2014 Kasım Anneleri

Kan şekerim yuksek cikmis ne olacak simdi

ohh ne güzell güldürmüşüm sizlerriiii
ama manyak karıı sankii hamilelik göttende büyüyo..dicektim ben bebek sadece karında büyüyo diyede ulenn tut isyan ağzını dedimmm

Valla şu çıtı pıtı hamilelere özeniyorum. Keşke benim de öle minicik karnım çıksa, diğer yerler oldugu gibi kalsa :)

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktorunuzdan memnunmusunuz? Muayeneleriniz kaç dakika sürüyor? Herkesin memnun kaldigi, oldukça popüler ve bulundugum yerin bilinen en basarili doktorlarindan birinin özel muayenehanesine gitmekteyim.ama çok kalabalik olmasindanmidir yoksa normali böylemi bilmiyorum sanki biraz az ilgileniyor yeterli açiklama yapmiyor sanki ne sorsam normal bisey bunlar diyor neden olabilecegini söylemiyor.sizin doktorlariniz nasil? iki doktora ayni anda giden varmi?

benim de idrar yollarında var bir sorun bakalım bayramdan sonra gidicem doktora

Hiç endişe etme. O kadar ölçme toleransı var. Düşünsene doktor ölçüm alırken fareyi azcık oynatsa 3-4 gün değişiyor sonuç=)

valla ben ilk başalrda memnundum artık değilim..
bende burdaki en bilinen doktorlardan birine gidiyorum özel hastane..
iki bebeğe 5 dk sürmüyo muayene zaten usg de 1 dk bile bakmıyo..
cırt cırt kafalarını ve bacak kemiklerini ölçüp iyi diyip kapatıyo..
bişeyler sorduğumda cins cins cevap veriyo..
iyice sinirim bozulmaya başladı..
aynen benimde sorduklarıma normal diyo geçiyo ciddiye almıyo..
yani tamam normal ama sebebini açıkla yani..
zaten sorucaklarımın 1/4ünü sorabiliyorum ancak..
özelde bir muayenehaneye gittim adam 40 dakika baktı inceledi sonra masasına geçtik oturduk konuştuk..
tam kalkıcaz daha söyliyceklerim var dedi oturttu..
öyle yani..
biraz daha durumumuz iyi olsa bu muayenehanesine gitiğimiz adama giderim ama şu anda zor..

Gebelik şekeri çıkan bayanlara bi sorum var.
Siz nasıl bir farklılık hissetiniz? Fazla kilo alımı, ödem veya sık acıkma? Nasıl anlaşılır acaba? Yoksa anlaşılmaz mı?
Sadece bildiğim bebeğin kilosu fazla çıkıyor, iri doğuyor şekeri olanlarda..

Ben memnunum saolsun kapıdan girince nasıl olduğumu ağrım sancım bir sıkıntım var mı sorar testlerimi tahlil sonuçlarımı tek tek açıklar usg de 10-15 dk sürüyor bizim neredeyse ayrıntılı gibi bebeğin her organını gösterir midesini,beynini,parmaklarını vs...hem muayene hemde kontrolde bakıyor birinde bakıp diğerinde yüzeysel bakıp geçmiyor 3 boyutlu da bebeği gösteriyor her seferinde ben sorup söylemeden.Muayene için 50 tl veriyorum 1 hafta sonrada kontrole gidiyorum.Arastırmadan tesadüfen gitmistim çok memnunum insallah böyle de devam eder.

valla hiç bir farkı yoktu benim için zannedersem benimki düzensiz beslenmeydi ramazanda düzen fazla tutmuyor kilo fazla almadım bugüne kadar ayda 1 kilo aldım ödemim yok bolda su içerdim anlamadım ama benim annem ve teyzemde şeker var bebeğimin kilosu normal dedi dr bende böyle diğer arkadaşlar anladımı bilemiyorum

doktorunuzdan memnunmusunuz? Muayeneleriniz kaç dakika sürüyor?
Canim ben ilk başta memnun idim fakat simdi degilim yeterince ilgilenmiyor sanki buna nerden kanaat ediyorsun dersen bir arkadaşım da ayni doktora gidiyor onun anlattıkları ile benim yasadiklarim farkli

benim de idrar yollarında var bir sorun bakalım bayramdan sonra gidicem doktora
Idrar yolu onemli bol su icmelisin canim ilerlemesin olmazsa saglik ocagina git orada dr sase veriyor gece icip yatıyor sun sabaha birşey kalmıyor
valla ben ilk başalrda memnundum artık değilim..
bende burdaki en bilinen doktorlardan birine gidiyorum özel .
Keşke durum olsa da bende muayenehaneye gitsem ama hic gidemedim henuz

hiç bişeycik olmayacak diyet olucak
Yine de telaslandim nasil bir diyey verir acaba
Gebelik şekeri çıkan bayanlara bi sorum var.
Siz nasıl bir farklılık hissetiniz? Fazla

Hic bir farklılık hissetmedim ben canim bana gore hersey normaldi ama tahliller oyle soylemiyor

İyi ki testi yaptırmışşın. Ama endişe edilecek bişey yok acık diyetle düzelicek zaten.

Bana da doktor sen şeker hastası adayı değilsin senden istemiyorum dedi ama ben de mi yaptırsam acaba diyorum şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca

proteyin ağırlıklı bir diyet verir peynir et balık süt vs vs telaşlanma

Bana da doktor sen şeker hastası adayı değilsin senden istemiyorum dedi ama ben de mi yaptırsam acaba diyorum şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca

istemiyorum dediyse yaptırma vardır 1 bildiği sen zaten burdan şeker diyetlerini okudukca dikkatli olursun meraklanma ama yinede sen bilirsin

bir şeker yüklemesi muhabbetidir gidiyor.yarın sıra bende bakalım.hayırlı sonuçlarla dönerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…