kız var ya nereden buluon böyle şeyleri ya koptummm
Canım normal doğum odaklı bir eğitim, onun yanı sıra doğum ve bebek ile ilgili bir sürü güzel bilgi alıyorsun. Telefon numarası 0216 3910680 dahili 1092 yi tuşluyorsun.
Bunu mutlaka izlemeye çalısın hanımlar faydalı olacağını düsünüyorum benim en panik yaptığım konu bebek banyosu neyi nasıl yapmamız gerektiğini çok güzel anlatmıslar bebis de çok tatlı masallah:) http://www.youtube.com/watch?v=HsGpozJMugE
Paylaşım çok güzel canım teşekkürler. Bebek gerçekten çok tatlıymışminicik bebişleri nasıl yıkıcaz bakalım Allah'ım sağlıkla hayırlısıyla bizlerede bebişimizi yıkadığımız günleri göstersin inşallah.
1 hafta fark çok önemli değil canım panik yapma, olabiliyor böyle şeyler. zaten bir sorun olsa doktorun mutlaka söylerdi, senden gizlemesi için hiç bir sebep yok.Selamlar arkadaslar size bi sorum olcak dün ultrasona girdim bebeğimin bacagini ve kafasini olctu doktor. Hersey normal haftasiyla uyumlu dedi. Çıktıktan sonra ultrason kagidina baktim kafa olcumu 1 hafta küçük gözüküyor. 21 haftalik olmasi gerekirken 20 haftalik.. biraz telaslandim tabii normal mi olabilir mi sonradan degisir mi yoksa kotu bisey mi var bilen varsa bana yardımcı olabilir mi(
Selamlar arkadaslar size bi sorum olcak dün ultrasona girdim bebeğimin bacagini ve kafasini olctu doktor. Hersey normal haftasiyla uyumlu dedi. Çıktıktan sonra ultrason kagidina baktim kafa olcumu 1 hafta küçük gözüküyor. 21 haftalik olmasi gerekirken 20 haftalik.. biraz telaslandim tabii normal mi olabilir mi sonradan degisir mi yoksa kotu bisey mi var bilen varsa bana yardımcı olabilir mi(
Selamlar arkadaslar size bi sorum olcak dün ultrasona girdim bebeğimin bacagini ve kafasini olctu doktor. Hersey normal haftasiyla uyumlu dedi. Çıktıktan sonra ultrason kagidina baktim kafa olcumu 1 hafta küçük gözüküyor. 21 haftalik olmasi gerekirken 20 haftalik.. biraz telaslandim tabii normal mi olabilir mi sonradan degisir mi yoksa kotu bisey mi var bilen varsa bana yardımcı olabilir mi(
kıskançlar boşverrrrbugün banada öyle diyor biri bu ne sadece karın çıkmış..
ne olcaksa göt göbek karışcak herhaldeee
kıskançlar boşverrrrbugün banada öyle diyor biri bu ne sadece karın çıkmış..
ne olcaksa göt göbek karışcak herhaldeee
http://www.youtube.com/watch?v=j-A9P1Y1GRU
bunu izleyiinnn lütfeeennn :)))) gerçekten ikizler mi bilmiyorum ama nası şirinler yaaa. hele o soldaki nası sarılıyo yanındakinee
Hahahahah!
Ay sayfayı açınca direk bu çıktı karşıma. Koptummmmmmm :)
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahhahahhahaahha
Garanti olan molfix sanırım. Molfixin yeni doğanı nasıl acaba? Çevresinde kullanan var mı? Benim çevremdekiler genelde Prima kullandıkları için onu öneriyorlar. Molfixi araştırmalıyız bence. Bez konusu çok önemli. Hem çocuğumuzun sağlığı için, hemde uzun süre kullanılacağı için.(1defa alınan bir ürün değil. İsrail'e yıllarca kazandırmak istemiyorum)
ohh ne güzell güldürmüşüm sizlerriiii
ama manyak karıı sankii hamilelik göttende büyüyo..dicektim ben bebek sadece karında büyüyo diyede ulenn tut isyan ağzını dedimmm
Kesinlikle aynı fikirdeyim alinmamali
Bende sorusturdum bebegine göre davranirsin diyorlar kimi cocuga prima da pisik yapabiliyormus bi tanıdığımin cocugu ne aldiysa pisikten kurtulamamis en son care bimden almislar ve çok iyi gelmis...molfikx alıp denemek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?