2014 Kasım Anneleri

Sağa sola yatırtmıyor benim oğlusum illa sırt üstü yatcaz rahatımıza pek düskünüz sırt üstü yatmayınca tekmeliyor.bazan yastıkla destekleyerek yan yatıyorum kısa süre.

Yerim ben onu, o tekmeler nasılda tatlı Allah'ım Karnımızdayken bu kadar seviyosak doğunca naparız bilmem

Siz bakıntınız mı park yataklara? burda daha çok çesit var sanki fiyatları da uygun gibi http://yeni.bebekbesik.net/bebek-oyun-parki.html

Güzel bi siteymiş canım çok çeşit var. Benim Annemler almış park yatağı. Bundan bi 10 gün önce Bursa'dan almışlar. Bana renk sordular. Bende grili siyahlı olsun dedim. Ben henüz görmedim. Aradılar öyle bi anda kızım biz yatak alıcaz diye. Başta almayın falan dedim ama adetmiş bizde alınırmış. Sağolsunlar almışlar.

Yenir bunlaaar, bence örmelisin çok tatlılar bunları takınca pamuk şekeri gibi olur senin bebişler

Ya çok tatlılar açık ve koyu pembisler daha hos olur senin cimcimelere :13: bende mavisini mi yapsam oğlusum kepçe olmaz hem

Ayy inşallah kızlar valla her rengini örerim iplerimi alıyım mavi tulumları falan da var çünkü

Harika, ben diyet yapmıyom şekerim geçen hafta daha iyiydi, şimdi sabah kalkınca 102 kahvaltıdan 2 saat sonra 202 fln, olmuyoorrrr
diyetini bana özelden yollasana bacım

dikkat et tatlım özelden sana diyetimi yollicam bir sonraki doktor kontrolümde diyet listem değişebilir onu da yazarım sana

Tşk ederim evet doktorum yan yat sırt üstü bebeğin kalp atışı yavaşlar dedi bugün aşıya gittiğimde ise hemşire sağına yat deyince muallakta kaldım nette okuduğum da ise doktorlar soluna yatılması gerektiği dediğiniz gibi tek taraflı yattığımda bacaklarım uyuşuyor...

Sağa sola yatırtmıyor benim oğlusum illa sırt üstü yatcaz rahatımıza pek düskünüz sırt üstü yatmayınca tekmeliyor.bazan yastıkla destekleyerek yan yatıyorum kısa süre.

Bende sırt üstü yatınca karnım acıyor yan yatınca bacaklarım uyuşuyor gece çok sık uyanıyorum o yüzden....

Bizim oglusunda park yatagi bu nasil sizce cibinliigni kullnamyai dusunmuyorum cok begenmedim seyyar oldugu icin cikaririm diye duusndum icinede visko yatak aldim bebegin vucut seklini aliyor ilk 6ayicin cok onemli dediler yatagidshaso ra isterseniz daha sert yatakla degistirin ediler ama degistirmeyi dusunmuyorum

Hayırlı olsun canım.İyi günlerde kullansın küçük prensimiz

Bende sırt üstü yatınca karnım acıyor yan yatınca bacaklarım uyuşuyor gece çok sık uyanıyorum o yüzden....

Yastık kullan canım mutlaka uyusmalar bende de oluyor malesef bacaklarımın arasına alıyorum bazen yastığı bazende yana yatıp karnıma destek olarak kullanıyorum baska türlü olmıyor anlıyorum seni...

bence cok güzel ben beğendim bende park yatak alacagım cibinlikli modeller bebege ayrı bi oda acılırsa olabilir ama kendi yanımızda yatırmayı düşünüyorsak abartı kaçar bence. bende cibinlikli takım begenirsem cıkartcam o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…