Bepantenim yok malesef(sinir oldum ya beyaz tenliyim bi de bikini bolgem resmen kararmis bi tarafi kirmizi. Ayda bir gidiorm ustelik eziyetli olmasin die. Canim cok azaldi ama agda yaptirirken hissettim. Idrarimda da yine iltihap var. Dr ye gidecem. Idrar kulturunde bisey cikmamisti. Suphe uzerine yine yaptirdum. Bebis baskisi sandim once ama resmen idrarimi yaparken zorlaniorm. Bakalim dr ne diyecek.
ben oldum cnm sımdı 6 ay sonra 3. doz olcam hatta 5 doza tamamlıcam cnım
hmmm bende acaba keseden su dızıntısımı oluyo demiştim kuzenimin hep çamaşırı islak oluyodu ama,azar azar doktorda çok az olduğundan belli bi.sınıra gelmeden bilemedi halbuki suyu sızıyomuş 36. Haftada acilen suni sancıyla doğuma aldılar korkuyorum bu yüzdenanladım canım
olmazmı oluyo..
ben idrar kaçırıyorum diye düşünüyorum normalmiş bu zamanlarda günlük pedsiz duramıyorum zaten..ama havalar çok sıcak terde olabilir...
bugün siparişlerimiz geldi, artık arabamız, park yatağımız, doğum çantamız, chicco banyo setimiz, göğüs pedlerimiz, bebek bezlerimiz, emziklerimiz de tamamfotoğraf yüklemeyi denedim ama çektiğim fotoğraflarda hiç güzel gözükmüyorlar geriye kalanlar; lohusa geceliği, emzirme atleti, emzirme sütyeni, terlik, biberon, göğüs pompası, bir de çantaya konacak alt değiştirme bezi, bol bol ıslak mendilimiz de oldu, kıyafet anlamında yeterince aldığımızı düşünüyorum, hastaneye 3 takım hastane çıkışı götürmeyi düşünüyorum, ilave başka birşeyler de götürmeli miyim? ve banyo setini hastaneye götürecek miyiz? bu arada kızlar chicco banyo setinde gelen çanta oldukça büyük, ben doğum çantası olarak kraft aldım, ilerde uzun süre de kullanacağım inşallah, chicco nun çantasına da doğuma giderken, temizlik malzemelerini koymayı düşünüyorum bebekle ikimize ait. fermuarlı şeffaf valiz poşetlerinden bakıcam şimdi intenette, herşeyi tek tek paketlersem kullanımı kolay olur diye düşünüyorum, hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah
evet canım kumlucada sen antalyadanmısınmaşallah canım güle güle kullanın banyo seti götürmene getek yok canım zaten en fazla 2 gün kalcaksın orda yıkanmaz ben çantama yasin ve ayetel kürsi okunmuş hurma koyup bebişimin ağzına sürdürmüştüm
Canım sen Antalya'nın neresinde oturuyorsun? İlçede misin?
tşk ederim canımbüyüklüğünü net ölçemedim ama evdeki laptop çantasıyla kıyasladığımda hem daha geniş hem daha yüksek, önde 2 arkada 1 fermuarlı bölme var, yanlar var, içinde 1 fermuarlı bölme , 2 tane farklı büyüklükte ısı koruyucu bölüm var, minik boy bir kilitli poşet çıkıyor ek olarak da , küçük bir valiz boyutunde diyebilirim, oldukça sağlam içine bebeğe ait bütün malzemeleri rahatlıkla koyabilirim.
kraft ve kanz canım park yatak 505, arabamız kanz ama tam modeli bilemiyorum şu olabilir :
http://www.n11.com/kanz-kz4004-panz...-bebek-cocuk&gclid=COfBsrOPlcACFVGWtAodhSwA4w
arkadaslar benim bebegim nedens basi yukarda ayaklari asagda durmayi tercih ediyo tekmeler baya bi asagdan geliyo
halbuki bas asagi yatarken daha rahat hareket ediyo gibi ama tekmeler yogunlasiyo
sizin bebekler nasil duruyo hissedebiliyomusunuy ???
Bende kumlucadayım canım:))hmmm bende acaba keseden su dızıntısımı oluyo demiştim kuzenimin hep çamaşırı islak oluyodu ama,azar azar doktorda çok az olduğundan belli bi.sınıra gelmeden bilemedi halbuki suyu sızıyomuş 36. Haftada acilen suni sancıyla doğuma aldılar korkuyorum bu yüzden
evet canım kumlucada sen antalyadanmısın
arkadaslar benim bebegim nedens basi yukarda ayaklari asagda durmayi tercih ediyo tekmeler baya bi asagdan geliyo
halbuki bas asagi yatarken daha rahat hareket ediyo gibi ama tekmeler yogunlasiyo
sizin bebekler nasil duruyo hissedebiliyomusunuy ???
Bn patik örmeye başladım akşam:))
Merhaba güzel anneler...
Bugün gerçekten çok sıcak ağırdan ağırdan temizlik yapıyorum..evi bir iki gün boşlayınca savaş alanına dönüyor resmen..
Bugün bebeğimin kalan alınacaklarına baktım da az bişey kalmış banyo seti fırçası tarağı ateşölçer gibi küçük şeyler..herkes bol bol ıslak mendil al diyor ama ben alt temizleme için en sağlıklı olan su ve pamuk kullanacağım ıslak mendillerin çoğu ne kadar da bebek cildine uygun deselerde pişik yapıyor..
Aaaaaa merak ettim bak şimdi seniBende kumlucadayım canım:))
Hmm anladım canım ama ben yinede sadece su ve bildiğimiz pamuk kullanma kararı aldım dediğin ürünlerin de pişik yaptığını bir iki arkadaşım söyleyince bunda karar verdim:)benim de genelde baş yukarda ayaklar aşağıda dik duruyor canım, son kontrolde öyle oldu ondan önce hep baş sağda ayaklar solda yatay pozisyondaydı, tekmeleri genelde allatn hissediyorum ben de, dinlenme pozisyonuna geçince ayaklar yukarı çıkıyor, çok ayakta kalmaya yürümeye hiç gelmiyor, bu dönemler en sevdikleri pozisyonu alıyorlarmış, doğuma kadar daha değişecekmiş, "bebeğim" uygulaması öyle diyor
oyy maaşallah ellerine sağlık, ben de çok istiyorum ama yün görmeye bile dayanamıyorumsıcaktan
zaten yenidoğan ıslak mendillerinin içeriği öyle canım parfüm vb yok unibaby aldım ben, bebedor göğüs pedlerinden çıktı bir de chicco setten çıktı, parfümsüzler, saf su ve pamuk yazıyor mesela üzerinde
Aaaaaa merak ettim bak şimdi seni
Ilk bebiş tatlımm. Senin?senin ilk bebişmi canım
kararma için bende karışım bakıcam canım,çok kötü oldu koltuk altım,bikini bölgesine gelince,daha uzun bir süre ağdaya cesaret edebileceğimi sanmıyorum,resmen yaktılar günlerce soyuldu derim ... o yüzden
Çatlakların çoğu bünye ile alakalı çarşambaya müsaitsen durduramıyorsunKızlar çatlaklar için ben 4. Aydan beri kakao+Tatlı badem yağı kullanıyorum. Ikisini Sprey şişesine koydum, kullanımı da çok rahat oldu böylece. Kokusu da çok güzel. Arkadaşıma Dr bunu tavsiye etmiş. Çatlaklarda tabiki genetik faktörler de önemli fakat yağlar, kremlerle en aza indirilebilirmiş.
Merhaba. Ben pazartesi sir agda yaptirdim. Daha onceden de yaptirdigim bi yerdi. Ama bikini bolgemde once agda yapilan yerlerde kirmiziliklar oldu. Resmen agda bezinin izi kalmis. Bugunde baktim kararmis. Ciddi bir sey midir? Bi hafta oldu cildiyeye gitmeli miyim? Size hic oldu mu?
Tesadüfün bu kadarı bende bursa yıldırım doğumluyum annem buranın yerlilerinden bende burdan evlendim 9 senedir burdayım 3,5yıllık evliyim ama kim olcak eli mahkum ali buhurBenim eşim buralı canım. Ben Bursalıyım ama 2,5 senedir burda yaşıyoruz. Dr un kim senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?