çok güzel canım güle güle kullan,bende sırt çantası aldım,nike dan aldım...diğer anne çantaları bana göre değil çünkü sevmiyorum o tarz
teşekkürlerhayırlı cumalar canım dün bunu bnde inceledim fakat braz okul çantası gibi dürüyor daha şıkları da var kraftın felan bnde kararsızım ama şöyle normal kol çantası gibi olanlara bakıcam ben yinede özellikleri felan güzel
bence güzel olur bnde öyle düşünüyorumteşekkürlerbebek arabamız falan da kırmızıydı görünce alayım dedim ben de gezerek hiçbir şey bulamamıştım.. umarım elime ulaştığında memnun kalırım.. peki anneler hastane için nasıl bi çantaya yapacağız hazırlıklarımızı.. valizlerin en küçük boyu olur mu ki? ayrı çanta mı almak gerekir?
teşekkürlerbebek arabamız falan da kırmızıydı görünce alayım dedim ben de gezerek hiçbir şey bulamamıştım.. umarım elime ulaştığında memnun kalırım.. peki anneler hastane için nasıl bi çantaya yapacağız hazırlıklarımızı.. valizlerin en küçük boyu olur mu ki? ayrı çanta mı almak gerekir?
demi içim rahat eder en azından yaa zeyy sizinde akıntınızın etrafında ıslaklık su oluyo mu?Git canım git kafan rahat etsin bi dene bakalım..
Merhaba. Ben pazartesi sir agda yaptirdim. Daha onceden de yaptirdigim bi yerdi. Ama bikini bolgemde once agda yapilan yerlerde kirmiziliklar oldu. Resmen agda bezinin izi kalmis. Bugunde baktim kararmis. Ciddi bir sey midir? Bi hafta oldu cildiyeye gitmeli miyim? Size hic oldu mu?Ne tüy dökücü, ne jilet, agda favorim. Kararsa da kararsn 1 ay rahatim, jiletteki gbi kasinti yok. Tertemiz.. karisimlar var kararmayi önleyen internet bakilabilir.
hayatım bnm 3. çocuk sarkma var ağda beziyle geliyor tenim o yüzden gitsemde bir işe yaramaz
demi içim rahat eder en azından yaa zeyy sizinde akıntınızın etrafında ıslaklık su oluyo mu?
Kizlaar ben aslinda hrgun 1 ferrum fort , 1 decavit kullaniyodm.son kontrolde farkli bi dr.a gttm(tatilde oldgm icin) o da gyno ferro sanol dye bi demir hapiyla,calcimax-d3 dye bi kalsym tableti ekledi.bnlri bilen,kullanan varmi?prospktuslrnde hamilelikte dikkatli kullanin yaziyo da ondn soruyorm.. ;(
Merhaba. Ben pazartesi sir agda yaptirdim. Daha onceden de yaptirdigim bi yerdi. Ama bikini bolgemde once agda yapilan yerlerde kirmiziliklar oldu. Resmen agda bezinin izi kalmis. Bugunde baktim kararmis. Ciddi bir sey midir? Bi hafta oldu cildiyeye gitmeli miyim? Size hic oldu mu?
Slm kızlar grip oldum iki gündür izin aldım yatıyorum zor nefes alıyorum ne olacak bu Halim sizce ne yapmalıyım?
geçmiş olsun canım, dinlen bol bol sıcaklarda grip zorSlm kızlar grip oldum iki gündür izin aldım yatıyorum zor nefes alıyorum ne olacak bu Halim sizce ne yapmalıyım?
http://www.n11.com/kraft-1308-anne-bebek-bakim-cantasi-2014-yeni-P18782513
aldığım çanta bu oldukça büyük ve kullanışlı, tabii büyük çanta tercih meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?