- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
Tek olmak daha iyi bence ya... ne öğretmenisin meslektaşız :) herkes umudunu kestiği anda oluyor demekki. Strese gerek yok. Bende artık doktara falan gideriz bir yıl dolunca diyordum.
hamile olan arkadaşlarr tebriklerr
bulantı için soğuk sut elma ayva deneyin kızlarr
) ben ingilizce öğretmeniyim canım.dogru diyosun ne zaman stres gitti bebek geldi.ilkinde de hemen 2 ayda dra kosmustum ama kodtigum ay hamile kalmistim ))
2.bebeğimi bekliyorum:)
oo maşallah hemen hamile kalmışsın çok sevindim...
İnş hamilesindir canm.. Bebek kayıplarının sebebi neydi acaba? Pıhtılaşma falan var mı? Genetik testler yaptırdın mı? Eğer yaptırmadıysan hemen doktora söyle. Kan sulandırıcı iğne başlasın doktorun...Gebelikten önce ve gebelik boyunca kullanılması gereken bir iğne...
Canım Allah gönlüne göre versin, en kısa zamanda buraya katılıp, bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah :)
günaydınnn güzel kasım annelerriii
bugünde güzel haberler duyarız keseler görülür kalp atışları duyulur inşş bol bol
bu arada konya buz gibi kar serpiyorrr dondumm mercimeğimleee
Günaydın canımm
naber şekerimmmm...ayy çok soğukk yaa üşüdümm sabah yine belim kasıklarım ağrımasa barriiii:18::18:
bugünde güzel haberler duyarız keseler görülür kalp atışları duyulur inşş bol bol
Canım kaybettiğim bebeğime hep kesin kız diyodum, kucapıma almak nasip olmadı
Bu bebişimi de erkek gibi hissediyorum, geçen gecede oğlum dedim rüyamda, sadece onu hatırlıyorum :)
Sağlıklı olsun, yeterki kucağıma alayım bu sefer, cinsiyeti hiç mühim değil... Burdan hep beraber o günleri görürüz inş.
Günaydın :)) bende fenciyim :)
Merhabalar kizlar,
ya benim daha bi kac kere midem bulandi, gogus ve kasik agrisi, halsizlik disinda hic hamile gibi hissetmiyorum. Bunun icinde korkuyorum offf nasil gecicek ilk 3 ay, haftaya nasipse ultrasona girmeyi planliyorum. bhcg degerlerim cumartesi 131 ve dun 832 olmus. Biraz fazla katlanmasida birazcik kafama takiliyor. off insan dusuk yaptiktan sonra cok zor oluyormus bu surec. Rabbim hepimize insallah saglikli hamilelik ve evlatlar nasip etsin.
Bende konyadayım canım hangi doktora gidiyorsun sen
Günaydın bugün doktra gdeceklerrrr inş keselerini....bebişlerini....kalp atışlarını duyar inş...randevum 15:30 da bakalım.okumadığım dua kalmadı.rabbim sağlıkla ewladımı görüym kalp atışıbı duyayım diye...tabii müslüman kardeşlerimede dua ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?