2014 Kasım Anneleri

Kızlar Buda benim kesecik😊bugün. 5+1 haftalık.kese kaç mm ben anlamadım bileniniz varsa yanda yazan rakamlardan beni de bilgilendirebilir mi?

Arkadaşlar testlerinizi ne zaman yaptınız? birde dr.a kaçıncı haftada gittiniz? eğer bende hamileysem şu an 4+1 haftalığım ama daha test yapmadım ve dr a da gitmedim ACİL CEVAP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR........

Kan pıhtılaşması için iğne kullananlar
Hangi marka iğne kullanıyorsunuz
Ben ilk bebeğimde innohep kullanmıştım
bu seferde aynını kullanmak istiyorum ama piyasada biraz zor bulunuyor.
Hepsi aynı görevi görüyor ama kararsızımm...

Öncelikle idrar testi yapabilirsin, daha sonra kanda baktırırsın.
Doktora 5.haftadan sonra gidebilirsin.

ben bata 1 gün kala yaptım ikinci çizgi silik çıktı bat günümde test yaptırdım değer 104 çıktı..

Ben 7 haftalıkken doktora gittim, özel muayenehaneydi, karnımdan baktılar. Vajinal kontrol ne zaman yapılır? Tecrübelilere soruyorum, ona göre hazırlıklı gideyim :)

listeye beni de ekler misinizzz?? tahmini doğum tarihi 17.11.2014 26 yaşındayım ve ilk bebeğim

Ben 7 haftalıkken doktora gittim, özel muayenehaneydi, karnımdan baktılar. Vajinal kontrol ne zaman yapılır? Tecrübelilere soruyorum, ona göre hazırlıklı gideyim :)

Eğer keseyi gördüysen kalp atışını duyduysan
doğuma kadar hiç bakmayabilir.
Ancak sorun olduğunda kanama falan gibi
daha net görmek adına alttan bakıyorlar.
Benim daha önceki hamileliğimde sadece 6 haftalıkken kalp atışı duymak için
alttan bakıldı, daha sonraki kontroller hep karından

oh iyiymiş :)
teşekkür ederim :)

Ben burdayimm.. iki saatte bir mide kazintimla birlikte :))
ohhh oh maşallah:)benim de iştahım baya açıldı ama ben şişkinlik ve gazdan dolayı çok yemiyorum aslında

Eki Görüntüle 1019508

Kızlar Buda benim kesecik😊bugün. 5+1 haftalık.kese kaç mm ben anlamadım bileniniz varsa yanda yazan rakamlardan beni de bilgilendirebilir mi?
canım senin resimde kese ebatı yazmıyor.benim ilkinde GS 0,38 cm GS0,29 cm olarak kesenin 2 taraftan ölçüm boyutu yazıyordu.mm ye çevirdiğimde de 3,8 x 2,9 mm oluyor

canım bence direk git ki beta hcg takibi yapılsın çıkan rakama göre dr yönlendirsin.belki hesapladığında daha büyük ya da daha küçük olabilir

listeye beni de ekler misinizzz?? tahmini doğum tarihi 17.11.2014 26 yaşındayım ve ilk bebeğim
ben deeeee listeye eklenmek istiyorummmmm konyalıyım 2.bebeğim 27 yaşındayım ve şimdilik net doğum tarhini bilmiyorum ama sata göre kasımın ilk haftası:)

kızlaaaarrr özel hastaneye gidenler lütfennn fikir verin muayene ücretleriyle ilgili saçma sapan fiyatlar vermek istemiyorum.konyada 42den başlıyor ve artarak gidiyornapıcam bilmiyorum.

ben mi çok duygusal davrandım eşimmi çok abarttı bilmiyorum.bana bişey demedi ama tepkisi aynen şuydu.: - ohhooo doğuma kadar muayen ücretlerine verdiğimiz parayla doğum yaptırmış kadar olcaz dedi
o da haklı ama ne yapabilirim,şu an gittiğim yer (ki cihazı süper gelişmiş 784,5 beta hcg ile keseyi minnacık da olsa gördük) bana acaip uzak 30 km vardır.ve ben arabayla eşim kamptayken kendim gidicem inanılmaz işlek ve kalabalık bir yerde.park sıkıntı trafiği berbat.hastane küçük.bir katta nerdeyse her bölüm var.wc si bile tek kişilik ve o kattaki herkesin kullanımına açık:S
((

izmirde her yerde fiyatlar farklı , cumartesi günü buca tıpa gitmiştim 37 muayene,4 tl kan tahlili verdim.

bu Hafta sonu farklı bir yere gitcem, ne kadar bilmiyorum.

ozgulgulece , boşver takma kafana , eşin ölesine takılmıştır. Sende iyi yerde bakılmanın önemini anlat. Pişman olsun sölediğine.

Yeni hamileliği öğrenen arkadaşlar hayırlısı olsun.allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…