aa ne amatörü valla süper olmuş güle güle kullanEki Görüntüle 1218304 Günaydınlar güzel annisler herkese hayirli cumalar amatörce logusa tacımı yaptım
Teşekkür ederim daha güzelleri senin olsunaa ne amatörü valla süper olmuş güle güle kullan
Teşekkür ederim daha güzelleri senin olsunaa ne amatörü valla süper olmuş güle güle kullan
ahh işte ben hala atlatamadım.. kremi kalçama sürmüyodum şimdi iyice her yerime sürüyorum
canım iş yerindeyim buz bulamam ama bende alkol alıcam yanıma..
sürekli alkolle masaj yapıcam..
inş u sefer ağrı olmaz.
geçmiş olsun canım..
mide ağrın sırta vurmuş ama tek başına sırt ağrısı geçmiyor ise hiçbirzaman küçümsenmemeli doktorun doğru sölemiş..
valla ben yazacaktım benden uzun yaşayacaksıncarputi sanırım yüz hariç her tarafımıza sürmemiz gerekecek
Günaydın kızlar çatlaklardan o.kadar çok.konuşulmuş.ki akşam en son onu okuyupta yattım anammmm gece ne rüyalar ne rüyalar kafamdan aşağısı çatlamış patlamış sarkmış göbeğim iyice ayna karşısında ağla ağla öldümmm
Ben aşımı oldu,darisi sana kuzum.
Geçmiş olsun tatlım yediğin birşey filan dokunmuş olabilir yada canını birşeye mi sıktın? Ben canımı birşeye sıktığımda agrir genelde midem. Birde enfeksiyon önemli neden ilaç yazmadı doktor anlamadımGünaydın arkadaşlar....
Dün baya kötü bir gün geçirdim... Eve gittim 4,30 gibi bir mide ağrım başladı ama ben böyle bir ağrı çekmemiştim daha önceSonra o ağrı sırtımın sağ tarafına vurdu orda öyle takıldı kaldı hem mide hem sırt ağrısı ağladım resmen yatakta sonra hafifledi biraz birazcık yemek yedim yine başladı kıpırdayamıyorum artık ağrıdan 8 gibi acile gittik... Özel hastaneye o da sen özellikli hastasın gebesin doğumhastanesine yönlendirdi oraya gittik kan dı idrardı felan nst ye bile girdim ilk defa Şükür bişi çıkmadı o ara da hafifledi ama 12 de anca eve gelebildik... Doktor sırt ağrısını önemse, es geçme, gebesin sırt ağrısı kalple ilgili bir rahatsızlık olabilir dedi... Bir de enfeksiyonum geçmemiş hala ne yapcam bilemedim hiç bir ilaç da yazmadı... Öyle işte arkadaşlar... Sabah sabah doldurdum...
Eki Görüntüle 1218304 Günaydınlar güzel annisler herkese hayirli cumalar amatörce logusa tacımı yaptım
maşallah subhanallah yoksun iyisindir inşallahben 2 gün evvel mest oldum iş yerinde, yayıldım koltuğa heralde 2-3 saat elimi çekmedim karnımdan, ne oyunlar ne fıkırdamalar oy oy oy cilveli oğlan bu
Kızlar bugün bebeklerimin nevresimlerini çarşaflarını yastık kılıflarını yıkadım makinede..
Hacı şakir granüllü toz matik ve dalinin yumuşatıcısını kullandım ay şimdi asarken resmen içime sokasım geldi harika kokuyolar yumuşatıcıyı şiddetle tavsiye ediyorum...
isyancım boşuna lierac falan alma bence. yağlar en iyisi ama benim ilk hamileliğimde 40. haftaya kadar çatlamadım. hatta haftada 1 falan krem sürüyodum. doktorum da ne sürersen sür çoğu genetik. çatlıycaksan yağın içinde bile olsan çatlarsın. sen tedbirini al en aza indirmeye çalış ama kremlerin hiçbiri mucize değil demişti.kızım 41. haftada doğdu. ve son 1 haftada göbeğimin altı çatladı. sen yine bişeyler sür ama bence çok paralar verme.
Kızlar, 2.doz asıma gidiyorum, 24 +6.haftadayim.. siz de bir ay araylami oldunuz aşı.. geçen ay bu zamanlar vurulmustum.
Günaydınn olsun hepimizeee
Günaydın arkadaşlar....
Dün baya kötü bir gün geçirdim... Eve gittim 4,30 gibi bir mide ağrım başladı ama ben böyle bir ağrı çekmemiştim daha önceSonra o ağrı sırtımın sağ tarafına vurdu orda öyle takıldı kaldı hem mide hem sırt ağrısı ağladım resmen yatakta sonra hafifledi biraz birazcık yemek yedim yine başladı kıpırdayamıyorum artık ağrıdan 8 gibi acile gittik... Özel hastaneye o da sen özellikli hastasın gebesin doğumhastanesine yönlendirdi oraya gittik kan dı idrardı felan nst ye bile girdim ilk defa Şükür bişi çıkmadı o ara da hafifledi ama 12 de anca eve gelebildik... Doktor sırt ağrısını önemse, es geçme, gebesin sırt ağrısı kalple ilgili bir rahatsızlık olabilir dedi... Bir de enfeksiyonum geçmemiş hala ne yapcam bilemedim hiç bir ilaç da yazmadı... Öyle işte arkadaşlar... Sabah sabah doldurdum...
herkese günaydınhayırlı cumalar
Eki Görüntüle 1218304 Günaydınlar güzel annisler herkese hayirli cumalar amatörce logusa tacımı yaptım
Geçmiş olsun tatlım yediğin birşey filan dokunmuş olabilir yada canını birşeye mi sıktın? Ben canımı birşeye sıktığımda agrir genelde midem. Birde enfeksiyon önemli neden ilaç yazmadı doktor anlamadım
geçmiş olsun canım, benim de oldu birkaç kez aynısı, yediğim şeylere dikkat ettim, midemin şişiren taş gibi yapan birkaç şey var onlar sırta vuruyor, mesela sarımsak, bulgur pilavı, bazı meyveler.. onları yemiyorum artık, hareket edince azalıyor tabii saatler sürüyor geçmesi, allah tekrarını yaşatmasın
Sağol canim el işlerine ilgim var zaten keçeden de çalışmalarım vardi hamilelikten önce. çocuk gelisimciyim böyle ıvır zıvır işlerle çok uğraştığım için herhaldeKız çok güzel olmuş maşallah güle güle kullan ne güzel ya ilgilisiniz beceriyorsunuz da
sıcaklardan bence valla hiç iştahla yemek yemiyorum bebişimi düşünerek yiyorum hepgüle güle kullansın kuzular canım, kokusu buraya kadar geldi, yavaştan başlayalım artık biz de
haklısın canım, çevremde hamileliği boyunca hiçbir krem kullanmayan ve buna rağmen hiç çatlamayan bir sürü insan var, bir yandan da denemediği formül olmayan buna rağmen çatlayanlar, sadece azaltabileceğimizi düşünüyorum, yoksa tamamen engellemek zor
evet canım tam 1 ay arayla oldum
günaydın canım
geçmiş olsun canım, benim de oldu birkaç kez aynısı, yediğim şeylere dikkat ettim, midemin şişiren taş gibi yapan birkaç şey var onlar sırta vuruyor, mesela sarımsak, bulgur pilavı, bazı meyveler.. onları yemiyorum artık, hareket edince azalıyor tabii saatler sürüyor geçmesi, allah tekrarını yaşatmasın
sana da günaydın canım hayırlı cumalar
ellerine sağlık canım neresi amatörce
günaydın tüm tatlı kasım anneleriihepimiz için hayırlı sağlıklı bereketli bir gün olsun, hayırlı cumalarrr
akşam sıcak bir yandan, bir türlü yakalayamadığımız sivrisinek bir yandan, nereden geldiği belli olmayan mide bulantısı bir yandan, sıfır uyku ile karşınızdayımkahvaltı etmeliyim ama hiçbirşey yemek istemiyorum iştahı kapanan var mı? dünden beri 300 gr vermişim normal yediğim halde, yemekler işkenceye dönüştü resmen
Tabiki eminim miden okadar agrirken bile bebeğim iyimidir diye düşünmüşsundur annelik ic gudusu işte. Bence canını sıktığından kendini kasmissin ondan olmuş çok yaşadım çünki. Doktorun tekrar bakar enfeksiyon varmi diye sıkma canını bol su ic geçer inşallahCanım aslında dün baya bir stres yapmıştım evet... Babam istanbulda seminerde ona 1 gün boyunca ulaşamayınca aradık kaldığı yeri vs. meğerse telefonunu odada unutmuş baya kötü olmuştum ama sırtıma vurması ikisinin birden ağrısı öldürdü beni... İlk 1 ay önce doktorum 6-8 lökosit var 10 olmadan ilaç başlamıyorum bol su iç demişti canım... Dün acilde bahane ile idrar tahlili yapıldı.. 10 da görünüyor lökosit... Yine bol su içicem bir sonraki kontrolümde de hatırlatayım da tekrar baksın lazımsa ilaç versin Allah korusun olumsuz bişi yaşamim.. İnsan öyle oluyor ki önce karnındaki yavrunu düşünüyorsun ona bişi olmasın diye aklın gidiyor..
Sağol canim el işlerine ilgim var zaten keçeden de çalışmalarım vardi hamilelikten önce. çocuk gelisimciyim böyle ıvır zıvır işlerle çok uğraştığım için herhalde
gül sen gülayy benim yüzümden olduu yaa akşam ben yazdımmm ama çok güldümmmm
saol canım öğleden sonra vuruncam bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?