2014 Kasım Anneleri

Kızlar hastaneden geleli çok oldu ama gelince öyle bir uyumuşum ki daha yeni kendime geldim.
Fetal eko sonucum normal çıktı çok şükür. Türkiyenin en iyi prof. larından biriymiş. Baya inceledi. Gittiğim hastanenin rutin prosedürüymüş, yapıldı işte.
Sonra kendi doktoruma göründüm, o da her şey normal dedi. 1036 gr 37 cm dedi. Eliyle yüzünü kapattığı için renkli foto alamadık.
Arada karnımda titreme şeklinde hareket ediyordu bebek, sordum nabzına denk geldiğinde oluyor normal korkma dedi. Bazıları bebek korktuğu için mi böyle oluyor diye soruyor ama yok öyle bir şey dedi. Mide bulantım için gaviscon yazdı. Onun dışında her şeye aynen devam.
Şimdiye kadar 11 kg almışım, dikkat et dedi yine :)

Çatlaklar konuşulmuş, ben 3. Aydan beri lierac kullanıyorum ve iç karnım dar olduğu için oldukça büyük bir göbeğim var 9 aylık gibi ama hiç çatlağım olmadı çok şükür. Burada yazdığımda bir kaç arkadaş tepki göstermişti o kadar para veremem, zeytinyağının nesi varmış diye ama ben cidden faydasını gördüm. Bu saatten sonra çatlarsa da yapacak bir şey yok, genetik sonuçta. Ama şu aya kadar korumam büyük şans! Çünkü benim göbeğim bile geçen ay düzleşti o derece göbekliyim :)

kuzucum sen bı gunde bırden mı catladın???

ben yarın almalıyım kremımım bıttı

gebelıkte cılt bakımı kısmındakı konuları okuyordum olumsuz seyler yazmıslar hep
çoğu yorum yapanın kullandığını bile sanmıyorum pütür pütür döküldü yazanın tarihi geçmiş kremi var sanırım :KK63: piyasada en etkili jel bu

yok canım ya ölçümlerde 200 üstüydü. Şimdi günlük ölçüyorum 155 sabah 1 saat sonraki tokluk şekerim.öğle ve akşam idare ediyor da sabah niiye öyle oluyor anlamıyorum.

ya sorma canım yaa ben başta bu kadar büyüyen göbeğime inanamıyorumm..
2-3 haftada şok edici şekilde büyüdü..

canım bende sipariş ettim lireac...dün çatlak görünce ödüm koptu..ben tedbiri alayım biraz geç kaldım ama olsun..
bebeğinede maşallah yaa 1 kg ı geçtiler artıkkk maşallahhhh...
ekoda iyi çıkmış bugün hayat sana güzell

ay canım ya, soru soracak biri buldum sonunda. diyet mi yapıyorsun ne yapıyorsun bana biraz anlatsana. düşmüyor sabah tokluk şekerim. 3. gündeyim diyetin senin nasıl
canım şimdi çıkıyorum, özelden yazışalım, anlatırım detaylı, geceden fazla yemeden yatıcan, akşam yürüyüşü iyi düşürüyo. Mümkünse ekmek ve çorba akşam yeme. sabah çok az tut ekmeği. Yumurta peynir ye o zaman pek çıkmıyo

gözünaydın... maşallah kuzunada

teşekkür ederim aydınlatırsan beni sonra sevinirim dediklerini bu akşam uygulayayım bakalım yarın sabah ne olacak.

yok canım ya ölçümlerde 200 üstüydü. Şimdi günlük ölçüyorum 155 sabah 1 saat sonraki tokluk şekerim.öğle ve akşam idare ediyor da sabah niiye öyle oluyor anlamıyorum.

bnmde bugun oglen bı saat toklu 137 cıktı

özelden yazma buradan yaz bende okuyayım... diyetisyenin verdiği liste sacma sapan yaa

15 dılım ekmek var bı gunde, sevmedım ben o lısteyı,

nelere dıkkat edıyorsun faydalı olur bıze

15 dilim ekmek mi.. zahmet edip dilimi saymasaymış direkt bi somun ekmek yazsaymış keşke daha kolay olurdu..

benim listemde 9 dilim ben ondan da az yiyorum, yürüyüş yapıyorum. listeye harfiyen uyuyorum ama umarım başı olduğu için böyledir. zor bir şeymiş şu şekeri kontrol altına almak. inşallah senin bi sıkıntın olmaz pazartesi gidecekmişsin sanırım doktora.

15 dilimmi haftalık demek istemiş heralde

15 dilim ekmek mi.. zahmet edip dilimi saymasaymış direkt bi somun ekmek yazsaymış keşke daha kolay olurdu..

ay o kadar sacma bı lıstekı fotosunu eklıyım bak,

gercı nasıl eklıycem yenı sıteyı beceremıyrm ben

ben lısteye uymuyorum sadece dıkkatlı yıyorum, ara ogun yapıyorum o kadar.

seker hıc yemıyrm, yaglı yemıyorum, hamur ısı yemıyorum. ekmek cok az yıyorum. bol su, yogurt ara ogunde sut ve meyve falan o kadar

öğle yemeği
1 kase corba
2 köfte buyuklugu et
4 yemek kasıgı sebze
6yemek kasıgı pılav ya da makarna
4 ınce dılım ekmek

dusunsenıze ben bunları yesem bıda acıkmam gun boyu

öğle yemeği
1 kase corba
2 köfte buyuklugu et
4 yemek kasıgı sebze
4 ınce dılım ekmek

yapınca beni de yemeğe çağır dedi mi valla şüphelendim bu diyetisyenden çok aç geldi bana

öğle yemeği
1 kase corba
2 köfte buyuklugu et
4 yemek kasıgı sebze
4 ınce dılım ekmek

bu diyetisyen yalnışlıkla seni kilo alacaklardan sanmasınnn
banada biraz fazla gibi geldi yaneee

Teşekkür edderim canım. Hepimize maşallah iyi gidiyoruz.
Ya 1000 tl'ye yapabileceğim bebek yoğun bakımı olan hastane bulabilir miyiz dersin İstanbul'da?? Hizmete gidicem bir de. Fiyatlar uçmuş turizme dönüşmüş resmen. Dalga geçer gibiler 1100 üstünü duymadım zaten, gülme geldi dinlerken.
Ben biraz pimpirikliyim, her şeyi soruyorum. O yüzden de özellikle dedi. Düşünmekle doğuramazsın bedenin yapacak o işi diye
Ya odaya dolma sarma götüren var. Ben dağıtmalık çikolata bide güzel bir kapı süsü yapmak istiyorum. Sabun bile garip geliyor. Tabii saygı duyarım yapmak isteyenlere Ama evde o kadar çok oldu ki. Atsan atılmıyor ne yapacağımı şaşırdım
Önümüzdeki ay yoga'ya başlıycam internetten baka baka. Bilinç altımı ve zihnimi kontrol etmeyi öğrenmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…