2014 Kasım Anneleri

Kızlar Merhaba dünden beri Bakamiyorum nasılsiniz pazartesi gününe randevu aldim bende duyarım insallah kalp atışlarını

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

perşembe gününe randevu aldım doktorumdan beni görünce şaşıracak, ilk kez bu ay gidip bebek istiyorum demiş tahlillerimi yaptırmıştım bir yıl içinde olur stres yapma demişti... :)

en iyisini yapmışsın,, 2 gün sonra gidiyorsun öyle mi güzel haberlerle gelll ricaaa ederimm

Kızlar Merhaba dünden beri Bakamiyorum nasılsiniz pazartesi gününe randevu aldim bende duyarım insallah kalp atışlarını

canımm senle doğumdaşız yaaa,, ben dün bebişimi gördüm önce,kalp atışını... sonrada dinletti dr kalp atışlarını
yani şuan bile duyma olasılığın çoook yüksek,,pzrtsiyi beklemee

canımm senle doğumdaşız yaaa,, ben dün bebişimi gördüm önce,kalp atışını... sonrada dinletti dr kalp atışlarını
yani şuan bile duyma olasılığın çoook yüksek,,pzrtsiyi beklemee

Çalışıyorum ancak o güne boşalttım tatlım işleri bekleyeceğim mecbur

bugün gördüm canım 5. haftada...[/QUOTE]

Sadecw kese yi mi gordun. Bebisi de gordun mu???
Ilk cocugumda 5+2 de gormustum. Simdi de5+1 de doktora gidicem. Desene sadwce keseyi gorebilicem. Kalp atisini gorwbilir miyim diyodum ama sanirim goremiycem.

Bende gittim bugun dr a keseyi goremedik seninki insaatta hala dedi gec dollenme olmus sanirim 4+ 2 misim pzrt gel tekrar goruruz dedi ((

Su birkac gundur Bende ayniyim canim. Hemende sisiyorum yiyince. Yemeklerin kokulari rahatsiz etmeye basladi.

Benim hiç istahim yok yemek yemek istemiyorum açlığa da dayanamıyorum ama gün boyu mide bulantısı çekiyorum buna da şükür bulantı iyiymiş bebeğim benimle o rahatlatiyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…