çok saolun kızlar hepinizi bu sevinçle öpüyorum muccckk evet tatlım pregestoron düşük galiba halbuki çocuk emziriyorum haftaya gelirim inşallah tatlım antalyaya ama keseyi neden göremedi doktor merak ettim doğrusu
çok saolun kızlar hepinizi bu sevinçle öpüyorum muccckk evet tatlım pregestoron düşük galiba halbuki çocuk emziriyorum haftaya gelirim inşallah tatlım antalyaya ama keseyi neden göremedi doktor merak ettim doğrusu
moda tasarım öğretmenliği, 80 küsür almadan öğretmenlik hayal bize. daha yüksekti de bu sene düştü azıcıkedebiyat senin ne alan mahvetti bizi aynen seneye düşünürüm artık atanmayı
gidicem zaten ona da sormam gerekenler var adam şaşırcak yine her gittiğimde genemi sen geldin diyodu banabu sefer adam hamile kalma testler sonuçlansın onu bekle demişti ben yine hamileyim. gideyim yarın akşam da sorayım sorcaklarımı ultrasona sokar filan kalp atışı için erken ama en azından soru işaretlerim bitmiş olur . o zaman ben şimdi çıkıyorum evi topluyayım yemek yapayım. hadi öptüm hepinizi bebişlerinize iyi bakın
benim 5+6 da 6200 civarı çıktı :) kişiden kişiye değişiyor ama,, ve evet senin baya yükselmişşimdiye 30000 lere dayanmıştır eğer düzenli olrak 2ye katlıyorsa.. haklı olarak bulantı çekersin tabii.. baş dönmesi tansiyon düşmesi ya da yükselmesinden kaynaklanır genel olarak,,o da kişiden kişiye değişir
bugün test yaptırdım kan tahlilinde beta hcg 927 , sanırım kasım annesi olacağım=)
bugün test yaptırdım kan tahlilinde beta hcg 927 , sanırım kasım annesi olacağım=)
hayırlı olsun tebrikler Allah tamamına erdirsin
moda tasarım öğretmenliği, 80 küsür almadan öğretmenlik hayal bize. daha yüksekti de bu sene düştü azıcıkbende galiba seneye bakarım artık
Bakalım canım yarın inşallah kalp atışını görürüm bende...dua edin bizlere...
bizim de düştü alan sınavı yüzünden ama o düşük puanı bile alamam
çok çalışmamız lazım çoook hayırlısı canım,,önce bebişler gelsin.. ben uyudum uyicaammm biraz kestireyim canım... çok öpüyorum görüşelimmmm bebişe selamlar
kızlar en az kaç litre su içiyosunuz nette araştırmalarıma göre en az 2lt.diyo ama o mu şişkinlik yapıyo ki acaba
dilerim görürsün canım benimmm,, benim gibi ağzın kulaklarında anlatırsın burda bizekendine gelmen uzun süre alır ama heyecandan,,uyarmadı deme
Canım bana doktor 3 lt iç dedi ama bende abartıyorum sanırımbiraz. 3ü geçiyo olabilir. Her 10 dk da bir tuvaletteyim...
kızlar en az kaç litre su içiyosunuz nette araştırmalarıma göre en az 2lt.diyo ama o mu şişkinlik yapıyo ki acaba
benim geç döllenme cnm 6+0 dayım şu an, bulantı olsada çekecez artık sağlıklı olsunlar da her şeye razıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?