Ben memnunum saolsun kapıdan girince nasıl olduğumu ağrım sancım bir sıkıntım var mı sorar testlerimi tahlil sonuçlarımı tek tek açıklar usg de 10-15 dk sürüyor bizim neredeyse ayrıntılı gibi bebeğin her organını gösterir midesini,beynini,parmaklarını vs...hem muayene hemde kontrolde bakıyor birinde bakıp diğerinde yüzeysel bakıp geçmiyor 3 boyutlu da bebeği gösteriyor her seferinde ben sorup söylemeden.Muayene için 50 tl veriyorum 1 hafta sonrada kontrole gidiyorum.Arastırmadan tesadüfen gitmistim çok memnunum insallah böyle de devam eder.
Biz de yıllardır böyle bildik ilk defa duyunca şaşırdım hayırlısı
Canım oda işini naptın?
Canim bende ve benim ailemde seker hastalığı yok bu durum hamilelikte olustuBana da doktor sen şeker hastası adayı değilsin senden istemiyorum dedi ama ben de mi yaptırsam acaba diyorum şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca
O konu varya karman çorman desem yeridir:)))bir takım beğendi babamız ama ben beğenmedim sade olsun istiyorum.bu günde dolap ve sifonyer alıp yatağı park yatak mı alsam diye düsündüm bu takımı beğendi babamız Eki Görüntüle 1198111 2200 tl bellisin bu yatak+uyku seti+ tülü var bakıyorum netten de.siz ne yaptınız tontise?
Canim bende ve benim ailemde seker hastalığı yok bu durum hamilelikte olustu
kızlarr kızışlarıma bunlardan örmek istiyorum renk renk nasıl???
hem kış bebişleri olcaklar inşallah hep takarız..
Eki Görüntüle 1198133
Eki Görüntüle 1198134
Eki Görüntüle 1198133
Eki Görüntüle 1198134
Bu takım fena değil ama daha sade bişey alsan ilerde de beğenir. Valla canım ben üç kapılı sade beyaz dolap ve şifonyer alıp perdesini ve halısını marine tarzı bişeyler ile renklendirmek istiyorum. Yatak olarakta park yatak düşünüyorum. Zaten park yatağı 4 yaşına kadar rahat kullanıyormuş. Sonra da Allah nasip ederde 2. Bebiş gelirse bu park yatağı kardeşine devreder:)) ona da odasına uygun güzel bi yatak alırım. Böyle düşündük ama bakalım artık hayırlısı
Yenir bunlaaar, bence örmelisin çok tatlılarbunları takınca pamuk şekeri gibi olur senin bebişler
Eki Görüntüle 1198133
Eki Görüntüle 1198134
zeyy diye sana yazmısım hatlar karıstı pardon cimcime dedim diye alınmasın pasamYa çok tatlılar açık ve koyu pembisler daha hos olur senin cimcimelere :13: bende mavisini mi yapsam oğlusum kepçe olmaz hem
Bende bu gün senin yaptığın gibi düsündüm canım sanırım en mantıklısı da dediğin gibi...alısveris topiğinde Eitelhia da öyle yapmıs hos duruyordu.Park yatağı ne kadar kullanabileceğmizi bilmiyordum saol onu da senden öğrenmis oldumesime de bir göstereyim park yatağı da artık kararımızı verelim bayram sonrası hazırlıkları hızlandırmak lazım
zeyy diye sana yazmısım hatlar karıstı pardon cimcime dedim diye alınmasın pasam
Geceleri solunuza mı yatıyorsunuz ? Bebeği ileri gidenler soluna mı sağına mı yatıyor bilgi verirseniz sevinirim..
Bende çok düşündüm canım dediğin gibi en mantıklısı bu geldi.Park yataklar katlanınca çanta gibi oluyomuş, bebişler büyüyünce katlarız yer sıkıntımızda olmaz. Ben ilk başlarda park yatağı çok şık bulmuyodum açıkçası. Ama arkadaşlarım ve çevremdekiler hep onu önerdi. Hatta 5 yaşına kadar yatıran arkadaşım var. Ama 4 yaş idealmiş. Hayırlısıyla sağlıkla bi 4 yaşına gelsinlerde sonra istedikleri yatağı alırız.
Geceleri solunuza mı yatıyorsunuz ? Bebeği ileri gidenler soluna mı sağına mı yatıyor bilgi verirseniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?