2014 Kasım Anneleri

Tek olmak daha iyi bence ya... ne öğretmenisin meslektaşız :) herkes umudunu kestiği anda oluyor demekki. Strese gerek yok. Bende artık doktara falan gideriz bir yıl dolunca diyordum.

) ben ingilizce öğretmeniyim canım.dogru diyosun ne zaman stres gitti bebek geldi.ilkinde de hemen 2 ayda dra kosmustum ama kodtigum ay hamile kalmistim))

2.bebeğimi bekliyorum:)

Kan pıhtılaşması var bende, oğlumu kucağıma almadanda 2 kayıp yaşadım, iğne kullanmıştım.
Bu seferde İğne kullanmamıza rağmen kalp atışını duyamadık malesef
Şuandada aspirin folik asit B 12 kullanıyorum
Bugün idrar testinde ikinci silik çizgimi gördüm
İnşallah hayırlısıyla devam ederse iğneye başlıycam hemen

Merhabalar kizlar,

ya benim daha bi kac kere midem bulandi, gogus ve kasik agrisi, halsizlik disinda hic hamile gibi hissetmiyorum. Bunun icinde korkuyorum offf nasil gecicek ilk 3 ay, haftaya nasipse ultrasona girmeyi planliyorum. bhcg degerlerim cumartesi 131 ve dun 832 olmus. Biraz fazla katlanmasida birazcik kafama takiliyor. off insan dusuk yaptiktan sonra cok zor oluyormus bu surec. Rabbim hepimize insallah saglikli hamilelik ve evlatlar nasip etsin.

günaydınnn güzel kasım annelerriii
bugünde güzel haberler duyarız keseler görülür kalp atışları duyulur inşş bol bol
bu arada konya buz gibi kar serpiyorrr dondumm mercimeğimleee

bugünde güzel haberler duyarız keseler görülür kalp atışları duyulur inşş bol bol

Günaydın canımm

naber şekerimmmm...ayy çok soğukk yaa üşüdümm sabah yine belim kasıklarım ağrımasa barriiii:18::18:

iyidir canım benım senden naber : )

Burası sankı yazdan kalma günler güneşli bi hava var ve saoğuk değil..

sende dikkat et üşütme ayagına iki çorap giyin,en cok ayaklara dikkat etmek lazım.

Bende konyadayım canım hangi doktora gidiyorsun sen

İnşallah canım görürüz o günleri

Günaydın bugün doktra gdeceklerrrr inş keselerini....bebişlerini....kalp atışlarını duyar inş...randevum 15:30 da bakalım.okumadığım dua kalmadı.rabbim sağlıkla ewladımı görüym kalp atışıbı duyayım diye...tabii müslüman kardeşlerimede dua ettim..

Aaaaa konyada misin? Ben de konya merkezdeyim.sabah buz gibiydi hava.kar atıstırıyo hala da

Mrb canim beta hcgyi kafana takma benim az artis vardi ama kese gerektigi kadar büyümüştü

Insallah güzel haberlet alırsın canım:) kaç haftasın? Sat kaçtı? Benim sat 28 ocak ama gec dollenme olmud.bu pazartesi kalbini duymafim kese gorduk.7,9×7,4mm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…