2014 Kasım Anneleri

kızlarr bu hastanede kapı süslemesi için tüller falan oluyo ya onları nerden alabilirim netten??

Sorma ya ben de kendimi zorlayacam 37. haftaya kadar ama inan şimdiden bile gün saymaktan yoruldum evimde olmak istiyorum İzin süresi kısa gerçekten ya

Evet geri dönüşü yok canım, o yüzden 4. ayda başlıyoruz zaten. Benim her yerim yarık yarık ama yinede sabah akşam yağlanıp kremleniyorum. Daha çatlayacak sağlam derim yok ama yinede o gerginlik hissi için bile sürülür o kremler. Demek istediğim çatlaklar son aylarda oluşuyor ama son aya kadar bekleyip son anda kremlenecek değiliz baştan alacağız mecbur önlemi.
Ben sadece uçuk fiyatlara annelerin keselerini hortumlayan kozmetikçilere karşıyım. Korkularımızı ve umutlarımızı çok güzel paraya çevirebiliyorlar. Daha geçen seneye kadar 200 tl biri 180 tl biri olmak üzere iki krem aldım. Isıs marka. 4 ay kullandım düzenli bir halt olmadı. Aldığım yere gittim bunlar işe yaramadı dedim. O zaman onun serumunu verelim dediler. Daha etkiliymiş. Fiyat 240 tl. Yuhh dedim daha ilk aldıklarımın taksiti bitmedi.
Dedim onlara vereceğim paraya gider lazer olurum. Şimdi acıyorum verdiğim onca paraya. Bir kenara koysaymışım keşke.

Yani tabi önlem alacağız ama abartı paralarla aldıklarımızla, 3-5 tl lik kremler yağlarda aynı işi görebiliyor. Arkadaşımın genetik kodları iyi, hatun sadece kakao yağı ve buğday yağı ile hiç çatlamadan doğurdu Maşallah. Ben kendimce hem öncesinde hem sonrasında minik bir servet harcadım sonuç ortada.

innuk bir şey sormak istiyorum sezaryan sonrası korse kullandın mı, o sarkmanın önüne keçemiyor muyuz kesinlikle? al korkulacak bir şey daha poffff

Hemen kullanamadım canım, dr 2 ay sarmak, korse giymek vs yok dedi. 2 ay hiç bişe takmadım. 2 aydan sonra Elijanın doğum sonrası korsesini aldım kullandım. 4 ay sonra karnım yeni inmişti. o zaman baktım ki indikçe alt kısma deri birikiyor. Spor dediler, mekik çekeçeksin, Ama onun içinde 6 ay beklemek gerekiyormuş. Zaten 22 kilo fazlam vardı
tırt oldu yani. 8. ay spora başlayabildim. Yoğum diyet ve sporla 14 ayda verdim 22 kiloyu. Eskisinden fit oldum ama göbek baki kaldı. Pilates çok toparlıyor sıkılaştırıyor, ama benim göbüşe faidesi olmadı.
Ama tabi ben geç başladım. Belki spor konusunu doktorla önceden konuşsaydım 8 ay beklemeseydim bu kadar sarkmazdı.

Şu doğum izni meselesi iki ucu oklu değnek canım. Hükümetimize maşallah işlerine gelen konularda bir gece şap diye yasa çıkarıverirken 5 senedir şu doğum izni konusunu bağlayamadı.
Ben ilkinde de çok beklemiştim 6 ay olur belki diye, olmadı ikinciye dedik yine bi cacık olduğu yok. İnşallah sizin ikincilere yetişir şu yasa..

Son haftalar çok zor geçiyor ama minnak bebişini evde bırakıp gögüslerin sızlaya sızlaya çalışmak daha zor. Geçen sefer doğal afetler sebebiyle nasip olmadı ama bu sefer 37. haftaya kadar sıkıcam dişimi zaten bayram falan filan derken geçer gider inşallah.

2 gündür göbeğmin alt kısımlarında kasık bölgemn oralarda adet sancısı gbi hafif ağrılar oluyo ya siddetli değil ara sıra oluyo ama nedn anlayamdm sze de oluyo mu?

Kizlaar ben aslinda hrgun 1 ferrum fort , 1 decavit kullaniyodm.son kontrolde farkli bi dr.a gttm(tatilde oldgm icin) o da gyno ferro sanol dye bi demir hapiyla,calcimax-d3 dye bi kalsym tableti ekledi.bnlri bilen,kullanan varmi?prospktuslrnde hamilelikte dikkatli kullanin yaziyo da ondn soruyorm.. ;(

Kizlaar ben aslinda hrgun 1 ferrum fort , 1 decavit kullaniyodm.son kontrolde farkli bi dr.a gttm(tatilde oldgm icin) o da gyno ferro sanol dye bi demir hapiyla,calcimax-d3 dye bi kalsym tableti ekledi.bnlri bilen,kullanan varmi?prospktuslrnde hamilelikte dikkatli kullanin yaziyo da ondn soruyorm.. ;(

Aynen canım düşün düşün işin içinden çıkamıyorum
bebeğimle olmak istiyorum şimdi dişimi sıkıyorum ama şu plesanta sancısı beni mahvediyor ne oturtuyo ne yürütüyo bir tek yatınca rahatlıyorum biraz bazen erken çıkıyorum yada burda arada yatıyorum idare etmeye çalışıyorum şimdilik ama inan artık önümüzdeki günler ne getirecek bilmiyorum Allah hepimiz hakkında hayılısını yazmıştır inş.
devlete kalsa 3 çocuk yapmamız şart! ama yaşam standartımız ortada bu şartlar altında tek çocuk niyetimiz

Canım gyno ferro sanol u ben kullanıyorum... Bir sıkıntısını görmedim.. Kalsiyum olarak da Calzin-D Diye bir ilaç kullanıyorum.. Bir de İ mom Diye omega balık yağı kullanıyorum...

teşekkür ederim verdiğin bilgilerden dolayı,lansinoh almış bulundum çoktan onu kullanırım artık yapcak bişey yok

canım bilmiyorum siparişini verdin mi , ama alternatif olarak kakao yağı alabilirsin

ayy zeyyi de kaybettik

teşekkür ederim verdiğin bilgilerden dolayı,lansinoh almış bulundum çoktan onu kullanırım artık yapcak bişey yok
kızlar bnde lansinoh iyi diye duymuştum doktora da sorucam bakalım ne önerecek ama başlama olarak 7. ay diye okumuştum

gyno ferro sanol 'u bende kullanıyorum ama o da demir ilacı Ferrum fort ta o yüzden ikisi birden fazla mı olur ki? Calcimax ı bu haftalarda kalsiyum depolarımız boşalmasın diye veriyorlar. Ben Osteocare kullanıyorum hem kalsıyum hem magnezyum hemde d3 vitamini var.
Demir hapı konusunu bir sor istersen doktoruna.

Sağlık sıkıntısı olunca zor canım elbet, Hele birde zaten doğum izninde maaş kesiliyorsa iyice beter.
Allah yardımcımız olsun..

kızlar bnde lansinoh iyi diye duymuştum doktora da sorucam bakalım ne önerecek ama başlama olarak 7. ay diye okumuştum

bende bir sonraki randevumda sorucam doktoruma,ama işte dediğim gibi çoktan almış bulundum,inşallah doktorum da tavsiye eder de gönül rahatlığıyla kullanırım

ya birde size birşey sorucam bu bikini bölgesi için tüy dökücü krem kullanan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…