Bn patik örmeye başladım akşam:))
aaaaa bak bu güzel bende ysrın için antalya medstar topçulardan gönül hanıma randevu aldım tanırmısın dutgun mu hakkında bişey adam iyi ama bıkmış hastalardan galiba cihazı koyup kaldırması bir oluyo ilgilen miyo herşey pozitif biley yok iyi iyi deyip geçiyo ilk doğumumu o yaptırdı allah için ameliyat konusunda başarılı hakkını yiyemem hiç sorun yaşamadım sezeryan yerimden senin doktorun kim
civilin magazasında gormustum belkı ınternette satılır bı bak derım
dogum hedıyesı ben guzel bı künye aldırcam ama bnm ıstedıklerım bıraz pahalı
gecen gun nazar boncuklu cok tatlı ınce bı kunye gordum, o, o kadar pahalı degıldır. makul bı hedıye ıcın dusunebılır cok guzel
canım çiçekçilerde var o tüllerden, araba falan süslüyorlar ya, bakmadım henüz ama bakayım ben de, hediye konusunu ilk başlarda düşünmüştüm, anlamlı birşey olsun istiyorum, orjinal bir fikir bulmam lazım, güzel bir kolye olabiliri mesela üçümüzün baş harflerinden oluşan, ben hep üzerimde taşıyayım ve baktıkça hatırlayayım istiyorum ,inşallah
Canım o tüller bu takı yapan yerlerde tuhafiyelerde falan yok mudur netten Almana gerek yok bence ama sadece tül yaz bakalım ne çıkacak
Ben doğum hediyesi aldırmıcam eşim dedi ama kesinlikle istemem dedim çünkü ilk hamile olduğumu öğrendiğimde istediğim hediyeyi almıştıo yüzden fazla masrafa geerek yok bebiş geliyor zaten masraflı küçücük
Kızlar bugün doktora gittim tam 28. Haftayım bebeğimin kilosu 1350 boyu 35 cm miş iki hafta önden gidiyormuş
Sabah kasıklarımda ağrı oldu bts ye baktı doktor bişey çıkmadı.ama bebek aşağı tarafa vurunca ağrı oluyor erken doğumun habercisi olabilir dedi inşallah olmaz.. Idrar ile kan tahliline bakılıyor belki ağrım o yüzdendir
Sende hediye olarak beş taş aile kolyesi gibi bişey aldırabilirsin :)
:)
tatlım onların adı kristal tül bu şekilde aratırsan mutlaka bulursun
Eşim Allah nasip ederse şu bebek ayaklı nazarlı kolyelerden alacak bana
geçen gün bende horlamışım
evet malesef ya ağustos ayı böyleymiş, sıcakların sonu sanırım. eylül girince inş rahatlatırız birazevet aynen bi koltuktan digerine atlayabiliyorum sadece minigimde pit pit vuruyo icerden sanirim yarin dahada sicak olacakmis
dha dün gttm ama tekrar gdeceğm.suda eritilecek ilaç verdi tek içimlik tek doz.bkalm inş geçerOlabilir canım bi doktora git şikayetini söyle bakalım
Hadi bakem, ilk agda macerani hiç unutamicaksin canimBende bu akşm bikini bölgem ve koltuk altima baslicam, bakalim umarim yuzume ettigi etkiyi gòsterir.
pardon göknurmuşşşş
Benim Dr um Göknur Öztürk. Gönül hanımı hiç duymadım, o hastanede öyle bi Dr var mı ki? Ya da ben bilmiyorum. Aynen dediğin doğru adamın ultrason cihazını karnına koyup çekmesi anlık bi olay
doğum hediyesi olarak mı alacak..Eşim Allah nasip ederse şu bebek ayaklı nazarlı kolyelerden alacak bana
Göknur öztürk gaziyiz
Benim Dr um Göknur Öztürk. Gönül hanımı hiç duymadım, o hastanede öyle bi Dr var mı ki? Ya da ben bilmiyorum. Aynen dediğin doğru adamın ultrason cihazını karnına koyup çekmesi anlık bi olay
o bende hep var kardeşlerim evlenince halay çekecekti.. eşime horluyomuyum ben diye soruyorum tatlı bir hırıltı diyogeçen gün bende horlamışım
Bilıyorum kuzum. Ama o kadar jiletten snra ılk olacak.Tatlım ilk olmicak ki :)))
Göknur öztürk gaziyiz
Slm kızlar 1 haftadır giremiyorum buraya misafirlerimden dolayı...İnsallah heres iyidir bu aralar midem çok yanıyor benim ayaklarım da felaket sisti balon gibi hissediyorum kendimi :) fırsat olursa yarın kontrole gitcez bakalım...
hediye fikrini sevdim, sevinmedimnasl sevindn anlamadm
Benimde gece yanmalarım çok oluyor canım başlayınca ılık bi su Yada soğuk bi iki yurdum süt içince geçiyorSlm kızlar 1 haftadır giremiyorum buraya misafirlerimden dolayı...İnsallah heres iyidir bu aralar midem çok yanıyor benim ayaklarım da felaket sisti balon gibi hissediyorum kendimi :)
kristal tül diye aratıyım sağolun kızlar..
ya ben evden dışarı çıkamıyorum ki eşime söylesem anlıycak da bulucak da ohoooo..
zaten çok yoğun çalışıyo..
netten bakmam lazım..
yarın doktora gidicez denk gelirse dışardan bakarım ama sanmıyorum..
yaa o bebek ayaklı künyelere bende bayılıyorum ama iş yerinde yeni doğum yapan bir kız ondan aldı herkes gördü şimdi özenmiş gibi olurum istemiyorum..
birde künyem ve kolyem var yeterince ben yüzük hastasıyım bakalım belki pırlanta olmayan bir yüzük aldırırım şöyle fantazi tarzı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?