2014 Kasım Anneleri

Tatlım ilk betahcg kaçtı senin? belki geç döllenmedir benim üç binlerde bebek daha nokta kadardı

Canım az önce kliniği aradım sordum. Laboratuardaki çocuk tam bilmiyor ama burda 2849 yazıyor dedi. Sanırım 5 haftalık civarı demek ouyor bu. 12 gibi doktor geliyormuş. o zaman arıyıp onunla da konuşcam bakalım ne diyor diye :)

Canım maşallah değerin çok güzel hadi güzel haberlerini bekliyoruz

merhabalar,

iş kanununda süre yoktur, hamile olduğunuzu doktor raporu ile ispatladığınız andan itibaren işten çıkartılamassınız,

Teşekkür ederim, 3-4 aylıkken söylerim o zaman..
Sabahları çok acı safra çıkartıyorum ben ya, bugün nefes alamadım ölüyorum dedim artık

kızlarrrrrrrrrr merhaba,şimdi doktordan geldim.morelim biraz oldu ama ben yinede Allah'tan umudumu kesmedim .daha kese oluşmamış,rahme düşmemiş dedi kan değerime göre daha çok yeni olabileceğini ve normal olduğunu söyledi.tekrar kan testi istedi 4 adet tüp verdim.idrarda verdim.pazartesi öğleden sonra belli olacak.sskya gitmeseydim keşke bu kadar beklemek zor gelecek bu durumu yaşayanlar varmı?geçen cuma kan değerim 413'tü.bana dua eder misiniz kötü birşey olmasın...

merhaba canım..benimde son adetim 29 ocak. 7 martta kan testi yaptık 413 çıktı değerim.bugün doktora gittim.değere baktı daha çok yenidir dedi.bebek rahme düşmemiş dedi yani kesemi yok dedim.evet daha kese oluşmamış dedi.kan ve idrar verdim.p.tesi öğleden sonra çıkacak. biraz morelim bozuld doktor normal dedi..bugünlerde düşmesi lazım dedi rahme...bu durum sizcede normal mi?

Canm benim 24 dubat 111..... 26 şubat 323...4 gün sonra 3162 ve keseyi gördüm..

ama canım benim çok düşük seninki baya yüksekmiş belki ondan hemen 3000lere çıkmıştır. benim 21,8 di2 gün sora 44,2 oldu pazartesi gnü olan sonuç bu. cumartesi çağırdı dr bana gelmen uygun olur dedi. ya bide çalışıyorum ben acaip sinirleniyorum. agresifim işe gelesim yok zaten. coc zararı olur die engellemek istiyorum ama olmuyo.

dün gece ben banyodan sonra çok sancım oldu korktum ama kanamam veya herhangi birşey yoktu tuvalete gittiğimde düzelmişti. hormonlar yapıyor. mide ağrısı ve sancısı berbat birşey. bende çok su tüketiyorum ve süt.

Benimde kasıklarımdaki ağrılar azaldı.Belim ağrıyor nedense. Bide şişkinlik var.Süt içiyorum bende daha fazla gaz yapıyor galiba

hemde nasıl canım benimm cok zor günler gecırdım zorlu yollardan gectım bebeğim için...

3 yıl gözyasıyla gectı şükürler olsun bugünüme
Benimde acım çok büyüktü ( Ama artık bebeğimiz bizimle şimdi artık onun için güzel hayaller kurma zamanı :)

günaydınnn güzel kasım annelerriii
bugünde güzel haberler duyarız keseler görülür kalp atışları duyulur inşş bol bol
bu arada konya buz gibi kar serpiyorrr dondumm mercimeğimleee
Canımmm sen konyadasın öyle mi :) ben orda okumuştum, bilirim soğuğunu kara son zamanlarımda hasret kalmıştım ama,, demek yine kar varrr

Kızlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördüm daha minicik, 5 mm
İlk önce görünmedi sonra göründü, öyle mutlu oldum ve rahatladım ki anlatamam, umarım kalp atışınıda duyarız, 10 gün sonraya tekrar çağırdı :)
Darısı diğer arkadaslara inşallah :)

merhabalar, ben de ingilizce öğretmnym, doğum iznini nasıl kullanacaksınız ilk dönemimi kapatacagız. nasıl oluyor.bilginiz var mı?

Zumreyiz canim ben eylulde seminere gidp izne ayrilirim 2015te hazirana kadar ayliksiz izin alirim.şansıma oglumda kasım bebesiydi aynısını yaptim.sadece 4 ay izin aldim.göreve başladigimda oglum 10 aylikti

2.bebeğimi bekliyorum:)

maşallah ya çok sevindim darısı başımıza. ben de 19 martta gtcem inşallah doktora belki görürüz keseyi. Allahım artık hamile oldgmdan emin ve içim rahat bi şekilde herskese haber vermek istiyourum...ben anne olucaaaam demek istiyorum.

Maşallah canımmm:) gözünaydın

Canımmm gözün aydın çok sevindim :)) sırada bebiş varrr

Seninle ayni duygulari paylasiyoruz desene Bende 17 marti beklyorum. Gunler gecmiyo valla

Sağol canım, sen benden önde görünüyosun, ben daha 4+5'im, görürsün büyük ihtimal gittiğinde içini ferah tut, vala bende daha kimseye demedim, hele bi kalp atışını duyayım diyorum :)
Bide kan pıhtılaşmasından dolayı iğne kullanıyorum, korkuyorum yani iğne işe yaramazsa diye o yüzden daha söyleyemiyorum avaz avaz bağırmak istesemde...

Maşallah canımmm:) gözünaydın

Sağol canım :)

Canımmm gözün aydın çok sevindim :)) sırada bebiş varrr

ayy inşallah canımm, öyle heyecanlandım ki anlatamam, hele de ilk görünmedi kese, tam kapatacaktık bi kac gün sonra gelmek için o anda göründü, yüreğim ağzıma gelmişti inan :)

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, yeni iş kanununu okudum da dün orda diyoki gebe kadın 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diye bir ibare var şu her şeyi uygulayan iş yerleri/iş verenler bunu görmezden geliyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…