- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Bende 9 kilo aldım, ödem var, anlaman için ayak bileğinin üstünde kalan bacak etine parmağınla bastır, yavaaşşş yavaşşş yuvarı çıkıyosa ödem vardır.Ne kadar fit bir topik ya burasi:(((ben 9 kilo aldim hizla almaya devam ediorum. Ustelik bisey de yemiorum ama hareket etmiorum. Ayakkabilarim olmuo: ((yuzugum de olmuo artik: (odemden supheleniorum pazartesi gidip soracam insallh dr ye.
Gecmis olsun. Bol bol dinlen.bu aylardan sonra daha da dikkkatli olmamiz lazim.
Bu arada kizlar benim vajinama dogru kalp atimi seklinde mi desem tekme mi desem bi sey var ama anlayamadim ne oldugunu. Ozellikle oturunca oluyor.bilemedim ki neyin nesi.
Ayaklarıyla vuruyor bebisler onda canım:)))
Bende 9 kilo aldım, ödem var, anlaman için ayak bileğinin üstünde kalan bacak etine parmağınla bastır, yavaaşşş yavaşşş yuvarı çıkıyosa ödem vardır.
Benimkide mozart çalınca bir uyanıyor bir kuduruyor oyyyy
Hayirli cumalar kizlar 1 hhaftayda bitirdk masallh bi bakmisiz dogum yapmisiz:)))
Bende 9 kilo aldım, ödem var, anlaman için ayak bileğinin üstünde kalan bacak etine parmağınla bastır, yavaaşşş yavaşşş yuvarı çıkıyosa ödem vardır.
Hayirli cumalar, su 7 ayi hayirlisi ilebi atlatsakk, sonraki dogumlarda bebeklerin yasama sansi var, korkuyr insan 30 hafta oncesi dogumlardanAllh korusun
İns rabbim zamaninda saglikli dogumlar nasip eder hepimize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gittiği günler de olacakmış canım, bunlar ön hazırlık
ve kızlarr temizlik ürünleri ile ilgili son kararım chicco oldu, tatil dönüşü alıcam inşallah, mustela çok aklıma yattı ama bebişi fazla hassas yetiştirirsem ilerde annesi gibi allerjik bünyeli olsun istemiyorum, benim için kozmetik seçenekleri öyle sınırlı ki, el nemlendiricisi bile rasgele alıp kullanamam, sıvı sabunları kullanamam, çantamda sabun taşırım o derece yani, o yüzden normal bir ürüne alıştırmaya çalışacağım, allerji yaparsa o zaman mustelaya geçeceğim.
Eki Görüntüle 1192581
bu set 54.90 bana uygun geldi ne dersiniz?
1 adet 72'li Islak Mendil Baby Moments serisi
1 adet Bebek Yağı (200ml) Baby Moments serisi
1 adet kremli sabun Baby Moments serisi
1 adet Yüksek Korumalı Pişik Kremi 100 ml.
1 adet şampuanı 200 ml Baby Moments serisi
Kızlar Günaydın, dün benim ufak bir kanamam oldu ama çok ilginç çok sakindim. Doktorumu aradım gel dedi gittim is yerinden çıkıp. Neyse önce bebeğe baktık herşey yolunda çok şükür. 33cm olmuş kilosu da 613gr. Bende 1,5 ayda 1 kilo almışım. Sonra alttan muayene etti ama bir sorun göremedi. Bir sivilce patlamış olabilir dedi. Çünkü aksi giden hiç birşey yoktu. Ama yine de dinleneyim diye 2 gün rapor verdi. Evdeyim ama bu saatte neden ayaktayım bilmem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün tetenoz aşımızı yaptırdık. idrarda lökosit görüldü. idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.
bugün tetenoz aşımızı yaptırdık. idrarda lökosit görüldü. idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.
Hayirli cumalar, su 7 ayi hayirlisi ilebi atlatsakk, sonraki dogumlarda bebeklerin yasama sansi var, korkuyr insan 30 hafta oncesi dogumlardanAllh korusun
İns rabbim zamaninda saglikli dogumlar nasip eder hepimize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende de cikti malesef. Monurol aldim ama gecmedi sanki. Pazartesi yine tahlil verecem.bugün tetenoz aşımızı yaptırdık. idrarda lökosit görüldü. idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.
Canım alerjik annelerin bebeklerinin %90 alerjik olduğunu okumuştum bir yerde. Benim bünyemde alerjik de o yüzden en azından ilk doğduğunda kimyasallara karşı hassas davranmayı düşünüyorum (Sabun, krem vb.)
Benimde bugün aşım var. Lökositin miktarı önemliymiş canım. Kaç çıktı?
Eki Görüntüle 1192480
Bugün bütün güzel düşünceler sizlerin olsun anneler.
3. trimester nasıl gidiyo bakalım?
Benim doğuma 100 gün kaldı hihihihihi çok heyecanlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?