- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
meraba arkadaşlar, ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu, pazartesi ultrasonla küçücük bir kese gördük. SAT'a göre 5 hafta ama doktorum daha küçük olduğunu söyledi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. İlk bebeğim inşallah. Umarım her şey normaldir, bazen çok tedirgin oluyorum. Zaman zaman karnımda batmalar oluyor bunlar normal midir?
Benim iğneKan pıhtılaşması için iğne kullananlar
Hangi marka iğne kullanıyorsunuz
Ben ilk bebeğimde innohep kullanmıştım
bu seferde aynını kullanmak istiyorum ama piyasada biraz zor bulunuyor.
Hepsi aynı görevi görüyor ama kararsızımm...
Tatlım benim sat 24 ocaktı. 21 şubatta regli olmam lazımdı ama 19 şubatta lekelenme ollunca dr.a gittim. Kanda 160 çıktı hcg. Regli günü 250.. 4 gün sonra bidaha gittik 820 çıktı. Dr çok minicik bi nokta gördü vaj. Ultrasonda. 1 hafta sonra yine hcg bakıldı 3400lerdeydi, kesem 5 mm. civarıydı. Son olarak bu pazartesi hcg 6200 dü,,ama bebeğimi gördük ve kalp atışlarını dinledik :) kesemde büyümüş güzell :))dr. bebeğin kalp atışlarından sonra hcg yi artık önemsemediklerini söyledi.. 2 hafta sonrada kontrole gidicem.. Düşğk tehlikem vs. yok,, herşey yolunda :) yeterince aydınlatabilmişimdir umarım canım
Bende de vaginal baktı ama kalp için haftaya gel daha duyulmaz dedi
Sağol canım,,, gözün aydın senindecanııııım çok çok sevindimmm maşallah.ben daha ayrıntı bişey sorcamD
kese 5 mm olduktan kaç gün sonra kalp atışını duydunuz?yani kaçında 5mm kese gördün?10unda kalp atışı dedin.karından mı peki?
Maşallah yaaa güzel haberler artııyor. Çok sevindim senin adınada.. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayıda nasip eder inş...
Sağol canım,,, gözün aydın seninde5 mm. dedikten bir hafta sonra gördük bebişi ve kalbini dinledik 7 gün arayla,, galiba bebişim 2,5-3 arası ölçüldü,,, kesem baya büyümüştü tabi
Gözün aydın canım,, gözüksün ama artık kocaman olmuşşş
bakın eski kesemi buldum 10 haftalık düşen bunda kese sanırım 16 17 mm civarın daydı içinde gözükende yolk sac o yüzden boş gebelik teşhisi konmadı. bebek sonradan gelişmeye başlamıştı ama malesef düştü. fikir olsun sizlere
yani bebeği göremeyenler allahtan umudunuzu kesmeyin. benim doktoruma sorduğumda düşücekmi dediğimde hiç belli olmaz geçenlerde bir kadının 3 aylıktı görüldü dedi. yani allah büyük rabbim bu sefer acılarını yaşatmasın inşallah. bana nasip olmadı ama inşallah bunda nasip olur evde saklıyordum düne kadar ultrason kağıtlarını ama dayanamadım hepsini attım ilk bebeğimin resmini görmek insana koyuyor. ikincide üzülmedim fazla çünkü göremedim herşey allahtan. doktora gittiğinizde kendinizi üzmeyin onun yaşıycak durumu varsa her türlü nasip oluyor size. dualarım hep sizlerle inşallahgörürüz bebeklerimizin kalp atışlarını
Ben attım testleri ultrasonları,, bakıp bakıp ağlıyordum çünkü.. Bebeğimde vardıçok berbat bi duygu
Canım benim sata göre 6+5,, dr.a göre 6+1yaaaa çok güzel ya maşallah sizeRabbim tammamına da erdirir inşallah.
benim 10 martta 8mm ye yakındı o zaman 15 martta görebilir sanki:44: ayyyy ne zormuş bu işler yaDhamiel kalcan stres görcen stres doğurcan ayrı stres DDşaka bi yana bugünlerimize çooook şükür
Tatlım valla benim cücük şimdiden çok obur
Sağol canım...Fasülüm benim büyüyecek daha teyzesi...
Bu ay çok fazla anne adayı var,, ve içime doğan ne biliyor musun; burdan hep güzel şeyler paylaşıcazbende attım işte ilkinde görünüyordu berbat bir duygu habire gözüm onlara gidiyordu. bunuda nasıl olduysa unutmuşum. aman canım ya üzmek için koymadım sadece fikir olsun diye. zaten bundan inşalah yüzüm gülecek senin güldü inşallah sıra duyamayanlarda rabbim nasip etsin inşallah bu seferkinde
ohhh oh maşallah:)benim de iştahım baya açıldı ama ben şişkinlik ve gazdan dolayı çok yemiyorum aslında
Canım benim sata göre 6+5,, dr.a göre 6+1kesenin boyutundan ziyade haftayı baz al derim benim keseme geçen hafta küçük demişti dr. Çok ağladım üzüldüm :/ bu pzrts hcg artışı da az olunca dr boş gebelik sandı,, ki düşük olacaktı ya da.. Bebeği ve kalp atışlarını görünce şok oldular
Bu ay çok fazla anne adayı var,, ve içime doğan ne biliyor musun; burdan hep güzel şeyler paylaşıcazve birçok arkadaşımız benzer kötü deneyimler yaşamış.. İyi olacak ya,, çok güzel olacak herşey :) sende tez zamanda bebişinin fotolarını paylaşırsın burdan dilerimmm
Tatlım valla benim cücük şimdiden çok oburçabuk büyüyecek herhalll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?