Aynen öyle gözüküyor canım geçmiş haftaları mumla aratacak bu sıpalar bize
Offff analık dedikleri buymuş işte tam olarak kendinden çok içeridekinin sağlığını düşünmek
37.haftada rapor almayı düşünen ben 32.haftada durumuma göre bakıcam bebeğimle daha fazla zaman geçirmek istiyordum ama böylede sağlık çok önemliymiş şu doğum izni niye 6 ay olmadı sanki şansımıza
valla innuk kimisinin göbeği daha 5. aydan öyle bir çıkıyor ki mümkün değil 7'yi 8'i beklemek, etrafımda görüyorum. o yüzden ben mide bulantılarım geçip kendime gelir gelmez başladım bebe, badem ve jojobo yağına. Sonrasında göbeğim iyyice çıkmaya ve gerilmeye başladığında da bunlara ek lierac. karnım bazen öyle bi geriliyor ki diorum şimdi çatır çatır yarılacakgeri dönüşü de neredeyse yok ya benim de korkulu rüyam
innuk bir şey sormak istiyorum sezaryan sonrası korse kullandın mı, o sarkmanın önüne keçemiyor muyuz kesinlikle? al korkulacak bir şey daha poffff
Aynen öyle gözüküyor canım geçmiş haftaları mumla aratacak bu sıpalar bize
Offff analık dedikleri buymuş işte tam olarak kendinden çok içeridekinin sağlığını düşünmek
37.haftada rapor almayı düşünen ben 32.haftada durumuma göre bakıcam bebeğimle daha fazla zaman geçirmek istiyordum ama böylede sağlık çok önemliymiş şu doğum izni niye 6 ay olmadı sanki şansımıza
Şu doğum izni meselesi iki ucu oklu değnek canım. Hükümetimize maşallah işlerine gelen konularda bir gece şap diye yasa çıkarıverirken 5 senedir şu doğum izni konusunu bağlayamadı.
Ben ilkinde de çok beklemiştim 6 ay olur belki diye, olmadı ikinciye dedik yine bi cacık olduğu yok. İnşallah sizin ikincilere yetişir şu yasa..
Son haftalar çok zor geçiyor ama minnak bebişini evde bırakıp gögüslerin sızlaya sızlaya çalışmak daha zor. Geçen sefer doğal afetler sebebiyle nasip olmadı ama bu sefer 37. haftaya kadar sıkıcam dişimi zaten bayram falan filan derken geçer gider inşallah.
Kizlaar ben aslinda hrgun 1 ferrum fort , 1 decavit kullaniyodm.son kontrolde farkli bi dr.a gttm(tatilde oldgm icin) o da gyno ferro sanol dye bi demir hapiyla,calcimax-d3 dye bi kalsym tableti ekledi.bnlri bilen,kullanan varmi?prospktuslrnde hamilelikte dikkatli kullanin yaziyo da ondn soruyorm.. ;(
Gögüs ucu bakımına 36. -37. haftalarda başlamak gerekiyor.
Artık piyasada satılan lansinoh vs. kremleri önermiyorlar. Çok fazla kalıntı bıraktığı için.
Onun yerine shea yağı ve e vitamini kapsülü ile memenin uç bölgesine (koyu bölge) parmak ucu ile yağı yedirmek yeterliymiş. Shea yağı bulamayan kakao yağı ile de yapabilirmiş.
Ben ilkinde sürekli lansinoh kullanmıştım. Bu sefer doğal yağlardan yararlanacağım.
canım ben kendimi biliyorum sonra çok pişman olurum neden kullanmadım diye..
en azından alıp kullanayım faydası olmazsa yapacak birşey yok zaten..
ama kendimi biliyorum psikolojim bozulur kullanmadım paraya kıymadın salak isyan diye
Ay bizde 18. Haftadan beri tık yok düşük tehlikeden..24 ten sonrada çoğul gebelik olduğundan yasak..
E bide sezeryan olursam 2 ay daha koy üstüne abovvv..
Bu aralarda nedese libidom artmaya başladı ama geçmiş olsun artık..
kızlar bnde lansinoh iyi diye duymuştum doktora da sorucam bakalım ne önerecek ama başlama olarak 7. ay diye okumuştumteşekkür ederim verdiğin bilgilerden dolayı,lansinoh almış bulundum çoktan onu kullanırım artık yapcak bişey yok
gyno ferro sanol 'u bende kullanıyorum ama o da demir ilacı Ferrum fort ta o yüzden ikisi birden fazla mı olur ki? Calcimax ı bu haftalarda kalsiyum depolarımız boşalmasın diye veriyorlar. Ben Osteocare kullanıyorum hem kalsıyum hem magnezyum hemde d3 vitamini var.Kizlaar ben aslinda hrgun 1 ferrum fort , 1 decavit kullaniyodm.son kontrolde farkli bi dr.a gttm(tatilde oldgm icin) o da gyno ferro sanol dye bi demir hapiyla,calcimax-d3 dye bi kalsym tableti ekledi.bnlri bilen,kullanan varmi?prospktuslrnde hamilelikte dikkatli kullanin yaziyo da ondn soruyorm.. ;(
Aynen canım düşün düşün işin içinden çıkamıyorum
bebeğimle olmak istiyorum şimdi dişimi sıkıyorum ama şu plesanta sancısı beni mahvediyor ne oturtuyo ne yürütüyo bir tek yatınca rahatlıyorum biraz bazen erken çıkıyorum yada burda arada yatıyorum idare etmeye çalışıyorum şimdilik ama inan artık önümüzdeki günler ne getirecek bilmiyorum Allah hepimiz hakkında hayılısını yazmıştır inş.
devlete kalsa 3 çocuk yapmamız şart! ama yaşam standartımız ortada bu şartlar altında tek çocuk niyetimiz
kızlar bnde lansinoh iyi diye duymuştum doktora da sorucam bakalım ne önerecek ama başlama olarak 7. ay diye okumuştum
ya birde size birşey sorucam bu bikini bölgesi için tüy dökücü krem kullanan var mı??
sen ağda mı yaptırıyorsuncanım emin değilim ama bildiğim kadarıyla orası için kullanılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?