hurma yeme mi dedi? ciddi mi ama çok faydalı diye biliyorum Kuran da bile geciyor.
hee bide brokoli ve bol bol kivi dedi kivi cok faydaliymis
hurma yeme mi dedi? ciddi mi ama çok faydalı diye biliyorum Kuran da bile geciyor.
ılık ballı süt bağırsakları süper çalıştırıyor hem de faydalı ii olur.ben bu ara bol bol yeşillik biber yiyorum ama etten yana pek hevesim ve çabam yok.pek sevmem eti( dr bana decavit verdi günde bir tane tok karna ondan içiyorum.
ayrıca ben siyah çay ve nescafeyi kesemedim bir türlü(okulda tenefüs araları çaysız yapamıyorum şimdilik saıcak içecek ne içeceğimi bilemiyorum
Hurma ilk aylarda dusuk tehlikesi yaratiyomus dogduktan sonrada sut icin birebirmis canim aynen boyle anlatti
ben de maydanozu duydum düşük tehlikesi yapıyor diye
ben daha normal randevu içinde gitmedim 18 martta gidicem bilmiyorum o zaman duyulurmu duyulmazsa başka zaman çağırır büyük bir ihtimal. ama benim doktorum tedbiri elden bırakmıyor normal ultrasonla değilde vajinal usg baktırıyor. yani görülme ihtimali yüksek hayırlısı inşallah duyarız biran önce
canım merhaba keseni gördün sanırım.ne kadarmış büyüklüğü ?ya ben de kese ne kadarken kalp atışı duyuşur hesaplamaya çalılıyorumBende de vaginal baktı ama kalp için haftaya gel daha duyulmaz dedi
Yaaa kizlar bana bide gezen tavuk yiceksin dedi ben bu gezen tavukla dogal yumurtayi nerden bulcam ist dayim ben
Yaaa kizlar bana bide gezen tavuk yiceksin dedi ben bu gezen tavukla dogal yumurtayi nerden bulcam ist dayim ben
ne iyi dedin canım ya, fena çekiyoruz hemde :)
Ben 11 tane vurundum su ana kadar, işe yarasında vurunmaya ve acıya razıyım :)
Bişey sorucam, 1 seferde en fazla 9 kutu mu veriyor raporla eczane canım
Ben b 12 de vuruluyorum canım ama bu dediğimiz iğneler kanda pıhtılaşmayı önlüyorKızlar bende b12 vuruluyorum siz neiğnesi yaptırıyosunuz
kızlar aslında benim 2. zaten oğlum 3,5 yaşında ilkinde daha da öküzdükucağına alana kadar çok da ilgili değildi.kucağına aldığında 1 saat ağlamış ben ameliyathaneden dikim işlemlerndeyken D
oğluna da düşkündür ama dengesizler işte kızlar ya bir anları bir anlarını tutmaz.:))elinde takoz b, telefonla geziyor telefına çok para verilmez demişti bana paraya bi güzel kıyıp telefon aldı ama işte dedim ya dengesiz bazen zorla döker saçar harcar bazen gerekir mırın kırın eder:)bu adam benden çok hormonal bozukluk yaşıyor hamileliklerimde:)))bu pazar kampa gidiceken az 2 hafta yok.size fikrinizi sorayım pazartesi kesem 7,9x 7,4 mm idi.cumartesi kandırıp götürsem kalp atışlarını duyabilir miyiz acaba?onunla girerim muayenehaneye etkilenir hamile olduğumu biraz daha sindirir ve kabullenir diye düşünüyorum.şimdi göbek yok,bebek yok 2miz de farkındayız ama askıda kalıyor her şey (
kalp atışını duyanlar duyduğunuzda keseniz kaç mm ya da kaç cm di biliyomusunuz??
al canım bir tane gezsin evde vardır dogal yumurta fln satan yerler internetten fln yaz istersen
Gözün aydın canım,, gözüksün ama artık kocaman olmuşşşKızlar selammmmmm :)
Sonunda bende gördüm bebeğimi fasülümü ve kalp atışı ... çok mutluyum
Allah'ım herkese nasip etsin inşallah
Ölçümlere göre 6+6
canım merhaba keseni gördün sanırım.ne kadarmış büyüklüğü ?ya ben de kese ne kadarken kalp atışı duyuşur hesaplamaya çalılıyorum
Dben konyadayım ama ben anca köy yumurtası falan bulabilirim.o da çalıştığım okulda velilerden satın alabilirim.ama zaten sabahları çok erken kalkınca yumurta falan yiyemiyorum
canım merhaba keseni gördün sanırım.ne kadarmış büyüklüğü ?ya ben de kese ne kadarken kalp atışı duyuşur hesaplamaya çalılıyorum
Dben konyadayım ama ben anca köy yumurtası falan bulabilirim.o da çalıştığım okulda velilerden satın alabilirim.ama zaten sabahları çok erken kalkınca yumurta falan yiyemiyorum
yaaa aslında aynı durumlarımız ben de olur olmaz zararlı ne varsa istiyorum işteNescafe icme dedi bende kahvesiz yapamayanlardanim sadece cok canin isterse turk kahvesi ic ama hergun degil dedi cayida en fazla 2 kucuk bardak acik dedi ihlamur iciliyo diye biliyorum bide sicak cikolata 3 ayi atlatana kadar biraz dayan kritik donem gecince arada kacamak yaparsin bence bende dayanamiuorum bode ben sigara iciyorum 4 e dusurdum ama dayanamiyorum sugarada kesinlikle yasak en fazla 2 dedi ama napcam bolmiorum((
yaaa inşallah cumartesiye gitsemmi diyorum ben de etkileneceğini düşünüyorum ama inşallah bakalımkalkp atışını duydum, dosyada yazıyodur illaki kese ölçüleri ama açıkçası çok kurcalamak istemiyorum pimpirikli olmayayım diye. doktordan doktora bilgi alacağım. bana aha bu kese bu da bebek dedi, siyah kesenin içinde yıldız gibi parlayan bi üzüm vardı :)
benim eşim benim yüzümden az kalsın geç kalacaktı ve yetişip kalp atışlarını dinlerken benden daha duygusaldı. çıkarken kızdı bile bana, az kalsın kalp atışlarını kaçıracaktım fln dedi. :) kısacası kalp atışını duyunca duygulanıp östörojeni artabilir eşinin6 -7 haftada da görünmeye başlıyomuş kese.
ooo maşallah bebiş de görünmüşşş harika valla gözünaydın.ben sat 28 ocak ama adetim 30 günde bir olur benimCanım benim sat 3 şubattı pazartesi ilk defa dr a gittim kese + bebiş göründü ama minicikti bebek haftaya kalp için gel dedi kese falan hesabı bilmiyorum bence çok ilgilenme zaten dr yönlendiriyor seni
ya aslında en azından haşlasam okulda tenefüste bari yerim yaAma yumurta onemli protein acisindan ve almamiz gerekn bol protein zaten zorla kendini icindeki mercimek icin :))))
Tatlım benim sat 24 ocaktı. 21 şubatta regli olmam lazımdı ama 19 şubatta lekelenme ollunca dr.a gittim. Kanda 160 çıktı hcg. Regli günü 250.. 4 gün sonra bidaha gittik 820 çıktı. Dr çok minicik bi nokta gördü vaj. Ultrasonda. 1 hafta sonra yine hcg bakıldı 3400lerdeydi, kesem 5 mm. civarıydı. Son olarak bu pazartesi hcg 6200 dü,,ama bebeğimi gördük ve kalp atışlarını dinledik :) kesemde büyümüş güzell :))dr. bebeğin kalp atışlarından sonra hcg yi artık önemsemediklerini söyledi.. 2 hafta sonrada kontrole gidicem.. Düşğk tehlikem vs. yok,, herşey yolunda :) yeterince aydınlatabilmişimdir umarım canımArkadaşlar testlerinizi ne zaman yaptınız? birde dr.a kaçıncı haftada gittiniz? eğer bende hamileysem şu an 4+1 haftalığım ama daha test yapmadım ve dr a da gitmedim ACİL CEVAP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?