2014 Kasım Anneleri

Benim Dr um O canım. Valla ben memnunum. Muayenede çok ilgileniyor, rahat 15 dk içerde kalıyorumdur Sakin, güler yüzlü bi bayan. Sen sadece 1 kez mi gitmeyi düşünüyosun, yoksa sürekli mi?
kararsızım aslında ara ara da gidebilirim ama 17 aylık bebeğim var herzaman gidilmiyo acil bişey olsa 2 saatlik yol bi bakayım memnun kalırsam neden olmasın aslında

ben kolye takamıyorum bileklik veya küpe olabilir beyaz altından ama muhakkak aldırıcam bişey hatıra olsun

kararsızım aslında ara ara da gidebilirim ama 17 aylık bebeğim var herzaman gidilmiyo acil bişey olsa 2 saatlik yol bi bakayım memnun kalırsam neden olmasın aslında

Bende Ali buhura onun için gittim, acil durum olursa hastam değilsin demesin diye Ama gerçekten yol uzun sürüyo, çok yorucu oluyo ama napalım artık. Sen yarın bi git bakalım, gelince haber ver ama merak ederim şimdi

Canim tulu ben burda magazalardan alicam.
Dogum hediyesi istemiyorum valla alamaz cunku esım, elimizdeki altinlar gidiyor, kredi ödüyo,ev aldik. O yuzden istemicegim. Onun varligi yeter bana..

Bende Ali buhura onun için gittim, acil durum olursa hastam değilsin demesin diye Ama gerçekten yol uzun sürüyo, çok yorucu oluyo ama napalım artık. Sen yarın bi git bakalım, gelince haber ver ama merak ederim şimdi
evet oğlumuda araba tutuyo her gidişimiz antalyaya hüsrannnn haber veririm canım ama akşama anca geliriz bu arada senin neyin olcak kız erkek

ben kolye takamıyorum bileklik veya küpe olabilir beyaz altından ama muhakkak aldırıcam bişey hatıra olsun

En iyisi kocişler bizi kuyumcuya götürsün, gerisi kolay Çok aşırıya kaçamayız, kıyamayız şimdi onlara bebişin zaten masrafı var. Dediğin gibi amaç hatıra olsun

evet oğlumuda araba tutuyo her gidişimiz antalyaya hüsrannnn haber veririm canım ama akşama anca geliriz bu arada senin neyin olcak kız erkek

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Benim ki erkek canım. Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Canım nerelerdesin sen ya. Valla çok merak ettim. En son annenler gelecekti. Gözünaydın ama bizleri de unutma, arada yaz da paşamın iyi olduğuna da bileyim
Ay canım benim çokk tesekür ederim inan sizle çene yapmayı özledim bende :) Pasa gayet iyi arada sağa sola yatma konusunda anlasamıyoruz ama sonunda o kazanıyor haliyle rahatına düskün olacak:))kendine ve pasamıza cici bak kimya teyzemiz öpüyoruz sizi...

interneti bilmiyorum ama çiçekçilerde bulabilirsin tülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…