2014 Kasım Anneleri

Slm kızlar grip oldum iki gündür izin aldım yatıyorum zor nefes alıyorum ne olacak bu Halim sizce ne yapmalıyım?

canım bulabilirsen taze portakal-limon suyu iç çok iyi gelir ya da sıcak çaya limon sık bolca..
nane limon da olur...
her türlü limon iyi gelir yani

ayy ne güzel benimde demin e-bebekten siparişlerim geldi
banyo setini götürceğimizi sanmıyorum hastaneye..
o şeffaf poşetlerden görürsen linkini atarmısın canım..

bende aynıyım ama grip değil nezleyim burnum tıkanıo sürekli,bu da nefes almamı zorlaştırıyor....özellikle geceleri zorlanıyorum

geceleri benimde burnum tıkanıyo horluyomuşum yaaaa

güzel gerçekten güle güle kullan bnde bunu düşünüyorum şu termostatlı bölüm felan nasıl içindeki cepler iyi mi sence birde çokmu büyük ben büyük çanta sevmiyorum

büyüklüğünü net ölçemedim ama evdeki laptop çantasıyla kıyasladığımda hem daha geniş hem daha yüksek, önde 2 arkada 1 fermuarlı bölme var, yanlar var, içinde 1 fermuarlı bölme , 2 tane farklı büyüklükte ısı koruyucu bölüm var, minik boy bir kilitli poşet çıkıyor ek olarak da , küçük bir valiz boyutunde diyebilirim, oldukça sağlam içine bebeğe ait bütün malzemeleri rahatlıkla koyabilirim.
duygum arabayı ve park yatağı hangi marka aldın

kraft ve kanz canım park yatak 505, arabamız kanz ama tam modeli bilemiyorum şu olabilir :
http://www.n11.com/kanz-kz4004-panz...-bebek-cocuk&gclid=COfBsrOPlcACFVGWtAodhSwA4w

Canım hoşgeldin

Geçmiş olsun öncelikle bebişine de maşallah..

Doğum araştırmaları başlamış, Aslında benimde bu işe biraz daha eğilmem lazım, bırak hastaneyi daha doktora bile karar verebilmiş değilim.. Ayrıca fiyatlar gerçekten çok uçuk, bence özel hastanelerde en yüksek fiyat 1000 tl yi geçmemeli aslında doğum için ücret bile almamaları gerekiyor ama. Bu ülkede doğum ticarete dönüştü maalesef.

Doktorunun konuşmasına hem gerçekçi hemde biraz korkutucu olmuş. Aslında bu doktorların demek istediği normal doğum istiyorsan beden olarak hazır olmak gerektiği. Şimdiki gebelere doğuma hazırlık deyince herkesin aklına bebek şekeri, kapı süsü, doğum çantası falan geliyor. Doktorlar için hem psikolojik hemde fizyolojik olarak hazır olmayan gebeyle uğraşmak istemiyorlar haliyle.

calcimax bna da vermsti doktr ama bn içeriğiinii okuyunca tedrgin oldum doğum sonrası kullancm.aslında yıllardır kullanılan ilaç yan etki yapmz korkma dedi dr ama bn içmyrm.

calcimax ı hamileliğimin başından beri kullanıyorum..
hatta bir ara günde 2 tane kullanmamı söyledi doktor..
şimdi tek kullanıyorum..

Canım sen Antalya'nın neresinde oturuyorsun? İlçede misin?

aynı durumdayız cnm , ben de bayılacam sıcaklardan ve de sıkıntıdan. evde otur otur yapcak bir şey de yok. puzzle yapayım dedim o da sıktı. en iyisi örgü mü örsem

evet aynen bi koltuktan digerine atlayabiliyorum sadece minigimde pit pit vuruyo icerden sanirim yarin dahada sicak olacakmis

benimde ilk gün olmuştu hamilelikten tabi daha da hassaslaşıyo ama ertesi gün geçmişti..
bepanten kremin varsa ondan sür canım hemen tamir ediyo dokuları..
Bepantenim yok malesef(sinir oldum ya beyaz tenliyim bi de bikini bolgem resmen kararmis bi tarafi kirmizi. Ayda bir gidiorm ustelik eziyetli olmasin die. Canim cok azaldi ama agda yaptirirken hissettim. Idrarimda da yine iltihap var. Dr ye gidecem. Idrar kulturunde bisey cikmamisti. Suphe uzerine yine yaptirdum. Bebis baskisi sandim once ama resmen idrarimi yaparken zorlaniorm. Bakalim dr ne diyecek.

arkadaslar benim bebegim nedens basi yukarda ayaklari asagda durmayi tercih ediyo tekmeler baya bi asagdan geliyo
halbuki bas asagi yatarken daha rahat hareket ediyo gibi ama tekmeler yogunlasiyo
sizin bebekler nasil duruyo hissedebiliyomusunuy
???

arkadaslar benim bebegim nedens basi yukarda ayaklari asagda durmayi tercih ediyo tekmeler baya bi asagdan geliyo
halbuki bas asagi yatarken daha rahat hareket ediyo gibi ama tekmeler yogunlasiyo
sizin bebekler nasil duruyo hissedebiliyomusunuy
???

canım hangi poziyon hoşlarına gidiyosa öyle duruyolar bunun bi sebebi yok
benimkiler yan yatıyo paralel şekilde mecburen..

ayy ne güzel benimde demin e-bebekten siparişlerim geldi
banyo setini götürceğimizi sanmıyorum hastaneye..
o şeffaf poşetlerden görürsen linkini atarmısın canım..

sağ ol canım güle güle kullanın bebişlerle poşetleri 25x35 ya da 30x40 vakumlu poşet diye arıyorum canım, bulunca yüklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…