2014 Kasım Anneleri

inşallah bir sıkıntı yoktur canım...

Merhaba güzel anneler...
Bugün gerçekten çok sıcak ağırdan ağırdan temizlik yapıyorum..evi bir iki gün boşlayınca savaş alanına dönüyor resmen..
Bugün bebeğimin kalan alınacaklarına baktım da az bişey kalmış banyo seti fırçası tarağı ateşölçer gibi küçük şeyler..herkes bol bol ıslak mendil al diyor ama ben alt temizleme için en sağlıklı olan su ve pamuk kullanacağım ıslak mendillerin çoğu ne kadar da bebek cildine uygun deselerde pişik yapıyor..

anladım canım

olmazmı oluyo..
ben idrar kaçırıyorum diye düşünüyorum normalmiş bu zamanlarda günlük pedsiz duramıyorum zaten..ama havalar çok sıcak terde olabilir...
hmmm bende acaba keseden su dızıntısımı oluyo demiştim kuzenimin hep çamaşırı islak oluyodu ama,azar azar doktorda çok az olduğundan belli bi.sınıra gelmeden bilemedi halbuki suyu sızıyomuş 36. Haftada acilen suni sancıyla doğuma aldılar korkuyorum bu yüzden

evet canım kumlucada sen antalyadanmısın

tşk ederim canım

Kızlar çatlaklar için ben 4. Aydan beri kakao+Tatlı badem yağı kullanıyorum. Ikisini Sprey şişesine koydum, kullanımı da çok rahat oldu böylece. Kokusu da çok güzel. Arkadaşıma Dr bunu tavsiye etmiş. Çatlaklarda tabiki genetik faktörler de önemli fakat yağlar, kremlerle en aza indirilebilirmiş.

arkadaslar benim bebegim nedens basi yukarda ayaklari asagda durmayi tercih ediyo tekmeler baya bi asagdan geliyo
halbuki bas asagi yatarken daha rahat hareket ediyo gibi ama tekmeler yogunlasiyo
sizin bebekler nasil duruyo hissedebiliyomusunuy
???

Canım benim bebeğim 1,5 ay önce Yan duruyordu.. 10 gün önce baş aşağı duruyordu 3-4 gün önceki kontrolümde yine dönmüş ve başı yukarda duruyor ters yani.. Ama duruşu yüzünden hareketleri farklılık gösteriyor gerçekten.. Baş aşağı ve yanken çok daha güm güm hissediyordum şimdi o başını çevirip kaydırırken bile hissediyorum tekmelerini de mesaneme güm güm hissediyorum (^_^)

Bende kumlucadayım canım:))

arkadaslar benim bebegim nedens basi yukarda ayaklari asagda durmayi tercih ediyo tekmeler baya bi asagdan geliyo
halbuki bas asagi yatarken daha rahat hareket ediyo gibi ama tekmeler yogunlasiyo
sizin bebekler nasil duruyo hissedebiliyomusunuy
???

benim de genelde baş yukarda ayaklar aşağıda dik duruyor canım, son kontrolde öyle oldu ondan önce hep baş sağda ayaklar solda yatay pozisyondaydı, tekmeleri genelde allatn hissediyorum ben de, dinlenme pozisyonuna geçince ayaklar yukarı çıkıyor, çok ayakta kalmaya yürümeye hiç gelmiyor, bu dönemler en sevdikleri pozisyonu alıyorlarmış, doğuma kadar daha değişecekmiş, "bebeğim" uygulaması öyle diyor

Bn patik örmeye başladım akşam:))

oyy maaşallah ellerine sağlık, ben de çok istiyorum ama yün görmeye bile dayanamıyorum sıcaktan

zaten yenidoğan ıslak mendillerinin içeriği öyle canım parfüm vb yok unibaby aldım ben, bebedor göğüs pedlerinden çıktı bir de chicco setten çıktı, parfümsüzler, saf su ve pamuk yazıyor mesela üzerinde

Hmm anladım canım ama ben yinede sadece su ve bildiğimiz pamuk kullanma kararı aldım dediğin ürünlerin de pişik yaptığını bir iki arkadaşım söyleyince bunda karar verdim:)

benim bebek de aşağıda duruyor haftaya çarşamba randevum var bakalım doktor ne diyecek başı aşağıda bazı yazılarda bu iyi diyorlar bazıları da erken doğum belirtisi olabilir diyor hayırlısı bakalım

senin ilk bebişmi canım
Ilk bebiş tatlımm. Senin?

Agdacini degstir tatlım, ama hangi agdaciya gidersen gitt, jiletten dönmek daha zor olacak.. cok yanacak canin, akşmlari gul suyuyla temizle cnm koltuk altini. Gul suyu teni bile beyazlatıyor. Aslnda koltuk altini sir degl cam sakiziyla alsak belki kararmaz.ama bilemiyorum.

Çatlakların çoğu bünye ile alakalı çarşambaya müsaitsen durduramıyorsun
Ben de aslında çatlamaya müsaitim ama kimyasallar konusunda çok duyarlı olduğum için hiç bi kimyasal içerikli krem kullanmadım sadece %100 olan vadem yağı kullanıyorum şimdiye kadr da bişey yok çok şükür..kakao yapıda alabilirim kokusu güzel deyince canım çekti

kızlarr sabahta sordum kimse cevap vermediiii

1-bu hastane kapısını süslemek için tül oluyo ya onu netten nasıl bulabilirim aynen böyle yazıyorum kapı süsleri çıkıyoo

2-bir de doğum hediyesi ne aldırmayı düşünüyosunuz??ben ufak çok pahalı olmayan bişey aldırayım diyorum ama ne aldırsam ki
aslında ikiz olduğunu öğrenmeden önce pırlanta tria yüzüklerden istiyodum ama masraflar iki kat arttı çok zor

Canım, sir agda zaten karartıyo malesef,benimde tenime göre daha kara zaten bikini bölgem.. istersen git canim kremler veriyorlar, ama ise yarar mi bilmem. Benimde bu sefer,kol ve bacagımda sivilce oldu da, çok sukur söndü. Hassaslaşman normal hamileyiz cunku..

Benim eşim buralı canım. Ben Bursalıyım ama 2,5 senedir burda yaşıyoruz. Dr un kim senin?
Tesadüfün bu kadarı bende bursa yıldırım doğumluyum annem buranın yerlilerinden bende burdan evlendim 9 senedir burdayım 3,5yıllık evliyim ama kim olcak eli mahkum ali buhur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…