2014 Kasım Anneleri

sen ağda mı yaptırıyorsun

orası hariç yapıyorum,beni bir kere yaktılar canım,çok tahriş olmuştu,sonrasında çok yanım yandı bir daha da cesaret edemedim...o yüzden jiletle alıyorum mecburen ki o da göbeğimden dolayı zorlamaya başladı açıkcası,cesaretim yerine gelse 1 dk düşünmem ağdayla aldırırm ama cesaretimi toplayamıyorum başıma gelenlerden dolayı

Cevaplayan arkadaşlarim saolun,bugün kbbye gideceğim.gebelik zorlamıyor beni bu kulak kadar...
.tüy dokucu krem gebelikte kullanilmaz canım,ben ağda yaptırıyorum artık mecbur

benim önerim ağdayı sakın yapma çünkü ben yıllardır ağda yapıyorum şimdi yapamıyorum hassaslaştı cildimi yara ediyor o yüzden doktora da sormayı düşünüyorum haftaya randevum var bazı tüy dökücülleri öneriyorlar mış bnde bir önri istiycem yoksa sana dönerim jiletle almaya yani onu da hiççç istemiyorum

canım şimdi zaten daha hassas,kan dolaşımımız arttığı için daha çok canımız yanıyor,koltuk altımı da ağdayla almama rağmen düzenli bir şekilde karardı ki bu çok sinir bozucu hiç tüy olmamasına rağmen varmış gibi görünüyor,şimdi epeydir jiletle aldığım için zaten ağda vurmam biliyorum ki canım çok yanar...bir sor bakalım doktoruna,ne diyecek...bende istemezdim jilet vurmayı ama şuan başka alternatifim yok tatlım,

Yaaa kızlar benim öyle çok bi şikayetim yok sadece birazcık sarı ama çok yoğun akıntım ve arada hahmime iğne batmaları oluyo burda da bir tane kadın doğum doktoru var oda hiç ilgilenmiyo kanamam ve kanlı su geldiğinde bile bana sen idrarını kaçırmıssındır demişti
Yarın antalya merkeze gidicem bi özele randevu aldım saat bire ama iyimidir kötümüdür bir bilgim yok açıkcası gerçi barayı basınca iyi bakıyo onlar 4 boyutluda görürürüm kilo boyda öğrenirim gideyim demi sizcede kararsız kaldım yaaa

ya birde size birşey sorucam bu bikini bölgesi için tüy dökücü krem kullanan var mı??
Ne tüy dökücü, ne jilet, agda favorim. Kararsa da kararsn 1 ay rahatim, jiletteki gbi kasinti yok. Tertemiz.. karisimlar var kararmayi önleyen internet bakilabilir.

http://www.hepsiburada.com/liste/st...aspx?productId=ailestygrand&categoryId=301143
hayırlı cumalar anneler ve bebişlerii.. bebek çantası aldınız mı acaba kızlar ben dün sipariş verdim de bunu sizce nasıl??

hayırlı cumalar canım dün bunu bnde inceledim fakat braz okul çantası gibi dürüyor daha şıkları da var kraftın felan bnde kararsızım ama şöyle normal kol çantası gibi olanlara bakıcam ben yinede özellikleri felan güzel

Git canım git kafan rahat etsin bi dene bakalım..

Ne tüy dökücü, ne jilet, agda favorim. Kararsa da kararsn 1 ay rahatim, jiletteki gbi kasinti yok. Tertemiz.. karisimlar var kararmayi önleyen internet bakilabilir.

kararma için bende karışım bakıcam canım,çok kötü oldu koltuk altım,bikini bölgesine gelince,daha uzun bir süre ağdaya cesaret edebileceğimi sanmıyorum,resmen yaktılar günlerce soyuldu derim ... o yüzden

:) ayy cnım eevt bende esımın sortunu goymek ıstedım bırkere aman yok bızımıler daha rahat valla en rahatı askılı mınık elbıselerle rahat edıyorum ben cnım suya gır cık klıma altındayım valla oyle boyle gecıcek ınsallah eylul 15 dne sonra rhaatlıcaz ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…