2014 Kasım Anneleri

Kızlar bebek arabasını mağazada görmeden almayın derim ben. Bazı çift yönlü arabalar bebeğin anneye baktığı tarafta resmen gitmiyo, çünkü tekerleklerin hepsi 360 derece dönmüyor. Bize de bunu satıcı kendi gösterdi. Ben arabaları elime aldığımda o farkı anladım. Manevra kabiliyeti çok önemli, gitmeyen araç gerçekten çok kullanışsız. Mağazada ben o kadar araçtan quınny zapp xtra yı beğendim. Netten onu sipariş verdik. Arabamız geldi, gayet güzel, çift yönlü ( bebeğin yattığı bölüm ters takılıyor, tekerlek yönü aynı)katlanınca yer kaplamıyor.

Son düzenleme:
araba konusunda bir fikir daha düşündüm...

araba olarak 200 tl ye beğendiğim bir araba var. gayet güzel. tam yatar,çift yönlü vs. bir de beğendiğim ana kucağı var ki o da 110 tl. ana kucağı aynı zamanda oto koltuğu. isofikssiz. bunu da değerlendiricem. illa ki travel olsn da demiyorum. arabanın ağırlığı konusunda fikir edinmem lazmm

Son düzenleme:
Selamlar arkadaslar size bi sorum olcak dün ultrasona girdim bebeğimin bacagini ve kafasini olctu doktor. Hersey normal haftasiyla uyumlu dedi. Çıktıktan sonra ultrason kagidina baktim kafa olcumu 1 hafta küçük gözüküyor. 21 haftalik olmasi gerekirken 20 haftalik.. biraz telaslandim tabii normal mi olabilir mi sonradan degisir mi yoksa kotu bisey mi var bilen varsa bana yardımcı olabilir mi (

Canım normal doğum odaklı bir eğitim, onun yanı sıra doğum ve bebek ile ilgili bir sürü güzel bilgi alıyorsun. Telefon numarası 0216 3910680 dahili 1092 yi tuşluyorsun.

Zeynep kamill ankaradada varda bende oraya gidiyorsun sandım

Paylaşım çok güzel canım teşekkürler. Bebek gerçekten çok tatlıymış minicik bebişleri nasıl yıkıcaz bakalımAllah'ım sağlıkla hayırlısıyla bizlerede bebişimizi yıkadığımız günleri göstersin inşallah.

Son düzenleme:

Amin insallah canım miss gibi kokan bebis gibsi yok pamuk gibi ohh canım bebek sevmek istedi simdi

1 hafta fark çok önemli değil canım panik yapma, olabiliyor böyle şeyler. zaten bir sorun olsa doktorun mutlaka söylerdi, senden gizlemesi için hiç bir sebep yok.

organlar tek tek ölçüldüğü zaman farklı haftalarda çıkabilir canım o sorun değil zaten hem bacağı hem kafayı ölçerek ortalama bir değer çıkıyor..
tek tek olan değerlere takılma...

Kadın doğumcular en riske girmeyi sevmeyen doktorlar bi sorun olsa hemen söylerdi emin ol.. sıkıntı yoktur üzme kendini

kıskançlar boşverrrr bugün banada öyle diyor biri bu ne sadece karın çıkmış..
ne olcaksa göt göbek karışcak herhaldeee

Hahahahah!
Ay sayfayı açınca direk bu çıktı karşıma. Koptummmmmmm :)

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hahahahah!
Ay sayfayı açınca direk bu çıktı karşıma. Koptummmmmmm :)

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ohh ne güzell güldürmüşüm sizlerriiii
ama manyak karıı sankii hamilelik göttende büyüyo..dicektim ben bebek sadece karında büyüyo diyede ulenn tut isyan ağzını dedimmm

Kesinlikle aynı fikirdeyim alinmamali
Bende sorusturdum bebegine göre davranirsin diyorlar kimi cocuga prima da pisik yapabiliyormus bi tanıdığımin cocugu ne aldiysa pisikten kurtulamamis en son care bimden almislar ve çok iyi gelmis...molfikx alıp denemek lazim

ohh ne güzell güldürmüşüm sizlerriiii
ama manyak karıı sankii hamilelik göttende büyüyo..dicektim ben bebek sadece karında büyüyo diyede ulenn tut isyan ağzını dedimmm

hehe olsun iyi yapmışsın canım kendini tutmakla ne dengesizler var yaaa..
bende inşallah işe döndüğümde fit bir şekilde dönmek istiyorum milletin çenesiyle uğraşmak istemiyorum..

valla canım bazı bebeklere ucuz mal yarıyo..
o yüzden ben zaten stok yapma taraftarı değlim onun yerine parasını biriktiriyoruz deneye deneye hangisi iyi geliyosa onu kullancaz artık..
eskiden prima mı varmış..
ne çekmiş annelerimiz bee o yıkanabilen müşambadan bezlerle..
her kakadan sonra bez yıka günde 10 kere öff öff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…