2014 Kasım Anneleri

canımm senle doğumdaşız yaaa,, ben dün bebişimi gördüm önce,kalp atışını... sonrada dinletti dr kalp atışlarını
yani şuan bile duyma olasılığın çoook yüksek,,pzrtsiyi beklemee

Tebrik ederim) darısı başımıza inşallah ben haftami hesaplayamiyorum da senin sat ne zamandi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Su birkac gundur Bende ayniyim canim. Hemende sisiyorum yiyince. Yemeklerin kokulari rahatsiz etmeye basladi.

Ya sizde durumlar nasıl ben de şişkinlik berbatve malesef son derece iştahım var

Bu arada benim sat 28 ocaktı
6 martta keseyi gördük
9 martta 7,9×7,4 mm olmuş ama tabi ne kalp atışı ne başka bişey yok şimdilik(((

Son düzenleme:
Bende gittim bugun dr a keseyi goremedik seninki insaatta hala dedi gec dollenme olmus sanirim 4+ 2 misim pzrt gel tekrar goruruz dedi ((

Dr sat a göre mi hesapladi haftani? Say ne zamandi? Pszartesi gittigimde keseyi gorduk ama dr bana bebek 3 haftalik falan dedi( :s nr alaka acaba

Dr sat a göre mi hesapladi haftani? Say ne zamandi? Pszartesi gittigimde keseyi gorduk ama dr bana bebek 3 haftalik falan dedi( :s nr alaka acaba

Bnm son adet 9 subat 24 subatta dollenmisim aslinda 19uyla 21 i arasi normal ovulasyon gosteriodu sat a gore 4 +2 ama dollenmeye gore daha kucuk 2 haftalik biz kese gormedik daha ama noktacik gorduk o ne demekse rahim kalinligimin normal oldugunu soledi heyecandan anladigim bu kadar

4+2 olduğunu nasıl anladı canım? bende ctesi gitcem inşallah keseyi görürüz sabırsızım biraz...

Son adet tarihime gore hesapladi sanirim hcg 1000 in ustunde olunca kese gorunuyomus ama herkese gorr deisir dedi dr um insallah sen gorursun cnm keseyi goremesende rahmin kalinligina ve rahme bakarak herseyin yolunda olup olmadigini gorebiliomus merak etme allah herseyin hayirlisi ile karsilastirsin cnm bnm

Ya sizde durumlar nasıl ben de şişkinlik berbatve malesef son derece iştahım var

Ne guzel istahlisin canim
Benim bu hafta pek keyfimde yok canim biseyde istemiyo.
Karnim gurulduyo ama yiyesim yok malesef ((
Azcik yiyincede karnim davul gibi oluyo hemen.
Sen normal gebelik mi tup mu benim gibi

bellı bır haftadan sonra zaten değer yükselmıyomus düşmeye baslıyomus ondandır belkı zaten senın degerın yeterince yükselmıs tekrara gerek yok benımde perşembe 192 di 4 gün sonra 957 olmuş artık test yapmam bıdaha cuma kese ıcın gıdıcez kısmetse

canım bende tamamladım ılk gebelikten sonra gerek yok 50 yasına kadar fln koruyormuş ebeylede konuştuk bugun olmucaz ası sen kartı bulamasanda sağlık ocaklarında vardır bılgısı

Sağol cnm. Boyu normal mi hiç bilmiyorum. Doktor her şey yolunda dedi. Başka soru soramadım mutluluktan :)

ben korkuyodum bin tane soru sordummmm ama kist var demişti bi onu sormayı unuttum dr herşey yolunda demişse tamamdır,,artık derinnn bi nefes alma zamanı demekki canım

Tebrik ederim) darısı başımıza inşallah ben haftami hesaplayamiyorum da senin sat ne zamandi acaba

sağol tatlım benim sat 24 ocaktı,,dr. farklı hesaplar ama. benim sata göre 6+4 ama şuan tam 6 haftalık Dr.a göre

canım 12. haftaya kadar yükselirmiş hcg,, sonrasında görevi plasentaya devreder ve düşmeye başlarmış.. benim bu şekilde artmaya devam ederse ve haftada sadece 2 ye katlarsa yaklaşık 100.000 olur. biraz araştırdım bugün,,çünkü bebeğimi görmüş olamama rağmen (ki dr. da artık hcg önemsiz dedi) yinede tedirgindim.. ama şimdi daha rahatım

Amin cumlemizin canım benim... benim gittiğimde 489 du ctesi gel dedi doktor.

Canim sen rahat olan senin bebisin daha tazeymis masallah annesi benin sat 28 ocakti (en erken 30gunde adet gorurum)ben 6 martta keseyi gordum ilk.nokta gibi dedigine gorw milimetrik goruluyodu belliki) amiiiiiin bu arada insallah.ben bi daha 24 martta gidicem zaman gecmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…