Günaydın :)) bende fenciyim :)
Tatlım ilk betahcg kaçtı senin? belki geç döllenmedir benim üç binlerde bebek daha nokta kadardı
Canım az önce kliniği aradım sordum. Laboratuardaki çocuk tam bilmiyor ama burda 2849 yazıyor dedi. Sanırım 5 haftalık civarı demek ouyor bu. 12 gibi doktor geliyormuş. o zaman arıyıp onunla da konuşcam bakalım ne diyor diye :)
merhabalar,
iş kanununda süre yoktur, hamile olduğunuzu doktor raporu ile ispatladığınız andan itibaren işten çıkartılamassınız,
Canim sen rahat olan senin bebisin daha tazeymis masallah annesibenin sat 28 ocakti (en erken 30gunde adet gorurum)ben 6 martta keseyi gordum ilk.nokta gibi dedigine gorw milimetrik goruluyodu belliki ) amiiiiiin bu arada insallah.ben bi daha 24 martta gidicem zaman gecmiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm benim 24 dubat 111..... 26 şubat 323...4 gün sonra 3162 ve keseyi gördüm..
Kızlar sabah karnımda gaz birikmesine bağlı ağrı oluyor sanki kocaman bi hava kütlesi karnıma baskı yapıyo wc den sonra geçiyo Allah tan ama her sabah böyle mi olacak ? Sizdede var mı? Birde çözüm sunarsanız çok sevinirim hergün 1.5 2 lt su içiyorum öğlen kayısı ceviz yada incir fındık yapıyorum sizin bağırsaklar için bi çözümünüz var mı?
Benimde acım çok büyüktühemde nasıl canım benimm cok zor günler gecırdım zorlu yollardan gectım bebeğim için...
3 yıl gözyasıyla gectı şükürler olsun bugünüme
Canımmm sen konyadasın öyle mi :) ben orda okumuştum, bilirim soğuğunugünaydınnn güzel kasım annelerriii
bugünde güzel haberler duyarız keseler görülür kalp atışları duyulur inşş bol bol
bu arada konya buz gibi kar serpiyorrr dondumm mercimeğimleee
Canım maşallah değerin çok güzel hadi güzel haberlerini bekliyoruz
merhabalar, ben de ingilizce öğretmnym, doğum iznini nasıl kullanacaksınız ilk dönemimi kapatacagız. nasıl oluyor.bilginiz var mı?
Kızlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördüm daha minicik, 5 mm
İlk önce görünmedi sonra göründü, öyle mutlu oldum ve rahatladım ki anlatamam, umarım kalp atışınıda duyarız, 10 gün sonraya tekrar çağırdı :)
Darısı diğer arkadaslara inşallah :)
Kızlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördüm daha minicik, 5 mm
İlk önce görünmedi sonra göründü, öyle mutlu oldum ve rahatladım ki anlatamam, umarım kalp atışınıda duyarız, 10 gün sonraya tekrar çağırdı :)
Canımmm gözün aydın çok sevindim :)) sırada bebiş varrrKızlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördüm daha minicik, 5 mm
maşallah ya çok sevindim darısı başımıza. ben de 19 martta gtcem inşallah doktora belki görürüz keseyi. Allahım artık hamile oldgmdan emin ve içim rahat bi şekilde herskese haber vermek istiyourum...ben anne olucaaaam demek istiyorum.
maşallah ya çok sevindim darısı başımıza. ben de 19 martta gtcem inşallah doktora belki görürüz keseyi. Allahım artık hamile oldgmdan emin ve içim rahat bi şekilde herskese haber vermek istiyourum...ben anne olucaaaam demek istiyorum.
Maşallah canımmm:) gözünaydın
2.bebeğimi bekliyorum:)
Canımmm gözün aydın çok sevindim :)) sırada bebiş varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?