2014 Kasım Anneleri

İnşallah kolayca doğururuz valla.. hadi hit sen hallet işlerini

kızlar ya lierac kullananlarda forumda surerken once jel sonra putur putur dokuldugunu falan yazmıslar

nasıl bı krem bu?? memnun olmayan var mı??

nasıl suruyorsunuz??

anamm benim kendime güvenim gidioo uleeee...
sen beni hep böle motive et şekerimmm

cnm ben 3 gundur olcuyorum kendı sekerımı aclık ve bı saatlık

sekerle ılgılı bı konu var orda yazısmalarımız var
o alıntının olduğu yeribana da söyler misin bakındım ama bulamadım. Zaten yüksek bi de pimpirikli davrandıkça da düşmüyor bile. Bugün bebek de çok az hareket etti. iyice stres yaptım.

kalp atışını nasıl duydun canım??
ya bazen benimkiler 1-2 gün çok hareket etmiyolar günde 1-2 kımrışma oluyo...
sonra bi kaç gün hiç durmuyolar kuduruyolar..
normal her gün aynı hissetmezsin...

Aşı vuruldum canım.ebe dinledi saglik ocagındaki canim.

kızlar ya lierac kullananlarda forumda surerken once jel sonra putur putur dokuldugunu falan yazmıslar

nasıl suruyorsunuz??

pazartesiye elime geçerse yazarım şekerim hiç bilgim yok..
n11 de 2 kutu 200+200 mg 115 tl idi..
arkadaşımla aldık 1 kutusu bana 1 kutusu ona..

nasıl suruyorsunuz??
kahverengimsi bir jel kolay sürülüyor hızlı emiliyor pütür pütür falan döküldüğü yok kim sallıyo bunları yaa

pazartesiye elime geçerse yazarım şekerim hiç bilgim yok..
n11 de 2 kutu 200+200 mg 115 tl idi..
arkadaşımla aldık 1 kutusu bana 1 kutusu ona..

kuzucum sen bı gunde bırden mı catladın???

ben yarın almalıyım kremımım bıttı

kahverengimsi bir jel kolay sürülüyor hızlı emiliyor pütür pütür falan döküldüğü yok kim sallıyo bunları yaa

gebelıkte cılt bakımı kısmındakı konuları okuyordum olumsuz seyler yazmıslar hep

kuzucum sen bı gunde bırden mı catladın???

ben yarın almalıyım kremımım bıttı

gebelıkte cılt bakımı kısmındakı konuları okuyordum olumsuz seyler yazmıslar hep

canım en son salı günü bakmıştım hiçbirşey yoktu..
dün akşam bir baktım kalçamda ve bacağımda var..

nasıl suruyorsunuz??

Tatlım lierac sarı gibi bir renkte jel ve vücuda sürer sürmez emiyo zaten kesinlikle yağlılık hissi yok tenini yumuşacık yapıyor ben göbek memik ve popoya kullanıyorum tabi biraz pahalı olduğu için yanına ek olarak geçende 36-tl ye 200ml sebamed çatlak kremi aldım onuda bacak ve kollara uyguluyorum ama bildiğin nemlendirici krem şeklinde daha zor emiliyor biraz ekonomi yaptım yani yok tüm vücuda lierac yetiştiremem sabah konuşuldu vücudun çatlayacağı varsa her türlü çatlar diye ama ben elimden geleni yapayımda çatlayacağım varsa çatlar zaten ihmal etmeden kullanıyorum

selam kızlar bu haftalardan sonra çatlaklarda artış görülebilir çünkü bebeişlerimiz asıl kilolarının son 2 ayda alıyorlar bol bol nemlendirin vücutlarınızı ben lierac ve bebe yağı kullanıyorum ve çatlamaya çok müsait bi vücudum var çatlıyorda zaten ama en aza indirmeye çalışıyorum bu sıcaklarda yinede pütür pütür kuruyor karnımın yanları

anamm benim kendime güvenim gidioo uleeee...
sen beni hep böle motive et şekerimmm

Canım benim korkmuyoruz, kendimize güveniyoruz, sonra başarıyoruz..
İnanmak başarmanın yarısıdır. Doğuracağına inan, sen inan oğluşun sana yardım eder.
Doğumu anne bebek birlikte gerçekleştirirler.

Bu kuralı unutma hiç, Korku kasların kasılmasına kendini sıkmana neden olur, kendini sıkarsan ağrıyı daha çok hissedersin, ağrı çoğalınca daha çok korkarsın ve daha çok kasılırsın. Bu döngü böylece gider.. Bebeğinde zorlanır yapması gereken hiç bir şeyi yapamazsa müdahale gerekir.
Ama doğumdan korkmazsan, kendini gevşetip her dalgada(sancı) bebeğinin sana bir adım daha yaklaştığını onu kucağına alman için ellerini uzattığını hayal edersen, bebeğin kendi üzerine düşen manevraları yapacak kolayca doğacaktır.

canım en son salı günü bakmıştım hiçbirşey yoktu..
dün akşam bir baktım kalçamda ve bacağımda var..

sıkma canını sakın, zayıflayınca da kaybolur onlar, cok ılgınc vucut nasıl bırden degısıyor degıl mı

teşekkür ederim, canım, sakin olmaya çalışıyorum ama 155 falan çok yüksek mi onu da bilmiyorum, okuyayım diğer bölümü de bilgileneyim biraz.

155 50 grlık yukleme sonucu sanırım. 200 cıvarı cıkanlar var. o kadar cok degıl. korkma dıyetle duzelır, bebegıne de bısı olmaz kolayına. benımde az yuksek. dıkkat edıyrm aama bılmıyrm p tesı ne dıcek bakalım

ayy yaparızz demi yaa..
o çatır çatır doğuranlardan ne eksiğimiz varr..
fazlamız bile var (çatlaklarımızzz hahaha)

Bebegim bugunlerde pek hareket etmiyor.. kalp atisini sabah aldim , sizde durumlar nasl, hissetmemem normal mi?

asıl bu haftalardan snra her zmanknden dha fazla hssedeceksn bna dr byle söylemsti.bide bu haftalrdan snra düzenli olark uyuyup uyanıyorms.belki uyku halnde oluyodr hareketni hssetmedğn zmanlar.ayrıca bzm hissedemycğmz bazı küçük hareketleri oluyoms minik hareketleri algılayammadğn zmanlar uzan ayaklarının altına yastk koy tatlı bseyler ye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…