Sağa sola yatırtmıyor benim oğlusum illa sırt üstü yatcaz rahatımıza pek düskünüz sırt üstü yatmayınca tekmeliyor.bazan yastıkla destekleyerek yan yatıyorum kısa süre.
Siz bakıntınız mı park yataklara? burda daha çok çesit var sanki fiyatları da uygun gibi http://yeni.bebekbesik.net/bebek-oyun-parki.html
Yenir bunlaaar, bence örmelisin çok tatlılarbunları takınca pamuk şekeri gibi olur senin bebişler
Ya çok tatlılar açık ve koyu pembisler daha hos olur senin cimcimelere :13: bende mavisini mi yapsam oğlusum kepçe olmaz hem
kızlarr kızışlarıma bunlardan örmek istiyorum renk renk nasıl???
hem kış bebişleri olcaklar inşallah hep takarız..
Eki Görüntüle 1198133
Eki Görüntüle 1198134
Harika, ben diyet yapmıyom şekerim geçen hafta daha iyiydi, şimdi sabah kalkınca 102 kahvaltıdan 2 saat sonra 202 fln, olmuyoorrrr
diyetini bana özelden yollasana bacım
Kızlar iyi akşamlar logusa serbeti için böyle birseyler yapıcam nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 1198321
Eki Görüntüle 1198322 maviş çiçeklerden de taç yapıcam inşallah
Ya çok tatlılar açık ve koyu pembisler daha hos olur senin cimcimelere :13: bende mavisini mi yapsam oğlusum kepçe olmaz hem
Sola yatınca kan akışı daha hızlı ve rahat oluyomuş diye biliyorum. Ama tabiki sağa yattığımız zamanda çok oluyo. Hep aynı yöne yatılmıyo ki, benim sırtım ağrıyo geceleri. Sadece sırt üstü yatılmamasına özen gösterilmeliymiş.
Sağa sola yatırtmıyor benim oğlusum illa sırt üstü yatcaz rahatımıza pek düskünüz sırt üstü yatmayınca tekmeliyor.bazan yastıkla destekleyerek yan yatıyorum kısa süre.
Eki Görüntüle 1198321
Güzel bi siteymiş canım çok çeşit var. Benim Annemler almış park yatağı. Bundan bi 10 gün önce Bursa'dan almışlar. Bana renk sordular. Bende grili siyahlı olsun dedim. Ben henüz görmedim. Aradılar öyle bi anda kızım biz yatak alıcaz diye. Başta almayın falan dedim ama adetmiş bizde alınırmış. Sağolsunlar almışlar.
Bende sırt üstü yatınca karnım acıyor yan yatınca bacaklarım uyuşuyor gece çok sık uyanıyorum o yüzden....
Aynisini bende düşündüm:) yapsak mi ne
Erkek bebeklere de takıyorlar ya bandana kulakları kepçe olmasın diye düsünmüyor değilim yapsak mı:26:
Ben resmi alip bilen birine göstercem mantikli geldi valla:)) olmazsa sadece evde takar kendimiz severiiz
Eki Görüntüle 1198321
Bende yapim dur o zamanhahaha gülme tuttu yazarken kelebeğini de yapcaz mı
Eki Görüntüle 1198366
Bizim oglusunda park yatagi bu nasil sizce cibinliigni kullnamyai dusunmuyorum cok begenmedim seyyar oldugu icin cikaririm diye duusndum icinede visko yatak aldim bebegin vucut seklini aliyor ilk 6ayicin cok onemli dediler yatagidshaso ra isterseniz daha sert yatakla degistirin ediler ama degistirmeyi dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?