benim çok gazım var yaaa olcem agrıdan(
Sormaaa :))) alakasız olacak ama canum kelle paça istiyor,,bol limonlu ama)) benim de hep aklıma bol limon sıkılmış çig köfte )
2.bebeğimi bekliyorum:)
Hayırlı olsun canım. Allah sağ saglim almayi nasip etsin kucağına :) aramıza hosgeldin :)
Bende bugün çok yedim,, ama geç uyurum biraz rahat eder midembız de ıyıyız uykum geldı bı o yana yaslıyorum basımı bı bu yana kızımdan once uyur oldum..:))
ay bu aksam o kadar cok yemek yedım kı anlatamam yuruyen top olacagım sımdıden
İnşallah Rabbim bu defa yüzünüzü güldürür. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız :) Ben bugün de pembe maviye gittim kontrol randevusuna. Kese göründü çok şükür. Feride Hanım'dan şimdilik çok memnun kaldım. Onla devam etmeyi düşünüyorum Allah kısmet ederse
Bu ay çok fazla anne adayı var,, ve içime doğan ne biliyor musun; burdan hep güzel şeyler paylaşıcazve birçok arkadaşımız benzer kötü deneyimler yaşamış.. İyi olacak ya,, çok güzel olacak herşey :) sende tez zamanda bebişinin fotolarını paylaşırsın burdan dilerimmm
Canım benimde ara ara olmuştu öyle,, kokusuzdu ve yanma yoktu.. Lekelenme, koku, kaşıntı,yanma vs. yoksa korkma derimKızlar afedersiniz ama benim iki gündür sanki akıntılarım arttı hani birden adet olmadan akıntı hissedersiniz ya sonra adet gelir o histen sonra öyle sıvı geliyor kaç kere eyvah diyorum bi bakıyorum akıntı hafif sarımsı idrarda yanma yok kokuda yok akıntıda bunlardan dolayı korkmuyorum ama merakta ediyorum :26:
Kızlar afedersiniz ama benim iki gündür sanki akıntılarım arttı hani birden adet olmadan akıntı hissedersiniz ya sonra adet gelir o histen sonra öyle sıvı geliyor kaç kere eyvah diyorum bi bakıyorum akıntı hafif sarımsı idrarda yanma yok kokuda yok akıntıda bunlardan dolayı korkmuyorum ama merakta ediyorum :26:
Bendede gaz + bazen baş ağrısı + erken gelen ve bastıran uykubelirtilerde en kuvvetli bulantılar sabah olur diyo ama ben yatmak için başımı yastığa koyduğumda başlıyor çok şükür hiç istifra etmedim daha gerçi birde dünden beri akıntım arttı sanki sizdede öyle mi koku yok ama rengi sarımsı:26:
Canımmm gözün aydın iki kere hemde :)) harika bir haber bu...Kızlarrrrr yavrularımın keselerini gördüm bende. Çok şükür ya hala heyecandan kalbim güm güm atiyo. Biri 4+5 9ml diğeri 4+6 11 ml dedi. Şükürler olsun Rabbime yıllar sonra bana bir değil iki mucize nasip etti. Kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Çok mutluyum bundan sonra tüm dualarım size...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlarrrrr yavrularımın keselerini gördüm bende. Çok şükür ya hala heyecandan kalbim güm güm atiyo. Biri 4+5 9ml diğeri 4+6 11 ml dedi. Şükürler olsun Rabbime yıllar sonra bana bir değil iki mucize nasip etti. Kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Çok mutluyum bundan sonra tüm dualarım size...
bende hiç olmadı sadece vajina içi ıslak çamaşırıma gelmiyor bileKızlar afedersiniz ama benim iki gündür sanki akıntılarım arttı hani birden adet olmadan akıntı hissedersiniz ya sonra adet gelir o histen sonra öyle sıvı geliyor kaç kere eyvah diyorum bi bakıyorum akıntı hafif sarımsı idrarda yanma yok kokuda yok akıntıda bunlardan dolayı korkmuyorum ama merakta ediyorum :26:
ayyyyyyyy tebriklerrrr sağlıkla kucağına minnaklarııııKızlarrrrr yavrularımın keselerini gördüm bende. Çok şükür ya hala heyecandan kalbim güm güm atiyo. Biri 4+5 9ml diğeri 4+6 11 ml dedi. Şükürler olsun Rabbime yıllar sonra bana bir değil iki mucize nasip etti. Kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Çok mutluyum bundan sonra tüm dualarım size...
Bebişin sorumluluğu çok farklı,, özellikle onu taşırken.. Çok duygusalım, haberlere bakınca ağlıyorum eşimde kızıyo, bebeğimize yansır diye.. Sen bilinçli olduktan sonra bebişinde sağlıklıysa hep güzel haberlerini alırız tatlım,aynı şey benim içinde geçerli tabiinşallah canım benim inşallah dediğin gibi olur. bu sefer güzelce bebeğimin kalp atışlarını gördüm yazabilirim burdaki herkes içinde geçerli inan çok stresli bir durum sarınıp sarmalıyorum üşütmemek için kendimi yoksa ben kendime hiç dikkat etmezdim her şey onun için
anladım canım :) hayırlısı olsun inşallah kalp atışlarınıda duyarsın. benimde 18 inde zor dayanıyorum ama gitsemde bu sefer daha uzun bir zamana çağırıcak kalp atışı için erken çünkü daha. duaların içinde teşekkür ederim inşallah herkes bu duyguları tadar
akıntı olabiliyomus ama koku olursa sorun olabılırmıs sorun derken mantar yada enfeksiyon korkulacak bişi gibi gelmedi bana ama bi drunu ara ıstersen belki enfeksiyonduryada normaldır bendede akıntı var cunku bazen sarımsı oluyo su ıcıyomusun pekı?
korkma korkma normal bunlar koyu renk olmadığı sürece. hormon artışlarına bağlı akıntılar birde üşütüyorsundur bol su iç. peçetede bembeyaz oluyor iç çamaşıırında sarımtırak.
İçiyorum canım onunda mı etkisi var arttırıyım o zaman
Canım benimde ara ara olmuştu öyle,, kokusuzdu ve yanma yoktu.. Lekelenme, koku, kaşıntı,yanma vs. yoksa korkma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?