Pericim çok geçmiş olsun,
O sırt ağrısı çok fena bir şeydir. Bende de olmuştu. Geçmedi günlerce nefes alırken batıyor gibiydi, yatınca hafifliyordu ama geçmiyordu. Dr. kardiyolojiye gönderdi, kalp ultrasonunda kalp kapakçığında sızıntı tespit ettiler.
Herhangi bir tedavi yapılamadı. Kardiyolog çok önemli boyutta değil, gebeliğe ya da fazla kiloya bağlı olabilir demişti.
Doğumdan sonra kendiliğinden geçti.
Ama ihmal etme geçmezse mutlaka kardiyolojiye git.
Canım benim dediğim öyle yatınca falan geçmiyor, evet tam sırtında kürek kemiği civarında ama nefes altıkça bıçak gibi batıyor. Derin nefes almanın imkanı yok ayrıca minik minik nefesler alabiliyorsun. Ayrıca takvimde yazdığı gibi öyle uzanınca falanda geçmiyor. Sadece hafifliyor.
Allah yaşatmasın ama zor yani.. Eğer ufacık bir şüpen bile varsa gidip bir görünmekte fayda var. Birde sen zaten hastanede çalışıyordun dimi? Bence bir görün kardiyolojiye.
Normalda gitsen şikayetin olmadan kontrole geldim desen sallayabilir doktor. Ama şimdi gebe olunca iyice inceliyor detay atlamadan.
Al benden bir tane dahakıyamam ben sana..
Sıkma sen canını oğullarımızın bize hediyesi napalım, ben dünya para harcadım, ne duyduysam aldım yaptım. Bİr ara kendimi geceleri streç filmle lahana gibi sarıp yatıyordum bileiki kez cildiye ye gittim özel formülleri vardır belki diye. Cıksss olmadı. En son lazer tedavisi diye gittiğim Dr. dedi ki boşa para dökersin en iyisi ikinciyi doğur gel karın germe yapalım çatlak matlak kalmaz dedi. Tabi o ameliyat içinde iyi para istiyorlar.
Düşününce şimdiye kadar o krem bu losyon döktüğüm paraları biriktirsem ameliyat parasının yarısını çıkarırmışım. Daha birde lazere para dökücektim.
ben hiç öyle düşünmüyorum innuk yaasonucta genetik olarak yatkınsak illa olacak ki sanırım sen bu gruptasın. ama onun dısında olan insanların cildine iyi bakması lazım. gerim gerim geriliyor, eğer dışarıdan yardım etmezsek ben eminim sonuclar daha da kötü olacak. sen önlemini al da sonrası kodlarına kalmış diyorum ben
Kızlar hamileliğimin 26.haftasindayim. Dün akşam üstünden beri göbeğimin bittiği yerde kasığımin sağ tarafında sancı hissediyorum ve ara ara sol tarafa geçiyor sancı. Bir de iki yudum su içsem lavaboya koşuyorum idrara çok sık çıkıyorum. Bu sorunları yaşayan var mı? normal mi sizce?
yaa niyeyse mesajı okuyunca gülesim geliyor anlamadım kararsızlığını çok iyi yazmışsın.. bence güzel düşünmüşsün mutlu olur heralde..Babalı falan kalpli bebek bodylerinden alsam birde bebeğin ultrason görüntüsünü koysam,
yazı yazsam hediyemizde birinci yılımızda bebeğimiz olsa, oda birşeyler yazsa minik beyaz patik alsam baba ben geliyorum gibilerinden birşeyler söylese ne bilim saçma mı olur
eşimi aranıştım sipariş et diye..
yanında çalışan arkadaşının eşide hamile aramızda 7 hafta var..onunlada sabah konuşup beraber aramıştık..
bizim adamlar kafa kafaya vermiş pahalı bu krem biz ucuz bulcaz size diye mesaj atmışlar
hay Allahım yaaa
aboww canım streçlemi yattınn
lazeri bende düşünebilirdim onudamı faydası yokmuşş amannennnn
Aynı fikirdeyim, Genetik olarak çatlayacağın varsa 5 tl lik bebe yağı da kullansan 200 tl verip en teknolojik kremide alsan sonuç değişmiyor.
Demek istediğim zaten çatlayacaksın koyver gitsin değil :) Aşırı pahalı kremlerde mucize yaratmıyor onu demek istemiştim.
Zaten 7.-8. ay olmadan anlamıyorsun ki çatlak olup olmayacağını.
Aynı fikirdeyim, Genetik olarak çatlayacağın varsa 5 tl lik bebe yağı da kullansan 200 tl verip en teknolojik kremide alsan sonuç değişmiyor.
Demek istediğim zaten çatlayacaksın koyver gitsin değil :) Aşırı pahalı kremlerde mucize yaratmıyor onu demek istemiştim.
Zaten 7.-8. ay olmadan anlamıyorsun ki çatlak olup olmayacağını.
valla innuk kimisinin göbeği daha 5. aydan öyle bir çıkıyor ki mümkün değil 7'yi 8'i beklemek, etrafımda görüyorum. o yüzden ben mide bulantılarım geçip kendime gelir gelmez başladım bebe, badem ve jojobo yağına. Sonrasında göbeğim iyyice çıkmaya ve gerilmeye başladığında da bunlara ek lierac. karnım bazen öyle bi geriliyor ki diorum şimdi çatır çatır yarılacakgeri dönüşü de neredeyse yok ya benim de korkulu rüyam.
Dedimye her duyduğumu denedim, strecimi denemiycem. Yeterki kaybolsunlar dedim di.
Lazere ön görüşmeye gittim, benim çatlaklar derin ve eski olduğu için (beyazlamış) çok uzun ve yoğun bir tedavi gerektirir. Oda kesin sonuç vermez dedi. hafifler ama kaybolmazmış. Herkesin farklıdır tabiki ama kesin sonuç alan varmı araştırmak lazım. Zaten 2. gebeliği düşünüyorsan hiç başlama şimdi dedi.
Ameliyat fikrini kafama soktu. Zaten benim karım bölgem sezaryen sebebiyle çok sarkık. Şu an hamile göbeği olmasına rağmen alt kısımdan iki üç parmak kadar deri sarkıyor. Karın germe de o çatlak ve sarkık deriyi komple çıkardıkları için dümdüz ve çatlaksız göbüşün oluyormuş.
Ondan sonra istersen kalça ve bacak için gelirsin ordaki çatlakların durumu daha iyi dedi.
bence bi KBB ye görün sıvı birikmiştir belki kulağında durduk yere neden uğuldasın..Kizlar benim gibi kulağı sürekli uguldayan,gebelikte kulak ağrısı çekeniniz var mı?bu sağ kulagim beni cildirtacak.ugul ugul.beynimi cinlatiyor(
Çok teşekkür ederim canım benim... Ya doktor öyle diyene kadar ben çok önemsemiyordum bu ağrıları şimdi artık takip edicem kendimi, daha da dikkat edicem.. Çünkü doktor üstüne basa basa 2 kere söyledi gebesin sırt ağrılarını es geçme sakın kardiyolojiye görün geçmezse dedi... Sana da çok geçmiş olsun canım... İnşallah her gebe sıkıntısız doğuma kadar gidebiliriz...
aa benim gebelik takvimim aynen yaşadığım şeyi anlatıyor nasıl denk geldi
Kızlar hamileliğimin 26.haftasindayim. Dün akşam üstünden beri göbeğimin bittiği yerde kasığımin sağ tarafında sancı hissediyorum ve ara ara sol tarafa geçiyor sancı. Bir de iki yudum su içsem lavaboya koşuyorum idrara çok sık çıkıyorum. Bu sorunları yaşayan var mı? normal mi sizce?
Kizlar benim gibi kulağı sürekli uguldayan,gebelikte kulak ağrısı çekeniniz var mı?bu sağ kulagim beni cildirtacak.ugul ugul.beynimi cinlatiyor(
Günaydın kızlar herkese dertli gebe arkadaşlarım
işler yoğun genelde sadece okuyorum artık hepimizde sorunlar başladı yavaş yavaş
bende dün ikinci doz aşımı oldum şimdilik bişey yok onun dışında sağ tarafımda ağrı alt bölgede sancı yuvarlanıp gidiyoruz
artık geçecek diye beklemiyorum her türlü acıya hazırlıklıyım ama oğluş yerinde dursun yeter ki
Pericim geçmiş olsun ben telefonda huggies gebelik takvimini takip ediyorum
29.hafta: en büyük gerilme riski altında olan alanlarınızdan biri sırtınızdır . Ön bölgede olan ağırlığı ve kütleyi dengeleyebilmek için beliniz otomatik olarak içe doğru kayar.
akşama doğru o kdr artıyor ki akşam araba kullanırken koltukta sağ tarafıma baskı yapıcam diye direksiyonu sabit tutamıyorumhahahah 30. hafta belirtisini mi yaşıyorum ben 1 haftadır
canım tekmedir onlar mesaneni tekmeliyodur bende öyle oluyo yani..sık idrarda normal artık son 3 ayda artıyor..
bende de kulak çınlaması var ara ara uğultu oluyo küçükken kulak ameliyatı olmuştum..
bence bu hamilelik hormonları en zayıf nereden buluyosa ordan yakalıyo insanı..
yine de git tabi bi kbb ye ama bir şey çıkıcağını sanmıyorum..
akşama doğru o kdr artıyor ki akşam araba kullanırken koltukta sağ tarafıma baskı yapıcam diye direksiyonu sabit tutamıyorumsenin kızçeler her yerden baskın yapıyodur sana valla senin bizden önce bile yaşaman normal
Sağol canım... Valla ne yapıcaz bilmiyorum... Çoğu gitti azı kaldı ama sanki bana bu son 2,5 ay daha zorlu geçecekmiş gibi geliyor
aa bak aynısı bana da oluyo kasıp kalıyo kendini göğsümün altında az bekleyip öğle eğiliyorum secdeye.. daha neler yapcak bu hınzırlar bize bakalım..ay hemde nasıl oturarak namaz kılıyorum ama bazen göğsümün tam altına, ya ayağını ya poposunu dayıyo üstteki eğilemiyorum inanır mısın kalakalıyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?