2014 Kasım Anneleri

Ne kadar fit bir topik ya burasi:(((ben 9 kilo aldim hizla almaya devam ediorum. Ustelik bisey de yemiorum ama hareket etmiorum. Ayakkabilarim olmuo:((yuzugum de olmuo artik:(odemden supheleniorum pazartesi gidip soracam insallh dr ye.
Bende 9 kilo aldım, ödem var, anlaman için ayak bileğinin üstünde kalan bacak etine parmağınla bastır, yavaaşşş yavaşşş yuvarı çıkıyosa ödem vardır.

Ayaklarıyla vuruyor bebisler onda canım:)))

Bende yerim ayaklari oyy:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 9 kilo aldım, ödem var, anlaman için ayak bileğinin üstünde kalan bacak etine parmağınla bastır, yavaaşşş yavaşşş yuvarı çıkıyosa ödem vardır.

bende en son 4 kilo almıştım ama bu hafta 1 kilo daha geldi sanırım 5-6 kilo oldu şimidenn

Bnm gobek deligimde tam tersi derin birkuyu olduu :))))))) cok komik :))))

Kilo konusunu cok takmayin ya alsak da almasak da bebisler iyi olsun yeter :)

Hamurisi, kizartma ve gazli iceceklere hayir!!! Onlar olmasin tamamdir :)

Mustela pahali bide ya, nereye kadar onlari kullanmaya devam edebiliriz ki :s

Chicco seti guzel gorunuyor zaten chiccolarda sls ve paraben yok :)

Hayirli cumalar kizlar 1 hhaftayda bitirdk masallh bi bakmisiz dogum yapmisiz:)))

Hayirli cumalar kizlar 1 hhaftayda bitirdk masallh bi bakmisiz dogum yapmisiz:)))

Hayirli cumalar, su 7 ayi hayirlisi ilebi atlatsakk, sonraki dogumlarda bebeklerin yasama sansi var, korkuyr insan 30 hafta oncesi dogumlardan Allh korusun

İns rabbim zamaninda saglikli dogumlar nasip eder hepimize

Var gibi walla(soda odem yapio die yazio bi sitede. Doktorun boyle bisey dedi mi. Malum bu sicaklarda sodadan baska biseyle serinlenmio. Gecende de tv de bi adam rastgele actim kim old bilmiom. Soda serum gibi bisey dedi. Icinde demir magnezyum vs. her sey var::)) bende limon sıkıp iciom walla:))

agrın nasıl oldu gıttın mı doktora

Canım alerjik annelerin bebeklerinin %90 alerjik olduğunu okumuştum bir yerde. Benim bünyemde alerjik de o yüzden en azından ilk doğduğunda kimyasallara karşı hassas davranmayı düşünüyorum (Sabun, krem vb.)

Günaydın güzel anneler canım çok geçmiş olsun. Benim komşum şuan 9 aylık hamile. 6. Ayında onunda az bi kanaması olmuştu. Bi sorun yoktu. Bol bol uzan kendine çok dikkat et.

bugün tetenoz aşımızı yaptırdık. idrarda lökosit görüldü. idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.

canım tetanoz aşısı vuruldu isen buz tut..kolonyalı pamukla masaj yapki ağrın olmasın..ben geç kaldım 3 gün kolum kalkmadı..
enfeksiyon benimde kültürde çıktı..tek doz şase antibiyoik kullandım canım..geçmiş olsun

tatlım yemeğe gitcem..
doktordan güzel haberlerle gel..
beklicez seni tamammı habersiz bırakma bizi sakın

bugün tetenoz aşımızı yaptırdık. idrarda lökosit görüldü. idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.
Bende de cikti malesef. Monurol aldim ama gecmedi sanki. Pazartesi yine tahlil verecem.

Bende cok hassas bi bunyeye sahibim. Her marka sabun krem vs kullanamam. Cocuklarimi da illa ki dalinle yikamak istiodum. Offf ya(baska markalari arastirayim bende.sen ne kullanacaksin?

Eki Görüntüle 1192480

Bugün bütün güzel düşünceler sizlerin olsun anneler.
3. trimester nasıl gidiyo bakalım?
Benim doğuma 100 gün kaldı hihihihihi çok heyecanlı.

O ne güzel bir günaydın hadi hayırlısı olsun benimde 110 geri vitese attık bakalım bütün bebek bekleyen annelerin günleri aydın ve sorunsuz olması dileğiyle hayırlı sabahlar

Bu gazzedeki bebekleri, çocukları gördükçe içim parçalanıyor!
Bakmayım diyorum ama yine görüyorum.
Allah şu mübarek cuma günü hürmetine zalimleri kahreylesin!
Böyle vicdansızlık olmaz ya!
Allah Gazzeli analara sabır versin.
((

💕💕💕

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…