evet çok sıcak duş alıp duruyoruz istanbulda çok fazla nem varcok sicak bugünn bayilicam sicaktan
sizler ne durumdasisiniz arkadaslar ???
evet çok sıcak duş alıp duruyoruz istanbulda çok fazla nem var
çantan çok güzel bende uzun zamandır böyle bişey arıyordum özellikle fiyatı çok iyi güle güle kullanhttp://www.n11.com/kraft-1308-anne-bebek-bakim-cantasi-2014-yeni-P18782513
aldığım çanta bu oldukça büyük ve kullanışlı, tabii büyük çanta tercih meselesi
cok sicak bugünn bayilicam sicaktan
sizler ne durumdasisiniz arkadaslar ???
aminnnnAynen dustan cikinca kurulanasim bile yok
allah hepimizin yardimcisi olsun bebislerimizi korusun
Slm kızlar grip oldum iki gündür izin aldım yatıyorum zor nefes alıyorum ne olacak bu Halim sizce ne yapmalıyım?
bugün siparişlerimiz geldi, artık arabamız, park yatağımız, doğum çantamız, chicco banyo setimiz, göğüs pedlerimiz, bebek bezlerimiz, emziklerimiz de tamamfotoğraf yüklemeyi denedim ama çektiğim fotoğraflarda hiç güzel gözükmüyorlar geriye kalanlar; lohusa geceliği, emzirme atleti, emzirme sütyeni, terlik, biberon, göğüs pompası, bir de çantaya konacak alt değiştirme bezi, bol bol ıslak mendilimiz de oldu, kıyafet anlamında yeterince aldığımızı düşünüyorum, hastaneye 3 takım hastane çıkışı götürmeyi düşünüyorum, ilave başka birşeyler de götürmeli miyim? ve banyo setini hastaneye götürecek miyiz? bu arada kızlar chicco banyo setinde gelen çanta oldukça büyük, ben doğum çantası olarak kraft aldım, ilerde uzun süre de kullanacağım inşallah, chicco nun çantasına da doğuma giderken, temizlik malzemelerini koymayı düşünüyorum bebekle ikimize ait. fermuarlı şeffaf valiz poşetlerinden bakıcam şimdi intenette, herşeyi tek tek paketlersem kullanımı kolay olur diye düşünüyorum, hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah
bende aynıyım ama grip değil nezleyim burnum tıkanıo sürekli,bu da nefes almamı zorlaştırıyor....özellikle geceleri zorlanıyorum
güzel gerçekten güle güle kullan bnde bunu düşünüyorum şu termostatlı bölüm felan nasıl içindeki cepler iyi mi sence birde çokmu büyük ben büyük çanta sevmiyorum
duygum arabayı ve park yatağı hangi marka aldın
Herkesee Merhaba!!
Türkiye'ye döndüm o arada mesajlarınızı okuyamadım sayfalar akmış gitmiş, site değişmiş alıntılama yapamıyorum
Herkes iyi gibi anladığım kadarıyla. Ben çok fena oldum hava çok sıcak iki gecedir uyuyamıyorum. Haftaya Varşova'ya koşarak kaçıcam orası 24 dereceydi. Birde midemi bozdum iki dünden beri ishal, iyice halsiz kaldım. Durumlar fena..
Ama doktora gittim ve minik kızımızı gördüm 830 gram olmuş, boyu 33 cm 25+4'deyim. Kordon damarlarından birisinde darlık vardı o düzelmiş. Balık yağı kullanıyordum faydası oldu sanırım. Bir de göbeğimde yan duruyor. Dik ada ters değil bildiğiniz yan!! Ama daha döner endişe edilecek bir durum yok dedi =)
Bissürü testler istemişti doktor kan,idrar, açlık tokluk kan şekeri. Kanım alt sınırda çıktı ilaç sadece aynı seviyede tutmana yarıyor bunu zaten günde ikiye çıkaramam dedi. İdrarın sonucunu alamadım. Ama açlık şekeri 67 tolu 90 çıktı. Böyle olunca şeker testine gerek yok dedi. Toplamda 4 kilo almışım ama bence 5Bir kiloyu bir günde verdim zaten
Şu ishali atlatmam lazım onun dışında bir sorun yok gibi. Doktor bebek artık iyi gelişimi normal seyrinde gider bundan sonra sen kendine dikkat edeceksin dedi. Kızlar heralde tehlikeli kısmı atlattık!!
Ben normal doğum istiyorum, inşallah. Doktoruma onu söyledim. şuanda herşey yolunda gidiyor olabilir dedi. Kendisi normal doğumu destekliyor zaten. Boyum kısa biraz (1.59 ) o dezavantaj dedi ama bebeğinde 3.200 civarı olacak gibi dedi. Normal doğum evet güzel ama kolay olacağını düşünme dedi. Normal doğumda bi yerde sen sen olmayacaksın ben de ben olmayacağım ona göre dediSabah öğrencisini doğurtmuş, kadın doğumcuymuş o bile abi çok zordu bu neydi demiş. Biraz beni korkuttu ama gerçekleri söylüyorum sana hazırlıklı ve güçlü olacaksın dedi. Epiduralı sordum, öneriyorum çok güzel ama o bebek oradan çıkacak sonuçta ve belirli bir zorluğu yaşayacaksın bütün acım dinecek diye düşünme dedi. Beynini tamamen susturup bedeninle hastaneye geleceksin, endişelenmeyi düşünmeyi bırakacaksın dedi. Hak verdim bu noktada doğumu gerçekten de beden yapıyor.. Zamanında bakırköy çevresinde en çok normal doğum yaptıran doktormuş.. Ben de bu vesileyle kendisini takip etmeye başladım zaten.
Doğum hastane ücreti konusunu araştırdım edindiğim bilgileri sizinle paylaşmak isterim.
Ben ssk lıyım, eylül'de de axa oyak sigortam birinci yılını dolduruyor. Doğum için ethica'yı düşünüyoruz. Odaları gezdik güzeldi. Açılan koltuk var refakatçınız kalabilir rahatça. Yanlız tuvalet var mıydı onu hatırlamıyorumYoksa eğer dikişli dikişli ortak tuvalete mi gidicez?? nasıl oluyor acaba. Ethica sigortalıya (ssk) normal doğum için 1200, sezeryan için 1300 istiyor. epidural 450 tl. Bunlara artı olarak doktorun isteyeceği ücret onu bilmiyorum henüz. Kapı süsü paketi 100-350 arası değişiyor. Fotoğrafçı 450 tl
Sonra acıbademe gittik fikir edinelim diye. Orası axa oyaklıya (ssk almıyor) norml doğum 4600, epidural 6800, sezeryan 7800, sezeryan epidural 1100 gibi bişeydi artık çok dinlemedimBunlara artık olarak doktor parası. Acıbadem doktorları 3000'den başlıyor.
Sonra acıbadem international'a gittik orası da yakın fiyatlar verdi!! Amaaa odalar deniz manzaralı. Denizi görecek göz mü kalır insanda zaten canın burnunda olacak!! Resmen otel parası gibi. Ben anlayamıyorum bu kadar parayı neden istiyorlar??
Şu devlet hastanelerinde sancını odanda çeksen tek başına ve mahremiyetine bu kadar mudahale olmasa gidicem valla. Bu ne arkadaş!!
Biz erkenden gidip bir fikir edinelim dedik. Araştırmalarım devam edecek. Size de gelişmeleri yazarım
Çok uzun olmuş kusuruma bakmayın
calcimax bna da vermsti doktr ama bn içeriğiinii okuyunca tedrgin oldum doğum sonrası kullancm.aslında yıllardır kullanılan ilaç yan etki yapmz korkma dedi dr ama bn içmyrm.
Yaaa kızlar benim öyle çok bi şikayetim yok sadece birazcık sarı ama çok yoğun akıntım ve arada hahmime iğne batmaları oluyo burda da bir tane kadın doğum doktoru var oda hiç ilgilenmiyo kanamam ve kanlı su geldiğinde bile bana sen idrarını kaçırmıssındır demişti
Yarın antalya merkeze gidicem bi özele randevu aldım saat bire ama iyimidir kötümüdür bir bilgim yok açıkcası gerçi barayı basınca iyi bakıyo onlar 4 boyutluda görürürüm kilo boyda öğrenirim gideyim demi sizcede kararsız kaldım yaaa
aynı durumdayız cnm , ben de bayılacam sıcaklardan ve de sıkıntıdan. evde otur otur yapcak bir şey de yok. puzzle yapayım dedim o da sıktı. en iyisi örgü mü örsem
Bepantenim yok malesefbenimde ilk gün olmuştu hamilelikten tabi daha da hassaslaşıyo ama ertesi gün geçmişti..
bepanten kremin varsa ondan sür canım hemen tamir ediyo dokuları..
kızlar bu çanta brbrk malzemelerini taşımak için uyghttp://www.n11.com/el-yapimi-kumas-sirt-cantasi-P25350636?rf=seckin-magazalarun olur mu?
kızlar bu çanta brbrk malzemelerini taşımak için uyghttp://www.n11.com/el-yapimi-kumas-sirt-cantasi-P25350636?rf=seckin-magazalarun olur mu?
Bn patik örmeye başladım akşam:))aynı durumdayız cnm , ben de bayılacam sıcaklardan ve de sıkıntıdan. evde otur otur yapcak bir şey de yok. puzzle yapayım dedim o da sıktı. en iyisi örgü mü örsem
arkadaslar benim bebegim nedens basi yukarda ayaklari asagda durmayi tercih ediyo tekmeler baya bi asagdan geliyo
halbuki bas asagi yatarken daha rahat hareket ediyo gibi ama tekmeler yogunlasiyo
sizin bebekler nasil duruyo hissedebiliyomusunuy ???
ayy ne güzel benimde demin e-bebekten siparişlerim geldi
banyo setini götürceğimizi sanmıyorum hastaneye..
o şeffaf poşetlerden görürsen linkini atarmısın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?