lütfen artık bebişlerimizi öğrendiğimizde korkuyla yaklaşmayalım,, zarar veriyoruz onlara...
gözün aydın diyeyim öncelikle,, ağrılar normaldir,,kanaman yoksa sorun olmaz muhtemelennezaman muayneneye gideceksin canımmm
aynen sürekli wc ama benim 2 yi geçmiyo bazen 2.5 senin ikiz diye mi 3 dedi acaba
teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbim kavuştursun bebişlerimize inş :) tarihlerimiz çok yakınmş cidden 11. gün beta hcgm 209 çıktı :)14. gün iki katı yüksek hamdolsun ayın 14 ünde randevu verdi dr um bakalım çok heycanlıyım biz şimdi ortalama 4 haftalık mı oluoryz ?
inş keselerini görrsün, tatlışlarınıAllah ım hepimizin yardımcısı olsun
Canım çok sevindim gözün aydınçok saolun kızlar hepinizi bu sevinçle öpüyorum muccckk evet tatlım pregestoron düşük galiba halbuki çocuk emziriyorum haftaya gelirim inşallah tatlım antalyaya ama keseyi neden göremedi doktor merak ettim doğrusu
Merhaba
İnşallah bende aranıza katılabilirim, eylül ayından beri ikinci bebeğimizi düşünüyoruz
İki kez gebe kaldım ama malesef ilki kalp atışını duyamadığımızdan kürtaj oldum
ikinciside düşük oldu, düşükten sonraki ikinci ayımız bu
Adet günüme 5 gün var
Lütfen tüm hamile arkadaşlarımdan banada dua etmelerini rica ediyorum.
İnşallah hayırlısıyla bende hamileyimdir..
Teşekkür ederim..
Merhaba canım.Rabbim gönlüne göre verir inşallah.hayırlı haberlerle gel inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
perşembe gününe randevu aldım doktorumdan beni görünce şaşıracak, ilk kez bu ay gidip bebek istiyorum demiş tahlillerimi yaptırmıştım bir yıl içinde olur stres yapma demişti... :)
Merhaba
İnşallah bende aranıza katılabilirim, eylül ayından beri ikinci bebeğimizi düşünüyoruz
Adet günüme 5 gün var
Teşekkür ederim..
bugün test yaptırdım kan tahlilinde beta hcg 927 , sanırım kasım annesi olacağım=)
hayırlı olsun sağlıkla al kucagınaaSelamlar, ben ekim sonu ya da kasım başı anne olması muhtemel bir adayım :)
ocak sonu işe girdim ve hamileliği yeni öğrendim, işten kovmasınlar korkusu ile hamileliğimi kimseye söylemedim tabi. işe gitmek için sabahın 5:45 inde kalkıyorum ve deli gibi uykum gelmeye başladı son 3 haftadır.
Mide bulantısı tabiiki de var, son 6 gündür ufaktan kusmalar başladı. ama doktora gittiğimin ertesi günü, gün boyunca midem bulanmadı ve bebeğe ne oldu diye korktum, midem bulansın diye dua ettim :) şu an bulanmasına seviniyorum.
Herkese rahat ve keyifli bir hamilelik dilerim. Bol bol dinlenin :)
Merhaba
Adet günüme 5 gün var
Teşekkür ederim..
Merhaba
Adet günüme 5 gün var
Teşekkür ederim..
kızlar en az kaç litre su içiyosunuz nette araştırmalarıma göre en az 2lt.diyo ama o mu şişkinlik yapıyo ki acaba
Canım bana doktor 3 lt iç dedi ama bende abartıyorum sanırımbiraz. 3ü geçiyo olabilir. Her 10 dk da bir tuvaletteyim... Şişkinlik desen görsen her an doğuracak sanırsın
qborg ii uykular canım. rahat rahat uyu
Ayyy göreyim yeter ki kelebeğimin pıtpıtını ...
oo maşallah hemen hamile kalmışsın çok sevindim...
İnş hamilesindir canm.. Bebek kayıplarının sebebi neydi acaba? Pıhtılaşma falan var mı? Genetik testler yaptırdın mı? Eğer yaptırmadıysan hemen doktora söyle. Kan sulandırıcı iğne başlasın doktorun...Gebelikten önce ve gebelik boyunca kullanılması gereken bir iğne...
evet ilk bebegim : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?