hoşgeldin canım:)
tebrik ederim
ben de geçen hafta öğrendim:)4 martta öğrendim ilk idrar testinde sonra acile koştuk kan testinde 230 çıktı:)6 martta da kese gördüm:)))batmalar ara ara sancı bende de var((hatta bugün sabah 5te çok feci ani bir sancıyla yataktan sıçradım dedim bebeğim düşecek bu sancı normal değil.derken lavaboya koştum kanama var mı diye.tuvaletimi falan yaptım az gezindim rahatladım.belkide gaz sancısı girdi.karnım davul gibi geziyorum (((
Kızlar merhaba bugün hiç bakamadım herkes nasıl fasulyeler ne alemde ben müthiş bi baş ağrısı çekiyorum
Kızlar merhaba bugün hiç bakamadım herkes nasıl fasulyeler ne alemde ben müthiş bi baş ağrısı çekiyorum
bugun bende bakamadım gecmıse..
bugun gebelıgı unutup dukkanın kepengını kapatmaya kalktım sancı gırdı bırden ıns bıse olmamıstır
aminallah korusun ama kanama olmadıktan sonra korkma canım ama daha dıkkatlı ol aman
arkadaşlar bır sorum olcak .bu gün adet günümdü kan tesı verdım 1.8 çıktı ..hep 0 çıkardı .neden böyle oldu acaba bılgısı olan varmı
arkadaşlar bır sorum olcak .bu gün adet günümdü kan tesı verdım 1.8 çıktı ..hep 0 çıkardı .neden böyle oldu acaba bılgısı olan varmı
Hımmm,, benim sata göre 6+3 tü gördüğümüzde bebişi,, kişiden kişiye değişir illaki ama bence muhakkak görürsünBugun 5hafta 6 gunlugum.3 gun sonra gorme ve duyma sansim olur mu bilmiyorum((ya benim icin sagĺıklı olsun hemen görmesem de olur ama pazar gunu esim 2 haftaligina kampa gitcek.bu c.tesi gitmeden gorsun duysun istiyorum (((
2.bebeğimi bekliyorum:)
Aynen öyle canım,, mercimek yazdığınızda direk mercimekli köfteee geliyo gözümün önüneNe guzel ne mutlu di mi.maşalllah hepimize mercimeklerimize♡♥♡
Hoşgeldinnnn,, fasülyem iyi seninki nasılll :) ya bu fasülyeler mercimekler falan çok iştah açıyoristifamı vermeme az kaldı
bu saatte evemı gelınır yaa(
sızde ne var ne yok nasılsınız fasulyeler nasıllll
Benim mide iyi neyseki, pek bulantı yok.. Ama sıkça başım dönüyo gün üçinde, sanki biri gazozuma ilaç atmış gibiAyyy hiç sorma...bende mide bulantısıda var ya...bastırsın midemi diye sürekli ağızımda bişeyler canım...
Geçmiş olsun canım,, bende pek iyü sayılmam aslında..hastalık arefesindeyim soğuk algınlığı.. Genzim boğazım burnum,, derken yarına kadar muhtemelen yataklık olurumKızlar merhaba bugün hiç bakamadım herkes nasıl fasulyeler ne alemde ben müthiş bi baş ağrısı çekiyorum
Geçmiş olsun canım,, bende pek iyü sayılmam aslında..hastalık arefesindeyim soğuk algınlığı.. Genzim boğazım burnum,, derken yarına kadar muhtemelen yataklık olurum
İlaç kullanamıyorumGeçmiş olsun tatlım sanada dikkat et kendine
Hımmm,, benim sata göre 6+3 tü gördüğümüzde bebişi,, kişiden kişiye değişir illaki ama bence muhakkak görürsünkarından görmese bile vajinal baktır kesin görür
Aynen öyle canım,, mercimek yazdığınızda direk mercimekli köfteee geliyo gözümün önüne
anladım canım pembe mavi bilmiyorum dediğim gibi doktor bulduğum için araştırmadım bir daha :) özel muayehaneye de gidebilirsin. bakalım benimde 18 martta randevum var inşallah bu sefer rabbim yüzümü güldürecekburda ki herkese en içten dualarımı ediyorum kimse o acı tecrübeleri tatmadan sağ salim bebişlerini kucaklarına alsın inşallah :)
Hoşgeldinnnn,, fasülyem iyi seninki nasılll :) ya bu fasülyeler mercimekler falan çok iştah açıyor
Çok kızmışsın eşine :)) bence görürsünüz canım,,valla benimkide beni farklı konularda sinir ediyor ama kıyamıyorum işteBilmiyorum bakalinhayirlisi esim canımı sıkmazsa onu bu mutlulugu tattirmaya götürcem c.tesi ha yok sinir olursam beklesin aylarca bi daha ne zaman yanimdayken muayene denk gelir kim bilir
2.bebeğimi bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?