2014 Kasım Anneleri

Kizlar joker baby de philips aventin 40lı göğüs pedi 15tlye düşmüş.yakın olaniniz varsa gidin bakin derim.30dan düşmüş.

Canım oda işini naptın?

Biz de yıllardır böyle bildik ilk defa duyunca şaşırdım hayırlısı

Senin yıllardır bildiğin sey doğru canım.Aç yada tok gitmek doktorun tercihi değil hastanın da böyle bir seçim lüksü yokmus.Seker yükme testinde 50 gram tok yapılabilir ve 140 üstü çıkarsa tekrar ikinci bir test daha yapılarak 75 gramla ölçüm değerlendiriliyormus ve bu ikinci olan esas teste AÇ gidilmesi gerekiyormus.Seker yüklemesi testinin esas baz alındığı aç karnına 75 gramla yapılanmıs.Bunları bilmeyen kafasında acaba yaptırsam mı diyen arkadasların bilgisi olsun diye yazıyorum.Yazdıklarım sağdan soldan kulaktan dolma bilgiler değil esim doktor ona sorup buraya aktardım ki kimsenin aklında endise kalmasın.Biz bu testi yaptırmadık beni esim yönlendiriyor bu konularda yapılmamaması bana ve bebeğe zararlı bir durum olsa benden önce o harekete geçer emin olun.

Canım oda işini naptın?

O konu varya karman çorman desem yeridir:)))bir takım beğendi babamız ama ben beğenmedim sade olsun istiyorum.bu günde dolap ve sifonyer alıp yatağı park yatak mı alsam diye düsündüm bu takımı beğendi babamız 2200 tl bellisin bu yatak+uyku seti+ tülü var bakıyorum netten de.siz ne yaptınız tontise?

Bana da doktor sen şeker hastası adayı değilsin senden istemiyorum dedi ama ben de mi yaptırsam acaba diyorum şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca
Canim bende ve benim ailemde seker hastalığı yok bu durum hamilelikte olustu

Bu takım fena değil ama daha sade bişey alsan ilerde de beğenir. Valla canım ben üç kapılı sade beyaz dolap ve şifonyer alıp perdesini ve halısını marine tarzı bişeyler ile renklendirmek istiyorum. Yatak olarakta park yatak düşünüyorum. Zaten park yatağı 4 yaşına kadar rahat kullanıyormuş. Sonra da Allah nasip ederde 2. Bebiş gelirse bu park yatağı kardeşine devreder:)) ona da odasına uygun güzel bi yatak alırım. Böyle düşündük ama bakalım artık hayırlısı

Geceleri solunuza mı yatıyorsunuz ? Bebeği ileri gidenler soluna mı sağına mı yatıyor bilgi verirseniz sevinirim..

Bende bu gün senin yaptığın gibi düsündüm canım sanırım en mantıklısı da dediğin gibi...alısveris topiğinde Eitelhia da öyle yapmıs hos duruyordu.Park yatağı ne kadar kullanabileceğmizi bilmiyordum saol onu da senden öğrenmis oldum esime de bir göstereyim park yatağı da artık kararımızı verelim bayram sonrası hazırlıkları hızlandırmak lazım

Bende çok düşündüm canım dediğin gibi en mantıklısı bu geldi.Park yataklar katlanınca çanta gibi oluyomuş, bebişler büyüyünce katlarız yer sıkıntımızda olmaz. Ben ilk başlarda park yatağı çok şık bulmuyodum açıkçası. Ama arkadaşlarım ve çevremdekiler hep onu önerdi. Hatta 5 yaşına kadar yatıran arkadaşım var. Ama 4 yaş idealmiş. Hayırlısıyla sağlıkla bi 4 yaşına gelsinlerde sonra istedikleri yatağı alırız.

Geceleri solunuza mı yatıyorsunuz ? Bebeği ileri gidenler soluna mı sağına mı yatıyor bilgi verirseniz sevinirim..

Sola yatınca kan akışı daha hızlı ve rahat oluyomuş diye biliyorum. Ama tabiki sağa yattığımız zamanda çok oluyo. Hep aynı yöne yatılmıyo ki, benim sırtım ağrıyo geceleri. Sadece sırt üstü yatılmamasına özen gösterilmeliymiş.

Siz bakıntınız mı park yataklara? burda daha çok çesit var sanki fiyatları da uygun gibi http://yeni.bebekbesik.net/bebek-oyun-parki.html

Sağa sola yatırtmıyor benim oğlusum illa sırt üstü yatcaz rahatımıza pek düskünüz sırt üstü yatmayınca tekmeliyor.bazan yastıkla destekleyerek yan yatıyorum kısa süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…