kararsızım aslında ara ara da gidebilirim ama 17 aylık bebeğim var herzaman gidilmiyo acil bişey olsa 2 saatlik yol bi bakayım memnun kalırsam neden olmasın aslında
Benim Dr um O canım. Valla ben memnunum. Muayenede çok ilgileniyor, rahat 15 dk içerde kalıyorumdurSakin, güler yüzlü bi bayan. Sen sadece 1 kez mi gitmeyi düşünüyosun, yoksa sürekli mi?
ben kolye takamıyorum bileklik veya küpe olabilir beyaz altından ama muhakkak aldırıcam bişey hatıra olsunkızlarr sabahta sordum kimse cevap vermediiii
1-bu hastane kapısını süslemek için tül oluyo ya onu netten nasıl bulabilirim aynen böyle yazıyorum kapı süsleri çıkıyoo
2-bir de doğum hediyesi ne aldırmayı düşünüyosunuz??ben ufak çok pahalı olmayan bişey aldırayım diyorum ama ne aldırsam ki
aslında ikiz olduğunu öğrenmeden önce pırlanta tria yüzüklerden istiyodum ama masraflar iki kat arttı çok zor
yine gizli gizli internetten sepetine bişeyler atıyoduryahu bizim çikomuz eleithiyamız nerede yahuuu
kararsızım aslında ara ara da gidebilirim ama 17 aylık bebeğim var herzaman gidilmiyo acil bişey olsa 2 saatlik yol bi bakayım memnun kalırsam neden olmasın aslında
o bende hep var kardeşlerim evlenince halay çekecekti.. eşime horluyomuyum ben diye soruyorum tatlı bir hırıltı diyonapsın garibimm
Bilıyorum kuzum. Ama o kadar jiletten snra ılk olacak.
hııı.e bnm msajıma cvap yazmssn da.tam idrar yollarm iltihaplanms yazmstm sn de oyle cvap yaznca sasrdm :)hediye fikrini sevdim, sevinmedim
kızlarr sabahta sordum kimse cevap vermediiii
1-bu hastane kapısını süslemek için tül oluyo ya onu netten nasıl bulabilirim aynen böyle yazıyorum kapı süsleri çıkıyoo
2-bir de doğum hediyesi ne aldırmayı düşünüyosunuz??ben ufak çok pahalı olmayan bişey aldırayım diyorum ama ne aldırsam ki
aslında ikiz olduğunu öğrenmeden önce pırlanta tria yüzüklerden istiyodum ama masraflar iki kat arttı çok zor
evet oğlumuda araba tutuyo her gidişimiz antalyaya hüsrannnn
Bende Ali buhura onun için gittim, acil durum olursa hastam değilsin demesin diyeAma gerçekten yol uzun sürüyo, çok yorucu oluyo ama napalım artık. Sen yarın bi git bakalım, gelince haber ver ama merak ederim şimdi
ben kolye takamıyorum bileklik veya küpe olabilir beyaz altından ama muhakkak aldırıcam bişey hatıra olsun
evet oğlumuda araba tutuyo her gidişimiz antalyaya hüsrannnnhaber veririm canım ama akşama anca geliriz bu arada senin neyin olcak kız erkek
Piştttyahu bizim çikomuz eleithiyamız nerede yahuuu
Ay canım benim çokk tesekür ederim inan sizle çene yapmayı özledim bende :) Pasa gayet iyi arada sağa sola yatma konusunda anlasamıyoruz ama sonunda o kazanıyor haliyle rahatına düskün olacak:))kendine ve pasamıza cici bak kimya teyzemiz öpüyoruz sizi...
Canım nerelerdesin sen ya. Valla çok merak ettim. En son annenler gelecekti. Gözünaydın ama bizleri de unutma, arada yaz da paşamın iyi olduğuna da bileyim
Pişttt
interneti bilmiyorum ama çiçekçilerde bulabilirsin tülükızlarr sabahta sordum kimse cevap vermediiii
Hihiihhi dün ilke bebeden bastım bişeyler.yine gizli gizli internetten sepetine bişeyler atıyodur
hııı.e bnm msajıma cvap yazmssn da.tam idrar yollarm iltihaplanms yazmstm sn de oyle cvap yaznca sasrdm :)
Özü dilelim. Şirket tepeme çöktü. bidaha olmaznerdesinn kız sennn..
sana böle gün boyu yok olmak yasak demedikmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?