çoğu yorum yapanın kullandığını bile sanmıyorum pütür pütür döküldü yazanın tarihi geçmiş kremi var sanırım :KK63: piyasada en etkili jel bukuzucum sen bı gunde bırden mı catladın???
ben yarın almalıyım kremımım bıttı
gebelıkte cılt bakımı kısmındakı konuları okuyordum olumsuz seyler yazmıslar hep
yok canım ya ölçümlerde 200 üstüydü. Şimdi günlük ölçüyorum 155 sabah 1 saat sonraki tokluk şekerim.sıkma canını sakın, zayıflayınca da kaybolur onlar, cok ılgınc vucut nasıl bırden degısıyor degıl mı
155 50 grlık yukleme sonucu sanırım. 200 cıvarı cıkanlar var. o kadar cok degıl. korkma dıyetle duzelır, bebegıne de bısı olmaz kolayına. benımde az yuksek. dıkkat edıyrm aama bılmıyrm p tesı ne dıcek bakalım
sıkma canını sakın, zayıflayınca da kaybolur onlar, cok ılgınc vucut nasıl bırden degısıyor degıl mı
155 50 grlık yukleme sonucu sanırım. 200 cıvarı cıkanlar var. o kadar cok degıl. korkma dıyetle duzelır, bebegıne de bısı olmaz kolayına. benımde az yuksek. dıkkat edıyrm aama bılmıyrm p tesı ne dıcek bakalım
Kızlar hastaneden geleli çok oldu ama gelince öyle bir uyumuşum ki daha yeni kendime geldim.
Fetal eko sonucum normal çıktı çok şükür. Türkiyenin en iyi prof. larından biriymiş. Baya inceledi. Gittiğim hastanenin rutin prosedürüymüş, yapıldı işte.
Sonra kendi doktoruma göründüm, o da her şey normal dedi. 1036 gr 37 cm dedi. Eliyle yüzünü kapattığı için renkli foto alamadık.
Arada karnımda titreme şeklinde hareket ediyordu bebek, sordum nabzına denk geldiğinde oluyor normal korkma dedi. Bazıları bebek korktuğu için mi böyle oluyor diye soruyor ama yok öyle bir şey dedi. Mide bulantım için gaviscon yazdı. Onun dışında her şeye aynen devam.
Şimdiye kadar 11 kg almışım, dikkat et dedi yine :)
Çatlaklar konuşulmuş, ben 3. Aydan beri lierac kullanıyorum ve iç karnım dar olduğu için oldukça büyük bir göbeğim var 9 aylık gibi ama hiç çatlağım olmadı çok şükür. Burada yazdığımda bir kaç arkadaş tepki göstermişti o kadar para veremem, zeytinyağının nesi varmış diye ama ben cidden faydasını gördüm. Bu saatten sonra çatlarsa da yapacak bir şey yok, genetik sonuçta. Ama şu aya kadar korumam büyük şans! Çünkü benim göbeğim bile geçen ay düzleşti o derece göbekliyim :)
canım şimdi çıkıyorum, özelden yazışalım, anlatırım detaylı, geceden fazla yemeden yatıcan, akşam yürüyüşü iyi düşürüyo. Mümkünse ekmek ve çorba akşam yeme. sabah çok az tut ekmeği. Yumurta peynir ye o zaman pek çıkmıyoay canım ya, soru soracak biri buldum sonunda. diyet mi yapıyorsun ne yapıyorsun bana biraz anlatsana. düşmüyor sabah tokluk şekerim. 3. gündeyim diyetin senin nasıl
Kızlar hastaneden geleli çok oldu ama gelince öyle bir uyumuşum ki daha yeni kendime geldim.
Fetal eko sonucum normal çıktı çok şükür. Türkiyenin en iyi prof. larından biriymiş. Baya inceledi. Gittiğim hastanenin rutin prosedürüymüş, yapıldı işte.
Sonra kendi doktoruma göründüm, o da her şey normal dedi. 1036 gr 37 cm dedi. Eliyle yüzünü kapattığı için renkli foto alamadık.
Arada karnımda titreme şeklinde hareket ediyordu bebek, sordum nabzına denk geldiğinde oluyor normal korkma dedi. Bazıları bebek korktuğu için mi böyle oluyor diye soruyor ama yok öyle bir şey dedi. Mide bulantım için gaviscon yazdı. Onun dışında her şeye aynen devam.
Şimdiye kadar 11 kg almışım, dikkat et dedi yine :)
Çatlaklar konuşulmuş, ben 3. Aydan beri lierac kullanıyorum ve iç karnım dar olduğu için oldukça büyük bir göbeğim var 9 aylık gibi ama hiç çatlağım olmadı çok şükür. Burada yazdığımda bir kaç arkadaş tepki göstermişti o kadar para veremem, zeytinyağının nesi varmış diye ama ben cidden faydasını gördüm. Bu saatten sonra çatlarsa da yapacak bir şey yok, genetik sonuçta. Ama şu aya kadar korumam büyük şans! Çünkü benim göbeğim bile geçen ay düzleşti o derece göbekliyim :)
teşekkür ederim aydınlatırsan beni sonra sevinirim dediklerini bu akşam uygulayayım bakalım yarın sabah ne olacak.canım şimdi çıkıyorum, özelden yazışalım, anlatırım detaylı, geceden fazla yemeden yatıcan, akşam yürüyüşü iyi düşürüyo. Mümkünse ekmek ve çorba akşam yeme. sabah çok az tut ekmeği. Yumurta peynir ye o zaman pek çıkmıyo
yok canım ya ölçümlerde 200 üstüydü. Şimdi günlük ölçüyorum 155 sabah 1 saat sonraki tokluk şekerim.öğle ve akşam idare ediyor da sabah niiye öyle oluyor anlamıyorum.
canım şimdi çıkıyorum, özelden yazışalım, anlatırım detaylı, geceden fazla yemeden yatıcan, akşam yürüyüşü iyi düşürüyo. Mümkünse ekmek ve çorba akşam yeme. sabah çok az tut ekmeği. Yumurta peynir ye o zaman pek çıkmıyo
15 dilim ekmek mi.. zahmet edip dilimi saymasaymış direkt bi somun ekmek yazsaymış keşke daha kolay olurdu..bnmde bugun oglen bı saat toklu 137 cıktı
özelden yazma buradan yaz bende okuyayım... diyetisyenin verdiği liste sacma sapan yaa
15 dılım ekmek var bı gunde, sevmedım ben o lısteyı,
nelere dıkkat edıyorsun faydalı olur bıze
benim listemde 9 dilim ben ondan da az yiyorum, yürüyüş yapıyorum. listeye harfiyen uyuyorum ama umarım başı olduğu için böyledir. zor bir şeymiş şu şekeri kontrol altına almak. inşallah senin bi sıkıntın olmaz pazartesi gidecekmişsin sanırım doktora.bnmde bugun oglen bı saat toklu 137 cıktı
özelden yazma buradan yaz bende okuyayım... diyetisyenin verdiği liste sacma sapan yaa
bnmde bugun oglen bı saat toklu 137 cıktı
bnmde bugun oglen bı saat toklu 137 cıktı
15 dilim ekmek mi.. zahmet edip dilimi saymasaymış direkt bi somun ekmek yazsaymış keşke daha kolay olurdu..
benim listemde 9 dilim ben ondan da az yiyorum, yürüyüş yapıyorum. listeye harfiyen uyuyorum ama umarım başı olduğu için böyledir. zor bir şeymiş şu şekeri kontrol altına almak. inşallah senin bi sıkıntın olmaz pazartesi gidecekmişsin sanırım doktora.
yapınca beni de yemeğe çağır dedi mi valla şüphelendim bu diyetisyenden çok aç geldi banaöğle yemeği
1 kase corba
2 köfte buyuklugu et
4 yemek kasıgı sebze
6yemek kasıgı pılav ya da makarna
4 ınce dılım ekmek
dusunsenıze ben bunları yesem bıda acıkmam gun boyu
öğle yemeği
1 kase corba
2 köfte buyuklugu et
4 yemek kasıgı sebze
6yemek kasıgı pılav ya da makarna
4 ınce dılım ekmek
dusunsenıze ben bunları yesem bıda acıkmam gun boyu
yapınca beni de yemeğe çağır dedi mi valla şüphelendim bu diyetisyenden çok aç geldi bana
bu diyetisyen yalnışlıkla seni kilo alacaklardan sanmasınnn
banada biraz fazla gibi geldi yaneee
Canım hoşgeldin
Geçmiş olsun öncelikle bebişine de maşallah..
Doğum araştırmaları başlamış, Aslında benimde bu işe biraz daha eğilmem lazım, bırak hastaneyi daha doktora bile karar verebilmiş değilim.. Ayrıca fiyatlar gerçekten çok uçuk, bence özel hastanelerde en yüksek fiyat 1000 tl yi geçmemeli aslında doğum için ücret bile almamaları gerekiyor ama. Bu ülkede doğum ticarete dönüştü maalesef.
Doktorunun konuşmasına hem gerçekçi hemde biraz korkutucu olmuş. Aslında bu doktorların demek istediği normal doğum istiyorsan beden olarak hazır olmak gerektiği. Şimdiki gebelere doğuma hazırlık deyince herkesin aklına bebek şekeri, kapı süsü, doğum çantası falan geliyor. Doktorlar için hem psikolojik hemde fizyolojik olarak hazır olmayan gebeyle uğraşmak istemiyorlar haliyle.
Bnim suan agrimiyor. Birde kadin kolumun arka tarafndan vurda , yani daha yumusak yerden.bende vurundum canım saat 2 de..
yarım sat alkolle tuttum kolumda
buz yoktu dondurma aldım onuda tuttum 2-3 dk bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?