2014 Kasım Anneleri

canım senin hcg artışın yüksektir muhtemelen,, ben öyle çok etkilenmedim arada midem rahatsız ediyo arada ama iyiyim yinede.. baş dönmelerim sık oluyo ama

geçen hafta çarşamba hcg en son 9507 idi...bayağı yükselmiş olması gerekiyor şimdi değil mi...artıştan dolayı oluyomuş zaten mide bulantısı ama benim başım dönmüyor tatlım..

Cpk: 59
Beta hcg: 1000,0
Estradiol:149,3
Progesteron:11,7

Cpk: 59
Beta hcg: 1000,0
Estradiol:149,3
Progesteron:11,7

canım hcg çok güzel kuzummm...
ama progresteron biraz düşük gibi geldi bana canım tamda emin değilimmmm...
ama hadi bak bebeğinn seninle...
gitsen kesen görünür durumdaaa

tahmin edebiliyorum canım

hem bebişler gelse bu sene hem atansakkk bizden mutlusu olur mu acaba

dr.un değerlendirsin,,her kafadan bi ses çıkar yoksa canım yaaa.. benim hep düşük çıkıyodu sınırda ama bebişim benle işte,, düşünsene ya bir haftada sadece 2ye katladı ve 6000 lerdeydi.. Dr.umun hesabına göre 20000 civarlarında olması gerekiyordui,,,ki kendi bile hayretler içinde kaldı çok şaşkındı bebeğime bakarken ama çok geç gitme ,yarın gitsen enazından kesemiz nerdeymiş onu bilirsin.. dış gebelik vs. elenir için daha rahat olur tatlım

merhaba arkadaşlar,

benimde 07.3.2014 te adet olmam gerekiyordu ama olmadım.henüz testte yapmadım kan tahlilide...kasıklarımda ve belimde ağrım oluyor..inşallah hamileyimdir...
geçen sene Ağustosta 10 haftalıkken bebeğimi kaybettim
eğer yaşasaydı bu günlerde kollarıma alacaktım onu....
Bu yüzden şimdi test yapmaya ve çok heveslenmeye çekiniyorum...
eğer hamileysem bende 4 haftalığım ve 18.11.2014 gözüküyor doğum.. sizce kan testi yaptırayımmı yoksa 1 hafta daha bekliyeyimmi?

geçen hafta çarşamba hcg en son 9507 idi...bayağı yükselmiş olması gerekiyor şimdi değil mi...artıştan dolayı oluyomuş zaten mide bulantısı ama benim başım dönmüyor tatlım..
benim 5+6 da 6200 civarı çıktı :) kişiden kişiye değişiyor ama,, ve evet senin baya yükselmiş şimdiye 30000 lere dayanmıştır eğer düzenli olrak 2ye katlıyorsa.. haklı olarak bulantı çekersin tabii.. baş dönmesi tansiyon düşmesi ya da yükselmesinden kaynaklanır genel olarak,,o da kişiden kişiye değişir

yaptır tabiki canım yaptırda biran önce aramıza katıl,,dilerim bebiş vardır gözün aydın şimdiden

canım hcg çok güzel kuzummm...
ama progresteron biraz düşük gibi geldi bana canım tamda emin değilimmmm...
ama hadi bak bebeğinn seninle...
gitsen kesen görünür durumdaaa

çookkk güzellll bebeişinnn bırakmammışşş annişiiiii

​oo süper haftaya gel artık sibel hanıma kalp atışı için yarın gelmene gerek yok bu değerle kalp atışı duymayabilir
çok saolun kızlar hepinizi bu sevinçle öpüyorum muccckk evet tatlım pregestoron düşük galiba halbuki çocuk emziriyorum haftaya gelirim inşallah tatlım antalyaya ama keseyi neden göremedi doktor merak ettim doğrusu

gidicem zaten ona da sormam gerekenler var adam şaşırcak yine her gittiğimde genemi sen geldin diyodu bana bu sefer adam hamile kalma testler sonuçlansın onu bekle demişti ben yine hamileyim. gideyim yarın akşam da sorayım sorcaklarımı ultrasona sokar filan kalp atışı için erken ama en azından soru işaretlerim bitmiş olur . o zaman ben şimdi çıkıyorum evi topluyayım yemek yapayım. hadi öptüm hepinizi bebişlerinize iyi bakın

kızlarrrrrrrrrrrr 522.63 çıkmış sonucummmm

Hayırlı olsun canm çok güzel sonucun..

geldim kızlar kesemizi gördükk şükürr ...herşey yolunda dedi doktor..kan testi, idrar testi istedi..vitamin verdi folik asite devam dedi canlarımmm

Ooo çok güzel bir haber .. Hayırlı olusn canmm.. Seninle aramızda 3-4 gün var bende yarın gideceğim doktora. İnş bende görebilirim yavrucakları:18: Sen bana bir umut oldun

merhabalarr
ben de kasım annesiyim inşaallah.. 28 yaşındayım ankaradan :) tüp bebekle hamiş kaldım daha çok yeni tahmini doğumumz 13 kasım gibi :)

Merhaba arzuhali hoşgeldin. Seninle durumlarımız aynı gibi. Çok mutlu oldum seni görünce..Çok Çok tebrik ediyorum seni de.. Ben de tüp bebekle hamile kaldım ve son adet tarihim 9 şubat transferim 19 Şubatta yapıldı. 8. gün hcg 198,4 çıkmıştı. Doktor banada ikiz gibi dedi.. Geçen hafta gittim doktora ama kese göremedi. Daha 3 haftalık çok küçük dedi.Hcg istemedi. Şuan ne durumdayım çok merak ediyorum. Yarın tekrar gideceğim.. İnş görürüm yavrularımın keselerini ... Senin ilk hcg sonucun kaçtı?

Allah yaşatmasın o acıyı bir daha, inş. hamilesindir ama ben de 4 gün gecikince öğrendim ama garanti olsun 2 gün daha bekle istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…