2014 Kasım Anneleri

Bennn kilo aldım yaa şimdiden...

Bebisine de sana da şifa olsun arkadaşım ben de yarin kilo bi kilo arasi aldim bir hafta da.ama bi aç bi tok tartılıp durduğum için emin olamıyorum:s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol tatlim yaa insallah hersey yolunda gider cok takmamaya calisiorum ama zaman konusunda cok haklisin biz daha haftalari bekleyemioken nasi dogumu beklicez o aylar nasi geccek bende bunu dusunuorum ama bence cok keyifli her anin tadini cikarmak lazim :)) 24 martta iyi haberleri hepberaber konusuyo olcaz insallah bende 17 martta gitcem tekrar Allahtan hayirlisi canim bnm

Aminn ama ben çok kiloluyum o yüzden korkuyorum sigara kullaniyordum birakinca istahim iyice açıldı...

Cuma günü gittim 7sinde adetim 1 gün gecti deyince doktor acelen ne diye bakti yüzüme :))) ama biliyordum hamile olduğumu bir gün önce 212ydi. Hesap isini aklım almiyor cmtesiye kaç olur ki?

Bende 8 inde yaptirdim kan testini adetim gecmemisti bile deseydin bendende heyecanlilati var bizim topikte bide onlara bak diye:))))
7 si 212
9 428
11 856
13 1500
Desek bu tam boyle artmaz ama cts bence kesin gorursun canim merak etme bu artislar kafadan hesaplarim tam 2 kati artmayabiliomus bazen ama 1000 in ustunde olur bence:))) ayy ne guzel haber ver mutlaka

Tamam canım veririm mutlaka sende ver olur mu gittiğinde... önceden adet gününü sayıyorduk şimdi muayene günlerini :)

Aşerme başlamış galiba kaçıncı haftadasin canım? :)

Canim sat 28 ocak ama ben gec yumurtladim sata gore baksam 6. Haftadayim.bulantim pek yok ama kokuya aşırı hassasım

Veririm mutlaka Sorma yaaa aynen oyle ama daha dur aylarida sayicaz bole olmazsak iyi :)))))

Benim okulda 2 arkadas daha hamile o kadar çok dinledim ki bebek muhabbetini hiç sesim çıkmıyor yanlarında :)) ama her an aklımda :) birde içimden ikiz geçiyor bakalım hayırlısı :)

Canim sat 28 ocak ama ben gec yumurtladim sata gore baksam 6. Haftadayim.bulantim pek yok ama kokuya aşırı hassasım

Bende hamile olduğumu kokulara hassas olunca anlamıştım. Erken başladı sankim belirtiler. Basım dönüyor sürekli. Mide bulantısı da var cubuk kreker yiyorum bastırıyor.

Ya aslinda dr 10 gune kalp atısı duyulur bebisi de goruruz belki ama garanti olsun dediacaba ben bi kac gun once şansımı denesemmi
Bu arada 24 unde aç gelmemi istedi guatr şeker falan bakıcam dedi.
Ben oglimu 31.haftada doguruyodum dogumu zorla durdularesim bu bebek de o kadar bile dayanamican diyo))

Ya ne kadar şanslisin.bizim okulda 3 ark. Birlikta hamilelik gecirdi ve doğurdu.şimdi ben tek başimayim.ablam hamile o da 7 aylık

2.bebeğimi bekliyorum:)

Bende hamile olduğumu kokulara hassas olunca anlamıştım. Erken başladı sankim belirtiler. Basım dönüyor sürekli. Mide bulantısı da var cubuk kreker yiyorum bastırıyor.

Ben kuruyemis de yiyorum tuzlu tuzlu iyi gidiyor şimdilik ben bu ay umudu kesmistim o yüzden belirtim varmiydi onu bile hatirlamiyorum:)

Ya ne kadar şanslisin.bizim okulda 3 ark. Birlikta hamilelik gecirdi ve doğurdu.şimdi ben tek başimayim.ablam hamile o da 7 aylık

hamile olan arkadaşlarr tebriklerr
bulantı için soğuk sut elma ayva deneyin kızlarr

bol bol ağlayacağız ozaman desene,,mutluluktan amaaa her adımda, her ilkimizde heyecandan...

hemde nasıl canım benimm cok zor günler gecırdım zorlu yollardan gectım bebeğim için...

3 yıl gözyasıyla gectı şükürler olsun bugünüme

Ben kuruyemis de yiyorum tuzlu tuzlu iyi gidiyor şimdilik ben bu ay umudu kesmistim o yüzden belirtim varmiydi onu bile hatirlamiyorum:)

Tek olmak daha iyi bence ya... ne öğretmenisin meslektaşız :) herkes umudunu kestiği anda oluyor demekki. Strese gerek yok. Bende artık doktara falan gideriz bir yıl dolunca diyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…