2014 Kasım Anneleri

Hepsi çok güzel olmuş canım. Sağlıkla kullansın inşallah minik kerem. Bu arada bebek şekerine bayıldım. Bende ondan istiyorum puset şeklinde. Örgü mü o?

Hepsi çok güzel olmuş canım. Sağlıkla kullansın inşallah minik kerem. Bu arada bebek şekerine bayıldım. Bende ondan istiyorum puset şeklinde. Örgü mü o?

Beğenmene çok sevindim canım keçeden yaptım kenarına ince fisto diktim puset şeklinde düşündüm

sağol canım kendim ablamla beraber organizasyon ve süsleme işiyle uğraşıyoruz kendi emeğimiz bunlar

bence de süper fikir

güle güle kullanın canım çok güzeller

ben ekledimm ama bazılarının fiyatlarını hiç hatırlatmıom..hepsinide net hatırlamıom zaten yaklaşık yazdımm

İsyaaaannn ben ekleyemiyorum. Denedim olmadı. Canım yardımına ihtiyacım var Nasıl eklicem?

canım boyut büyük geliyordur..resme sağ tıkla birlikte aç gelecek..
oradan painti seç..paintten resime gir canım...orada uzat-eğrit diye birşey var..o oranları %80 yap kaydet şekerim..

cnm konuya ılk gonderı yaptıgın ıcın tesekkurler

acayıp begendım cok guzelmıss

fıyatınıda yazsaydın ya:)

Tesekkür ederiz teyzesi...fiyatını tam olarak hatırlamıyorum ama 20-25 tl arasıydı sanırım...diğerlerini de hazırlayınca eklerim

canım boyut büyük geliyordur..resme sağ tıkla birlikte aç gelecek..
oradan painti seç..paintten resime gir canım...orada uzat-eğrit diye birşey var..o oranları %80 yap kaydet şekerim..

Bu tablette paint yüklü değil ki off aldıklarımı ekliyemicemmmmm

ben ekledimm ama bazılarının fiyatlarını hiç hatırlatmıom..hepsinide net hatırlamıom zaten yaklaşık yazdımm

cnm baya sey almıssın ya sen bak hepsı bı araya gelınce ne guzel gormus olduk
ıneklı tuluma hasta oldum bende alsam ondan:))

kuması falan nasıl begendın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…