2014 Kasım Anneleri

civilin magazasında gormustum belkı ınternette satılır bı bak derım
dogum hedıyesı ben guzel bı künye aldırcam ama bnm ıstedıklerım bıraz pahalı

gecen gun nazar boncuklu cok tatlı ınce bı kunye gordum, o, o kadar pahalı degıldır. makul bı hedıye ıcın dusunebılır cok guzel

Tek badem yağıda faydalıdır muhakkak ama kakao yağıyla beraber etkisini daha çok gösteriyomuş. Kokusu gerçekten çok güzel oluyo. Tavsiye ederim

canım çiçekçilerde var o tüllerden, araba falan süslüyorlar ya, bakmadım henüz ama bakayım ben de, hediye konusunu ilk başlarda düşünmüştüm, anlamlı birşey olsun istiyorum, orjinal bir fikir bulmam lazım, güzel bir kolye olabiliri mesela üçümüzün baş harflerinden oluşan, ben hep üzerimde taşıyayım ve baktıkça hatırlayayım istiyorum ,inşallah

Canım o tüller bu takı yapan yerlerde tuhafiyelerde falan yok mudur netten Almana gerek yok bence ama sadece tül yaz bakalım ne çıkacak
Ben doğum hediyesi aldırmıcam eşim dedi ama kesinlikle istemem dedim çünkü ilk hamile olduğumu öğrendiğimde istediğim hediyeyi almıştıo yüzden fazla masrafa geerek yok bebiş geliyor zaten masraflı küçücük
Kızlar bugün doktora gittim tam 28. Haftayım bebeğimin kilosu 1350 boyu 35 cm miş iki hafta önden gidiyormuş
Sabah kasıklarımda ağrı oldu bts ye baktı doktor bişey çıkmadı.ama bebek aşağı tarafa vurunca ağrı oluyor erken doğumun habercisi olabilir dedi inşallah olmaz.. Idrar ile kan tahliline bakılıyor belki ağrım o yüzdendir
Sende hediye olarak beş taş aile kolyesi gibi bişey aldırabilirsin :)

Arkadaşlar bebegin durusu nasil nir tahmin de bulunamıyorum fakat alt bolge vurdugunda feci sanciyor
Sizve dogum sancisi olqbilir mi dog sancisini yasayan varsa tarif etsinn lutfen

:)

tatlım onların adı kristal tül bu şekilde aratırsan mutlaka bulursun

Arkadaşlar bebegin durusu nasil nir tahmin de bulunamıyorum fakat alt bolge vurdugunda feci sanciyor
Sizve dogum sancisi olqbilir mi dog sancisini yasayan varsa tarif etsinn lutfen
Canım iki gün önce ben de bu yüzden gittim aşağıdan vurunca acıyor diye kasıklarıma da iğne batuyormuş gibi oluyordu gittim doktor nts ye bağladı orda bişey çıkmayınca idrr kan tahlili yaptı iltihap çıktı o yüzden de olur dedi ama sürekli tekrarlarsa erken doğum riski olur dedi bi doktora git bence

Tesadüfün bu kadarı bende bursa yıldırım doğumluyum annem buranın yerlilerinden bende burdan evlendim 9 senedir burdayım 3,5yıllık evliyim ama kim olcak eli mahkum ali buhur

Bide üstüne Bursa deyince Şaşırdım bak şimdi İçimden dedim valla kesin Ali buhur dur diye Başka Dr mu var. Benim Dr um Antalya Medstar da, çok memnunum. Bu hafta Ali buhura gittim ben de şeker yüklememi yaptırdım. Aslında adam anlıyo ama o kadar kalabalık ki ilgilenemiyo.

Eşim Allah nasip ederse şu bebek ayaklı nazarlı kolyelerden alacak bana

bnm de kasık bölgem ve göbek kısımınmın altında adet sancısı gbii belli belrsiz siiddetlii değl haff agrı oluyo.idrar yollarm azıck iltihaplanms ondan olablr mi

aaaaa bak bu güzel bende ysrın için antalya medstar topçulardan gönül hanıma randevu aldım tanırmısın dutgun mu hakkında bişey adam iyi ama bıkmış hastalardan galiba cihazı koyup kaldırması bir oluyo ilgilen miyo herşey pozitif biley yok iyi iyi deyip geçiyo ilk doğumumu o yaptırdı allah için ameliyat konusunda başarılı hakkını yiyemem hiç sorun yaşamadım sezeryan yerimden senin doktorun kim

canım artık gebelik sonrası giderim ağdacıya şimdi hiç gidemem canım çok yanar çünkü
gül suyu var evimde hemen bu akşam başlıyorum dediğine

canım artık gebelik sonrası giderim ağdacıya şimdi hiç gidemem canım çok yanar çünkü
gül suyu var evimde hemen bu akşam başlıyorum dediğine

Hadi bakem, ilk agda macerani hiç unutamicaksin canim Bende bu akşm bikini bölgem ve koltuk altima baslicam, bakalim umarim yuzume ettigi etkiyi gòsterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…