2014 Kasım Anneleri

Kızlar hamileliğimin 26.haftasindayim. Dün akşam üstünden beri göbeğimin bittiği yerde kasığımin sağ tarafında sancı hissediyorum ve ara ara sol tarafa geçiyor sancı. Bir de iki yudum su içsem lavaboya koşuyorum idrara çok sık çıkıyorum. Bu sorunları yaşayan var mı? normal mi sizce?

Kızlar hamileliğimin 26.haftasindayim. Dün akşam üstünden beri göbeğimin bittiği yerde kasığımin sağ tarafında sancı hissediyorum ve ara ara sol tarafa geçiyor sancı. Bir de iki yudum su içsem lavaboya koşuyorum idrara çok sık çıkıyorum. Bu sorunları yaşayan var mı? normal mi sizce?

Çok teşekkür ederim canım benim... Ya doktor öyle diyene kadar ben çok önemsemiyordum bu ağrıları şimdi artık takip edicem kendimi, daha da dikkat edicem.. Çünkü doktor üstüne basa basa 2 kere söyledi gebesin sırt ağrılarını es geçme sakın kardiyolojiye görün geçmezse dedi... Sana da çok geçmiş olsun canım... İnşallah her gebe sıkıntısız doğuma kadar gidebiliriz...

Aynennn canım yaaa hiç bir pozisyonda geçmiyor o ağrı... Dün evde 4 saat çektim her poziyonu denedim hafiflediği bir an'ı bulsam o şekilde hiç kıpırdamadan duracaktım ama yok yok... Nefes almak da acı verir mi insana ne acaipti ilk defa yaşadım böyle bişiyi...

eşimi aranıştım sipariş et diye..
yanında çalışan arkadaşının eşide hamile aramızda 7 hafta var..onunlada sabah konuşup beraber aramıştık..
bizim adamlar kafa kafaya vermiş pahalı bu krem biz ucuz bulcaz size diye mesaj atmışlar
hay Allahım yaaa
aboww canım streçlemi yattınn
lazeri bende düşünebilirdim onudamı faydası yokmuşş amannennnn

Aynı fikirdeyim, Genetik olarak çatlayacağın varsa 5 tl lik bebe yağı da kullansan 200 tl verip en teknolojik kremide alsan sonuç değişmiyor.
Demek istediğim zaten çatlayacaksın koyver gitsin değil :) Aşırı pahalı kremlerde mucize yaratmıyor onu demek istemiştim.
Zaten 7.-8. ay olmadan anlamıyorsun ki çatlak olup olmayacağını.

Ben varım..
Sancı kısmı için bişey diyemeyeceğim ama iki gündür günün yarısını wc ye giderek geçiriyorum, 15-20 dk aralıkla wc deyim.

yaa niyeyse mesajı okuyunca gülesim geliyor anlamadım kararsızlığını çok iyi yazmışsın.. bence güzel düşünmüşsün mutlu olur heralde..

Dedimye her duyduğumu denedim, strecimi denemiycem. Yeterki kaybolsunlar dedim di.

Lazere ön görüşmeye gittim, benim çatlaklar derin ve eski olduğu için (beyazlamış) çok uzun ve yoğun bir tedavi gerektirir. Oda kesin sonuç vermez dedi. hafifler ama kaybolmazmış. Herkesin farklıdır tabiki ama kesin sonuç alan varmı araştırmak lazım. Zaten 2. gebeliği düşünüyorsan hiç başlama şimdi dedi.
Ameliyat fikrini kafama soktu. Zaten benim karım bölgem sezaryen sebebiyle çok sarkık. Şu an hamile göbeği olmasına rağmen alt kısımdan iki üç parmak kadar deri sarkıyor. Karın germe de o çatlak ve sarkık deriyi komple çıkardıkları için dümdüz ve çatlaksız göbüşün oluyormuş.

Ondan sonra istersen kalça ve bacak için gelirsin ordaki çatlakların durumu daha iyi dedi.

valla innuk kimisinin göbeği daha 5. aydan öyle bir çıkıyor ki mümkün değil 7'yi 8'i beklemek, etrafımda görüyorum. o yüzden ben mide bulantılarım geçip kendime gelir gelmez başladım bebe, badem ve jojobo yağına. Sonrasında göbeğim iyyice çıkmaya ve gerilmeye başladığında da bunlara ek lierac. karnım bazen öyle bi geriliyor ki diorum şimdi çatır çatır yarılacak geri dönüşü de neredeyse yok ya benim de korkulu rüyam

innuk bir şey sormak istiyorum sezaryan sonrası korse kullandın mı, o sarkmanın önüne keçemiyor muyuz kesinlikle? al korkulacak bir şey daha poffff

Kizlar benim gibi kulağı sürekli uguldayan,gebelikte kulak ağrısı çekeniniz var mı?bu sağ kulagim beni cildirtacak.ugul ugul.beynimi cinlatiyor(

Kizlar benim gibi kulağı sürekli uguldayan,gebelikte kulak ağrısı çekeniniz var mı?bu sağ kulagim beni cildirtacak.ugul ugul.beynimi cinlatiyor(
bence bi KBB ye görün sıvı birikmiştir belki kulağında durduk yere neden uğuldasın..

Günaydın kızlar herkese dertli gebe arkadaşlarım
işler yoğun genelde sadece okuyorum artık hepimizde sorunlar başladı yavaş yavaş
bende dün ikinci doz aşımı oldum şimdilik bişey yok onun dışında sağ tarafımda ağrı alt bölgede sancı yuvarlanıp gidiyoruz
artık geçecek diye beklemiyorum her türlü acıya hazırlıklıyım ama oğluş yerinde dursun yeter ki

Pericim geçmiş olsun ben telefonda huggies gebelik takvimini takip ediyorum
29.hafta: en büyük gerilme riski altında olan alanlarınızdan biri sırtınızdır . Ön bölgede olan ağırlığı ve kütleyi dengeleyebilmek için beliniz otomatik olarak içe doğru kayar.

aa benim gebelik takvimim aynen yaşadığım şeyi anlatıyor nasıl denk geldi

hahahah 30. hafta belirtisini mi yaşıyorum ben 1 haftadır

canım tekmedir onlar mesaneni tekmeliyodur bende öyle oluyo yani..sık idrarda normal artık son 3 ayda artıyor..

bende de kulak çınlaması var ara ara uğultu oluyo küçükken kulak ameliyatı olmuştum..
bence bu hamilelik hormonları en zayıf nereden buluyosa ordan yakalıyo insanı..
yine de git tabi bi kbb ye ama bir şey çıkıcağını sanmıyorum..

Sağol canım... Valla ne yapıcaz bilmiyorum... Çoğu gitti azı kaldı ama sanki bana bu son 2,5 ay daha zorlu geçecekmiş gibi geliyor

akşama doğru o kdr artıyor ki akşam araba kullanırken koltukta sağ tarafıma baskı yapıcam diye direksiyonu sabit tutamıyorum senin kızçeler her yerden baskın yapıyodur sana valla senin bizden önce bile yaşaman normal

ay hemde nasıl oturarak namaz kılıyorum ama bazen göğsümün tam altına, ya ayağını ya poposunu dayıyo üstteki eğilemiyorum inanır mısın kalakalıyorum öyle

Sağol canım... Valla ne yapıcaz bilmiyorum... Çoğu gitti azı kaldı ama sanki bana bu son 2,5 ay daha zorlu geçecekmiş gibi geliyor

Aynen öyle gözüküyor canım geçmiş haftaları mumla aratacak bu sıpalar bize
Offff analık dedikleri buymuş işte tam olarak kendinden çok içeridekinin sağlığını düşünmek
37.haftada rapor almayı düşünen ben 32.haftada durumuma göre bakıcam bebeğimle daha fazla zaman geçirmek istiyordum ama böylede sağlık çok önemliymiş şu doğum izni niye 6 ay olmadı sanki şansımıza

ay hemde nasıl oturarak namaz kılıyorum ama bazen göğsümün tam altına, ya ayağını ya poposunu dayıyo üstteki eğilemiyorum inanır mısın kalakalıyorum öyle
aa bak aynısı bana da oluyo kasıp kalıyo kendini göğsümün altında az bekleyip öğle eğiliyorum secdeye.. daha neler yapcak bu hınzırlar bize bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…