2014 Kasım Anneleri

Benimde gece yanmalarım çok oluyor canım başlayınca ılık bi su Yada soğuk bi iki yurdum süt içince geçiyor
Elimden surup sisesi düsmüyor canım gaviskon kullanıyorum 1-2 saat sonra tekrar yanma oluyor vitamin hapları fena yapıyor midemi sütte pek iyi gelmiyor bana ama ılık su önerini denerim canım tesekkürler...

Eee boşuna mı Paşa diyoruz, tabi rahatına düşkün olacak Bende eskisi kadar sık giremiyorum ama herkes iyi çok şükür. Sende kendine çok iyi bak. Bizde sizi kocaman öpüyoruz

sonunda akşam eşim arkadaşı ile birlikte ikeadan aldığımız bebek mobilyalarının montajını yapıcaklar
halısı da gelsin tülü perdesi de seçilsin herşeyi bitince resmini çekip paylaşırım inşallah

arkadaşlar, gebelik şekeri olup da sürekli kontrolünü yapan kimse yok mu,,,,,???? Tek ben mi şekerliyim ya.....

yavrumm benimmm kıyamam sana..
kız ne çabuk izin süreniz geldi yahuu..
ee sen izne girince unutma ama bizi..
Benim hesabıma göre doğum 4 kasımdı, sonra doğru hesap ile 22 ekim oldu, ben kasıma yazılmış bulundum (iyiki yazılmışım sizleri tanıdım çok sevdim) sonra usg ye göre 25 ekim dendi, şimdi gene döndük 22 ekime. aslında ekim annesiyim kısmetse, yani aralarımızda yaklaşık 1 ay olabilir birçoğumuzla. Artık ben size tecrübelerimi anlatçam annişlerim ne yapalım :) izne girince unuturmuyum hiç, ama telefondan girmeyi düzeltmesi lazım kk nın.

Hoş geldin şeker,
Kıyamam sana, son haftasında gebeye yapılırmı bu yaw.
Basalım mı o şirketi?
Basın kızzz, birsürü hamile ye dayanamaz burası şantiyeyi kapatır 3 gün valla ahahah çılgın hamileler şantiyede :)
arkadaşlar, gebelik şekeri olup da sürekli kontrolünü yapan kimse yok mu,,,,,???? Tek ben mi şekerliyim ya.....
bende şeker gibi kızım, ölçüyom hergün, ne sorucaktın guzi?

kuzucum bende evde telden giriyorum..
uyguşaması kalktı normal giriyorum az zor oluo ama..
biliom şekerim senin ekim annesi olacağını..
doktorum banada sezeryan istersem ekimde alacağını söledi..
yani 38. haftada alırız dedi..

benimde 22 ekim çıkıyor hadi bakalım foruma ilk doğum hikayelerini biz yazıcaz galiba... ayy bi tırstım bak şimdi ürperdim

benimde doktorumun hesabına göre sata göre 31 ekim çıkıyor,sezeryan olursam 38.ci haftada alıcak zaten gibime geliyor,genelde öyle oluyomuş,bu durumda çoğumuz aslında ekimde anne olucak,ama kısmet tabiii

40. haftada ya allaaaa diye fışkırtçaz oğlanları tamam mıııı :)
benimde 22 ekim çıkıyor hadi bakalım foruma ilk doğum hikayelerini biz yazıcaz galiba... ayy bi tırstım bak şimdi ürperdim
ne tırsıyon kızz, ben gelsede o gün keyifle oğlanı pırtlatsam da emzirsem diye hevesle bekliyom. Oyyyy beceriksiz olcak ememeyecek, uyuyakalacak boyna oğlum uyanda em yahu diicess, ehheehhe oy mis.
Kızzz işler kaldı baakkk eyva

kızzz bende ekim annesi olcam büyük ihtimal..
sizden önce bile doğurabilirim

Bebegim bugunlerde pek hareket etmiyor.. kalp atisini sabah aldim , sizde durumlar nasl, hissetmemem normal mi?

Basın kızzz, birsürü hamile ye dayanamaz burası şantiyeyi kapatır 3 gün valla ahahah çılgın hamileler şantiyede :)

bende şeker gibi kızım, ölçüyom hergün, ne sorucaktın guzi?
ay canım ya, soru soracak biri buldum sonunda. diyet mi yapıyorsun ne yapıyorsun bana biraz anlatsana. düşmüyor sabah tokluk şekerim. 3. gündeyim diyetin senin nasıl

Bebegim bugunlerde pek hareket etmiyor.. kalp atisini sabah aldim , sizde durumlar nasl, hissetmemem normal mi?

kalp atışını nasıl duydun canım??
ya bazen benimkiler 1-2 gün çok hareket etmiyolar günde 1-2 kımrışma oluyo...
sonra bi kaç gün hiç durmuyolar kuduruyolar..
normal her gün aynı hissetmezsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…