- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
48 saatte bir iki kati artarmis hangi gun gittin
Bennn kilo aldım yaa şimdiden...
Saol tatlim yaa insallah hersey yolunda gider cok takmamaya calisiorum ama zaman konusunda cok haklisin biz daha haftalari bekleyemioken nasi dogumu beklicez o aylar nasi geccek bende bunu dusunuorum ama bence cok keyifli her anin tadini cikarmak lazim :)) 24 martta iyi haberleri hepberaber konusuyo olcaz insallah bende 17 martta gitcem tekrar Allahtan hayirlisi canim bnmCanim sen rahat olan senin bebisin daha tazeymis masallah annesibenin sat 28 ocakti (en erken 30gunde adet gorurum)ben 6 martta keseyi gordum ilk.nokta gibi dedigine gorw milimetrik goruluyodu belliki ) amiiiiiin bu arada insallah.ben bi daha 24 martta gidicem zaman gecmiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebisine de sana da şifa olsun arkadaşımben de yarin kilo bi kilo arasi aldim bir hafta da.ama bi aç bi tok tartılıp durduğum için emin olamıyorum:s
Cuma günü gittim 7sinde adetim 1 gün gecti deyince doktor acelen ne diye bakti yüzüme :))) ama biliyordum hamile olduğumu bir gün önce 212ydi. Hesap isini aklım almiyor cmtesiye kaç olur ki?
Bende 8 inde yaptirdim kan testini adetim gecmemisti bile deseydin bendende heyecanlilati var bizim topikte bide onlara bak diye:))))
7 si 212
9 428
11 856
13 1500
Desek bu tam boyle artmaz ama cts bence kesin gorursun canim merak etme bu artislar kafadan hesaplarim tam 2 kati artmayabiliomus bazen ama 1000 in ustunde olur bence:))) ayy ne guzel haber ver mutlaka
Veririm mutlaka Sorma yaaa aynen oyle ama daha dur aylarida sayicazTamam canım veririm mutlaka sende ver olur mu gittiğinde... önceden adet gününü sayıyorduk şimdi muayene günlerini :)
Aşerme başlamış galiba kaçıncı haftadasin canım? :)
Veririm mutlaka Sorma yaaa aynen oyle ama daha dur aylarida sayicazbole olmazsak iyi :)))))
Canim sat 28 ocak ama ben gec yumurtladim sata gore baksam 6. Haftadayim.bulantim pek yok ama kokuya aşırı hassasım
Saol tatlim yaa insallah hersey yolunda gider cok takmamaya calisiorum ama zaman konusunda cok haklisin biz daha haftalari bekleyemioken nasi dogumu beklicez o aylar nasi geccek bende bunu dusunuorum ama bence cok keyifli her anin tadini cikarmak lazim :)) 24 martta iyi haberleri hepberaber konusuyo olcaz insallah bende 17 martta gitcem tekrar Allahtan hayirlisi canim bnm
bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 4 kasım 2014
Bende hamile olduğumu kokulara hassas olunca anlamıştım. Erken başladı sankim belirtiler. Basım dönüyor sürekli. Mide bulantısı da var cubuk kreker yiyorum bastırıyor.
bol bol ağlayacağız ozaman desene,,mutluluktan amaaaher adımda, her ilkimizde heyecandan...
Ya ne kadar şanslisin.bizim okulda 3 ark. Birlikta hamilelik gecirdi ve doğurdu.şimdi ben tek başimayim.ablam hamile o da 7 aylık
2.bebeğimi bekliyorum:)
Ben kuruyemis de yiyorum tuzlu tuzlu iyi gidiyor şimdilikben bu ay umudu kesmistim o yüzden belirtim varmiydi onu bile hatirlamiyorum:)
2.bebeğimi bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?