- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
izmirde her yerde fiyatlar farklı , cumartesi günü buca tıpa gitmiştim 37 muayene,4 tl kan tahlili verdim.
bu Hafta sonu farklı bir yere gitcem, ne kadar bilmiyorum.
ozgulgulece , boşver takma kafana , eşin ölesine takılmıştır. Sende iyi yerde bakılmanın önemini anlat. Pişman olsun sölediğine.
Yeni hamileliği öğrenen arkadaşlar hayırlısı olsun.allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördüm daha minicik, 5 mm
İlk önce görünmedi sonra göründü, öyle mutlu oldum ve rahatladım ki anlatamam, umarım kalp atışınıda duyarız, 10 gün sonraya tekrar çağırdı :)
Darısı diğer arkadaslara inşallah :)
Kızlar selammmmmm :)
Sonunda bende gördüm bebeğimi fasülümü ve kalp atışı ... çok mutluyum
Allah'ım herkese nasip etsin inşallah
Ölçümlere göre 6+6
Arkadaşlar testlerinizi ne zaman yaptınız? birde dr.a kaçıncı haftada gittiniz? eğer bende hamileysem şu an 4+1 haftalığım ama daha test yapmadım ve dr a da gitmedim ACİL CEVAP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR........
Kan pıhtılaşması için iğne kullananlar
Hangi marka iğne kullanıyorsunuz
Ben ilk bebeğimde innohep kullanmıştım
bu seferde aynını kullanmak istiyorum ama piyasada biraz zor bulunuyor.
Hepsi aynı görevi görüyor ama kararsızımm...
listeye beni de ekler misinizzz?? tahmini doğum tarihi 17.11.2014 26 yaşındayım ve ilk bebeğim
Mercimek tanemi ve mibk kalbini gördümrabbim nazardan korusun
hamile olduğunu öğrenmek istiyorsan kan testi yaptır çıkar canım ben bat tarihinde öğrendimArkadaşlar testlerinizi ne zaman yaptınız? birde dr.a kaçıncı haftada gittiniz? eğer bende hamileysem şu an 4+1 haftalığım ama daha test yapmadım ve dr a da gitmedim ACİL CEVAP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR........
Ben 7 haftalıkken doktora gittim, özel muayenehaneydi, karnımdan baktılar. Vajinal kontrol ne zaman yapılır? Tecrübelilere soruyorum, ona göre hazırlıklı gideyim :)
ben mi çok duygusal davrandım eşimmi çok abarttı bilmiyorum.bana bişey demedi ama tepkisi aynen şuydu.: - ohhooo doğuma kadar muayen ücretlerine verdiğimiz parayla doğum yaptırmış kadar olcaz dedi
o da haklı ama ne yapabilirim,şu an gittiğim yer (ki cihazı süper gelişmiş 784,5 beta hcg ile keseyi minnacık da olsa gördük) bana acaip uzak 30 km vardır.ve ben arabayla eşim kamptayken kendim gidicem inanılmaz işlek ve kalabalık bir yerde.park sıkıntı trafiği berbat.hastane küçük.bir katta nerdeyse her bölüm var.wc si bile tek kişilik ve o kattaki herkesin kullanımına açık:S
((
doğru diyosun ayda biri inince muayene o kadar sıkıntı olmaaz inşallah.bana dr 24 martta gel demişti kan şeker bişeyler de bakcakmış biraz geç çağırdı ama ben dayanamıcam daha yakın başka bir dr var ona bu hafta falan gitsem belki kalbi duyarım.dediğin çok mantıklı aslında tahlilller ekstraysa sağlık ocağında da yaptırırlabiliraslında ayda bir muayeneye gideceğiz ortalama öyle değil mi? ayda bir verilebilir diye düşünüyorum. ben de 38 tl verdm tahlil istemedi ama tahlil de olsa ne kadar olur bilemiyorum. ya da tahlilleri aile sağlığında yaptrp sonuçları özeldeki doktorumuza götürsek nasıl olur?
maddi durumunuz çok bozuk değilse, kusura bakmasın tabiiki o para harcanacak. maddi durum elvermez o zaman siz zaten devlet hastanesine kendiniz gidersiniz. hiç hoşlanmıyorum şu şakayla karışık lafı gediğine oturtmalardan yaw.
aslında ayda bir muayeneye gideceğiz ortalama öyle değil mi? ayda bir verilebilir diye düşünüyorum. ben de 38 tl verdm tahlil istemedi ama tahlil de olsa ne kadar olur bilemiyorum. ya da tahlilleri aile sağlığında yaptrp sonuçları özeldeki doktorumuza götürsek nasıl olur?
çok şükür tatlım Rabbim kokusunu içine çektiğiniz anları yaşamayı da nasip etsin sana bana buradaki tüm annelere
doğru diyosun ayda biri inince muayene o kadar sıkıntı olmaaz inşallah.bana dr 24 martta gel demişti kan şeker bişeyler de bakcakmış biraz geç çağırdı ama ben dayanamıcam daha yakın başka bir dr var ona bu hafta falan gitsem belki kalbi duyarım.dediğin çok mantıklı aslında tahlilller ekstraysa sağlık ocağında da yaptırırlabilir
((al benden de o kadar canım bu adama beni öldürecek valla ah şu dili yok mu durumumuz iyi çok şükür canım ben de çalışıyorum öğretmenim.eşimde öğretmen ve milli sporcu.ama kişinin gönlü zengin olcak
arkadaşlar bu arada beslenme konusunda neler yapıyorsunuz? süt meyve sebze balık vs. kaç öğün yiyorsunuz düzenli mi beslenmenz?
((al benden de o kadar canım bu adama beni öldürecek valla ah şu dili yok mu durumumuz iyi çok şükür canım ben de çalışıyorum öğretmenim.eşimde öğretmen ve milli sporcu.ama kişinin gönlü zengin olcak
Bnm dr kesunlikle hurma adacayi ve yesilcay icme dedi bunlarun disinda haftada 2 kez mutlaka balik tavuk ama gezrn tavuk olcakmis:))) yada hindi ve et bide kabizlik varsa sabah mutlaka kayisi dikkat edilmesi gerrkenleri yazmissin zaten cnmben günlük 2 bardk süt içiyorum kesin. ceviz çok önemli hergün 3 ceviz yiyorum bence siz de dikkat edin buna. ıspanak haftada iki kez yapıyorum. çok faydalıymış. ekkkstra dikkat edilecek seyler var mı önereceğiniz?
hee bide brokoli ve bol bol kivi dedi kivi cok faydaliymisben günlük 2 bardk süt içiyorum kesin. ceviz çok önemli hergün 3 ceviz yiyorum bence siz de dikkat edin buna. ıspanak haftada iki kez yapıyorum. çok faydalıymış. ekkkstra dikkat edilecek seyler var mı önereceğiniz?
Hayırlı olsun canm çok sevindimmm.Bende akşama gideceğim inş keseyi olsun görürüm ...
Maşallah yaaa güzel haberler artııyor. Çok sevindim senin adınada.. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayıda nasip eder inş...
Canm benim hesaplarıma görede 4+3 günlük hamileyim. Akşam keseyi görmeye gideceğim.. Durumu yazarım buraya. Ona göre gidersin sende.. Ama kan testi yaptır mutlaka.. Hatta imkanın varsa sağılık ocağına git tüm tahlillerini yaparlar..
CLEXANE 4000 anti-Xa / 0.4 ml kullanıma hazır enjektör.. Benim ki aslında ben pek memnun değilim. Yaklaşık 3 kutu bitirdim. Her 10 günde bir sağlık ocağndan yazdırıyorum. Heterezigot mutasyon var bende. Doktor bunu verdi.
Hayırlı olsun zeyy88 seninle doğum tarihlerimiz aynı görünüyor. Son adet tarihin kaçtı? Değerlerin nasıl?
Hayy maşallah uğurlu çarşamba inş banada uğur getirir. İnşş.. Sanada hayırlı olsun mehtapcım çok sevindim..Akşam benimde kontrolüm var inş keseyi görebilirim. Göremezse alttan baktırmayı düşünmüyorum. Daha küçük 4+3 gibi.. Olmadı haftaya tekrar giderim...
sen ona azcık bebekten bahset bak nasıl veriyor paraları :)
ben doktora yakın oturuyordum muayenede, doktor sinirli olabilirsin zor geçecek dediği an kaş göz yaptım eşime baskı yap gibisinden, hemen anladı, hamilenin kusuruna bakılmaz, dediğine alınılmaz vs ona göre davran dedisende doktoru kafala, alıngan olurlar ve hayatının sonuna kadar kafana kakarlar desin kocana da birdaha konuşmasın öyle :) evlat verecen kısmetse, daha bunun bezi var puseti var var da var, pintilik etmesin.
Bnm dr kesunlikle hurma adacayi ve yesilcay icme dedi bunlarun disinda haftada 2 kez mutlaka balik tavuk ama gezrn tavuk olcakmis:))) yada hindi ve et bide kabizlik varsa sabah mutlaka kayisi dikkat edilmesi gerrkenleri yazmissin zaten cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?