2014 Kasım Anneleri

canım dedim ya gaz sorunu falan olunca görünmeyebiliyor..sen takma hcg gayet iyi..
ama progesteronda çok önemli...
çok kendini yorma canımmm

benim de 6.haftada göründü kese daha erken merak etme görürsün inş., kişiden kişiye değişir

bugün test yaptırdım kan tahlilinde beta hcg 927 , sanırım kasım annesi olacağım=)

tamam tatlım bol şans kesenin fotosunu al ve sakla mutlaka kolay gelsin fazla yorma kendini haaa öpüyorum bebişe selamsss

Bakalım canım yarın inşallah kalp atışını görürüm bende...dua edin bizlere...

Bakalım canım yarın inşallah kalp atışını görürüm bende...dua edin bizlere...

dilerim görürsün canım benimmm,, benim gibi ağzın kulaklarında anlatırsın burda bize kendine gelmen uzun süre alır ama heyecandan,,uyarmadı deme

kızlar en az kaç litre su içiyosunuz nette araştırmalarıma göre en az 2lt.diyo ama o mu şişkinlik yapıyo ki acaba

kızlar en az kaç litre su içiyosunuz nette araştırmalarıma göre en az 2lt.diyo ama o mu şişkinlik yapıyo ki acaba

Canım bana doktor 3 lt iç dedi ama bende abartıyorum sanırımbiraz. 3ü geçiyo olabilir. Her 10 dk da bir tuvaletteyim... Şişkinlik desen görsen her an doğuracak sanırsın

qborg ii uykular canım. rahat rahat uyu

Son düzenleme:
Selamlar, ben ekim sonu ya da kasım başı anne olması muhtemel bir adayım :)
ocak sonu işe girdim ve hamileliği yeni öğrendim, işten kovmasınlar korkusu ile hamileliğimi kimseye söylemedim tabi. işe gitmek için sabahın 5:45 inde kalkıyorum ve deli gibi uykum gelmeye başladı son 3 haftadır.
Mide bulantısı tabiiki de var, son 6 gündür ufaktan kusmalar başladı. ama doktora gittiğimin ertesi günü, gün boyunca midem bulanmadı ve bebeğe ne oldu diye korktum, midem bulansın diye dua ettim :) şu an bulanmasına seviniyorum.
Herkese rahat ve keyifli bir hamilelik dilerim. Bol bol dinlenin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…