kızlarr sabahta sordum kimse cevap vermediiii
1-bu hastane kapısını süslemek için tül oluyo ya onu netten nasıl bulabilirim aynen böyle yazıyorum kapı süsleri çıkıyoo
2-bir de doğum hediyesi ne aldırmayı düşünüyosunuz??ben ufak çok pahalı olmayan bişey aldırayım diyorum ama ne aldırsam ki
aslında ikiz olduğunu öğrenmeden önce pırlanta tria yüzüklerden istiyodum ama masraflar iki kat arttı çok zor
Çatlakların çoğu bünye ile alakalı çarşambaya müsaitsen durduramıyorsun
Ben de aslında çatlamaya müsaitim ama kimyasallar konusunda çok duyarlı olduğum için hiç bi kimyasal içerikli krem kullanmadım sadece %100 olan vadem yağı kullanıyorum şimdiye kadr da bişey yok çok şükür..kakao yapıda alabilirim kokusu güzel deyince canım çekti
kızlarr sabahta sordum kimse cevap vermediiii
1-bu hastane kapısını süslemek için tül oluyo ya onu netten nasıl bulabilirim aynen böyle yazıyorum kapı süsleri çıkıyoo
2-bir de doğum hediyesi ne aldırmayı düşünüyosunuz??ben ufak çok pahalı olmayan bişey aldırayım diyorum ama ne aldırsam ki
aslında ikiz olduğunu öğrenmeden önce pırlanta tria yüzüklerden istiyodum ama masraflar iki kat arttı çok zor
Canım o tüller bu takı yapan yerlerde tuhafiyelerde falan yok mudur netten Almana gerek yok bence ama sadece tül yaz bakalım ne çıkacakkızlarr sabahta sordum kimse cevap vermediiii
tatlım onların adı kristal tül bu şekilde aratırsan mutlaka bulursunkızlarr sabahta sordum kimse cevap vermediiii
Canım iki gün önce ben de bu yüzden gittim aşağıdan vurunca acıyor diye kasıklarıma da iğne batuyormuş gibi oluyordu gittim doktor nts ye bağladı orda bişey çıkmayınca idrr kan tahlili yaptı iltihap çıktı o yüzden de olur dedi ama sürekli tekrarlarsa erken doğum riski olur dedi bi doktora git benceArkadaşlar bebegin durusu nasil nir tahmin de bulunamıyorum fakat alt bolge vurdugunda feci sanciyor
Sizve dogum sancisi olqbilir mi dog sancisini yasayan varsa tarif etsinn lutfen
Tesadüfün bu kadarı bende bursa yıldırım doğumluyum annem buranın yerlilerinden bende burdan evlendim 9 senedir burdayım 3,5yıllık evliyim ama kim olcak eli mahkum ali buhur
Saol canım seninde cuman mübarek olsunSelamlar güzel anneler cumaniz mübarek olsun
Eşim Allah nasip ederse şu bebek ayaklı nazarlı kolyelerden alacak banakızlarr sabahta sordum kimse cevap vermediiii
bnm de kasık bölgem ve göbek kısımınmın altında adet sancısı gbii belli belrsiz siiddetlii değl haff agrı oluyo.idrar yollarm azıck iltihaplanms ondan olablr miCanım iki gün önce ben de bu yüzden gittim aşağıdan vurunca acıyor diye kasıklarıma da iğne batuyormuş gibi oluyordu gittim doktor nts ye bağladı orda bişey çıkmayınca idrr kan tahlili yaptı iltihap çıktı o yüzden de olur dedi ama sürekli tekrarlarsa erken doğum riski olur dedi bi doktora git bence
aaaaa bak bu güzel bende ysrın için antalya medstar topçulardan gönül hanıma randevu aldım tanırmısın dutgun mu hakkında bişey adam iyi ama bıkmış hastalardan galiba cihazı koyup kaldırması bir oluyo ilgilen miyo herşey pozitif biley yok iyi iyi deyip geçiyo ilk doğumumu o yaptırdı allah için ameliyat konusunda başarılı hakkını yiyemem hiç sorun yaşamadım sezeryan yerimden senin doktorun kim
Bide üstüne Bursa deyince Şaşırdım bak şimdiİçimden dedim valla kesin Ali buhur dur diye Başka Dr mu var. Benim Dr um Antalya Medstar da, çok memnunum. Bu hafta Ali buhura gittim ben de şeker yüklememi yaptırdım. Aslında adam anlıyo ama o kadar kalabalık ki ilgilenemiyo.
geceleri benimde burnum tıkanıyo horluyomuşum yaaaa
süpermiş ya çok sevdimbnm de kasık bölgem ve göbek kısımınmın altında adet sancısı gbii belli belrsiz siiddetlii değl haff agrı oluyo.idrar yollarm azıck iltihaplanms ondan olablr mi
Ilk bebiş tatlımm. Senin?
Agdacini degstir tatlım, ama hangi agdaciya gidersen gitt, jiletten dönmek daha zor olacak.. cok yanacak canin, akşmlari gul suyuyla temizle cnm koltuk altini. Gul suyu teni bile beyazlatıyor. Aslnda koltuk altini sir degl cam sakiziyla alsak belki kararmaz.ama bilemiyorum.
canım artık gebelik sonrası giderim ağdacıya şimdi hiç gidemem canım çok yanar çünkü
gül suyu var evimde hemen bu akşam başlıyorum dediğine
nasl sevindn anlamadmsüpermiş ya çok sevdim
Olabilir canım bi doktora git şikayetini söyle bakalımbnm de kasık bölgem ve göbek kısımınmın altında adet sancısı gbii belli belrsiz siiddetlii değl haff agrı oluyo.idrar yollarm azıck iltihaplanms ondan olablr mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?