2014 Kasım Anneleri

Kızlar merhaba bugün hiç bakamadım herkes nasıl fasulyeler ne alemde ben müthiş bi baş ağrısı çekiyorum

endişe verici ama çok güzel bir süreç, İnşallah güzel bir şekilde sağlıkla hepimiz bu süreci tamamlarız.

Kızlar merhaba bugün hiç bakamadım herkes nasıl fasulyeler ne alemde ben müthiş bi baş ağrısı çekiyorum

bugun bende bakamadım gecmıse..
bugun gebelıgı unutup dukkanın kepengını kapatmaya kalktım sancı gırdı bırden ıns bıse olmamıstır

arkadaşlar bır sorum olcak .bu gün adet günümdü kan tesı verdım 1.8 çıktı ..hep 0 çıkardı .neden böyle oldu acaba bılgısı olan varmı

allah korusun ama kanama olmadıktan sonra korkma canım ama daha dıkkatlı ol aman
amin
arkadaşlar bır sorum olcak .bu gün adet günümdü kan tesı verdım 1.8 çıktı ..hep 0 çıkardı .neden böyle oldu acaba bılgısı olan varmı

hormonsal bende cok yasamıstım ılk gebelıgımde.5,6 bıle cıktıgı oldu

bence bıraz bekle[beklemenın ne kadar zor oldugunu cok ıyı bılıyorum] 2 gun sonra tekrar yaptır canım normalde 2 nın altı negatif sayılıyo diye biliyorum ama sen yınede adet olmazsan tekrarla testi ALLAH yuzunu guldursun ınsallah

Hımmm,, benim sata göre 6+3 tü gördüğümüzde bebişi,, kişiden kişiye değişir illaki ama bence muhakkak görürsün karından görmese bile vajinal baktır kesin görür

Geçmiş olsun canım,, bende pek iyü sayılmam aslında..hastalık arefesindeyim soğuk algınlığı.. Genzim boğazım burnum,, derken yarına kadar muhtemelen yataklık olurum

Hımmm,, benim sata göre 6+3 tü gördüğümüzde bebişi,, kişiden kişiye değişir illaki ama bence muhakkak görürsün karından görmese bile vajinal baktır kesin görür

Bilmiyorum bakalinhayirlisi esim canımı sıkmazsa onu bu mutlulugu tattirmaya götürcem c.tesi ha yok sinir olursam beklesin aylarca bi daha ne zaman yanimdayken muayene denk gelir kim bilir

2.bebeğimi bekliyorum:)

İnşallah Rabbim bu defa yüzünüzü güldürür. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız :) Ben bugün de pembe maviye gittim kontrol randevusuna. Kese göründü çok şükür. Feride Hanım'dan şimdilik çok memnun kaldım. Onla devam etmeyi düşünüyorum Allah kısmet ederse

Hoşgeldinnnn,, fasülyem iyi seninki nasılll :) ya bu fasülyeler mercimekler falan çok iştah açıyor

bız de ıyıyız uykum geldı bı o yana yaslıyorum basımı bı bu yana kızımdan once uyur oldum..:))
ay bu aksam o kadar cok yemek yedım kı anlatamam yuruyen top olacagım sımdıden

Bilmiyorum bakalinhayirlisi esim canımı sıkmazsa onu bu mutlulugu tattirmaya götürcem c.tesi ha yok sinir olursam beklesin aylarca bi daha ne zaman yanimdayken muayene denk gelir kim bilir

2.bebeğimi bekliyorum:)
Çok kızmışsın eşine :)) bence görürsünüz canım,,valla benimkide beni farklı konularda sinir ediyor ama kıyamıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…