2014 Kasım Anneleri

Benim Dr um Göknur Öztürk. Gönül hanımı hiç duymadım, o hastanede öyle bi Dr var mı ki? Ya da ben bilmiyorum. Aynen dediğin doğru adamın ultrason cihazını karnına koyup çekmesi anlık bi olay

:)

tatlım onların adı kristal tül bu şekilde aratırsan mutlaka bulursun

Eşim Allah nasip ederse şu bebek ayaklı nazarlı kolyelerden alacak bana

kristal tül diye aratıyım sağolun kızlar..
ya ben evden dışarı çıkamıyorum ki eşime söylesem anlıycak da bulucak da ohoooo..
zaten çok yoğun çalışıyo..
netten bakmam lazım..
yarın doktora gidicez denk gelirse dışardan bakarım ama sanmıyorum..

yaa o bebek ayaklı künyelere bende bayılıyorum ama iş yerinde yeni doğum yapan bir kız ondan aldı herkes gördü şimdi özenmiş gibi olurum istemiyorum..
birde künyem ve kolyem var yeterince ben yüzük hastasıyım bakalım belki pırlanta olmayan bir yüzük aldırırım şöyle fantazi tarzı

geçen gün bende horlamışım

Benim Dr um Göknur Öztürk. Gönül hanımı hiç duymadım, o hastanede öyle bi Dr var mı ki? Ya da ben bilmiyorum. Aynen dediğin doğru adamın ultrason cihazını karnına koyup çekmesi anlık bi olay
pardon göknurmuşşşş iyi mi o bayannn ayy bende ona aldım işte randevuyu

Slm kızlar 1 haftadır giremiyorum buraya misafirlerimden dolayı...İnsallah heres iyidir bu aralar midem çok yanıyor benim ayaklarım da felaket sisti balon gibi hissediyorum kendimi :)

Slm kızlar 1 haftadır giremiyorum buraya misafirlerimden dolayı...İnsallah heres iyidir bu aralar midem çok yanıyor benim ayaklarım da felaket sisti balon gibi hissediyorum kendimi :) fırsat olursa yarın kontrole gitcez bakalım...

Slm kızlar 1 haftadır giremiyorum buraya misafirlerimden dolayı...İnsallah herkes iyidir bu aralar midem çok yanıyor benim ayaklarım da felaket sisti balon gibi hissediyorum kendimi :) fırsat olursa yarın kontrole gitcez bakalım...

Canım nerelerdesin sen ya. Valla çok merak ettim. En son annenler gelecekti. Gözünaydın ama bizleri de unutma, arada yaz da paşamın iyi olduğuna da bileyim

Slm kızlar 1 haftadır giremiyorum buraya misafirlerimden dolayı...İnsallah heres iyidir bu aralar midem çok yanıyor benim ayaklarım da felaket sisti balon gibi hissediyorum kendimi :)
Benimde gece yanmalarım çok oluyor canım başlayınca ılık bi su Yada soğuk bi iki yurdum süt içince geçiyor

oda olabilr, en kalıcı bu tarz şeyler açıkcası, senelerce saklanabilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…