2014 Kasım Anneleri

tek kese ikizleri ayrı bir uzmanlık alanı galiba canım, allahım onlara sağlık sana kolaylık versin inşallah

kız şok şeker yaa..
sannırım benimde kız olsa duramazdımmm

Valla ne bileyim, durduramıyorum kendimi, "tamam bugün son, yarından sonra alışveriş yok" dedim dün kendime, bugün yine tutunamadım

Valla ne bileyim, durduramıyorum kendimi, "tamam bugün son, yarından sonra alışveriş yok" dedim dün kendime, bugün yine tutunamadım

valla maddi durum el veriosa al şekerimm bişicik olmazzz
Mühim bişey yok canım ya o oruçluydu sinirliydi e bende hamileyim ikimizde alındık ama trip atmaya devam ediyo

ana kız arasında olurrr şekerim öle şeylerrr

anamm sagdakını cok sevdım, bunlardan hengısı kesın kız

Kızlar gebelik haftalarınıza göre ne kadar kilo aldınız?
Ben 20 haftadayım 2 kilo aldım.

21 hafta bıttı pazar gunu, 5,5 kılo almıs durumdayım

Eki Görüntüle 1184302

kızlar lohusa tacım bebek bantı ve terlik süsüm nasıl olmuş

ya bunlar harıkalar yaa nerde yaptırdın acaba?? kac lıra

Söyledi canım biri 550 diğeri 600 gram civarındaymış plesentaya yakın olan torpilli

oyy masallah tosunlaraaa yaa :)

Bende yuzuk takamiorum çok.. ayagimi asagi sarkitmaya gelmiyo hemen sisiyor.. miden geçmedi mi dahaa canim yaa..

mıdem yanıyor cnm reflu yapıyor oglusum bende, cekıyrz sorma :) eskıye nazaran cok ıyı, ay neydı o gunler Allah'ım bıda cocuk mocuk yapmam ben dedım

esıme dedım kı bı sonrakı cocugu sen dogur :)

:)))) sesli güldüm ya alemsiniz.haftada bir olsa öper basıma koyarım halinize sükredin.masallah deyim de nazara gelmeyin hadi bakalım :))

ya sabah sabah ayıpcı olduk bıraz

Son düzenleme:

Masallah bebislerineusg de sasırır insan hangisine bakacağını:) rapor da zaten tek sefer de 10 gün alınabiliyor sonrası için kurul raporu gerekli memuriyetinde sınırlama yoksa aile hekiminden aralıklarla istediğin kadar rapor alma hakkın var.

Valla bilmiyorum canım hangisi kesin kız doktorun bu kadar gösterdiğine şükrettim

Valla şaşırıyoruz canım biz hangisi hangisi diye anlayana kadar adam kapatıyo usg yi

kızlar ya bı konu acsak, adı 2014 kasım annelerının alısverıslerı olsa

oraya aldıklarımızın resımlerını, markalarını, fıyatlarını koysak :)

paylasıyrz burada arada kaynayıp gıdıyor

cok faydalı olurdu :)

ya evet birçok toğk yapmış bunu ve güzel olmuş olabilirrr şekerimmm

iyi olur aslında fikir senin aç da gelelim alısveris heyecanımızı orda atalım canm

süper fikir valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam kızlar ben açıyorum şimdi,

fotoları oraya koyup arşiv yapalım cok guzel olacak ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…