2014 Kasım Anneleri

inşallah öyledir canım.o da görüyor aslında hastaneden hastaneye gördüğümüz muamele ve imkan farkını ama anlamak işine gelmiyor işte:S
bilmiyorum sizlerde de var mı ama ben aşırı duygu çalkantıları yaşıyorum.bi anda öfke patlaması sonra en ufak bişeye ağlama,sonra anlamsız mutlulukeğer kafayı yemediysem hamileyimDD

Bu ara da nelere dikkat ediyorsunuz?

Saat 1 bardak süt, 1 yumurta yiyom, öğlen de yogurt yiyom.Aralarda da ceviz fındık yiyom.Miktarını abartıyor muyum bilmiyom gerçi ama.

Onun dışında arkadaşlar, fazla eğilme,bir yere uzanma, 15 dk fazla yürüme falan dediler ama, bunları yapmak pek mümkün değil.

Hayırlı olsun canm çok sevindimmm. Bende akşama gideceğim inş keseyi olsun görürüm ...

Kızlar selammmmmm :)

Sonunda bende gördüm bebeğimi fasülümü ve kalp atışı ... çok mutluyum
Allah'ım herkese nasip etsin inşallah
Ölçümlere göre 6+6

Maşallah yaaa güzel haberler artııyor. Çok sevindim senin adınada.. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayıda nasip eder inş...

Canm benim hesaplarıma görede 4+3 günlük hamileyim. Akşam keseyi görmeye gideceğim.. Durumu yazarım buraya. Ona göre gidersin sende.. Ama kan testi yaptır mutlaka.. Hatta imkanın varsa sağılık ocağına git tüm tahlillerini yaparlar..

CLEXANE 4000 anti-Xa / 0.4 ml kullanıma hazır enjektör.. Benim ki aslında ben pek memnun değilim. Yaklaşık 3 kutu bitirdim. Her 10 günde bir sağlık ocağndan yazdırıyorum. Heterezigot mutasyon var bende. Doktor bunu verdi.

listeye beni de ekler misinizzz?? tahmini doğum tarihi 17.11.2014 26 yaşındayım ve ilk bebeğim

Hayırlı olsun zeyy88 seninle doğum tarihlerimiz aynı görünüyor. Son adet tarihin kaçtı? Değerlerin nasıl?

Mercimek tanemi ve mibk kalbini gördüm rabbim nazardan korusun

Hayy maşallah uğurlu çarşamba inş banada uğur getirir. İnşş.. Sanada hayırlı olsun mehtapcım çok sevindim..Akşam benimde kontrolüm var inş keseyi görebilirim. Göremezse alttan baktırmayı düşünmüyorum. Daha küçük 4+3 gibi.. Olmadı haftaya tekrar giderim...

arkadaşlar bu arada beslenme konusunda neler yapıyorsunuz? süt meyve sebze balık vs. kaç öğün yiyorsunuz düzenli mi beslenmenz?

Son düzenleme:
hamile olduğunu öğrenmek istiyorsan kan testi yaptır çıkar canım ben bat tarihinde öğrendim
Ben 7 haftalıkken doktora gittim, özel muayenehaneydi, karnımdan baktılar. Vajinal kontrol ne zaman yapılır? Tecrübelilere soruyorum, ona göre hazırlıklı gideyim :)

isteseydin bakardı doktor yada gerek görmemiştir bende salı gideceğim ben ne zaman hamile kaldığımı merak ediyorum benim hesapladığım yum.zamanındamı yoksa 3.4 gün sonramı bu vajinal ultrasonlarda kaç günlük olduğu anlaşılıyormuş galiba karından bakılınca son adet tarihinden hesaplıyorlar kaç haftalık olduğunu bende 5 haftanın içindeyim 6.haftanın başında gidince kalp atışlarını duyabilirmiyim kızlar siz ne zaman duydunuz kalp atışlarını benim sat 4 şubat

maddi durumunuz çok bozuk değilse, kusura bakmasın tabiiki o para harcanacak. maddi durum elvermez o zaman siz zaten devlet hastanesine kendiniz gidersiniz. hiç hoşlanmıyorum şu şakayla karışık lafı gediğine oturtmalardan yaw.

doğru diyosun ayda biri inince muayene o kadar sıkıntı olmaaz inşallah.bana dr 24 martta gel demişti kan şeker bişeyler de bakcakmış biraz geç çağırdı ama ben dayanamıcam daha yakın başka bir dr var ona bu hafta falan gitsem belki kalbi duyarım.dediğin çok mantıklı aslında tahlilller ekstraysa sağlık ocağında da yaptırırlabilir
((al benden de o kadar canımbu adama beni öldürecek valla ah şu dili yok mudurumumuz iyi çok şükür canım ben de çalışıyorum öğretmenim.eşimde öğretmen ve milli sporcu.ama kişinin gönlü zengin olcak

oluyor canım basit kan testlerinde oluyor ama ikili test 3 lü testler pahalı onuda devlet yapmıyor özelde yapılıyor onlar biraz tuzlu işte...şeker yüklemesi testinide devlette yaptırabilirsin doktorunla konuş büyük ihtimal kabul eder ben hem devlette bir doktorum var hemde özel hastahanede testlerimi devlette yaptırıp özeldeki doktoruma göstereceğim birde devlette ki doktorum sezeryanda çok iyi olduğu için doğumu orada yapacağım inşallah öyle düşünüyorum Allah yardım eder inşallah hepimize... sonlarına doğru doğumu beklemek çok stres yapıyor yaa...:18::18::18::18:

sen ona azcık bebekten bahset bak nasıl veriyor paraları :)

arkadaşlar bu arada beslenme konusunda neler yapıyorsunuz? süt meyve sebze balık vs. kaç öğün yiyorsunuz düzenli mi beslenmenz?

ben günlük 2 bardk süt içiyorum kesin. ceviz çok önemli hergün 3 ceviz yiyorum bence siz de dikkat edin buna. ıspanak haftada iki kez yapıyorum. çok faydalıymış. ekkkstra dikkat edilecek seyler var mı önereceğiniz?

ben doktora yakın oturuyordum muayenede, doktor sinirli olabilirsin zor geçecek dediği an kaş göz yaptım eşime baskı yap gibisinden, hemen anladı, hamilenin kusuruna bakılmaz, dediğine alınılmaz vs ona göre davran dedi sende doktoru kafala, alıngan olurlar ve hayatının sonuna kadar kafana kakarlar desin kocana da birdaha konuşmasın öyle :) evlat verecen kısmetse, daha bunun bezi var puseti var var da var, pintilik etmesin.

Bnm dr kesunlikle hurma adacayi ve yesilcay icme dedi bunlarun disinda haftada 2 kez mutlaka balik tavuk ama gezrn tavuk olcakmis:))) yada hindi ve et bide kabizlik varsa sabah mutlaka kayisi dikkat edilmesi gerrkenleri yazmissin zaten cnm

Canım iğneeye nezaman başladın sen?
Cleaxene çok acıtıyor ve çok yakıyordu

sen ona azcık bebekten bahset bak nasıl veriyor paraları :)

kızlar aslında benim 2. zaten oğlum 3,5 yaşında ilkinde daha da öküzdü kucağına alana kadar çok da ilgili değildi.kucağına aldığında 1 saat ağlamış ben ameliyathaneden dikim işlemlerndeykenD
oğluna da düşkündür ama dengesizler işte kızlar ya bir anları bir anlarını tutmaz.:))elinde takoz b, telefonla geziyor telefına çok para verilmez demişti bana paraya bi güzel kıyıp telefon aldı ama işte dedim ya dengesiz bazen zorla döker saçar harcar bazen gerekir mırın kırın eder:)bu adam benden çok hormonal bozukluk yaşıyor hamileliklerimde:)))bu pazar kampa gidicek en az 2 hafta yok.size fikrinizi sorayım pazartesi kesem 7,9x 7,4 mm idi.cumartesi kandırıp götürsem kalp atışlarını duyabilir miyiz acaba?onunla girerim muayenehaneye etkilenir hamile olduğumu biraz daha sindirir ve kabullenir diye düşünüyorum.şimdi göbek yok,bebek yok 2miz de farkındayız ama askıda kalıyor her şey(

kalp atışını duyanlar duyduğunuzda keseniz kaç mm ya da kaç cm di biliyomusunuz??

Bnm dr kesunlikle hurma adacayi ve yesilcay icme dedi bunlarun disinda haftada 2 kez mutlaka balik tavuk ama gezrn tavuk olcakmis:))) yada hindi ve et bide kabizlik varsa sabah mutlaka kayisi dikkat edilmesi gerrkenleri yazmissin zaten cnm

hurma yeme mi dedi? ciddi mi ama çok faydalı diye biliyorum Kuran da bile geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…