- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Elimden surup sisesi düsmüyor canım gaviskon kullanıyorum 1-2 saat sonra tekrar yanma oluyor vitamin hapları fena yapıyor midemiBenimde gece yanmalarım çok oluyor canım başlayınca ılık bi su Yada soğuk bi iki yurdum süt içince geçiyor
Ay canım benim çokk tesekür ederim inan sizle çene yapmayı özledim bende :) Pasa gayet iyi arada sağa sola yatma konusunda anlasamıyoruz ama sonunda o kazanıyor haliyle rahatına düskün olacak:))kendine ve pasamıza cici bak kimya teyzemiz öpüyoruz sizi...
Özü dilelim. Şirket tepeme çöktü. bidaha olmaz
Pişttt
Benim hesabıma göre doğum 4 kasımdı, sonra doğru hesap ile 22 ekim oldu, ben kasıma yazılmış bulundum (iyiki yazılmışım sizleri tanıdım çok sevdim) sonra usg ye göre 25 ekim dendi, şimdi gene döndük 22 ekime. aslında ekim annesiyim kısmetse, yani aralarımızda yaklaşık 1 ay olabilir birçoğumuzla. Artık ben size tecrübelerimi anlatçam annişlerim ne yapalım :) izne girince unuturmuyum hiç, ama telefondan girmeyi düzeltmesi lazım kk nın.yavrumm benimmm kıyamam sana..
kız ne çabuk izin süreniz geldi yahuu..
ee sen izne girince unutma ama bizi..
bak nasıl tanımışımHihiihhi dün ilke bebeden bastım bişeyler.
O değilde, haftaya son haftam diye şirkette olay oldu, bi milyon iş köklediler delirmiş gibi çalışıyorum
Basın kızzz, birsürü hamile ye dayanamaz burası şantiyeyi kapatır 3 gün valla ahahah çılgın hamileler şantiyede :)Hoş geldin şeker,
Kıyamam sana, son haftasında gebeye yapılırmı bu yaw.
Basalım mı o şirketi?
bende şeker gibi kızım, ölçüyom hergün, ne sorucaktın guzi?arkadaşlar, gebelik şekeri olup da sürekli kontrolünü yapan kimse yok mu,,,,,???? Tek ben mi şekerliyim ya.....
Aman bide bırakmazlar beni, uğraşır dururum boşver. elimden geleni yapim de cumartesi kaçiim. pehhhbak nasıl tanımışımaman ağırdan al boşversene yaa
Benim hesabıma göre doğum 4 kasımdı, sonra doğru hesap ile 22 ekim oldu, ben kasıma yazılmış bulundum (iyiki yazılmışım sizleri tanıdım çok sevdim) sonra usg ye göre 25 ekim dendi, şimdi gene döndük 22 ekime. aslında ekim annesiyim kısmetse, yani aralarımızda yaklaşık 1 ay olabilir birçoğumuzla. Artık ben size tecrübelerimi anlatçam annişlerim ne yapalım :) izne girince unuturmuyum hiç, ama telefondan girmeyi düzeltmesi lazım kk nın.
benimde 22 ekim çıkıyor hadi bakalım foruma ilk doğum hikayelerini biz yazıcaz galiba... ayy bi tırstım bak şimdi ürperdimBenim hesabıma göre doğum 4 kasımdı, sonra doğru hesap ile 22 ekim oldu, ben kasıma yazılmış bulundum (iyiki yazılmışım sizleri tanıdım çok sevdim) sonra usg ye göre 25 ekim dendi, şimdi gene döndük 22 ekime. aslında ekim annesiyim kısmetse, yani aralarımızda yaklaşık 1 ay olabilir birçoğumuzla. Artık ben size tecrübelerimi anlatçam annişlerim ne yapalım :) izne girince unuturmuyum hiç, ama telefondan girmeyi düzeltmesi lazım kk nın.
40. haftada ya allaaaa diye fışkırtçaz oğlanları tamam mıııı :)kuzucum bende evde telden giriyorum..
uyguşaması kalktı normal giriyorum az zor oluo ama..
biliom şekerim senin ekim annesi olacağını..
doktorum banada sezeryan istersem ekimde alacağını söledi..
yani 38. haftada alırız dedi..
ne tırsıyon kızz, ben gelsede o gün keyifle oğlanı pırtlatsam da emzirsem diye hevesle bekliyom. Oyyyy beceriksiz olcak ememeyecek, uyuyakalacak boyna oğlum uyanda em yahu diicess, ehheehhe oy mis.benimde 22 ekim çıkıyor hadi bakalım foruma ilk doğum hikayelerini biz yazıcaz galiba... ayy bi tırstım bak şimdi ürperdim
Benim hesabıma göre doğum 4 kasımdı, sonra doğru hesap ile 22 ekim oldu, ben kasıma yazılmış bulundum (iyiki yazılmışım sizleri tanıdım çok sevdim) sonra usg ye göre 25 ekim dendi, şimdi gene döndük 22 ekime. aslında ekim annesiyim kısmetse, yani aralarımızda yaklaşık 1 ay olabilir birçoğumuzla. Artık ben size tecrübelerimi anlatçam annişlerim ne yapalım :) izne girince unuturmuyum hiç, ama telefondan girmeyi düzeltmesi lazım kk nın.
kuzucum bende evde telden giriyorum..
uyguşaması kalktı normal giriyorum az zor oluo ama..
biliom şekerim senin ekim annesi olacağını..
doktorum banada sezeryan istersem ekimde alacağını söledi..
yani 38. haftada alırız dedi..
ay canım ya, soru soracak biri buldum sonunda. diyet mi yapıyorsun ne yapıyorsun bana biraz anlatsana. düşmüyor sabah tokluk şekerim. 3. gündeyim diyetin senin nasılBasın kızzz, birsürü hamile ye dayanamaz burası şantiyeyi kapatır 3 gün valla ahahah çılgın hamileler şantiyede :)
bende şeker gibi kızım, ölçüyom hergün, ne sorucaktın guzi?
Bebegim bugunlerde pek hareket etmiyor.. kalp atisini sabah aldim , sizde durumlar nasl, hissetmemem normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?