sen ağda mı yaptırıyorsun
orası hariç yapıyorum,beni bir kere yaktılar canım,çok tahriş olmuştu,sonrasında çok yanım yandı bir daha da cesaret edemedim...o yüzden jiletle alıyorum mecburen ki o da göbeğimden dolayı zorlamaya başladı açıkcası,cesaretim yerine gelse 1 dk düşünmem ağdayla aldırırm ama cesaretimi toplayamıyorum başıma gelenlerden dolayı
ayyy özür dileme kızzz bende kıyamamayy birtanem kıyamam yaaa..özür dilerimm kuzucumm yaa..
ama şimdi anneme monte etmiş deyince yine güldümmm
benim önerim ağdayı sakın yapma çünkü ben yıllardır ağda yapıyorum şimdi yapamıyorum hassaslaştı cildimi yara ediyor o yüzden doktora da sormayı düşünüyorum haftaya randevum var bazı tüy dökücülleri öneriyorlar mış bnde bir önri istiycem yoksa sana dönerim jiletle almaya yani onu da hiççç istemiyorum
http://www.hepsiburada.com/liste/st...aspx?productId=ailestygrand&categoryId=301143
hayırlı cumalar anneler ve bebişlerii.. bebek çantası aldınız mı acaba kızlar ben dün sipariş verdim de bunu sizce nasıl??
ya birde size birşey sorucam bu bikini bölgesi için tüy dökücü krem kullanan var mı??
Ne tüy dökücü, ne jilet, agda favorim. Kararsa da kararsn 1 ay rahatim, jiletteki gbi kasinti yok. Tertemiz.. karisimlar var kararmayi önleyen internet bakilabilir.ya birde size birşey sorucam bu bikini bölgesi için tüy dökücü krem kullanan var mı??
http://www.hepsiburada.com/liste/st...aspx?productId=ailestygrand&categoryId=301143
hayırlı cumalar anneler ve bebişlerii.. bebek çantası aldınız mı acaba kızlar ben dün sipariş verdim de bunu sizce nasıl??
Kullanma canım krem hamilelikte zararlı
Yaaa kızlar benim öyle çok bi şikayetim yok sadece birazcık sarı ama çok yoğun akıntım ve arada hahmime iğne batmaları oluyo burda da bir tane kadın doğum doktoru var oda hiç ilgilenmiyo kanamam ve kanlı su geldiğinde bile bana sen idrarını kaçırmıssındır demişti
Yarın antalya merkeze gidicem bi özele randevu aldım saat bire ama iyimidir kötümüdür bir bilgim yok açıkcası gerçi barayı basınca iyi bakıyo onlar 4 boyutluda görürürüm kilo boyda öğrenirim gideyim demi sizcede kararsız kaldım yaaa
senin ilk bebişmi canımNe tüy dökücü, ne jilet, agda favorim. Kararsa da kararsn 1 ay rahatim, jiletteki gbi kasinti yok. Tertemiz.. karisimlar var kararmayi önleyen internet bakilabilir.
Canım kuaförde 10 dk sürüyo valla çektiğin çileye değmez...ya ama göremiyorum ağda da canımı yakıyor parçalıyor resmen napıcam bn
Ne tüy dökücü, ne jilet, agda favorim. Kararsa da kararsn 1 ay rahatim, jiletteki gbi kasinti yok. Tertemiz.. karisimlar var kararmayi önleyen internet bakilabilir.
hayatım bnm 3. çocuk sarkma var ağda beziyle geliyor tenim o yüzden gitsemde bir işe yaramazCanım kuaförde 10 dk sürüyo valla çektiğin çileye değmez...
askılı minik elbiselerden almak lazım, 2 tane var ama hafta başında sepete gidiyorlar, pazara çıkayım da ucuz yollu birkaç tane alayım ben de, en son eşimin deniz şortuna bile meyl ettim düşün artık, belleri rahatsız etmese giyicem de ne kocaman lastikleri varmış bellerinde bu erkek şortlarının lazım olunca farkına vardımpazartesi yi iple çekiyorum
tetenoz 2.dozu olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?