İnşallah kolayca doğururuz valla.. hadi hit sen hallet işlerini40. haftada ya allaaaa diye fışkırtçaz oğlanları tamam mıııı :)
ne tırsıyon kızz, ben gelsede o gün keyifle oğlanı pırtlatsam da emzirsem diye hevesle bekliyom. Oyyyy beceriksiz olcak ememeyecek, uyuyakalacak boyna oğlum uyanda em yahu diicess, ehheehhe oy mis.
Kızzz işler kaldı baakkk eyva
cnm ben 3 gundur olcuyorum kendı sekerımı aclık ve bı saatlıkarkadaşlar, gebelik şekeri olup da sürekli kontrolünü yapan kimse yok mu,,,,,???? Tek ben mi şekerliyim ya.....
40. haftada ya allaaaa diye fışkırtçaz oğlanları tamam mıııı :)
ne tırsıyon kızz, ben gelsede o gün keyifle oğlanı pırtlatsam da emzirsem diye hevesle bekliyom. Oyyyy beceriksiz olcak ememeyecek, uyuyakalacak boyna oğlum uyanda em yahu diicess, ehheehhe oy mis.
Kızzz işler kaldı baakkk eyva
o alıntının olduğu yeribana da söyler misin bakındım ama bulamadım. Zaten yüksek bi de pimpirikli davrandıkça da düşmüyor bile. Bugün bebek de çok az hareket etti. iyice stres yaptım.cnm ben 3 gundur olcuyorum kendı sekerımı aclık ve bı saatlık
sekerle ılgılı bı konu var orda yazısmalarımız var
kalp atışını nasıl duydun canım??
ya bazen benimkiler 1-2 gün çok hareket etmiyolar günde 1-2 kımrışma oluyo...
sonra bi kaç gün hiç durmuyolar kuduruyolar..
normal her gün aynı hissetmezsin...
kızlar ya lierac kullananlarda forumda surerken once jel sonra putur putur dokuldugunu falan yazmıslar
nasıl bı krem bu?? memnun olmayan var mı??
nasıl suruyorsunuz??
kahverengimsi bir jel kolay sürülüyor hızlı emiliyor pütür pütür falan döküldüğü yok kim sallıyo bunları yaakızlar ya lierac kullananlarda forumda surerken once jel sonra putur putur dokuldugunu falan yazmıslar
nasıl suruyorsunuz??
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...emesi-yüksek-çıkıp-diyete-başlayanlar.740690/o alıntının olduğu yeribana da söyler misin bakındım ama bulamadım. Zaten yüksek bi de pimpirikli davrandıkça da düşmüyor bile. Bugün bebek de çok az hareket etti. iyice stres yaptım.
Aşı vuruldum canım.ebe dinledi saglik ocagındaki canim.
pazartesiye elime geçerse yazarım şekerim hiç bilgim yok..
n11 de 2 kutu 200+200 mg 115 tl idi..
arkadaşımla aldık 1 kutusu bana 1 kutusu ona..
kahverengimsi bir jel kolay sürülüyor hızlı emiliyor pütür pütür falan döküldüğü yok kim sallıyo bunları yaa
kuzucum sen bı gunde bırden mı catladın???
ben yarın almalıyım kremımım bıttı
gebelıkte cılt bakımı kısmındakı konuları okuyordum olumsuz seyler yazmıslar hep
teşekkür ederim, canım, sakin olmaya çalışıyorum ama 155 falan çok yüksek mi onu da bilmiyorum, okuyayım diğer bölümü de bilgileneyim biraz.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-kasım-anneleri-şeker-yüklemesi-yüksek-çıkıp-diyete-başlayanlar.740690/
streste sekerı yukseltıyor. korkma oyle cok yuksek degılse kolayına bebege bı zararı olmaz.
kızlar ya lierac kullananlarda forumda surerken once jel sonra putur putur dokuldugunu falan yazmıslar
nasıl suruyorsunuz??
anamm benim kendime güvenim gidioo uleeee...
sen beni hep böle motive et şekerimmm
canım en son salı günü bakmıştım hiçbirşey yoktu..
dün akşam bir baktım kalçamda ve bacağımda var..
teşekkür ederim, canım, sakin olmaya çalışıyorum ama 155 falan çok yüksek mi onu da bilmiyorum, okuyayım diğer bölümü de bilgileneyim biraz.
Canım benim korkmuyoruz, kendimize güveniyoruz, sonra başarıyoruz..
İnanmak başarmanın yarısıdır. Doğuracağına inan, sen inan oğluşun sana yardım eder.
Doğumu anne bebek birlikte gerçekleştirirler.
Bu kuralı unutma hiç, Korku kasların kasılmasına kendini sıkmana neden olur, kendini sıkarsan ağrıyı daha çok hissedersin, ağrı çoğalınca daha çok korkarsın ve daha çok kasılırsın. Bu döngü böylece gider.. Bebeğinde zorlanır yapması gereken hiç bir şeyi yapamazsa müdahale gerekir.
Ama doğumdan korkmazsan, kendini gevşetip her dalgada(sancı) bebeğinin sana bir adım daha yaklaştığını onu kucağına alman için ellerini uzattığını hayal edersen, bebeğin kendi üzerine düşen manevraları yapacak kolayca doğacaktır.
Bebegim bugunlerde pek hareket etmiyor.. kalp atisini sabah aldim , sizde durumlar nasl, hissetmemem normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?