Gunaydin anneler
Ben izin aldim bayramdan sonraya kadar evde yaticam :)
Oglumu buyutcem biraz daha :))
Bnmkiside iznin keyfiyle uyuyo pek kalkmaya niyeti yok :)))))
Cok sukur baya yol katettik kizlar, Allh bundan sonrada sikinti yasatmaz insallh,
Hergun hurma yiyip 1 adet maden suyu icmeyi unutmayin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin.
erken kalkma konusunda ben de aynıyım. izinli olsam bile 8 de ayaktayım. bazen kendimi zorlayıp bir saat daha uyuyorum :)
bugün neden bu kadar sessiz bu topiikk
haftaiçi nerde bu millet :)
💑💓
Gunaydin anneler
Cok sukur baya yol katettik kizlar, Allh bundan sonrada sikinti yasatmaz insallh,
Günaydın günaydın :) valla ben de iki ayrı sofra olmasn diye iftarda yiyorm. sonra yalnız kalmasn diye sahura kadar oturuyorum nerdeyse. ve sürekli yiyorum :) ama arkadaş yine de kilo almıyorm. doktor yanlş anladı dün yani yemiyorum sanıyor.ben de uyuyamıyorum kızlar, çünkü sabahları midem kazınıyor, resmen açlıktan uyuyamıyorum, akşam 9 da eşimle iftar yapıyorum oysa, var mı benim gibi:26::26:
bu arada günaydın dünyalar güzeli kasım annelerinehepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli dolu dolu bir gün olsun inşallah
Gunaydin anneler
Hergun hurma yiyip 1 adet maden suyu icmeyi unutmayin
Gunaydin anneler
Kizlar telefondan alintili cvp yazamiyrm :)
İsyancim bugun nasil oglusun:)) neler yapiyor yakisikli:) senin oglan birden nekadarda buyudu masallh aferin ona uyusunda buyusun :)
Bnmkide uyandi ama miskinlik yapio suan sanirim, 2 gundur inanilmaz oynuyrdu, diyrm napiyorsun orada okadar kipir kipir :))) gum gum sanki vuruo :)))
Duygum ahh 3 ay nefret edilenler yok mu( o zaman canin istemiyorsa sakin zorlama, gonlun alirsa ye :) hurma cok iyiymis diye duyuyrm :)
Carputi suprrsin, bende cevz yiyim simdi 3 tane, bi litrede su alayim yanima:) bide annelik sanatini:) yasasin izin !! :)
canım valla dediğin gibi 2 haftada büyüdü teyzesii yahuubenimkide paazar pazartesi uyudu hiç hareket yoktu..dün öğleden beridir durmak bilmiyor..hatta dün o tekme denen şeyi ilk defa yedim..
çay içiodum biranda güm diye vurdu noluoo yahu demişim etrafıma bakındım..sanki dışardan görüncek diyeegecede uyandırdı beni birkaç defa
senin bebiş napıo bakalımm..ohh izindeyken iyi bak yeğenimizee
Durdu durdu kudurdu senin oğlan
Nabersiniz yavrukuşlarım benim oğlanı gene hıçkırık tuttu pıttrr pıttrr atıyo ardışık olarak
Dün akşam ben de ilk defa hıçkırdığını anladım ritmik olarak vurdu.. ileri de dışarıdan da duyacakmışızDurdu durdu kudurdu senin oğlan
Nabersiniz yavrukuşlarım benim oğlanı gene hıçkırık tuttu pıttrr pıttrr atıyo ardışık olarak
Aaa aldiklarinin fotosunuda koy, fiona paylasmisti caramell markanin tulumlari falan cok hostu yaa
Bide bio yazanlar var cok guZeldi
Bana yazdın diye tahmin ediyorum lilipit ben daha kıyafet olayına hiiiç giremedim alıcaklarım biberon, emzik, tırnak makası, sabun v.s daha bunlara anca karar verdim poff çok kararsız biriyim :44:
Sevgili anneler e-bebek ten ürün alıp teslimat veya kalitesin de sorun yaşadınız mı?? :44: ben bu siteden bişeyler attım sepete alıcam da
Aaa aldiklarinin fotosunuda koy, fiona paylasmisti caramell markanin tulumlari falan cok hostu yaa
Bide bio yazanlar var cok guZeldi
Cnm sana yazdim evet :))
Hangi markalari alacaksin peki hangilerine karar verdin :)
Tirnak makasi ben kullanmadim ama bebedor aldim icinde torpude var, o cok gerekliymis :)
Biberon dr brown
Emzik avent bpa silikon
Sabun bende bubchen var ama sebamed diolar hep
Tarakta bebedor guzel degil yumusak ama plastik killari :s
ya bende butik bebedeb birşey beğendim ama ben saf kredi krtımı internet işlerine kapalı almışım..işlem yapamıyorum...bankaya gidip imza atmam lazımmış açılması için offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?