gül sen gülama çok kötüydü ya çok ağladım ananemin vücuduna benim kafayı monte etmişler gibi duruyodu
Kızlar bu göğüs ucu kremini 7.ayda mı başlicakmışız? bilgisi olan varsa yazabülür mü?
Günaydın arkadaşlar....
Dün baya kötü bir gün geçirdim... Eve gittim 4,30 gibi bir mide ağrım başladı ama ben böyle bir ağrı çekmemiştim daha önceSonra o ağrı sırtımın sağ tarafına vurdu orda öyle takıldı kaldı hem mide hem sırt ağrısı ağladım resmen yatakta sonra hafifledi biraz birazcık yemek yedim yine başladı kıpırdayamıyorum artık ağrıdan 8 gibi acile gittik... Özel hastaneye o da sen özellikli hastasın gebesin doğumhastanesine yönlendirdi oraya gittik kan dı idrardı felan nst ye bile girdim ilk defa Şükür bişi çıkmadı o ara da hafifledi ama 12 de anca eve gelebildik... Doktor sırt ağrısını önemse, es geçme, gebesin sırt ağrısı kalple ilgili bir rahatsızlık olabilir dedi... Bir de enfeksiyonum geçmemiş hala ne yapcam bilemedim hiç bir ilaç da yazmadı... Öyle işte arkadaşlar... Sabah sabah doldurdum...
bende ordan almıştım aynısınıkızlar n11 de 200+200 lierac 2 krem 110 tl haberiniz olsun..
ben sipariş veriyorum şimdi
ya benimde sağ tarafım kürek kemiğimin altı hep ağrıyor.. sırtım ağrıyo diyo geçiştiriyorum bi görünsem mi bendeGögüs ucu bakımına 36. -37. haftalarda başlamak gerekiyor.
Artık piyasada satılan lansinoh vs. kremleri önermiyorlar. Çok fazla kalıntı bıraktığı için.
Onun yerine shea yağı ve e vitamini kapsülü ile memenin uç bölgesine (koyu bölge) parmak ucu ile yağı yedirmek yeterliymiş. Shea yağı bulamayan kakao yağı ile de yapabilirmiş.
Ben ilkinde sürekli lansinoh kullanmıştım. Bu sefer doğal yağlardan yararlanacağım.
Pericim çok geçmiş olsun,
O sırt ağrısı çok fena bir şeydir. Bende de olmuştu. Geçmedi günlerce nefes alırken batıyor gibiydi, yatınca hafifliyordu ama geçmiyordu. Dr. kardiyolojiye gönderdi, kalp ultrasonunda kalp kapakçığında sızıntı tespit ettiler.
Herhangi bir tedavi yapılamadı. Kardiyolog çok önemli boyutta değil, gebeliğe ya da fazla kiloya bağlı olabilir demişti.
Doğumdan sonra kendiliğinden geçti.
Ama ihmal etme geçmezse mutlaka kardiyolojiye git.
aa benim gebelik takvimim aynen yaşadığım şeyi anlatıyor nasıl denk geldiGögüs ucu bakımına 36. -37. haftalarda başlamak gerekiyor.
Artık piyasada satılan lansinoh vs. kremleri önermiyorlar. Çok fazla kalıntı bıraktığı için.
Onun yerine shea yağı ve e vitamini kapsülü ile memenin uç bölgesine (koyu bölge) parmak ucu ile yağı yedirmek yeterliymiş. Shea yağı bulamayan kakao yağı ile de yapabilirmiş.
Ben ilkinde sürekli lansinoh kullanmıştım. Bu sefer doğal yağlardan yararlanacağım.
Pericim çok geçmiş olsun,
O sırt ağrısı çok fena bir şeydir. Bende de olmuştu. Geçmedi günlerce nefes alırken batıyor gibiydi, yatınca hafifliyordu ama geçmiyordu. Dr. kardiyolojiye gönderdi, kalp ultrasonunda kalp kapakçığında sızıntı tespit ettiler.
Herhangi bir tedavi yapılamadı. Kardiyolog çok önemli boyutta değil, gebeliğe ya da fazla kiloya bağlı olabilir demişti.
Doğumdan sonra kendiliğinden geçti.
Ama ihmal etme geçmezse mutlaka kardiyolojiye git.
kızlar n11 de 200+200 lierac 2 krem 110 tl haberiniz olsun..
ben sipariş veriyorum şimdi
Şekerim boşuna paranı harcama..
yazık değilmi o 110 tl ye bebişine ne ciciler alırsın.
eğer çatlamaya başladıysan lireac falan vız gelir. Ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum. Benim dizlerimin 1 karış üzerinden başlıyor çatlaklarım, tüm kalça, bel ve karım bölgem gögüs altına kadar harita kıvamında hatta yanlarımda serçe parmak genişliğinde yarıklar var çatlak değil yarıklar resmen.
Ben sayısız krem denedim, bebe yağı, doğal yağ karışımları, acıbadem sütü, lireac vs.vs. ama çatladı işte.. 8. aya kadar hiç bişe yoktu. 8. ayda pıtır pıtır attı resmen.. doğumdan sonrada çok uğraştım, çinko içerikli kremler, kahve limon masajları, sıcak keseler vs. ama yok gitmiyorlar..
Önemli olan çatlaması değil inan sarkması.. Sarkmış deride çatlaklar el sallıyorlar. Ama gergin deride belli bile değil..
O yüzden sen kullandığın kreme devam et, pahalı seylere para yatırma, bol bol da su iç..
eğer çatlamaya başladıysan lireac falan vız gelir. Ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum. Benim dizlerimin 1 karış üzerinden başlıyor çatlaklarım, tüm kalça, bel ve karım bölgem gögüs altına kadar harita kıvamında hatta yanlarımda serçe parmak genişliğinde yarıklar var çatlak değil yarıklar resmen.
Ben sayısız krem denedim, bebe yağı, doğal yağ karışımları, acıbadem sütü, lireac vs.vs. ama çatladı işte.. 8. aya kadar hiç bişe yoktu. 8. ayda pıtır pıtır attı resmen.. doğumdan sonrada çok uğraştım, çinko içerikli kremler, kahve limon masajları, sıcak keseler vs. ama yok gitmiyorlar..
Önemli olan çatlaması değil inan sarkması.. Sarkmış deride çatlaklar el sallıyorlar. Ama gergin deride belli bile değil..
O yüzden sen kullandığın kreme devam et, pahalı seylere para yatırma, bol bol da su iç..
ya benimde sağ tarafım kürek kemiğimin altı hep ağrıyor.. sırtım ağrıyo diyo geçiştiriyorum bi görünsem mi bende
aa benim gebelik takvimim aynen yaşadığım şeyi anlatıyor nasıl denk geldi
ben hiç öyle düşünmüyorum innuk yaasonucta genetik olarak yatkınsak illa olacak ki sanırım sen bu gruptasın. ama onun dısında olan insanların cildine iyi bakması lazım. gerim gerim geriliyor, eğer dışarıdan yardım etmezsek ben eminim sonuclar daha da kötü olacak. sen önlemini al da sonrası kodlarına kalmış diyorum ben :)
aynen ben de :)canım ben kendimi biliyorum sonra çok pişman olurum neden kullanmadım diye..
en azından alıp kullanayım faydası olmazsa yapacak birşey yok zaten..
ama kendimi biliyorum psikolojim bozulur kullanmadım paraya kıymadın salak isyan diye
canım ben kendimi biliyorum sonra çok pişman olurum neden kullanmadım diye..
en azından alıp kullanayım faydası olmazsa yapacak birşey yok zaten..
ama kendimi biliyorum psikolojim bozulur kullanmadım paraya kıymadın salak isyan diye
ya benim ailemde var kapak ile ilgili sorunları olan .. geçen sene bi arkadaşımı kalp krizinden kaybedince psikolojik olarak çok etkilendim muayene oldum sorun yoktu.. ama gebelikte farklı oluyor tabi bi görüneyim..Canım benim dediğim öyle yatınca falan geçmiyor, evet tam sırtında kürek kemiği civarında ama nefes altıkça bıçak gibi batıyor. Derin nefes almanın imkanı yok ayrıca minik minik nefesler alabiliyorsun. Ayrıca takvimde yazdığı gibi öyle uzanınca falanda geçmiyor. Sadece hafifliyor.
Allah yaşatmasın ama zor yani.. Eğer ufacık bir şüpen bile varsa gidip bir görünmekte fayda var. Birde sen zaten hastanede çalışıyordun dimi? Bence bir görün kardiyolojiye.
Normalda gitsen şikayetin olmadan kontrole geldim desen sallayabilir doktor. Ama şimdi gebe olunca iyice inceliyor detay atlamadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?