2014 Kasım Anneleri

hoşgeldin canım:)
tebrik ederim
ben de geçen hafta öğrendim:)4 martta öğrendim ilk idrar testinde sonra acile koştuk kan testinde 230 çıktı:)6 martta da kese gördüm:)))batmalar ara ara sancı bende de var((hatta bugün sabah 5te çok feci ani bir sancıyla yataktan sıçradım dedim bebeğim düşecek bu sancı normal değil.derken lavaboya koştum kanama var mı diye.tuvaletimi falan yaptım az gezindim rahatladım.belkide gaz sancısı girdi.karnım davul gibi geziyorum(((

Benim iğne
Oksapar canım.. Farketmez adı, içerik önemli neticede

canııııım çok çok sevindimmm maşallah.ben daha ayrıntı bişey sorcamD
kese 5 mm olduktan kaç gün sonra kalp atışını duydunuz?yani kaçında 5mm kese gördün?10unda kalp atışı dedin.karından mı peki?

Bende de vaginal baktı ama kalp için haftaya gel daha duyulmaz dedi

bilmiyorum ben ilkinde 6 haftaya girmemiştim karından bakılan ultrasonla görmüştü. yani görmesi pek bi işe yaramadı ben görmedim kanamam çok vardı zaten 4 5 gün sonra düştü ama tabi her hamilelik farklı ilerliyor 2. de doktor 2 3 aylık dı geçenlerde bir bayanın gözüktü dedi. o yüzden sürekli takip verildi oda gelişmeye başlarken düşmüştü. yani o 10 haftalıktı .demek ki hepsi farklı aman geç olsun güç olmasın yeterki duyalım. ben zaten gitmem lazım hani görülsün görülmesin mecburen malum 2 düşük var korkuyorum kanamalar başlıcak diye. doktora söylemem lazım yine hamile olduğumu.

Sağol canım,,, gözün aydın seninde 5 mm. dedikten bir hafta sonra gördük bebişi ve kalbini dinledik 7 gün arayla,, galiba bebişim 2,5-3 arası ölçüldü,,, kesem baya büyümüştü tabi

bakın eski kesemi buldum 10 haftalık düşen bunda kese sanırım 16 17 mm civarın daydı içinde gözükende yolk sac o yüzden boş gebelik teşhisi konmadı. bebek sonradan gelişmeye başlamıştı ama malesef düştü. fikir olsun sizlere

yani bebeği göremeyenler allahtan umudunuzu kesmeyin. benim doktoruma sorduğumda düşücekmi dediğimde hiç belli olmaz geçenlerde bir kadının 3 aylıktı görüldü dedi. yani allah büyük rabbim bu sefer acılarını yaşatmasın inşallah. bana nasip olmadı ama inşallah bunda nasip olur evde saklıyordum düne kadar ultrason kağıtlarını ama dayanamadım hepsini attım ilk bebeğimin resmini görmek insana koyuyor. ikincide üzülmedim fazla çünkü göremedim herşey allahtan. doktora gittiğinizde kendinizi üzmeyin onun yaşıycak durumu varsa her türlü nasip oluyor size. dualarım hep sizlerle inşallah görürüz bebeklerimizin kalp atışlarını

Sağol canım,,, gözün aydın seninde 5 mm. dedikten bir hafta sonra gördük bebişi ve kalbini dinledik 7 gün arayla,, galiba bebişim 2,5-3 arası ölçüldü,,, kesem baya büyümüştü tabi

yaaaa çok güzel ya maşallah sizeRabbim tammamına da erdirir inşallah.
benim 10 martta 8mm ye yakındı o zaman 15 martta görebilir sanki:44: ayyyy ne zormuş bu işler yaDhamiel kalcan stres görcen stres doğurcan ayrı stresDDşaka bi yana bugünlerimize çooook şükür

Ben attım testleri ultrasonları,, bakıp bakıp ağlıyordum çünkü.. Bebeğimde vardı çok berbat bi duygu

Ben attım testleri ultrasonları,, bakıp bakıp ağlıyordum çünkü.. Bebeğimde vardı çok berbat bi duygu

bende attım işte ilkinde görünüyordu berbat bir duygu habire gözüm onlara gidiyordu. bunuda nasıl olduysa unutmuşum. aman canım ya üzmek için koymadım sadece fikir olsun diye. zaten bundan inşalah yüzüm gülecek senin güldü inşallah sıra duyamayanlarda rabbim nasip etsin inşallah bu seferkinde

Canım benim sata göre 6+5,, dr.a göre 6+1 kesenin boyutundan ziyade haftayı baz al derim benim keseme geçen hafta küçük demişti dr. Çok ağladım üzüldüm :/ bu pzrts hcg artışı da az olunca dr boş gebelik sandı,, ki düşük olacaktı ya da.. Bebeği ve kalp atışlarını görünce şok oldular

Bu ay çok fazla anne adayı var,, ve içime doğan ne biliyor musun; burdan hep güzel şeyler paylaşıcaz ve birçok arkadaşımız benzer kötü deneyimler yaşamış.. İyi olacak ya,, çok güzel olacak herşey :) sende tez zamanda bebişinin fotolarını paylaşırsın burdan dilerimmm

Bugun 5hafta 6 gunlugum.3 gun sonra gorme ve duyma sansim olur mu bilmiyorum((ya benim icin sagĺıklı olsun hemen görmesem de olur ama pazar gunu esim 2 haftaligina kampa gitcek.bu c.tesi gitmeden gorsun duysun istiyorum(((

2.bebeğimi bekliyorum:)

Ne guzel ne mutlu di mi.maşalllah hepimize mercimeklerimize♡♥♡

bebişlerinin kalp atışlarını ve keselerini gören arkadaşlara hayırlı olsun. darısı başımıza. aramıza yenı katılan arkadaşlar da hoşgeldiniz sefa geldiniz. çok heyecanlıyım kızlar. yarın 13.30 da randevum var. inşallah keseyi görücez. kalp atışından yana umudum yok ama belli olmaz....

istifamı vermeme az kaldı

bu saatte evemı gelınır yaa (

sızde ne var ne yok nasılsınız fasulyeler nasıllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…