ohh ne güzell güldürmüşüm sizlerriiii
ama manyak karıı sankii hamilelik göttende büyüyo..dicektim ben bebek sadece karında büyüyo diyede ulenn tut isyan ağzını dedimmm
Kan şekerim yuksek cikmis ne olacak simdi
kadın doğum doktorunla konuş dahiliyeye yönlendirir herhalde canım...
Selamlar arkadaslar size bi sorum olcak dün ultrasona girdim bebeğimin bacagini ve kafasini olctu doktor. Hersey normal haftasiyla uyumlu dedi. Çıktıktan sonra ultrason kagidina baktim kafa olcumu 1 hafta küçük gözüküyor. 21 haftalik olmasi gerekirken 20 haftalik.. biraz telaslandim tabii normal mi olabilir mi sonradan degisir mi yoksa kotu bisey mi var bilen varsa bana yardımcı olabilir mi(
doktorunuzdan memnunmusunuz? Muayeneleriniz kaç dakika sürüyor? Herkesin memnun kaldigi, oldukça popüler ve bulundugum yerin bilinen en basarili doktorlarindan birinin özel muayenehanesine gitmekteyim.ama çok kalabalik olmasindanmidir yoksa normali böylemi bilmiyorum sanki biraz az ilgileniyor yeterli açiklama yapmiyor sanki ne sorsam normal bisey bunlar diyor neden olabilecegini söylemiyor.sizin doktorlariniz nasil? iki doktora ayni anda giden varmi?
Hahahahah!
Ay sayfayı açınca direk bu çıktı karşıma. Koptummmmmmm :)
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kan şekerim yuksek cikmis ne olacak simdi
şekerin nasıl çıktı canım yüksek değildir inşallah
doktorunuzdan memnunmusunuz? Muayeneleriniz kaç dakika sürüyor? Herkesin memnun kaldigi, oldukça popüler ve bulundugum yerin bilinen en basarili doktorlarindan birinin özel muayenehanesine gitmekteyim.ama çok kalabalik olmasindanmidir yoksa normali böylemi bilmiyorum sanki biraz az ilgileniyor yeterli açiklama yapmiyor sanki ne sorsam normal bisey bunlar diyor neden olabilecegini söylemiyor.sizin doktorlariniz nasil? iki doktora ayni anda giden varmi?
Gebelik şekeri çıkan bayanlara bi sorum var.
Siz nasıl bir farklılık hissetiniz? Fazla kilo alımı, ödem veya sık acıkma? Nasıl anlaşılır acaba? Yoksa anlaşılmaz mı?
Sadece bildiğim bebeğin kilosu fazla çıkıyor, iri doğuyor şekeri olanlarda..
Canim ben ilk başta memnun idim fakat simdi degilim yeterince ilgilenmiyor sanki buna nerden kanaat ediyorsun dersen bir arkadaşım da ayni doktora gidiyor onun anlattıkları ile benim yasadiklarim farklidoktorunuzdan memnunmusunuz? Muayeneleriniz kaç dakika sürüyor?
Idrar yolu onemli bol su icmelisin canim ilerlemesin olmazsa saglik ocagina git orada dr sase veriyor gece icip yatıyor sun sabaha birşey kalmıyorbenim de idrar yollarında var bir sorun bakalım bayramdan sonra gidicem doktora
Keşke durum olsa da bende muayenehaneye gitsem ama hic gidemedim henuzvalla ben ilk başalrda memnundum artık değilim..
bende burdaki en bilinen doktorlardan birine gidiyorum özel .
Yine de telaslandim nasil bir diyey verir acabahiç bişeycik olmayacak diyet olucak
Gebelik şekeri çıkan bayanlara bi sorum var.
Siz nasıl bir farklılık hissetiniz? Fazla
valla hiç bir farkı yoktu benim için zannedersem benimki düzensiz beslenmeydi ramazanda düzen fazla tutmuyor kilo fazla almadım bugüne kadar ayda 1 kilo aldım ödemim yok bolda su içerdim anlamadım ama benim annem ve teyzemde şeker var bebeğimin kilosu normal dedi dr bende böyle diğer arkadaşlar anladımı bilemiyorum
Canim ben ilk başta memnun idim fakat simdi degilim yeterince ilgilenmiyor sanki buna nerden kanaat ediyorsun dersen bir arkadaşım da ayni doktora gidiyor onun anlattıkları ile benim yasadiklarim farkli
Idrar yolu onemli bol su icmelisin canim ilerlemesin olmazsa saglik ocagina git orada dr sase veriyor gece icip yatıyor sun sabaha birşey kalmıyor
Keşke durum olsa da bende muayenehaneye gitsem ama hic gidemedim henuz
Yine de telaslandim nasil bir diyey verir acaba
Hic bir farklılık hissetmedim ben canim bana gore hersey normaldi ama tahliller oyle soylemiyor
Canim ben ilk başta memnun idim fakat simdi degilim yeterince ilgilenmiyor sanki buna nerden kanaat ediyorsun dersen bir arkadaşım da ayni doktora gidiyor onun anlattıkları ile benim yasadiklarim farkli
Idrar yolu onemli bol su icmelisin canim ilerlemesin olmazsa saglik ocagina git orada dr sase veriyor gece icip yatıyor sun sabaha birşey kalmıyor
Keşke durum olsa da bende muayenehaneye gitsem ama hic gidemedim henuz
Yine de telaslandim nasil bir diyey verir acaba
Hic bir farklılık hissetmedim ben canim bana gore hersey normaldi ama tahliller oyle soylemiyor
Bana da doktor sen şeker hastası adayı değilsin senden istemiyorum dedi ama ben de mi yaptırsam acaba diyorum şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?