2014 Kasım Anneleri

OTE="isyan123, post: 36512228, member: 387182"] ayy benim yüzümden olduu yaa akşam ben yazdımmm ama çok güldümmmm

saolun canım öğleden sonra vuruncam bende..[/QUOTE]
Can

mrb kızlar ben bu hafta 75lik seker yuklememi oldum. sonuc iyi. yanlız iki haftadır kalca ve ayaklarıma kramplar giriyordu ellerim uyusuyordu doktorda magnezyum yazdı. suda eritilip içilenden. onu içiyorum 3 gundur. sukur az da olsa etkisini gördüm. uyku duzenım cok kötü. uykum geldıgı için degilde aksam oldugu icin yatıyorum resmen. bıde bebegim 24+2 haftalıktı kilosu 748 miş. doktor iyi dedi

öğleden sonra vuruncam bende..[/QUOTE]
Canım gelir gelmez buz torbasi koy ilkinde ben koymadim öldüm agridan agladim 3 gece agridan. Bu sefer buz koydun bir gun çoook hafif ağrıdı geçti sonra

mrb kızlar ben bu hafta 75lik seker yuklememi oldum. sonuc iyi. yanlız iki haftadır kalca ve ayaklarıma kramplar giriyordu ellerim uyusuyordu doktorda magnezyum yazdı. suda eritilip içilenden. onu içiyorum 3 gundur. sukur az da olsa etkisini gördüm. uyku duzenım cok kötü. uykum geldıgı için degilde aksam oldugu icin yatıyorum resmen. bıde bebegim 24+2 haftalıktı kilosu 748 miş. doktor iyi dedi

Kızlar bu göğüs ucu kremini 7.ayda mı başlicakmışız? bilgisi olan varsa yazabülür mü?

Gögüs ucu bakımına 36. -37. haftalarda başlamak gerekiyor.
Artık piyasada satılan lansinoh vs. kremleri önermiyorlar. Çok fazla kalıntı bıraktığı için.
Onun yerine shea yağı ve e vitamini kapsülü ile memenin uç bölgesine (koyu bölge) parmak ucu ile yağı yedirmek yeterliymiş. Shea yağı bulamayan kakao yağı ile de yapabilirmiş.
Ben ilkinde sürekli lansinoh kullanmıştım. Bu sefer doğal yağlardan yararlanacağım.

Pericim çok geçmiş olsun,
O sırt ağrısı çok fena bir şeydir. Bende de olmuştu. Geçmedi günlerce nefes alırken batıyor gibiydi, yatınca hafifliyordu ama geçmiyordu. Dr. kardiyolojiye gönderdi, kalp ultrasonunda kalp kapakçığında sızıntı tespit ettiler.
Herhangi bir tedavi yapılamadı. Kardiyolog çok önemli boyutta değil, gebeliğe ya da fazla kiloya bağlı olabilir demişti.
Doğumdan sonra kendiliğinden geçti.
Ama ihmal etme geçmezse mutlaka kardiyolojiye git.

ya benimde sağ tarafım kürek kemiğimin altı hep ağrıyor.. sırtım ağrıyo diyo geçiştiriyorum bi görünsem mi bende

aa benim gebelik takvimim aynen yaşadığım şeyi anlatıyor nasıl denk geldi

kızlar n11 de 200+200 lierac 2 krem 110 tl haberiniz olsun..
ben sipariş veriyorum şimdi

Şekerim boşuna paranı harcama..
yazık değilmi o 110 tl ye bebişine ne ciciler alırsın.
eğer çatlamaya başladıysan lireac falan vız gelir. Ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum. Benim dizlerimin 1 karış üzerinden başlıyor çatlaklarım, tüm kalça, bel ve karım bölgem gögüs altına kadar harita kıvamında hatta yanlarımda serçe parmak genişliğinde yarıklar var çatlak değil yarıklar resmen.

Ben sayısız krem denedim, bebe yağı, doğal yağ karışımları, acıbadem sütü, lireac vs.vs. ama çatladı işte.. 8. aya kadar hiç bişe yoktu. 8. ayda pıtır pıtır attı resmen.. doğumdan sonrada çok uğraştım, çinko içerikli kremler, kahve limon masajları, sıcak keseler vs. ama yok gitmiyorlar..

Önemli olan çatlaması değil inan sarkması.. Sarkmış deride çatlaklar el sallıyorlar. Ama gergin deride belli bile değil..
O yüzden sen kullandığın kreme devam et, pahalı seylere para yatırma, bol bol da su iç..

canım ben kendimi biliyorum sonra çok pişman olurum neden kullanmadım diye..
en azından alıp kullanayım faydası olmazsa yapacak birşey yok zaten..
ama kendimi biliyorum psikolojim bozulur kullanmadım paraya kıymadın salak isyan diye

canım ben kendimi biliyorum sonra çok pişman olurum neden kullanmadım diye..
en azından alıp kullanayım faydası olmazsa yapacak birşey yok zaten..
ama kendimi biliyorum psikolojim bozulur kullanmadım paraya kıymadın salak isyan diye

ya benimde sağ tarafım kürek kemiğimin altı hep ağrıyor.. sırtım ağrıyo diyo geçiştiriyorum bi görünsem mi bende

aa benim gebelik takvimim aynen yaşadığım şeyi anlatıyor nasıl denk geldi

Canım benim dediğim öyle yatınca falan geçmiyor, evet tam sırtında kürek kemiği civarında ama nefes altıkça bıçak gibi batıyor. Derin nefes almanın imkanı yok ayrıca minik minik nefesler alabiliyorsun. Ayrıca takvimde yazdığı gibi öyle uzanınca falanda geçmiyor. Sadece hafifliyor.

Allah yaşatmasın ama zor yani.. Eğer ufacık bir şüpen bile varsa gidip bir görünmekte fayda var. Birde sen zaten hastanede çalışıyordun dimi? Bence bir görün kardiyolojiye.
Normalda gitsen şikayetin olmadan kontrole geldim desen sallayabilir doktor. Ama şimdi gebe olunca iyice inceliyor detay atlamadan.

ben hiç öyle düşünmüyorum innuk yaa sonucta genetik olarak yatkınsak illa olacak ki sanırım sen bu gruptasın. ama onun dısında olan insanların cildine iyi bakması lazım. gerim gerim geriliyor, eğer dışarıdan yardım etmezsek ben eminim sonuclar daha da kötü olacak. sen önlemini al da sonrası kodlarına kalmış diyorum ben :)

aynen ben de :)

Kızlar hamileliğimin 26.haftasindayim. Dün akşam üstünden beri göbeğimin bittiği yerde kasığımin sağ tarafında sancı hissediyorum ve ara ara sol tarafa geçiyor sancı. Bir de iki yudum su içsem lavaboya koşuyorum idrara çok sık çıkıyorum. Bu sorunları yaşayan var mı? normal mi sizce?

Kızlar hamileliğimin 26.haftasindayim. Dün akşam üstünden beri göbeğimin bittiği yerde kasığımin sağ tarafında sancı hissediyorum ve ara ara sol tarafa geçiyor sancı. Bir de iki yudum su içsem lavaboya koşuyorum idrara çok sık çıkıyorum. Bu sorunları yaşayan var mı? normal mi sizce?

Kızlar evlilik yıl dönümümüze az kaldı, maalesef ayrıyız

Ona nasıl bir süpriz yapabilirim acaba? Nasıl yapcaz bileymiyorum hiç. Akıl verir msiniz?

Al benden bir tane daha :) kıyamam ben sana..

Sıkma sen canını oğullarımızın bize hediyesi napalım, ben dünya para harcadım, ne duyduysam aldım yaptım. Bİr ara kendimi geceleri streç filmle lahana gibi sarıp yatıyordum bile :) iki kez cildiye ye gittim özel formülleri vardır belki diye. Cıksss olmadı. En son lazer tedavisi diye gittiğim Dr. dedi ki boşa para dökersin en iyisi ikinciyi doğur gel karın germe yapalım çatlak matlak kalmaz dedi. Tabi o ameliyat içinde iyi para istiyorlar.
Düşününce şimdiye kadar o krem bu losyon döktüğüm paraları biriktirsem ameliyat parasının yarısını çıkarırmışım. Daha birde lazere para dökücektim.

ya benim ailemde var kapak ile ilgili sorunları olan .. geçen sene bi arkadaşımı kalp krizinden kaybedince psikolojik olarak çok etkilendim muayene oldum sorun yoktu.. ama gebelikte farklı oluyor tabi bi görüneyim..

Babalı falan kalpli bebek bodylerinden alsam birde bebeğin ultrason görüntüsünü koysam,

yazı yazsam hediyemizde birinci yılımızda bebeğimiz olsa, oda birşeyler yazsa minik beyaz patik alsam baba ben geliyorum gibilerinden birşeyler söylese ne bilim saçma mı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…