- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
canımm senle doğumdaşız yaaa,, ben dün bebişimi gördüm önce,kalp atışını... sonrada dinletti dr kalp atışlarını
yani şuan bile duyma olasılığın çoook yüksek,,pzrtsiyi beklemee
Su birkac gundur Bende ayniyim canim. Hemende sisiyorum yiyince. Yemeklerin kokulari rahatsiz etmeye basladi.
Bende gittim bugun dr a keseyi goremedik seninki insaatta hala dedi gec dollenme olmus sanirim 4+ 2 misim pzrt gel tekrar goruruz dedi((
Bnm son adet 9 subat 24 subatta dollenmisim aslinda 19uyla 21 i arasi normal ovulasyon gosteriodu sat a gore 4 +2 ama dollenmeye gore daha kucuk 2 haftalik biz kese gormedik daha ama noktacik gorduk o ne demekse rahim kalinligimin normal oldugunu soledi heyecandan anladigim bu kadarDr sat a göre mi hesapladi haftani? Say ne zamandi? Pszartesi gittigimde keseyi gorduk ama dr bana bebek 3 haftalik falan dedi( :s nr alaka acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
4+2 olduğunu nasıl anladı canım? bende ctesi gitcem inşallah keseyi görürüz sabırsızım biraz...
burdayım burdayımm kocaman karnım oldu ya benim çok güzel iştahlıyım maşallah ama asla su içemiyorum günlük 3 vardağı geçmez içtiğim subenım gıbı cok yemek yıyenler nerede
Ya sizde durumlar nasıl ben de şişkinlik berbatve malesef son derece iştahım var
tatlım geçen pzrts 3410 du,,bu pzrts 6200.. zaten muayene öncesi test sonucunu aldım ağladım bebeğe bakana dr.um..bebeğim düşecek diye... ama bebeği ve kalp atışını gördükten sonra hcg artışı önemsizmiş
Arkadaşlar bişey sormuştum ama gözden kaçtı sanırım sayfalar dolup taşıyor malum :)
Tetanoz aşısından bahsetmiştiniz ya bi çoğunuz, ben bundan 4-5 yıl önce yaşadığım ilçede sağlık ocağı aşı kartı dağıtıp, 5 tane belirli aralıklarla tetanoz aşısı yapmıştı, ve o zamanlar hamilelikte seni koruyacak ilerde falan demişlerdi. Ben şimdi aşı kartımı bulmaya çalışıyorum
Bu durumda benim gebeliğimde tetanoz aşısı vurunmam gerekir mi tekrar? Bilgisi olan var mı? :)
Sağol cnm. Boyu normal mi hiç bilmiyorum. Doktor her şey yolunda dedi. Başka soru soramadım mutluluktan :)
Tebrik ederim) darısı başımıza inşallah ben haftami hesaplayamiyorum da senin sat ne zamandi acaba
bellı bır haftadan sonra zaten değer yükselmıyomus düşmeye baslıyomus ondandır belkı zaten senın degerın yeterince yükselmıs tekrara gerek yok benımde perşembe 192 di 4 gün sonra 957 olmuş artık test yapmam bıdaha cuma kese ıcın gıdıcez kısmetse
canım bende tamamladım ılk gebelikten sonra gerek yok 50 yasına kadar fln koruyormuş ebeylede konuştuk bugun olmucaz ası sen kartı bulamasanda sağlık ocaklarında vardır bılgısı
benım gıbı cok yemek yıyenler nerede
Son adet tarihime gore hesapladi sanirim hcg 1000 in ustunde olunca kese gorunuyomus ama herkese gorr deisir dedi dr um insallah sen gorursun cnm keseyi goremesende rahmin kalinligina ve rahme bakarak herseyin yolunda olup olmadigini gorebiliomus merak etme allah herseyin hayirlisi ile karsilastirsin cnm bnm
Burdaaaaama ben daha çok tuzlu ve ekşi yemek istiyorum
Amin cumlemizin canım benim... benim gittiğimde 489 du ctesi gel dedi doktor.
Son adet tarihime gore hesapladi sanirim hcg 1000 in ustunde olunca kese gorunuyomus ama herkese gorr deisir dedi dr um insallah sen gorursun cnm keseyi goremesende rahmin kalinligina ve rahme bakarak herseyin yolunda olup olmadigini gorebiliomus merak etme allah herseyin hayirlisi ile karsilastirsin cnm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?