2014 Kasım Anneleri

Ben aşımı oldu,darisi sana kuzum.

ayy benim yüzümden olduu yaa akşam ben yazdımmm ama çok güldümmmm

Ben aşımı oldu,darisi sana kuzum.

saol canım öğleden sonra vuruncam bende..

Geçmiş olsun tatlım yediğin birşey filan dokunmuş olabilir yada canını birşeye mi sıktın? Ben canımı birşeye sıktığımda agrir genelde midem. Birde enfeksiyon önemli neden ilaç yazmadı doktor anlamadım

güle güle kullansın kuzular canım, kokusu buraya kadar geldi, yavaştan başlayalım artık biz de

haklısın canım, çevremde hamileliği boyunca hiçbir krem kullanmayan ve buna rağmen hiç çatlamayan bir sürü insan var, bir yandan da denemediği formül olmayan buna rağmen çatlayanlar, sadece azaltabileceğimizi düşünüyorum, yoksa tamamen engellemek zor

Kızlar, 2.doz asıma gidiyorum, 24 +6.haftadayim.. siz de bir ay araylami oldunuz aşı.. geçen ay bu zamanlar vurulmustum.

evet canım tam 1 ay arayla oldum
Günaydınn olsun hepimizeee

günaydın canım

geçmiş olsun canım, benim de oldu birkaç kez aynısı, yediğim şeylere dikkat ettim, midemin şişiren taş gibi yapan birkaç şey var onlar sırta vuruyor, mesela sarımsak, bulgur pilavı, bazı meyveler.. onları yemiyorum artık, hareket edince azalıyor tabii saatler sürüyor geçmesi, allah tekrarını yaşatmasın
herkese günaydın hayırlı cumalar

sana da günaydın canım hayırlı cumalar

Eki Görüntüle 1218304 Günaydınlar güzel annisler herkese hayirli cumalar amatörce logusa tacımı yaptım

ellerine sağlık canım neresi amatörce

günaydın tüm tatlı kasım annelerii hepimiz için hayırlı sağlıklı bereketli bir gün olsun, hayırlı cumalarrr

akşam sıcak bir yandan, bir türlü yakalayamadığımız sivrisinek bir yandan, nereden geldiği belli olmayan mide bulantısı bir yandan, sıfır uyku ile karşınızdayım kahvaltı etmeliyim ama hiçbirşey yemek istemiyorum iştahı kapanan var mı? dünden beri 300 gr vermişim normal yediğim halde, yemekler işkenceye dönüştü resmen

Canım aslında dün baya bir stres yapmıştım evet... Babam istanbulda seminerde ona 1 gün boyunca ulaşamayınca aradık kaldığı yeri vs. meğerse telefonunu odada unutmuş baya kötü olmuştum ama sırtıma vurması ikisinin birden ağrısı öldürdü beni... İlk 1 ay önce doktorum 6-8 lökosit var 10 olmadan ilaç başlamıyorum bol su iç demişti canım... Dün acilde bahane ile idrar tahlili yapıldı.. 10 da görünüyor lökosit... Yine bol su içicem bir sonraki kontrolümde de hatırlatayım da tekrar baksın lazımsa ilaç versin Allah korusun olumsuz bişi yaşamim.. İnsan öyle oluyor ki önce karnındaki yavrunu düşünüyorsun ona bişi olmasın diye aklın gidiyor..

Çok teşekkür ederim canım... Valla 4 saat boyunca geçmeyince çok panik oldum.. Ben normalde son raddeye kadar hastaneye gitmeyi tercih eden biri değilimdir... Ama dün dayanamadım gerçekten... Amin Rabbim kimseye yaşatmasın hiçbir sıkıntıyı..

Kız çok güzel olmuş maşallah güle güle kullan ne güzel ya ilgilisiniz beceriyorsunuz da
Sağol canim el işlerine ilgim var zaten keçeden de çalışmalarım vardi hamilelikten önce. çocuk gelisimciyim böyle ıvır zıvır işlerle çok uğraştığım için herhalde

sıcaklardan bence valla hiç iştahla yemek yemiyorum bebişimi düşünerek yiyorum hep

arkadaşlar ya gebelik şekeri olup da hergün kontrolünü yapan var mı??? Ben iki gündür takibe başladım diyetle birlikte. Acaba açlık ve tokluk normal değerleri kaçtır bilen var mı acaba??? şu diyet işe yarasa da insüline gerek kalmasa...

Tabiki eminim miden okadar agrirken bile bebeğim iyimidir diye düşünmüşsundur annelik ic gudusu işte. Bence canını sıktığından kendini kasmissin ondan olmuş çok yaşadım çünki. Doktorun tekrar bakar enfeksiyon varmi diye sıkma canını bol su ic geçer inşallah

Sağol canim el işlerine ilgim var zaten keçeden de çalışmalarım vardi hamilelikten önce. çocuk gelisimciyim böyle ıvır zıvır işlerle çok uğraştığım için herhalde

Valla çok güzel ya.. Ben de okulumu bırakmak zorunda kaldım inşallah devam ederim okul öncesi öğretmenliği okuyordum öyle de severek okuyordum ki... Nasip olacak mı mezun olmak bakalım... Hobilerin çok güzel...

Kızlar bir de idrarımda KETON çıkmış 15 yazıyor negatif olması lazımken... Doktor onun hakkında hiçbişi demedi.. Baktım ama bir sürü sebep yazıyor bir bilgisi olan var mı?

kızlar n11 de 200+200 lierac 2 krem 110 tl haberiniz olsun..
ben sipariş veriyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…