2014 Kasım Anneleri

Güzel haberlerle gel canım inşallah :))
Bense doktor randevumu iple cekiyorum :))

Insallah güzel haberlet alırsın canım:) kaç haftasın? Sat kaçtı? Benim sat 28 ocak ama gec dollenme olmud.bu pazartesi kalbini duymafim kese gorduk.7,9×7,4mm

2.bebeğimi bekliyorum:)

Canm benimki karışık kısacaaa..benim kürtaj kanamala adetim birleşti bu arada da klomen kullandım...sadece yum. Çayldığı tarihi bilyrum.tahmini hesaplamalarla 7 hft. Gibi..en son cuma günü 14 mm kesem vardı.bugün herşey anlaşılcak inş

Günaydın bütün Kasım anneleri

Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin Kısmet olursa ben de Kasım ortası gibi bu mutluluğu yaşayacağım. Sanırım henüz 4+3. Daha önce bir düşüğüm olmuştu, nispeten içim daha rahat olmasına karşın bir yanımla da yüreğim ağzımda.. Yarın bhcg artış düzenine bakılacak, sonraında kese, bebek, kalp atışı derken inşallah üniversite, düğün heyecanlarını da yaşarız.. Ben hep annelik için hazır mıyım, yapabilir miyim diye tereddüt ederken öğrendiğimde o kadar çok mutlu oldum ki, hala rüyada gibiyim.. Allah'ım bütün isteyenlere bu mutluluğu tattırsın..

Biri Bana da dr tavsiye etse keske Ne cikarsa bahtima rast gele ismine bitirdigi uni.ye kac yillik dr olduguna bakarak seciyorum maalesef allah iyi dr.larla karsilastirsin. Sonucta en kiymetlimizi emanet ediyoruz

Arkadaşlar merhaba,bende kısmet olursa Kasım annesi olacağım😊dün gece hafif kahverengi leke geldiğinden bugün sabah doktoruma gittik ve Allah şükür keseyi gördük hiç bir sorun yokmuş meğer kullandığım fitilden olabilir dedi doktorum.5+1günlük bugün sadece kese göründü 10gün sonra inşallah kalp atışı için gideceğiz😊 birde ultrason kağıdında kesenin kaç mm olduğu nerede yazıyor arkadaşlar ben anlamadım maalesef doktorumda bir şey söylemedi?

aynen bende hazırmıyım derken dünya kadınlar gününde hediyemi aldım ve çok mutlu oldum ilk kez bu cumartesi kontrole gitcez bakalım sabırsızım :)

kızlar kandaki sonuç 3 haftalık diyor. sat tarihine göre 5. hafta başladı bugün nasıl oluyor ya pazartesi beta hcg değerim 2 kat artmış 44.2 çıktı dr güzel cumartesi gelin dedi. 1500 ü bulursa kese görünüyormuş. 6 günde 44 den 1500 e çıkarmı ki ya çok heycanlı ve tedirginim. deneyimliler yardım lütfen

Canm benim 24 dubat 111..... 26 şubat 323...4 gün sonra 3162 ve keseyi gördüm..

Bende dün doktora gittim. Dedi rahmin tam ortasında minik bir kesecik var ama su veya kan da olabilir dedi Sonra büyük ihtimalle 1 aylıktan küçüktür falan dedi. Beta hcg bugün sonuçlanacak onda mı bebeğin tam olarak ne kadarlık olduğu belli olur?
Birde doktor birkaç tane test istedi benden. 70tl falan tutuyormuş. Sizden de istediler mi bu şekilde yani normal mi bu?

Tatlım ilk betahcg kaçtı senin? belki geç döllenmedir benim üç binlerde bebek daha nokta kadardı

merhabalar,

iş kanununda süre yoktur, hamile olduğunuzu doktor raporu ile ispatladığınız andan itibaren işten çıkartılamassınız,

Kızlar sabah karnımda gaz birikmesine bağlı ağrı oluyor sanki kocaman bi hava kütlesi karnıma baskı yapıyo wc den sonra geçiyo Allah tan ama her sabah böyle mi olacak ? Sizdede var mı? Birde çözüm sunarsanız çok sevinirim hergün 1.5 2 lt su içiyorum öğlen kayısı ceviz yada incir fındık yapıyorum sizin bağırsaklar için bi çözümünüz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…