizler kaçıncı hafta gördünüz

Merhaba
İnşallah bende aranıza katılabilirim, eylül ayından beri ikinci bebeğimizi düşünüyoruz
İki kez gebe kaldım ama malesef ilki kalp atışını duyamadığımızdan kürtaj oldum
ikinciside düşük oldu, düşükten sonraki ikinci ayımız bu
Adet günüme 5 gün var
Lütfen tüm hamile arkadaşlarımdan banada dua etmelerini rica ediyorum.
İnşallah hayırlısıyla bende hamileyimdir..
Teşekkür ederim..

Merhaba canım.Rabbim gönlüne göre verir inşallah.hayırlı haberlerle gel inşallah

perşembe gününe randevu aldım doktorumdan beni görünce şaşıracak, ilk kez bu ay gidip bebek istiyorum demiş tahlillerimi yaptırmıştım bir yıl içinde olur stres yapma demişti... :)

oo maşallah hemen hamile kalmışsın çok sevindim...

İnş hamilesindir canm.. Bebek kayıplarının sebebi neydi acaba? Pıhtılaşma falan var mı? Genetik testler yaptırdın mı? Eğer yaptırmadıysan hemen doktora söyle. Kan sulandırıcı iğne başlasın doktorun...Gebelikten önce ve gebelik boyunca kullanılması gereken bir iğne...

bugün test yaptırdım kan tahlilinde beta hcg 927 , sanırım kasım annesi olacağım=)
tebriklerrr sağlıkla al kucagınaaa
hayırlı olsun sağlıkla al kucagınaa

inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerin olur canım

Canım Allah gönlüne göre versin, en kısa zamanda buraya katılıp, bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah :)

uykusuzum dünkü gecedennn bari mutlu olunca uyuyabilsek,,ama o da yoook

canım doktor kafasına göre vermiyor ama bana önerdiği sadece corasprindi. bunlar genetik test sonucu ortaya çıkacak olan şeyler. benim 17 martta genetik testim. bende 2 düşük yaşadım. doktora söylediğimde test sonucu olmadan bunlar zararlı olabiliyormuş.o yüzden 2 ay sonra test sonucum çıkıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…