2014 Kasım Anneleri

Gunaydin anneler

Ben izin aldim bayramdan sonraya kadar evde yaticam :)

Oglumu buyutcem biraz daha :))

Bnmkiside iznin keyfiyle uyuyo pek kalkmaya niyeti yok :)))))

Cok sukur baya yol katettik kizlar, Allh bundan sonrada sikinti yasatmaz insallh,

Hergun hurma yiyip 1 adet maden suyu icmeyi unutmayin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ohh miss canımm ne güzel iyi yapmışsın..
benimkide 2 gün uyudu dün akşam bir uyandı bir uyandı hiç durmuo şimdidee

amin.
erken kalkma konusunda ben de aynıyım. izinli olsam bile 8 de ayaktayım. bazen kendimi zorlayıp bir saat daha uyuyorum :)

bugün neden bu kadar sessiz bu topiikk
haftaiçi nerde bu millet :)

💑💓

ilker yoğun beybim benim ama diğer kızlarda yokk :44::44:

günaydın canım, tadını çıkar evde olmanın büyüsün paşa yaa hurma incir falan ilk 3 ay yiyebiliyordum şimdi o kadar tiksindim ki ağzıma koyamıyorum, bir de taze meyveler bol olunca tatlı ihtiyacını azalttı galiba, bugün çıkayım da alayım hurma ceviz falan bişeyler

Günaydın günaydın :) valla ben de iki ayrı sofra olmasn diye iftarda yiyorm. sonra yalnız kalmasn diye sahura kadar oturuyorum nerdeyse. ve sürekli yiyorum :) ama arkadaş yine de kilo almıyorm. doktor yanlş anladı dün yani yemiyorum sanıyor.

iyi istirahatler o zaman sana :)
çok şükür. ben hepinizden geride de olsam 20 bitti. kaldı ikinci yarı :)
ya ben bi tartışma ortamı oluşturmak istemem ama geçen günü dolmuş hamile bi bayan bdv de yardım istiyodu, hurma ye 8 9 tane diyolardı. ne ki tam olarak etkisi?
madem suyunu da günde bi tane içiyorum genelde :) serin serin..

💑💓

Son düzenleme:

Ben de günde iki tane hurma yiyorum bitane maden suyu içiyorum alışkanlık oldu

Kizlar telefondan alintili cvp yazamiyrm :)

İsyancim bugun nasil oglusun:)) neler yapiyor yakisikli:) senin oglan birden nekadarda buyudu masallh aferin ona uyusunda buyusun :)

Bnmkide uyandi ama miskinlik yapio suan sanirim, 2 gundur inanilmaz oynuyrdu, diyrm napiyorsun orada okadar kipir kipir :))) gum gum sanki vuruo :)))

Duygum ahh 3 ay nefret edilenler yok mu ( o zaman canin istemiyorsa sakin zorlama, gonlun alirsa ye :) hurma cok iyiymis diye duyuyrm :)

Carputi suprrsin, bende cevz yiyim simdi 3 tane, bi litrede su alayim yanima:) bide annelik sanatini:) yasasin izin !! :)

canım valla dediğin gibi 2 haftada büyüdü teyzesii yahuu benimkide paazar pazartesi uyudu hiç hareket yoktu..dün öğleden beridir durmak bilmiyor..hatta dün o tekme denen şeyi ilk defa yedim..
çay içiodum biranda güm diye vurdu noluoo yahu demişim etrafıma bakındım..sanki dışardan görüncek diyee gecede uyandırdı beni birkaç defa
senin bebiş napıo bakalımm..ohh izindeyken iyi bak yeğenimizee

Durdu durdu kudurdu senin oğlan

Nabersiniz yavrukuşlarım benim oğlanı gene hıçkırık tuttu pıttrr pıttrr atıyo ardışık olarak

Nabersiniz yavrukuşlarım benim oğlanı gene hıçkırık tuttu pıttrr pıttrr atıyo ardışık olarak

yom teyzesi yine uslu oğluşumm..ahala dokunup kaçıo ama dün daraldı herhaldee heyyytt dedii bir geçirdi banaaa hemen toplandımm yaniii

onun hıçkırığını yerimm ben yerimm

Bende hickirik olayini cok merak ediyrm nasil birsey diye :))

Dün akşam ben de ilk defa hıçkırdığını anladım ritmik olarak vurdu.. ileri de dışarıdan da duyacakmışız

Sevgili anneler e-bebek ten ürün alıp teslimat veya kalitesin de sorun yaşadınız mı?? :44: ben bu siteden bişeyler attım sepete alıcam da

Aaa aldiklarinin fotosunuda koy, fiona paylasmisti caramell markanin tulumlari falan cok hostu yaa

Bide bio yazanlar var cok guZeldi

Dışarıdan nasıl duyuluyo hıçkırık? hık diye mi : D
arka arkaya pıtt pıtrr diye atan ritmik pıtırlar hıçkırıkmış ve akciger gelşimini destekliyormuş.
yani ne kadar hıçkırık o kadar pavarotti sesi ve nefesi

Aaa aldiklarinin fotosunuda koy, fiona paylasmisti caramell markanin tulumlari falan cok hostu yaa

Bana yazdın diye tahmin ediyorum lilipit ben daha kıyafet olayına hiiiç giremedim alıcaklarım biberon, emzik, tırnak makası, sabun v.s daha bunlara anca karar verdim poff çok kararsız biriyim :44:

Bana yazdın diye tahmin ediyorum lilipit ben daha kıyafet olayına hiiiç giremedim alıcaklarım biberon, emzik, tırnak makası, sabun v.s daha bunlara anca karar verdim poff çok kararsız biriyim :44:

Cnm sana yazdim evet :))

Hangi markalari alacaksin peki hangilerine karar verdin :)

Tirnak makasi ben kullanmadim ama bebedor aldim icinde torpude var, o cok gerekliymis :)

Biberon dr brown
Emzik avent bpa silikon
Sabun bende bubchen var ama sebamed diolar hep
Tarakta bebedor guzel degil yumusak ama plastik killari :s

Sevgili anneler e-bebek ten ürün alıp teslimat veya kalitesin de sorun yaşadınız mı?? :44: ben bu siteden bişeyler attım sepete alıcam da

ya bende butik bebedeb birşey beğendim ama ben saf kredi krtımı internet işlerine kapalı almışım..işlem yapamıyorum...bankaya gidip imza atmam lazımmış açılması için offf

Biberon: Avent (120ml olan cam, 260 ml BPA free natural)
Tırnak Makası Seti: Bebedor (Törpüsü var)
Bebek Sabunu: Sebamed
Emzik: Avent (BPA free silikon)
Tarak görerek mi alsak böyle at kılı gibi olanlar var yumuşacık onlar çok güzel oluyor

Cnm chicconun tarAgi oyle hepsiburadada 17 lirami neydi
Ben yorumlara bakip bebedor aldim pismanm

ya bende butik bebedeb birşey beğendim ama ben saf kredi krtımı internet işlerine kapalı almışım..işlem yapamıyorum...bankaya gidip imza atmam lazımmış açılması için offf

hangi banka?
internet bankacılığı yada çağrı merkezi aracılığıyla açılmaz mıki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…